Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Srpsko pravosuđe potpuno privatizovano

Sve prolazi, Mice ostaju

Nijedan tiranin na svetu nije osećao potrebu da pravosuđe svoje zemlje stavi pod svoju potpunu kontrolu, sve u nameri da surovo gazi po pravima svojih podanika. Svi su imali sudije koji su mogli da presude u njihovu korist, ali niko nije želeo da svi građani budu gaženi, da budu plen pomahnitalih tužilaca i sudija, koje je tiranin birao iz redova svojih sledbenika i huškao da nekažnjeno gaze građane. U tekstu o pravosuđu Milana Glamočanina, objavljujemo i zapisnik sa sednice Visokog saveta pravosuđa, koji potvrđuje crnu sliku stanja u kojem se sudovi nalaze.

Milovan Brkić

Magazin Tabloid i njegovi urednici svakodnevno se susreću sa zločinačkom bandom koja deluje u srpskim tužilaštvima i sudovima.

Sudija Ljudmila Miljković (1977) osudila je po drugi put glavnog urednika Magazina Tabloid Milovana Brkića po optužnom predlogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Postupak je, kao i hiljade drugih, montiran. Oštećeni Nikola Petrović je dvostruki kum Aleksandra Vučića, srpskog tiranina. Iako su se raskumili, kum Nikola je pod zaštitom Nataše Krivokapić, višeg javnog tužioca u Beogradu. U njenu kancelariju kum Nikola, sa advokatima, ulazi kao u svoju poslovnu prostoriju. I u kancelarije predsednika Višeg suda u Beogradu, predsednika Prvog osnovnog suda u Beogradu, Snežane Stevović, tužioca Prvog osnovnog javnog tužioca u Beogradu Ljubivoja Đorđevića.

U izreci presude sudije Miljković se navodi: KRIV JE što je dana 7. septembra 2018. godine u Beogradu, ulica Savski trg broj 9, u stanju uračunljivosti, svestan svog dela i da je ono zabranjeno, pri čemu je hteo njegovo izvršenje, ugrozio sigurnost oštećenog Nikole Petrovića i njemu bliskih lica, pretnjom da će napasti na život i telo na taj način što je na zvaničnoj internet prezentaciji lista Magazin Tabloid - Istine i zablude u broju 423 objavio tekst pod naslovom ''Pomozite nam da ih se otarasimo'' u kojem se, između ostalog navodi, “ne postoji tužbeni zahtev koji sudije ne usvajaju kada ih traži Nikola Petrović. Organizovana kriminalna grupa koju čine viši javni tužilac u Beogradu Nataša Krivokapić, predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović i predsednik Apelacionog suda Duško Milenković uništila je sudbinu desetine hiljada ljudi, štiteći nasilje iz Vučićevog kartela.'' pri čemu se u nastavku teksta dodaje ''Pozivamo čitaoce građane da nam pomognu da se rešimo ovih ljudi. Oni jedino nisu otporni na metal. Na sve drugo jesu. Gospodin Petrović stanuje u vili koja je bila u vlasništvu DIPOS-a, u ulici Beogradskog .....”. Usled čega je oštećeni Nikola Petrović osetio strah za sopstvenu bezbednost, članova svoje porodice - supruge i dvoje dece... čime je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 stav 1 Krivičnog zakonika''

Sudija Ljudmila Miljković je na objavljivanju presude rekla da su joj bile vezane ruke! Van sudnice je potvrdila da je na nju vršila pritisak zamenica predsednika Višeg suda u Beogradu Svetlana Aleksić, u ime predsednika suda Aleksandra Stepanovića.

''Na moje pitanje da mi je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo presudu, jer ne postoji tekst na koji se tužilac poziva, rečeno mi je da treba da nerviramo urednika Brkića, nek se žali, to je baraba koja napada pravosuđe, ali nije zgodno da mu sudimo zbog pretnji Nataši Krivokapić i predsednicima sudova Stepanoviću i Milenkoviću i da će Apelacioni sud u Beogradu da tu presudu potvrdi i da to nije prva nezakonita presuda koju sam donela'' rekla je sudija Miljković prijateljima koji su se interesovali za ovaj slučaj.''

Dakle, ako se na ovaj način, sud ponaša prema odgovornom uredniku Magazina Tabloid, koji ima uticaj u javnosti, kako li prođu anonimni građani kojima sudska mafija oduzima decu, otima imovinu, određuje zadržavanje, pritvor, stavlja ih u ludnice, osuđuje na zatvorske kazne...?

Promenjen je deo stalnog sastava Visokog saveta sudstva koji je izabrao nekoliko stotina sudija u srpskim sudovima. Oni će ostati na tim funkcijama do kraja radnog veka.

Novi sastav Visokog saveta sudstva biće tiši, neće se čuti, ali će dokusuriti pravosuđe, dovođenjem najgorih, koji će kao besni psi čuvati režim.

Predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović se ''otrgao kontroli''. Počeo je da ukazuje na stvarne probleme, koji se najviše odnose na nemogućnost tužilaštva, kojima nedostaje, očigledno saradnja sa policijom, kao istraživačkim timom, da otkrivaju teška krivična dela koja čine predstavnici vlasti. Korupcija se, od strane tužilaštava ne procesuira, jer sudovi ne dobijaju takve predmete.

Sudija Stepanović je, očigledno, postao svestan zla koje čine sudovi i tužilaštva građanima Srbije.

Viši sud u Beogradu se uzdržao od progona onih koji su od strane tužilaštva označeni kao ''opasni po režim''. Sudija za prethodni postupak ovog suda nije pritvorio Nikolu Sandulovića, odbio je zahtev za određivanjem pritvora Srđanu Nogu i njegovom saradniku, nije dao saglasnost za hapšenje dr Jelene Stojković...

Zbog toga je sudija Stepanović na crnoj listi Vučićevog kartela.

Najveći broj sudija, koji je sada izabran, a među njima su uglavnom žene, spreman je da donese svaku presudu, da zgazi svakog građanina na kojeg vlast ili Vučićev kartel upre prstom.

Šljam, poput Dragice Popesku, sudije Apelacionog suda u Beogradu, koja je svaku presudu protiv Magazina Tabloid, preinačila i osudila nas zbog pisanja, da bi se svetila, ne može se privoleti na doslednu primenu zakonitosti.

Srpske sudije su zaštićene kao mufloni, ako služe mafiji.

U sledećim brojevima objavićemo spisak sudija koje treba smaknuti, da bi oni koji dolaze na njihovo mesto shvatili da moraju da pimenjuju zakon, a ne da ga tumače.

Razne Mice haraju srpskim sudovima. Nemorlane, brutalne, poživinčene.

Nažalost, u Srbiji sve prolazi, a Mice ostaju.

Dragan Đilas je najavio da će promenom vlasti doći do lustracije i privođenja pravdi i delilaca pravde koji su gazili po ljudima i zakonima.

Da li će se to i ostvariti?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane