Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Tiranin sprema odstupnicu za bekstvo, našao je i zamenu!

Vučiću, Šapiću

Svestan svoga kraja, tiranin Aleksandar Vučić spremio je novu prevaru. Kao što su njega nametnuli za grobara Srbije, tako će on na to mesto dovesti drugog Aleksandra, koji treba da abolira sve članove njegovog kartela od odgovornosti za najcrnji kriminal, ubistva, rekete, trgovinu narkoticima, oružjem, belim robljem, Tako će sve njegove preuzete obaveze prema inostranim sponzorima preneti na leđa svog zamenika. Nije svestan da niko više nema želju da pokriva njegove marifetluke. Svi traže njegovu glavu, koju on želi da sačuva bekstvom sa tovarima opljačkanog novca.

M. Hadžić

Ovih dana Srbijom kruži nova parola. Umesto - Vučiću, pederu, građani dovikuju tiraninu - Vučiću, Šapiću.

Sateran uza zid, svestan da je njegovom lažnom carovanju došao kraj, tiranin smišlja nove prevare. Nemilice razara Srbiju, pljačka, zadužuje, iznosi novac, rasprodaje resurse...

I dok stotine ketmanizovanih naprednjaka diže ruke da izglasa sve njegove prevare, on im u sebi poručuje - u traljama tata vas ostavlja.

Vučić već nekoliko meseci razmišlja kako iznova sve da prevari. Raspisaće prevremene izbore, ako zagusti, neće se kandidovati, a dovešće naslednika na mesto predsednika, koji je pljunuti on.

Magazin Tabloid je početkom godine najavio da Vučić razmišlja da se spoji sa Šapićem. Kako su se njih dvojica spojila, tako će i njihove partije.

I bi tako.

Prošle nedelje ljubav dva Aleksandra Vučić je i zvanično potvrdio. Dve partije će se spojiti, a Šapić će biti gradonačelnik Beograda.

Istorija odnosa dva Aleksandra je poznata. Nisu mogli očima da se vide. Jedan o drugom su pričali sve najgore.

Ko se voli taj se svađa. Šapić je čuvao leđa Vučiću, a onda je Vučić štitio Šapića od zatvora. Pola rodbine novobeogradskog predsednika otišlo je u zatvor zbog prevara, korupcije, pljačke, ali tiranin nije dao da ruka pravde dođe i po učmar agu.

Bože, kako se učmar age slažu i pomažu, čak i kada sikću jedan na drugog.

Nije, valjda, slučajno palo na um tiraninu da ga zameni učmar aga Šapić? Peder je pederu mio, ma kakav nevernik bio.

Vođin izbor da, navodno, učmar aga Šapić bude samo gradonačelnik, prenerazio je Vučićeve ptice grabljivice, predvođene Goranom Vesićem, kome je „budući gradonačelnik” poručio da sa njim neće sarađivati. Svedoci tvrde da se Goranče umalo nije šlogirao kada je čuo ko će ga najuriti. Znao je da je to Vučićeva odluka, koju će sprovesti Šapić. Kada je došao sebi, nasmejao se i saopštio saradnicima u pljački, da od te priče nema ništa. Vođu čeka pedala, rekao je, misleći na Vučića.

Tri dana uoči roka za predaju lista za predsedničke izbore, Vođa će saopštiti podanicima da je umoran, bolestan, da se potrošio, da je možda i grešio, zamoliće za oproštaj, jer ko radi taj i greši, vreme je da se povuče. I podržaće kandidaturu učmar age.

Znam čoveka, više puta je zanoćio kod mene u Jajincima, u mojoj tajnoj odaji, u koju, osim pobratima Bin Zajeda drugi nisu mogli da uđu, bilo mi je neponovljivo lepo. On će da završi ono što sam ja započeo, devojačkom setom kazaće Vođa i pozvati narod da glasa za Šapića. Pedere ne treba da poziva, čitava Gey populacija u Srbiji biće obradovana, opet će da nas zajaše njihov.

Čim se ustoliči, planira Vučić, Šapić će se dirljivim glasom, kako to učmar age znaju, zahvaliti svom prethodniku, možda će preskočiti njihove besane noći u Jajincima, potpisati, zvanično, fermane o aboliciji Vučićevog kartela, tako da će biti zaštićeni od krivičnog gonjenja.

Kada su Rusi ulazili sa trupama u Beograd, jedan od ministara u Vladi generala Milana Nedića, predložio je da Vlada Srbije objavi zvanično rat Nemcima!

Bojim se, rekao je general Nedić, da ni Rusi, a ni Nemci, neće imati smisla za naše marifetluke.

Tako i Vučićevi planovi da nadigra svetske centre moći, da pregazi sve građane Srbije, bezbednosne službe, da prevari i sam ŽIVOT, ostaće neostvareni snovi čoveka-životinje.

Pre izbora glad i nagon za produženjem vrste podići će gladne u Srbiji.

Sve će ih narod pomlatiti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane