Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Ko su Vučićeve odbačene sluge koje su pokrivale njegove i svoje zločine i kriminal

SLINE

Oponašajući svoje učitelje Slobodana Miloševića i Vojislava Šešelja, srpski diktator je odlučio da pročisti Partiju i sledebnike u izvršnoj vlasti. To je bila omiljena razonoda svih diktatora, počev od Staljina, Envera Hodže do Kim Džong Una i Si Đinpinga. U Evropi smo, pred nosom briselskim komesarima i pod monitoringom SAD-a, Velike Britanije, Rusije... Vučićeve žrtve čekaju svilen gajtan, neke smatraju Tiranina bivšim čovekom i ne zanimaju ga njegove pokazne vežbe. Tako se najopasniji kriminalac na planeti, kakvim ga ocenjuje američka obaveštajna zajednica, hrani strahom svojih odanih saradnika. Pašće samo oni koji se uplaše upišanog diktatora. Da Stefanović progovori, Vučić bi se politički ugasio.

M. Grabež

Na političkoj sceni Srbije u toku je obračun u vladajućoj stranci, ali su brojna pitanja i dalje otvorena, pa i ono glavno je li Aleksandar Vučić konačno odlučio da pusti niz vodu zamenika predsednika Srpske napredne stranke i šefa beogradskih naprednjaka dr Nebojšu Stefanovića.

Nebojša Stefanović je prijatelj iz ličnog života Aleksandra Vučića. Kumovi su. Imali su iste sponzore. Nebojša je potpredsednik naprednjaka, još uvek je šef Gradskog odbora SNS-a u Beogradu, ministar je odbrane...Bio je predsednik Narodne skupštine Srbije, šestogodišnji ministar unutrašnjih dela...

Čašu žuči Nebojša iz Loznice je popio odlaskom u Vašington u maju 2019. godine, kada je pozvan sa saradnicima na raport. Primljen je od ministra unutrašnjih poslova, direktora DEA, direktora FBI-a, direktora Agencije za sprečavanje pranja novca... Niko od Srba nije primljen na tako značajnom nivou.

Nebojša je shvatio da, iako je pored Aleka, nije znao kojim se on i njegov brat Andrej sve poslovima i kojim kriminalom i zločinima bave. Prihvatio je ponudu da policiju stavi na raspolaganje tužilaštvu i za istrage najcrnjeg kriminala Vučićevog kartela.

Spotakao se na prvom koraku. Tužilaštvo za organizovani kriminal odbilo je da izda nalog da se na zahtev Europola i FBI-a u Novom Sadu, u okviru međunarodne istrage pod nazivom Familija, saslušaju Andrej Vučić i Zvonko Veselinović, a u Beogradu Nikola Petrović...

Onda se oglasio i Vučić rekavši da je „Nebojša dobar momak, dugo su zajedno, i da ako Nebojša treba da ide, onda će ići zajedno”. Nebojša je shvatio ponudu, brzo se predao.

Vučić je svom zameniku u partiji odmah otvorio aferu Krušik, preko stare udbašice Marinike Tepić, koja je takođe pod ucenom.

Obaveštajna zajednica SAD-a se polako hladila prema Stefanoviću, koji je, koliko je god mogao, preselio podatke iz arhivskih fondova Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije, ali nije imao stvarnu moć da učini više, jer je pod Vučićevom šapom Javno tužilaštvo Srbije i Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Izgubivši na svim frontovima, Vučić se vraća nasilju unutar Srbije.

Procenio je i počeo kampanju za uklanjanje sa mesta ministra zdravlja Zlatibora Lončara, ministra odbrane Nebojšu Stefanovića, direktora BIA Bratsilava Gašića, ministarke i potpredsednice SNS-a Marije Obradović...

Zlatibor Lončar se poneo na način koji je uspaničio Vučića. Na njegovu najavu da će smeniti ministra zdravlja, Lončar nije davao ni pet para. Lončar je kao lekar u Urgentnom centru KC Srbije mnogima vadio flaše iz čmara i ušivao čmar. Njegova supruga je advokat, on je spremio diskove koji mogu Vučića poslati na robiju, umesto njega.

Iz Bezbednosno informativne agencije došlo je do „izliva podataka”. Služba je, ipak, pratila sve tokove prljavog novca braće Vučić i kartela. Već donetu neopozivu odluku da Gašiću ponudi „drugo mesto”, Vučić je morao da opozove. Na to mesto je želeo da postavi nekompromitovanog Željka Radovano-vića, šefa Uprave za sprečavanje pranja novca pri ministarstvu finansija, ali je odustao, jer je Gašić odvrnuo ventil za „izliv informacija o porodici Vučić”, koje sada kruže na tržištu informacija i od kojih se tiranin ne može spasiti.

Zašto Vučić želi da uhapsi Stefanovića?

Bez sumnje, Nebojša je bio čovek od njegovog velikog poverenja. Prva ljubav zaborava nema. On mu sada šalje umirujuće poruke, kao ako ga izbace iz SNS-a, on će razmisliti da li će morati da napusti i mesto ministra. Umiruje ga lažnim obećanjima.

Plan je jednostavan. Čim izbace Stefanovića iz stranke, Vučić planira da ode na VMA na lečenje, a da tog dana tužilac izda nalog za Stefanovićevo hapšenje, da ga istog dana Vlada oslobodi imuniteta, pa će Stefanović biti prvi ministar koga je Vučić uhapsio.

Na ovaj način tiranin će se obratiti naciji, rečima, da mu je kao čoveku mnogo, mnogo žao zbog Nebojše, ali da niko nije iznad zakona i da on ne može da utiče na tužilštvo.

Neserećni Slina je, osim što je ministar odbrane i sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost. Sve to može da okači mačku o rep, ako sve dokumente o Vučićevom kriminalu ne deponuje kod poverljvih ljudi, ili javno pošalje poruku tiraninu, da ako treba da idu u zatvor, onda treba da idu zajedno. Vučića bi odmah pokolebao brat Andrej, tražeči da se okane tog posla.

Bolje upućeni znaju da je Vučić veliki strašljivac. Kada mu je Dijana Hrkalović poručila da zna sve o braći Vučić, on se prepao i odustao je od njenog progona.

Vučić je oko sebe postavio ljude sebi slične. Mnogo je Slina koje on može da baci u blato, a da oni ne pruže otpor.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane