Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (212)

Kurtizane u togama

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? Ko je nova ministarka pravde Maja Popović, službenica Bezbednosno informativne agencije. O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid . U ovom broju zamenjuje ga Milica Grabež, jer je Glamočanin na bolničkom lečenju

Milica Grabež

Dok pruža još glasa od svoje lude glave, tiranin Aleksandar Vučić zbori reči, reči bez pameti. Ovaj šizofrenik bez imalo ustezanja priča o zločinima bande Veljka Belivuka, navodeći da su mleli tela svojih žrtava, pravili ćevapčiće koje su, navodno, slali svom „gazdi” u Crnu Goru, izvesnom Zviceru, koji je demantovao te Vučićeve gnusobe.

Pred srpskim tužilaštvom za organizovani kriminal u toku je tužilačka istraga protiv Belivukove grupe, koja se vodi po strogim uputstvima tiranina, da se zaobiđe pominjanje njegovog sina, kao člana Belivukove grupe, njegova uloga u smaknućima i drugim teškim krivičnim delima.

U ovom broju prenosimo svedočenje majke jednog od ubijenih, koji se družio sa Danilom Vučićem i sa sinom tiraninovog kuma Petra Panića, neosuđivanog ubice.

Policija je saopštila majci da se nikada neće otkriti ubica njenog sina, a ne vodi se skoro nikakva istraga u tom pravcu, jer bi dovela do Tiranina.

Srpsko pravosuđe je u rukama Vučićevog kartela. Služe mu unizno, mada često na njih niko ne vrši pritisak, jer na taj način i sebi omogućavaju da nekažnjeno pribavljaju plen i privilegije.

Nedavni izbor novih sudija pokazao je da odluke Visokog saveta sudstva ništa ne znače. Odluku o izboru sudija, koje se prvi put biraju na tu funkciju, može da poništi glas narodnog poslanika. Tako poslanica iz Niša (SNS) uvek traži da se sa liste za izbor skinu oni koje ona nađe na Google pretraživaču da se pominju u lošem svetlu. To bi trebala da dostavi skupštinskom odboru za pravosuđe, koji bi morao zatražiti mišljenje Visokog saveta sudstva, da se prigovori zajednički provere, da se pozovu i osporavani kandidati da se čuje i njihova reč u svoju odbranu.

Može li se omogućiti neizabranim, da podnesu tužbu Upravnom sudu, ili Ustavnom sudu Srbije, da preispita odluku Narodne skupštine Srbije.

Okupirani sudovi i tužilaštva su postali servis za obračun tiranina sa svojim neistomišljenicima, sa građanima, opozicijom...

Samo metak može naterati veći broj sudija da dosledno primenjuju zakon, a ne da ga tumače u skladu sa svojim interesima i voljom.

Uvlačenje kumu Nikoli Petroviću

Sudska tortura nad Milovanom Brkićem, koju godinama vrši Nikola Petrović, prešla je na novi nivo ludila. Sudija Snežana Marjanović je zatražila da bude izuzeta iz predmeta jer je, kako je navela, Brkića upoznala 1992. godine, od tada ga nije videla, ali ne želi da tužilac Petrović posumnja u njenu nepristrasnost. Mnoge sudije na besmislene i sramne načine dokazuju lojalnost Nikoli Petroviću, ali niko gluplje od sudije Marjanović.

- Aleksandar Stepanović, predsednik Višeg suda u Beogradu, inače i sudija Vrhovnog kasacionog suda, koji nije ni dana sudio u Apelacionom sudu u Beogradu, a ni u Višem sudu nije doneo nijednu presudu, menadžer je Vučićevog kuma Nikole Petrovića. Voljom Stepanovića sve predmete Nikole Petrovića, kojima je bio zadužen njegov zamenik Ivan Ilić, pre nego što je prešao u Apelacioni sud, dobila je sudija Milenija Petričević, koja je, samo u jednom danu, 8. februara, zakazala tri suđenja. Ta sudija je poznata kao produžena ruka Aleksandra Stepanovića. U zahtevu za njenim izuzećem naveo sam sve razloge koji je opisuju kao pristrasnu i sklonu kriminalu. Istog dana, sve zahteve za izuzećem je odbila Stepanovićeva zamenica Tatjana Lemajić, opisujući ih kao neosnovane. Pet dana kasnije, Lemajić je ispravljala rešenja, jer su se odnosila na izuzeće drugog sudije, čije izuzeće nisam tražio, niti je postupala u tim predmetima - kaže Milovan Brkić, glavni urednik Magazina Tabloid.

Brkić je istakao i primer sudije Valentine Todorović Vorkapić, koja je 12. decembra 2020. godine prešla u Apelacioni sud u Beogradu. U tekstu, koji može da se pročita na sajtu Magazina Tabloid, na linku opisan je njen uspon, koji zahvaljuje slugeranjstvu Nikoli Petroviću, kumu Aleksandra Vučića.

Sudija Slavica Milošević Gazivoda, član Visokog saveta sudstva, na sednici VSS održanoj 12. decembra prošle godine, objasnila je zašto nije podržala izbor Valentine Todorović Vorkapić i Snežane Marjanović. Sudija Milošević Gazivoda je navela da su svi kandidati ocenjeni kao „izuzetno uspešni”, ali ne i podršku sudova u kojima su radili. Sudije Todorović Vorkapić i Marjanović, koje je predložio sudija Savo Đorđević, u svojim sudovima su dobile samo po jedno izdvojeno mišljenje, što stvara sumnju da su glasale same za sebe.

- Sudija Snežana Marjanović je dobila dva predmeta po tužbi Nikole Petrovića, jer je sudija koji ih je dužio teško bolestan. Umesto da prezakaže ročište, jer je već imala zakazana suđenja za taj dan, Marjanović je bila srećna što se i njoj pružila šansa da dokaže lojalnost. Ona je poznata kao sluškinja izvršne vlasti. Sve tužbe ratnih vojnih invalida, koji su na sudu pokušali da zaštite svoja prava, glatko je odbijala, za razliku od ostalih osam sudija, koji su usvajali tužbene zahteve. Na raspravi u predmetu P.3 404/19 zatražio sam njeno izu-zeće, navodeći da nije prezakazala ročište i da, po poslovniku o radu suda, nije moguće u isto vreme držati dva suđenja. U drugom predmetu, koji nije ni zakazivala, sudija Marjanović se izuzela, navodeći da smo se poznavali početkom 1992. godine! Od tada se, kaže, nismo videli, ali se ona plaši da bi to moglo da naljuti kuma Nikolu Petrovića! Eto Snežane na prvoj sednici VSS kako postaje sudija Apelacionog suda u Beogradu. Na You Tube kanalu objaviću snimke menadžerskih razgovora sudija. Objaviću i druge snimke rasprodaje pravde i koliko ona košta kada je prodaju ove sudije - kaže Brkić.

Sudija Snežana Marjanović se, objašnjenjem razloga za samoizuzeće, upisala u istoriju beščašća srpskog pravosuđa, na spisak na kome se već nalaze Tatjana Lemajić, Milenija Petričević i mnoge druge sluge gospodara Nikole Petrovića.

„Tetka iz Kanade” dobila NUNS-ovu nagradu

Novinarka KRIK-a Bojana Pavlović osvojila je ovogodišnju nagradu za istraživačko novinarstvo za serijal istraživačkih priča o stanu ministra odbrane Aleksandra Vulina i slučaju „tetka iz Kanade”. Nagradu dodeljuju Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Ambasada SAD.

Priče o ministru Vulinu pobedile su u kategoriji onlajn medija.

U ovoj kategoriji nominovani su i tekstovi „Tragom Kojota: Kako je mitraljez srpske Zastave završio u Siriji novinara BIRN-a Ivana Angelovskog, Jelene Ćosić, Lorensa Marzouk i Marije Čereševe, „Male hidroelektrane: Država i firme povezane sa Vučićevim kumom najviše profitiraju” novinara Dine Đorđević i Vladimira Kostića, objavljen na sajtu Centra za istraživačko novinarstvo Srbije, kao i tekstovi o divljoj gradnji na Kopaoniku novinara BIRN-a Slobodana Georgieva.

Podsetimo, KRIK je otkrio da ministar odbrane Aleksandar Vulin ne može da dokaže poreklo 205.000 evra kojima je kupio stan u Beogradu.

On je Agenciji za borbu protiv korupcije ponudio objašnjenje da je novac pozajmio od suprugine tetke iz Kanade, ali je Agencija proverama utvrdila da ovo nije tačno.

Ovaj iznos nije uplaćen na njegov ili na račun njegove supruge, niti su carini prijavili da su novac uneli u zemlju. Jedini dokaz o pozajmici bila je priznanica na kojoj, međutim, nije bilo potpisa tetke Vulinove supruge.

Agencija je Vulina prijavila Tužilaštvu za organizovani kriminal, a tužilaštvo je prihvatilo sumnjive dokaze ministra koji su bili nedovoljni Agenciji i obustavilo postupak.

Tokom postupka, tužilaštvo je ispitalo Vulinovu suprugu, prodavca stana, njegovog sina, ali nije saslušalo ministra Vulina i tetku iz Kanade.

Vulinova supruga je rekla da je novac dobila od tetke u Beogradu i predala ga prodavcu na ruke. Na osnovu ovog svedočenja tužilaštvo je zatvorilo slučaj rekavši da nije pronašlo dokaze da je Vulin zloupotrebio položaj i primio mito. Tužilaštvo se takođe i proglasilo nenadležnim pošto Vulin u trenutku kupovine stana nije bio funkcioner.

Tužilaštvo za organizovani kriminal slučaj je potom prosledilo osnovnom tužilaštvu koje je ispitivalo samo da li je Vulin prijavio stan, pa pošto je utvrdilo da je stan prijavljen, obustavilo postupak.

Slučaj „tetke iz Kanade” bio je i u još jednom, trećem tužilaštvu - Višem tužilaštvu u Beogradu - ali ni ono nije proveravalo poreklo 205.000 evra kojim je Vulin kupio stan jer je, kako navode, slučaj kod njih stigao - već završen.

Nakon što je KRIK objavio priču o „tetki iz Kanade” Vulin je novinarima KRIK-a dao još neverovatnije objašnjenje o tome kako je novac od tetke uneo u Srbiju. Rekao je da je novac u Srbiju unosio u malim iznosima, od po 9000 evra, čime je izbegao da ga prijavi carini.

Mreža za istraživanje kriminala i korupcije KRIK objavila je seriju tekstova i dokumenata, koji dokazuju spregu izvršne vlasti, pravosuđa i kriminala. Infomacijama o Aleksandru, Andreju i Danilu Vučiću, Ani i Igoru Brnabiću, Nikoli Petroviću, Nebojši Stefanoviću i aferama u kojima su oni imali glavne uloge, KRIK je pomogao u rasvetljavanju zločina koji vrše vođe naprednjačkog kartela. Međutim, uočljivo je da se istraživači te mreže bave metama koje određuju njihovi sponzori u skladu s njihovim trenutnim interesima, a ne interesima građana.

Nije slučajno što na sajtu KRIK-a nema nijednog teksta u kome se pominje Vladimir Cvijan. Očigledno finansijskim i političkim sponzorima KRIK-a ne odgovara da se razjasni kako je usmrćen Cvijan i ko je učestvovao u tom zločinu, kao i u njegovom trogodišnjem skrivanju.

Istovremeno, novinari Krika su pretprošle godine dobili nagradu za istraživačko novinarstvo, koju im je uručio tadašnji američki ambasador Kajl Skot, a koja se odnosi na istraživanje Petrovićevih „stambenih jedinica”, čija vednost prelazi pet miliona evra!

Rasprodaja pravde se nastavlja. Kako li će proći oni iz Vučićevog kartela, protiv kojih tiranin sprovodi procesuru uklanjanja iz partije i sa državnih funkcija. Kako će se njima suditi?

1

Ministarki pravde Maji Popović: Ostavite pristojan trag

Uklonite najgore kojima nije mesto u sudu i tužilaštvu

Pravosuđe je u toliko strašnom stanju da građani u njega nemaju nikakvog poverenja i smatraju ga najkorumpiranijim delom javnog sektora. Srbiji je potrebno nezavisno pravosuđe, a ne još jedna "pravosudna mafija" kao što je Belivukova.

Piše: dr Aleksandra Bulatović,

naučna saradnica Instituta za filozofiju i društvenu teoriju, Beograd

Poštovana gospođo Popović,

Nisam sigurna da li to još uvek vidite iz pozicije ministra u vladi Srbije, ali Srbiju razaraju lična korist i nesposobnost onih koji su na vlasti da se sagledaju šire dimenzije populizma. Takva situacija je posredovana, u velikoj meri, nefunkcionalnim institucijama, a posebno katastrofalnim stanjem u tužilaštvu i sudstvu.

Ovo pismo Vam pišem u interesu pristojnosti. Pravo je, po svojoj prirodi, normativizacija i kodifikacija vrednosti društvene pristojnosti kao vere u poredak stvari, u vrednosti društva, u ispravnost važećih pravila i pravičnost.

I pristojno je i neophodno, da ljudi koji se bave obrazovanjem i naukom nešto dobronamerno kažu ljudima koji imaju priliku da ostave pristojan trag, a neke stvari možda ne vide dovoljno jasno iz svoje pozicije vlasti.

Maja Popović, ministarka pravde pred teškim ali pravednim zadacima

Srbija je zbog pravosuđa isključena iz daljih EU integracija

Vi odlično znate da je pravosuđe u toliko strašnom stanju da građani u njega nemaju nikakvog poverenja i smatraju ga najkorumpiranijim delom javnog sektora. Znate i da je Srbija faktički isključena iz daljih evropskih integracija gotovo isključivo zbog pravosuđa, koje je apsolutno najgore u Evropi. A sigurno znate, bar iz izveštaja KRIK (Mreža za istraživanje kriminala i korupcije), da je veliki broj sudija stručno i obrazovno veoma problematičan, a sa tužiocima je stanje još gore.

Pošto rukovodite ministarstvom pravde a prethodno navedeno znate, morali biste da upotrebite svoje mesto u sistemu i da ublažite opisane tenzije, da popravite stanje, uvedete radikalne mere osposobljavanja sudiskog kadra.. Samo tako je moguće da ostavite pristojan lični trag.

Sudija Stevović ne može izbeći odgovornost za nečinjenje

Nedopustiva ponašanja u Prvom osnovnom sudu

Navešću Vam dva konkretna primera na kojima možete da napravite razliku danas, odmah.

- Pogledajte šta Vam se dešava u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, u kome se, najnovije, prema strankama i deci primenjuje i nasilje, a uprava suda izjavljuje da ni za to "nije nadležna". Pa, za šta je Snežana Stevović nadležna? Za primanje plate predsednika suda?

U tom sudu, a i u medijima, se ističe sudija Ivana Dimovski, koja donosi presude i vodi postupke direktno po nalozima SNS. Ona ide toliko daleko da pravi scene po sudu, vrši nasilje nad maloletnom decom političkih protivnika režima upotrebom fizičke prinude i sudske straže prema maloj deci. Znate li kakvu presudu ona piše upravo sada, pod čijim uticajem i u čiju korist?

Sudijska funkcija je veliki izazov za svaku zrelu ličnost, a mlada sudija Ivana Dimovski neodgovorno postupa praveći štetu

Potpuno bezakonje u delovanju disciplinskog tužioca

- Pogledajte šta Vam, već dva mandata, radi disciplinski tužilac Visokog saveta sudstva. Znate li na šta liči odlučivanje Disciplinskog tužioca i njenih zamenika? To liči na sve osim na proceduru i sud, a ponajviše na livadu i totalno bezakonje. Šta je Disciplinski tužilac radila sa disciplinskim prijavama za očigledne, teške disciplinske prekršaje sudija svih ovih godina? Mislite li da će njeno postupanje proći neprimećeno i da ne generiše gnev javnosti?

Društvene institucije se apstraktno mogu opisati pravilima i zakonima, a konkretno — stvarnim ponašanjem. Srbiji je potrebno nezavisno pravosuđe, a ne još jedna "pravosudna mafija" kao što je Belivukova. Političke odluke bi trebalo da odražavaju težnje celog društva, a ne da nekolicina koja napreduje koristi svoju moć´ da odluke koje upravljaju društvom oblikuje prema svojim interesima, koji nisu interesi većine.

Kriza pokazuje da cena neaktivnosti samo raste tokom vremena.

Ministar pravde po funkciji sedi i u Visokom savetu sudstva i u Državnom veću tužilaca. Ova tela su direktno nadležna da eliminišu iz sudstva i tužilaštva one kojima tu nije mesto, pre svega insistiranjem na preispitivanju njihovog rada.

Gospođo Popović, imate priliku da ostavite pristojan trag. A imate i suprotnu priliku. Kao i svaki čovek. Izbor postoji, ali morate delovati sada.

1

Uloga gradskog prekršajnog sudije u skupštinama fudbalskoh klubova

Ko je Zaštitnik od građana?

Glavna tema u medijima ovih dana je kriminalno delovanje navodnih navijačkih grupa u fudbalskim klubovima i njihovi zločini čija surovost i dalje duboko uznemiruje javnost. Na neka pitanja, poput onog koji se tiče brutalnosti sa kojima su se obračunavali među sobom zahteva tumačenje psihijatara i psihologa, jer je običnom čoveku teško da prihvati činjenicu sve navode o stravičnim mučenjima i ubistvima koje su pod plaštom ljubavi za fudbalski tim činili pred očima svih nas. Neminovno pitanje koje se nameće tiče se atmosmfere u kojoj su huligani „kalili", najvažnije otkud oni na stadionu, u prostorijama kluba u kojima se pripremaju aktivnosti kluba koje bi trebalo da afirmišu ljubav prema sportu. Ne manje važno pitanje je i kako su kriminalci takvog kalibra vešto skrivani, kako to da nisu na vreme detektovani već kroz prve prekršaje koje su činili. Kako su od srčanih momaka postali narko dileri i surove ubice? Da li su njihovi prvi „nestašluci" ostali zaboravljeni u fiokama onih koji bi trebalo da sankcionišu takvo ponašanje? Pored očekivane reakcije uprave Partizana koja se nije pronašla odgovornom za pojavu i delovanje kriminalnih grupa u prostorijama kluba, važno je podsetiti se da u okviru skupštine kluba postoji i skupina ljudi raznih profesija (političari, prekršajne sudije, ugledni kulturni radnici, finansijeri), čija uloga u klubu nije baš najjasnija našem običnom čoveku s početka priče. Neki od članova skupštine bi danas najradije sakrili taj segment iz svoje biografije, ali red je da podsetimo ko se nalazio među njima.

Najzanimljiviji detalj iz biografije današnjeg zaštitnika građana Zorana Pašalića, koji se nekako uporno zaboravlja je to što je bio član skupštine Crvene zvezde da bi potom prešao u skupštinu Partizana i sve to u vreme dok je bio gradski sudija za prekršaje.

Nedeljnik Vreme, 20. jul 2017. navodi: „U intervju za "Insajder", 2009. godine, u serijalu "Insajdera" "Prvenstvo u prevari", Zoran Pašalić je, govoreći o prekršajnom (ne)procesuiranju navijača, negirao da poznaje uhapšene navijače Crvene zvezde s kojima je sedeo u Skupštini FK Crvena Zvezda... Konkretno, protiv Dražena Dragaša, za kojeg je Pašalić izjavio da ga nije upoznao u Skupštini FK CZ, podneto je više krivičnih prijava za teška krivična dela prodaje droge, razbojništvo, nasilničko ponašanje, ali je prvi put pravosnažno osuđen mnogo posle ovog "Insajderovog" serijala, 2015. i to na godinu dana zatvora zbog prodaje marihuane u školskom dvorištu.

Pašalić je tada na pitanje otkud on u Skupštini FK Crvena zvezda zajedno sa navijačima odgovorio: "Skupština je jedno telo koje je prilično široko, radi se o više stotina ljudi koji su u Skupštini, to nisu samo navijači. Ja moram da Vam kažem, ja sam na Skupštini Crvene zvezde bio samo dva puta i to zato što sam pozvan. (…) Da vam kažem, kada budem video čoveka i kad mi neko bude rekao: e, do tebe sedi ili dva metra od tebe sedi neko ko ima krivično delo za koje je pravosnažno osuđen, svakako da bi mi smetalo, kao što bi mi smetalo da sedi sa mnom u autobusu."

Na primedbu "Insajdera" da Dražen Dragaš sedi možda dva mesta od njega, Pašalić je odgovorio: "Zaista nisam upoznao gospodina."

Od 2014. godine Pašalić prelazi u skupštinu Partizana. Nije pronađen podatak o tome ko ga je pozvao i da li je i ako jeste pod kojim okolnostima izašao iz skupštine Partizana. Kako sam voli da se pohvali, u skupštinu Partizana je došao po preporuci Novaka Nedića.

Najvažnije pitanje je koja je njegova uloga bila, prvo u skupštini FK Crvena zvezda, a potom u Partizanu? Odanost i lojalnost klubu svakako nije, jer pravi poštovaoci fudbala ne preleću iz jednog u drugi tim, pogotovo je poznato da to ne čine kada su u pitanju ljuti rivalo. Ni u politici nije bio ništa bolji, od sudije koga su predložile demokrate veoma brzo je postao zaštitnik današnje vladajuće koalicije. Nepouzdan i prevrtljiv vazda bio.

Grupa zaposlenih u Zaštitniku građana

A.

Poslovno nesposoban, sposoban za zatvor

Moj suprug Miroslav Tubin je dugogodišnji psihički bolesnik sa prostranim sindromom, te je kao takav potpuno lišen poslovne sposobnosti 26.04.2918. na Drugom osnovnom sudu u Beogradu u predmetu 1R2 br.275/16.

Uprkos tome, Osnovni sud u Obrenovcu, umesto da obustavi postupak, što je jedino zakonski ispravno,daje nalog meseca aprila ove godine da se sprovede na izdržavanje kazne zatvora u KPZ Zabela Požarevac,a koji je MUP Voždovac zaprimio 14.04.2021. Nalog je potpisao sudijski saradnik Milica Delibašić,š to nije u skladu sa zakonom ,jer ona nije ovlaštena da donosi sudijske odluke u predmetu IK 99/16.

Viši sud u Beogradu je upoznat sa ovim ,jer sam predala dokaze 23.04. i 26.04.2021. da su radili kriminalu od samog početka postupka 01.09.2016.godine:

- vodili predmet IK 99/16, iako nisu mesno nadležni za ovaj postupak,

- koristili dr Atanasijadisa u periodu 2014-2017 za potrebe sudskog veštačenja, a on nije registrovani sudski veštak,

- osnovano sumnjam u verodostojnost rešenja predsednika Višeg suda u Beogradu Aleksandra Stepanovića , koja su koristili da bi odugovlačili postupak IK 99/16: : IX Su br.2/18 od 11.01.2018., Su VII -39 br.228/18 od 06.06.2018., IX Su br.127/18 od 07.06.2018., Su VII -39 br.335/18 od 17.08.2018., IX Su br.215/18 od 31.08.2018., Su VII-39 br.455/18 od 03.12.2018., Su VII-39 br.179/19 od 23.04.2019. i IX Su br.78/2019 od 23.04.2019.godine.Sva ova rešenja su im poslužila kao pokriće da se sav teret kriminala prikači predsedniku Višeg suda u Beogradu Aleksandru Stepanoviću.

- organizovalii veštačenja u CZ Beograd preko Dr Veselina Pečenice, koji nije sudski veštak iz Registra, dana 20.09.2018..Na ovo vještačenje je išao advokat.

- organizovalii veštačenja P.B."Dr Laza Lazarević"preko Dr Sonje Nešić, dana 18.12. i 24.12.2018..Na ovo veštačenje je išao advokat.

- umesto da obustave postupak po molbi advokata od 10.05.2019.,što je jedino zakonski ispravno,oni i dalje vode postupak protiv osobe potpuno lišene poslovne sposobnosti.

Trenutno je i dalje aktivan nalog suda da se moj suprug Miroslav Tubin sprovede u zatvor, dok se na Višem sudu u Beogradu rešava moja pritužba. MUP Voždovac je takođe obavešten da je nalog potpisan od neovlaštenog lica, kao i da se radi o licu potpuno lišenom poslovne sposobnosti, ali to i dalje nije promenilo situaciju.

Do danas se ništa nije promijenilo u vezi moje pritužbe Višem sudu u Beogradu, što mi nikako nije jasno jer je ovo vrlo urgentna i ozbiljna situacija.

Jako sam zabrinuta i strahujem za život supruga i mene.

Nisam sigurna da li je predsednik suda Aleksandar Stepanović upoznat sa ovim kriminalom.

Sa ovim kriminalom je upoznat Generalni sekreterijat predsednika Republike Srbije, koji je pokrenuo sve ovo preko Ministarstva pravde i Višeg suda u Beogradu.

Aleksandra Mijatović Tubin, Obrenovac

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane