Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Kako upokojiti američkog diplomatu, koji je Kinu doveo na Balkan, a Balkan kriminalizovao i opustošio

Gud Baj Metju

Za mesec dana, koliko je još ostalo od roka u kojem američki Senat treba da potvrdi imenovanje Karen Donfrid, za pomoćnika državnog sekretara za spoljne poslove, zloglasni Metju Palmer, dosadašnji zamenik odlazećeg pomoćnika, će morati da napusti resor za Srbiju i Balkan a sa njim, po svemu sudeći, odlazi i tek imenovana Moli Montgomeri. Ima li mesta da odahnu na Balkanu od čudovišta zvanog Palmer

Milovan Brkić

Američki predsednik Džozef Bajden imenovao je krajem aprila gospođu Karen Donfrid za pomoćnika državnom sekretaru za spoljnu politiku, koji se saglasio sa imenovanjem. Senat, u kojem većinu imaju republikanci, morao je u roku od tri meseca da potvrdi, ili ospori imenovanje. Nikakvih loših vesti o gospođi Donfrid nema, ali se odugovlači sa odlukom senatora. Zašto?

Možda i zbog najave predložene pomoćnice Donfrid da će odmah smeniti zamenika zaduženog za Balkan Metju Palmera, koji je dugo na ovom mestu, a na ''ledu'' je i tek imenovana zamenica Moli Montgomeri.

Metju Palmer je prebogat čovek. Može da radi u Stejt Departmentu što mu je volja.

Predsednik Džozef Bajden namerava da se tim povodom, obrati naciji. Jer prva zamenica direktora CIA naredila je da se preko medija Donfrid uprlja, a spasi Metju Palmer. Neki senatori će Palmerov slučaj izneti pred Senat, a možda i kongres. Možda će predsednik Bajden iskoristiti pravo da dekretom smeni gospodina Palmera.

Ovaj besprizorni čovek ne štedi novac da ostane na položaju, sa kojeg može da zaradi milijarde.

Sa pozicije čoveka zaduženog za Balkan, Metju Palmer je zaradio stotine miliona. Šibajući po građanima Srbije, Hrvatske, Bosne, Crne Gore, Albanije, Grčke i Bugarske, Metju je oporezovao balkanske diktatore. Kriminalizacija balkanskih država izvršena je uz Palmerovo dirigovanje, tako da će grupa senatora zatražiti od predsednika da naredi istragu protiv ovog lošeg momka, kako bi rekli Amerikanci.

Met, kako ga zovu kolege, oženjen je Srpkinjom, beograđankom Danicom Damjanović, kojoj je naredio da se odrekne srpskog državljanstva i primi crnogorsko. Preselio se u Dobre vode pored Bara, gde na obali mora imaju velelepnu kuću.

Gospodin Palmer je iz svoje letnje rezidencije, dirigovao svim ekonomskim poslovima, kojima su upropašćene balkanske države, koje je on, za velike novce, gurao Kinezima.

Tako je crnogorskog gospodara Đukanovića terao da mu Kinezi, parama Crne Gore, grade autoput, da zaduže zemlju koja postaje vlasnik značajnih resursa u Crnoj Gori.

Uz pomoć jake veze sa bivšom direktorkom CIA Đinom Haspel, Palmer je organizovao trgovinu oružjem, ljudima, narkoticima.

Ovom opasnom čoveku pošlo je za rukom da u korupciju uvuče i bivšeg državnog sekretara za spoljnu politiku Majka Pompea, koji je prethodno, nekoliko meseci proveo na mestu direktora CIA.

Met je momak bivše državne sekretarke Medlin Olbrajt, kojoj je uneo u kabinet stolicu sa odašiljačem. Met je iskoristio podatak da su Olbrajtova i Pompeo članovi sekte Beli Magovi, pa je Olbrajtova uspela da Palmera ostavi na mestu sa kojeg može da ubira krvninu. Tako je Palmer isposlovao sastanak Vučića i njegovog advokata Toni Blera u sedištu Ujedinjenih Nacija, sa Pompeom i Palmerom, u kojem je pao dogovor da za 200 miliona dolara imenuje Palmera za pregovarača za Kosovo, da ''natera'' Vučića da prizna Kosovo. Novac je platio Andrej Vučić, predsednik Tramp je označio Pompea kao članom duboke države i odredio ličnog pregovarača Roberta Grenela, kako bi sprečio skandal.

Poznat u Stejt Departmentu kao ''šarmantan i galantan momak'' Palmer je lako dolazio do informacija, koje je u Baru predavao u posed Kinezima i istočnoevropskim službama.

Malo ko je smeo da se zameri Palmeru. Ovog puta je i rukovodstvo CIA pod nadzorom drugih agencija, zbog trgovine informacijama, na štetu nacionalnih interesa. Špartajući po Balkanu, Palmer je dolazio do podatka o korupciji američkih diplomata i političara, koje je diskretno ucenjivao.

Obaveštajci su dugo pratili Palmera i njegova legala, u kojima je on opušteno uzimao novac, koje su kineske banke prale i sušile i prebacivale na sigurne račune.

Ipak, svakoj špijunaži protiv svoje države dođe kraj. Predsednik Bajden je odlučan da istera Palmera iz Stejt Departmenta, a vrhovi obaveštajne zajednice stoje čvrsto, po tom pitanju, uz njega.

Izvršna uredba koju je doneo američki predsednik o deratizaciji na Zapadnom Balkanu, jednom od najopasnijih mafijaških kartela, doneta je sa ciljem da se opere smrad koji je iza sebe ostavio Palmer, organizujući mafije koje su mu plaćale danak.

Palmer je, inače, poznat kao Srbomrzac. Njegova mentalno opterećena žena ga u tome podržava. Met Srbe opisuje kao gola govna, koje treba smrviti.

Treba podsetiti da je Metju Palmer, kao i Viktorija Nuland, bio pozvan u Brisel, da prati pregovore Kurtija i Vučića. Tako je bilo u protokolu, međutim oboje se nisu pojavili, bez objašnjenja zašto! Zabranjeno im je. Vučić je bio uplašen zbog toga, shvatio je da je ostao bez makroa!

Hoće li se Met udaviti u govnima koja je ostavio iza sebe?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane