Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Vreme raspleta

Sa crnih lista srpski mafijaši će ići u crne ćelije

Čekajući put za Gvantanamo

Izvršna naredba o blokiranju imovine i obustavljanju ulaska u Sjedinjene Američke Države kruži zemljama zapadnog Balkana. Predsednici država, premijeri, ministri čije su ruke krvave do lakata, ostaće bez opljačkanog novca i imovine, a jedini put kome se mogu nadati je put za zatvor. najopasnije među njima čeka put za Gvantanamo

Milovan Brkić

Kada je 8. juna američki predsednik Džozef Bajden Junior objavio Izvršnu naredbu o blokiranju imovine i obustavljanju ulaska u Sjedinjene Države određenim osobama koje doprinose destabilizaciji situacije na zapadnom Balkanu, zatekla je balkanske diktatore, koji su imali tvrde garancije od svojih gazda iz Stejt Departmenta da im se ništa neće desiti.

Ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić poručio je da Izvršna naredba nije ništa drugo do potvrđivanje Izvršne naredbe iz 2001. godine i da ona ne treba nikog u Srbiji da zabrinjava.

Srpski tiranin je na upitne poglede svojih podanika šta će to biti s njima, odgovarao da dok je on na nogama, ne treba da brinu. “Bajden će brzo pasti, imam pouzdane vesti...'' To je bezvezan prazan papir, ko još sluša Bajdena, devojački nasmejan odgovarao im je gospodar Vučić.

Ali, Izvršna naredba je ošamutila mafiju iz Vučićevog kartela i ostale mafijaše sa Zapadnog Balkana. (Zato smo na strani broj 6 objavili stručno prevedenu Izvršnu naredbu, koja ne ostavlja prostor za radovanje onih na koje će se odmah primeniti). Oni shvataju da se nešto krupno iza brda valja. Oni, za razliku od gospodara Vučića, imaju instikt za preživljavanje.

Sekretar za nacionalnu bezbednost u administraciji predsednika Sjedinjenih Država pismom je ztražio da mu nadležni za sprovođenje Izvršne naredbe, strogo poverljivim aktima, dostave izveštaje o preduzetim merama za izvršenje predsednikove odluke.

Sabotaži Bajdenovog naloga nema mesta, jer je kažnjiva po američkim zakonima. Ali...

Izvrori Magazina Tabloid potvrđuju da je sekretarijat Ministarstva finansija sačinio spisak osoba kojima se odmah blokiraju svi računi i finansijske transakcije i zamrzava nepokretna i pokretna imovina.

Ministarstvo pravde zatražilo je od američkih sudova izveštaje o krivičnim postupcima koji se vode protiv državljana zemalja na zapadnom balkanu, kao i lica iz SAD-a koja su povezana u transakcijama sa njima.

Račune (mislimo na srpske državljane) koje optuženi, ili lica pod zvaničnom istragom u državama SAD-a, federalni sudija može aktom privremeno zamrznuti i u stranim bankama, izvan SAD-a, do okončanja postupka.

Do sada je potvrđenim optužnicama pred fedreralnim sudovima u SAD-u optuženo najmanje 40 građana Srbije (ne računajući one koji su u ekstradicionom pritvoru). Prvi na optužnicama je srpski predsednik Aleksandar Vučić.

Poseban krivični postupak sprovešće se protiv Ane Brnabić, Nikole Petrovića, Slaviše Kokeze i još troje lica zbog slučaja sa vetroparkovima vlasništva američkog biznismena Majkla Krendla, koji je bio pozvan da plati reket Nikoli Petroviću i Andreju Vučiću, da bi dobio dozvolu za rad u Srbiji.

Ovaj postupak će biti prioritetan u procesuiranju, bez obzira što je Ana Brnabić obuhvaćena imunitetom.

Obaveštajna zajednica pribavila je dokaze za procesuiranje najmanje 20.000 srpskih državljana. Takvo suđenje se ne može spovesti u Sjedinjenim Državama, pa je već osimišljen novi međunarodni sud za suđenje organizovanim mafijačkim grupama na Zapadnom Balkanu. Ostavlja se i mogućnost da se pred ovim sudom pojave samo krupne zverke, a da se sudovi u zapadnobalkanskim državama, padom diktatora, oslobode kriminala osposobe da sami procesuiraju ove kriminalce, koji raspolažu ogromnom količnom prljavog novca, keša u svim valutama i velikim brojem nekretnina i kompanija.

Poseban uspeh u progonu narko kartela, na čijem su čelu, uglavnom državni vrh balkanskih zemalja, ostvarila je američka služba DEA, zaplenivši im nekoliko stotina tona kokaina, heroina i hiljade tona marihuane i sintetičke droge, vredne milijarde dolara.

Mnogi gangsteri iz Srbije iznenadiće se kada u stranim bankama, u evropskim državama, ili drugim poreskim rajevima, dobiju odgovor da sa računa ne mogu da skinu ni prebijenu paru i da ih upute na one koji su takvo odluku, u skladu sa međunarodim zakonima i pravu doneli.

Za sada je sasvim izvesno da će Administracija iz Vašingtona ultimativno zahtevati da se isporuče, radi procesuiranja, braća Aleksandar i Andrej Vučić i njihov otac Anđelko, predsednica Vlade Ana Brnabić, Slaviša Kokeza, Nikola Petrović, Bratislav Gašić, bivši direktor BIA Aleksandar Đorđević, Zvonko Veselinović, Zorana Mihajlović, Siniša Mali, pet generala Vojske Srbije zbog učešća u pokrivanju šverca narkotika, oružja i terorista, bivši direktor policije Milorad Veljović, Dijana Hrkalović zbog organizovanog kriminala i međunarodnog šverca narkotika, petorica trgovaca oružjem, a sprema se optužnica i protiv vlasnika najmanje deset kompanija koje su prale novac braće Vučić i finansirali njegove kriminalne aktivnosti. Pod udar će doći u srpske banke, kao perionice novca, među prvima je Komercijalna banka, sada u vlasništvu Nove ljubljanske banke.

Po naređenju predsednika Bajdena, postupak privoiđenju zakonu biće diskretan, pa će mnogi dobiti vizu za ulazak u Sjedinjene Države, a čim kroče na američko tlo, biće uhapšeni.

Balkanski diktatori bi, ako bi poternice za njihovim kartelom bile javne, na Interpolovoj listi, mogli u svojim državama da proveravaju da li su njihove kolege iz drugih država na poternicama. To će se izbeći, po uputstvu predsednika Bajdena.

Na udaru američke države naći će se i saradnici narko kartela u balkanskim državama, koji su im pomagali u tim zločinima.

Na spisku za zabranu ulaska u Sjedinjene Države stavljeno je oko 20 ljudi iz srpskog pravosuđa, sudova i tužilaštva. Njihova imena nisu javno objavljena, ali se, skoro sigurno zna, o kojim sudijama i tužiocima je reč. Prvi na listi je tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić, ministarke pravde Nela Kuburović i Maja Popović, Zagorka Dolovac, Jasmina Vasović...

Kao finansijeri Vučićevog kartela pod udar će doći i medijske kompanije. Happy televizija u vlasništvu Predraga Rankovića Peconija, koja je uzimala kredite da bi prala Vučićev narko novac, biće na listi svih banaka, za zabranu dodeljivanja kredita. I zloglasni novinari, Milomir Marić - Čmarić, Željko Mitrović, Dragan Buljošević, kao i vlasnici televizija i novina sa nacionalnom frekvencijom podvučeni su crnom bojom.

Vučićeva Velika propaganda laži posebno je istraživana od američke obaveštajne zajednice, jer su njeni novinari i ekipe služile za prenos narkotika i lažnim optužbana o ''velikoj brobi Vučića protiv organizovanog kriminala'' odvraćali aktivnosti srpske policije na hapšenju narko bosova i organizovanih kriminalnih bandi.

Insistiraće se da se ova opasna kriminalna grupa izvede pred sud i utvrde njena zlodela.

Vruće najavljivano leto mnogim će doći glave. Mnogi će biti u bekstvu, uz omiljenu izreku - bežte noge, posraću vas.

Glosa

Ruski milijarderi, koji su pre dve godine stavljeni na američku crnu listu, pretrpeli su katastrofalnu štetu, njihova imovina se prepolovila, a poslovi u zapadnim zemljama su im potpuno obustavljeni. Pritom, Rusi su, uglavnom, izbegavali da drže novac na računima američkih banaka i onih koje su s njima povezane, a svejedno su stradali. S obzirom na to, jasno je u kakvom problemu se nalaze Vučićevi tajkuni.

podeli ovaj članak:

Natrag