Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Na čemu se temelji moja drskost i bezobrazluk?

REČ GRAĐANINA

Ja, građanin Jovan Mandić pozivam sve bivše i sadašnje lidere DS-a da se povuku iz politike koji su u proteklom vremenu svesni il nesvesno, činili takve korake da je Srbija svakim danom sve više propadala. Na čemu se temelji moja drskost i bezobrazluk?

Jovan Joca Mandić

Najpre, postao sam član DS-a na poziv Mileta Perišića od samog osnivanja 1990. g. U mojoj kući na Gardošu sve vreme su se okupljale stranke opozicije -vodio sam odbor za EPS od samog početka, sa veoma stručnim kolegama, da bi nakon 5-og oktobra EPS bio predat dilentantima i tajkunima.

A 1991. god. odneo t.s 10/04kv u manastir Krka +tam+ pumpu za gašenje požara. 1992 g. kao vodeći inž. EDB-a ugasio svetlo ispred Skupštine i bio pretučen (taj događaj je Duško Kovačević prikazao u filmu Profesionalac u kome „glumim” sebe, a potpredsednik Budenstaga me pozvao na oporavak u Nemačku.

Godine 1993. na predlog Aleksandra Vučića uvedena taksa za brojilo i u znak protesta dao sam otkaz u Elektrodistribuciji Beograd.

A 1996. g. skinuo sam petokraku sa skupštine, a 1997. g. postao član Vlade Zorana Đinđića.

Godine 1998. doneo sam proglas monaha iz Hilandara koji je poslat svim crkvama.

A 1999. g. bio sam domaćin slave crkve u Zemunu (gosti princ Tomislav, Matija, Duško, Mile - iguman Hilandara je boravio u mojoj kući, a Basara u Hilandaru, ali bezuspešno.

Željko Ožegović je bio predsednik opštine Novi Beograd, pre Šapića i ostavio mu uređen sistem.

- 2002. g. Kada sam video da je EPS dat tajkunima, napao sam Zorana Đinđića i izbačen sam iz DS-a.

Godine 2000. Vučić juri lopove iz EPS-a, ja se javim sa dokazima, a odbor se gasi.

-2006 g. prof. Dragoljub Kavran pokušava da mi približi princa Aleka, ali bezuspešno.

Poređane slike svedoče da sam poznavao ljude koje pominjem i smatram se obaveznim da o njima komentarišem.

Posebno podvlačim da su monasi Hilandara boravili kod mene i kod drugih „hilandaraca'' u rezidenciju preko puta sajma, jer je to oteta kuća Stojadinovića.

Takođe, veliku čast mi je značilo druženje sa princom Tomislavom, Matijom, Duškom, Borom Todorovićem, Miletom Perišićem, Bajagom, a krivo mi je što su nas Labus i Dinkić prodali, a Laza i Basara „ničim izazvani” izneverili.

Građanin u protestu Jovan Joca Mandić, dipl.inž

Kako do nje doći?

Ratna šteta

Molim redakciju Tabloida da u svom listu objavi moju molbu u vezi naplate ratne odštete od Nemačke za ljude iz Srbije koji su bili u zatočeni u zarobljeništvu u nemačkim logorima i koji su bili prisiljeni na prinudni rad u Nemačkoj, pošto ja tadašnja Nemačka osuđena da plati ratnu odštetu mnogim zemljama, pa i tada FNRJ, a ratni zloćin nikad ne zastareva, a pravni naslednik bivše SFRJ je Srbija.

Između ostalog, srpski narod je u ratu od 1941-1945 bio najbrojniji u tadašnjoj narodno oslobodilačkoj vojsci, najviše je stradao ne samo u ratu nego i u neviđenom ustaškom logoru u Jasenovcu u nezavisnoj državi Hrvatskoj gde je izvšen nezapamćen pokolj srpskog naroda, ne samo to, to je jedina država od postojanja čovečanstva, od Adama i Eve, gde je postojao logor za decu za koje je Gospod Isus Hrist rekao da su deca anđeli Božiji i ako se svi mi ne budemo ponašali kao deca, nećemo ući u carstvo nebesko. Deca su tom logoru sistematski uništavana na taj način što su godinama izloženi gladovanju dovedeni do goreg fizičkog izgleda, anoreksije da su im oči upadale u očnu duplju i može se videti na dokumentarnim snimcima koje Srbija poseduje. Da su deca, ali ne samo deca nego svi logoraši u Jasenovcu bili kost, koža, živi leševi, i naravno niko za taj zločin nije odgovarao. Nisu mnogo bolje prošli ni logoraši u nemačkim logorima, prema kome je Nemačka obavezna da plati novčano ratnu štetu, a za mog pokojnog dedu, Stanković Svetomira, od oca Marka, posedujem i dokumentaciju koja je podneta u tadašnjoj FNRJ da preduzme sve mere radi naplate potraživanja po osnovu rata u Nemačkoj gde je za vreme rata bio ratni zarobljenik. U prilog vam dostavljam kao dokaz dokumentaciju.

Molim vas da pozovete one koji su u mogućnosti da organizuju potpisivanje peticije koja bi bila uručena Vladi Srbije da donese odluku koja bi bila prosleđena Skupštini Srbije kao zakonodavnom organu da donese odluku po kojoj bi državni organi Srbije podneli zvaničan zahtev Nemačkoj za naplatu ratne odštete za one ljude koji su kao ratni zarobljenici bili u nemačkim logorima.

Ova molba nije upućena ni protiv naroda Srbije ni protiv bilo koje političke partije (vlasti ili opozicije), već je u interesu budućih generacija i moralna satisfakcija za one koji su se borili za bolji život svih nas, a protiv tadašnjih nacista od strane tadašnje Nemačke.

Unapred zahvalan,

Zoran Stanković

Marička

11000 Beograd

04.06.2021. god

Pismo pacijenta čijim srcem se igraju u Sremskoj Kamenici

Kao da operišu kera

Ugrađen mi je pejs mejker u Kamenici. Primljen sam 28. aprila, a operisan sam 29. aprila ove godine.A drugog maja sam otpušten. Imao sam simptome, glavobolja, bol u grudima itd... Išao sam privatno kod dr Dragana Kovačevića. On radi privatno u poliklinici Dijana Kovačević Futoški put 2 kod Hotela Šeroton.

Poneo sam svu dokumentaciju u privatnu ordinaciju kod dr Kovačevića. Nije me ni gledao a papire malo. Jedan minut je trajao pregled... Rekao sam kakave imam simptome bol u grudima, brzo se umorim, da nemam snage, nestabilan hod itd... Rekao mi je da nisam u kondiciji i da idem kući. Imao sam urađen holter i tu je pokazan zastoj na 1,9 sekunde u mirnom stanju, kad spavam ujutru i uveče.. Posle par dana mi pozli u NS i dođe hitna, odveze me u Kamenicu i operišu me... A Dr Benc koji radi privatno u poliklinici Marić mi je rekao da se odradi još jedan holter da budu sigurni. Jel može da se desi da je samo tad Holter pokazao to... Nisu mi uradili nikakve pretrage i ugradili su mi pejs mejker. Meni nije bilo dobro iste simptome sam imao. Kad sam rekao da ne verujem ništa profesoru Dr Draganu Kovačeviću i da sam čuo da aparat nije zabeležio nista na kom sam bio priključen. Kako ste me operisali na konto ništa i na papire koje je doktor odbacivao. Možda nije ovo ni trebalo. Hoću na Dedinje. Sutradan sam otpušten i napisano da mi je sve OK, sve rečeno šta smem a šta ne itd. Laž. Sad sam bio na Dedinju. Aparat pejsmejker nije ni jednom zabelezio zastoj srca. Tako da je bezveze ugrađen... Samo što neće to da napišu.

Načelnik kardiovaskularnih bolesti kaže ja ti ne bih to ugradio, ali neću da se mešam. Srce ti je OK i da bacim lekove za srce. Ugrađen mi je bez veze pejsmejker. To bi trebala javnost da zna!!!

Imam 35 godina ženu i sina od dve godine...

(Ime poznato redakciji)

podeli ovaj članak:

Natrag