Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Tiranin voli da prlja i svoje žrtve i opljačkane građane

Ako ga smaknemo, preživećemo

Srbija je izgubila sve domaće banke, prodala ih strancima za šaku para i masnu proviziju.U ponedeljak, 5 jula, u Narodnoj Skupštini našlo se u proceduri "autentično tumačenje" zakona od pre 50 godina, koji kaže da banke imaju pravo da naplaćuju obradu kredita.

Milica Grabež

Na osnovu tog tumačenja biće odbačene tužbe više od 200.000 građana, koji će morati da plate sudske troškove. Pošto su takse od 10.000 do 50.000 dinara, to znači da će građani morati ukupno da plate od dve do deset milijardi dinara.Umesto stranih banaka koje ionako pljačkaju siromašne srpske građane.

Svinja Ivica Dačić ladno je to stavio na dnevni red. Da Vučić piša po njemu, on bi se radovao!

Šizofreni diktator se prevarom bavi kao naučno istraživačkim radom. Prvi put u istoriji će jedan zakon ''tumačiti'' poslanici Narodne skupštine. Zakoni se donose da bi se primenjivali, a ne tumačili. Tumačenje nema snagu zakona i sudije bi morale da ga odbace. One primenjuju zakon, a ne tumačenja.

Ali, zna se, čovek koji je promenio veru, koga Obaveštajna zajednica SAD-a smatra opasnim ludakom, poput Idi Amina ili cara Bokase, sa opljačkanih 25 milijardi evra, zajedno sa bratom Andrejom, koristi svaki trenutak da zabije nož u leđa svojih građana.

Da podsetimo, 750 hiljada srpskih penzionera nalazi se pod doživotnom plenidbom polovine penzije, ili dve trećine, ako su više od minimalne zarade.

Više od 350.000 penzionera prima penziju manju od 15.000 dinara, polovinu od toga uzimaju izvršitelji.

Upućeni tvrde da je lično Vučić osmislio napad na penzionere, radujući se kao malo dete, ili devojčica, napućenih usana, što je smislio pljačku. Tako komunalna preduzeća svakog drugog meseca podnose preko advokata, kome unapred isplaćuju ''predloge za izvršenja'' koje sastavljaju pravne službe, Advokat udari pečat, uzme 3.000 dinara, onda izvršitelj stavi svoj pečat, uzme 7.000, pa onda taksa za izvršenje, nagrada za izvršenje, tako da penzija to ne može da pokrije i penzioneri su u dužničkom ropstvu.

Pare koje u milionskim iznosima naplate advokati i još dvostruko više izvršitelji, iznose se na inostrane račune. Polovinu daju lično Vučiću.

Ljudska ništarija, poput Vučića, jedini je diktator na svetu koji, osim budžeta, kreditnih linija, mita za prodaju javnih preduzeća, zemljišta, izvora, rudnika, direktno pljačka i građane.

Svakog dana i na svakom koraku.

Ovaj ludak voli da se igra tuđim životima. Tako se surovo poigrao i sa sudbinom Milene Popović Ivanović, supruge ubijenog Olivera Ivanovića, iza čije smrti on stoji.

Dovodeći Milenu u Beograd, pustio je da je njegova Velika propaganda laži predstavlja kao veselu udovicu. Poredi je sa Žaklinom Kenedi, tajno snimajući njen lični život. Vučić je Milenu vodio kao mečku na parastose, paleći sa njom sveće na grobu Oliverovom. Samo njih dvoje. Tu perverziju ni najokoreliji mafijaši ne priređuju suprugama ljudi koje su ubili.

Predstavlajući svoj plan za Kosovo pred poslanicima Narodne skupštine Srbije, čiji poslanik je i gospođa Milena, Vučić je u galeriju skupštine, među publikom, doveo i Milana Radoičića, čoveka koji je bio optužen za ubistvo Olivera Ivanovića, pa su se kosovska i srpska mafija dogovorile da za njim povuku optužnicu.

Ako se na Google-u ukuca njegovo ime, saznaćete koliko kriminala i nasilja stoji iza ovog opakog čoveka, koji svim srcem radi za albansku mafiju na Kosmetu i za svoj džep.

Šokirana prizorom da u Narodnoj skupštini Srbije, kao legitimnog predstavnika Srba sa Kosmeta, vidi čoveka osumnjičenog za ubistvo svog supruga, Milena Popović je istrčala iz sale. Novinarima N1 i Nova S je opisala svoju odluku. Velika propaganda laži je to prećutala. Vučić se cerekao kao lud. On je kopile Angeline, takođe bestidne žene.

Američki kongres po hitnom postupku odobrio je Vladi Kosova pomoć od 15 miliona namenjen za borbu protiv kriminala. Još toliko priložiće Obaveštajna zajednica SAD-a iz svojih fondova. Jer život na Kosmetu postaje nesnosan. Mafija reketira svakog ko se nekim poslom bavi.

Pred ministrom odbrane Velike Britanije i uz učešće jedinica SAS-a, na vežbi na Peštreru, poginuo je stariji vodnik, komandir tenka. Usled velike temperature, eksplodirao je protivpožarni aparat, stariji vodnik je uspeo da evakuiše članove posade, ali se ugušio u tenku. Niko od generala nije posetio njegovu porodicu.

Njegove kolege su pesmom opisali njegovo stradanje. Smrt inspiriše i podstiče tiranina Vučića na nove zločine. Ni za jedan zločin, iza koga on stoji, nije optužen.

Na proslavi Dana nezavisnosti, američki ambasador Godfri je rekao da Srbija nema većeg prijatelja od SAD-a. Ovaj čovek, punih džepova, diže u nebesa Vučićevu politiku. Mržnja koju građani gaje prema SAD-u je neponovljiva. Zar država koje je instalirala Vučića da nas opljačka, pobije, stare, može biti najveći prijatelj građana Srbije. Godfri je veliki pijatelj Vučića, a ne građana Srbije

Senatorka iz SAD-a uverava me da će gospodinu Godfriju presesti svaka para koju je uzeo od Vučića. I da on nije Amerika. Ja verujem u njene reči.

Udar munje

(Nepoznat autor)

Hodaj pravo vojniče srpski!

Neka te je strah neprijatelju

mrski!

A slava našem hrabrom junaku,

koji je zaslužio jedino raku.

Ni minut ćutanja dobio nije,

za životnu bitku koju bije

porodica njegova tužna

od kad je zadesi sudbina

ružna.

Za koru hleba život si dao,

a nikome izgleda nije ni žao.

Kafanski pevači idu u aleju velikana,

a tebi vojniče u novinama ni

cela strana.

„Živela Srbija!" - čulo se

samo.

I to je ono za šta treba život

da damo.

podeli ovaj članak:

Natrag