Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pogledi

Kako su nas porazili naslednici fašističke ideje, i ima li nam spasa

Da li je bilo genocida u Srebrenici

Zbog mladih naraštaja, dužni smo dati nekoliko napomena koji će doprineti da srpski narod, naša istoriografija, vojna doktrina i celokupna javnost se može pravilno odrediti prema događanjima poslednjih decenija. Falsifikovanje stvarnosti, lažna istorija, upotrebljavanja Orvelovskih termina je doseglo neslućene razmere, sve sa namerom da se rat do istrebljenja protiv ne samo Srbskog, već i svih južnoslovenskih naroda, pokrenut od strane Četvrtog Rajha, koji se pogrešno naziva Europska Unija, dovede do uspešnog okončanja.

Stevan Zivlak

Sve republike bivše Jugoslavije su pretvorene u kolonije, a neke od njih u koncentracione logore, postavljeni su namesnici, ukinuta su najelementarnija ljudska i građanska prava, masovno se krši Povelja Ujedinjenih naroda, ustave i zakone tih kolonija piše Venecijanska komisija, hrišćanstvo i sve druge avramističke religije se zakonom zabranjuju, vernici gube najelementarnija prava, a kvislinzi dobijaju zadatak da nasilno provode sve naloge okupatora na prostorima bivše Jugoslavije. Negde se to čini preko nacističkih organizacija, a na prostorima Srbije preko homoseksualne sekte koja sebe naziva Srpska napredna stranka .

Lažno definisanje pojmova je prevazišlo najcrnju Gebelsovu propagandu, nemački nacizam je znatno usavršen od Drugog svetskog rata na ovamo.

Pre svega, moramo reći da nikakvog raspada bivše SFRJ nije bilo, niti je bilo međunacionalnih ratova i bratoubilačkog rata na prostorima bivše Jugoslavije, kako nam se to svakodnevno imputira. Radilo se o otvorenoj agresiji nacističke Nemačke, potpomognute anglosaksonskim saveznicima i njenim trabantima, prema suverenoj zemlji koja je bila jedan od osnivača OUN, Pokreta Nesvrstanih, nezavisna država, koju je trebalo okupirati, podeliti , opljačkati i kolonizirati. Na žalost, kao i u slučaju okupacije Kraljevine Jugoslavije, kvislinzi su uspeli da pobede u hibridnom ratu, uloga Slobodana Miloševića i njegove bande je bila izuzetno značajna u pobedi Nemačke ratne osovine i uništenju jedne napredne i prosperitetne zemlje.

To je prethodno učinjeno okupacijom Istočne Nemačke, a posle okupacije Jugoslavije, okupirana je i Libija, i niz drugih nezavisnih zemalja širom sveta.

Uostalom, sa ove istorijske distance, možemo nepobitno ustvrditi da nikakvog pada Berlinskog zida nije bilo, radilo se o okupaciji nezavisne države koja se zvala Istočna Nemačka, nekadašnja slavna carevina Pruska, koju je današnja nacistička Nemačka bez ikakvog pravnog osnova, protivno Povelji OUN, a koristeći slabost SSSRa koji se raspadao, okupirala, osvojila, ekonomski opljačkala , transformisala, a trenutno tu bivšu slavnu Prusku carevinu planski, sistematski naseljava milionima muslimanskih migranata sa Bliskog Istoka.

Kada govorimo o današnjoj Nemačkoj, moramo reći da se radi o monstrum državi, koja je prevazišla najcrnje nacističke projekte, sami nemački narodi na primer Švabe, Bavarci, Prusi itd. kojih je mnogo i svi su imali svoje države, svoju nacionalnu svest, svoju književnost, jezik i pismo, svoje monarhije, su bez ikakvih nacionalnih i kolektivnih prava, svi moraju da se izjašnjavaju da su Nemci, te su za te narode ljudska prava i slobode južnoslovenskih naroda i narodnosti u bivšoj Jugoslaviji, nedostižni san . Pričati o Angeli Merkel koja decenijama provodi nacističku politiku, da je demokratski izabrana, a da na primer beloruski predsednik Lukašenko to nije, je klasičan primer Orvelovskog novogovora, to ni jedan normalan čovek više ne može da prihvati.

U ovom hibridnom ratu se dosledno proglašavaju obaveznim Orvelovi termini : na primer zamrznuti konflikt na Kosovu i Metohiji je određen kao obavezan termin, mada je i malom detetu jasno da se radi o klasičnoj okupaciji dela državne teritorije nezavisne Republike Srbije . Takvih primera imamo bezbroj, lingvisti bi trebalo malo da porade na ovoj Orvelovskoj pojavi, kako bi Srbski narod mogao pravilno sagledavati stvari i pripremati se za budućnost koja će biti pobednička kao i uvek u našoj slavnoj istoriji.

Srebrenica je klasičan primer Orvelovske manipulacije i hibridnog rata, koji je po bezobrazluku prevazišao sve norme ljudskog ponašanja, a korisnici takvih metoda se ne mogu niti po jednoj osobini nazivati ljudskim bićima, radi se o izbezumljenim ostrašćenim zverima, koji su u bitci koja je vođena oko Srebrenice pretrpeli strategijski poraz u kome je fizički uništeno jezgro njihovih islamskih terorističkih falangi štićenih od strane holandskih navodno međunarodnih snaga.

General Mladić je ratni heroj, o njemu će se vekovima pevati uz gusle, a sramota koja je naneta međunarodnom navodnom pravnom sistemu je neizbrisiva.

Za Srpsku vojnu doktrinu je primer ratnih operacija u Srebrenici poučan; da je opkoljavanje, brz manevar, okruženje i uništenje NATO fašističkih trupa izvedeno munjevito i surovo na Košarama kao što je to učinio general Mladić u Srebrenici, pa zatim ratne operacije nastavljene do Tirane, bila bi sasvim druga strategijska situacija na tom vojištu. Kukavičluk Slobodana Miloševića i nedostatak hrabrosti generala je doveo do velikih gubitaka u toj bitci, a odluka da se ne uđe na teritoriju susedne zemlje koja je ratovala protiv naše države, je dovela do okupacije Kosova i Metohije.

Da smo započeli ratne operacije na teritoriji Albanije, uz munjevit prodor prema njihovom glavnom gradu, dobili bi mnogo više nego što imamo danas, ovako, zarad očuvanja vlasti u Beogradu, diktator Slobodan Milošević se opredelio za dalju redukciju teritorije svoje zemlje, glupo verujući da će postati najčvršći stub kolonizatorima na ovom prostoru.

Uspešan manevar, okruženje i fizičko uništenje tih terorističkih vojnih grupacija u Srebrenici, svrstanih u 28. diviziju , koja je bila naslednik zloglasne Handžar divizije iz Drugog svetskog rata, od strane brojčano mnogo manjih srbskih trupa, a koji se desio jula 1995.godine, će biti proučavano na svim Vojnim akademijama širom sveta, general Mladić je kao vojni strateg tom vojnom operacijom ušao u red najuspešnijih svetskih vojskovođa, a sve što se dešava posle toga pokazuje svu bedu, primitivizam i neljudskost navodnog Novog Svetskog Poretka. Odbrana Jugoslavije je bila legitimna, a rušenje domovine veleizdaja, sve ostalo za srbski narod nije prihvatljivo.

Ratne operacije po sistemu „okruži i uništi" su legitimne, njih američke trupe primenjuju svakodnevno širom sveta, po Avganistanu, Iraku i drugim destinacijama, primenjivale su ih masovno u ratovima u Vijetnamu, protiv Japana itd. O britanskim kolonijalnim ratovima ne vredi ni pričati, pobijeno je na milione ljudi širom planete, njihova ratna taktika je i zasnovana na fizičkoj eliminaciji neprijatelja, britanci nemaju ratnih zarobljenika kada vode operacije ovakvog tipa. O nacističkoj vojnoj doktrini u okupiranoj Jugoslaviji, o streljanju sto za jednoga, o streljanju đaka u Kragujevcu, o masovnim odmazdama nad nedužnim stanovništvom naš narod dovoljno zna, narod niko ne može obmanjivati kvalifikacijama genocidom, kada je u pitanju odbrana svoje zemlje.

Slovenačke, Hrvatske , Muslimanske, Albanske paramilitarne postrojbe i vojne jedinice su sve od reda kvislinške, stvorene, naoružane, plaćene i finansirane od Nemačke i njenih saveznika, sve su bile u funkciji razaranja sopstvene domovine, a njihov cilj je bio isključivo fizičko uništenje Srbskog naroda , ubijanjem pljačkanjem, paljenjem kuća, iseljavanjem, pošto je taj narod bio kvasac, vezivno tkivo zajedničkoj domovini.

Uloga Slobodana Miloševića i njegove bande se ne sme zaboraviti, ali to ne amnestira pobrojane nacističke odrede koji su radili najcrnje zločine prema nedužnom Srbskom narodu širom zajedničke domovine. Pri tome, zločini su vršeni i prema sopstvenim saplemenicima koji su bili lojalni ideji zajedničke domovine, na hiljade ih je stradalo od strane razularenih nacističkih bandi stvorenih na tlu tih republika.

Napadom na Istočnu Nemačku, pa zatim na SFRJ, podivljali Četvrti Rajh je otpočeo novi svetski sukob, koji traje mnogo duže nego što je planirano, krajni cilj je potpuno porobljavanje i uništenje svih Slavena, a onda i države Ruskog naroda i prodor na Istok kao nedosanjani san germanskih hordi . Trenutno, vode se surove hibridne ali i ratne operacije na tlu Ukrajine, Belorusije, i Kavkazu, izabrani su strateški pravci razrađeni još od strane Hitlerovog Generalšaba.

Rezolucije o Srebrenici su neophodne , one predstavljaju „Svileni gajtan", koji je Turski sultan slao s vremena na vreme svojim velikodostojnicima širom Otomanske imperije, kao znak da im je došao kraj i da je najbezbolnije da sami sebi okončaju život kako ne bi bili surovije ubijeni zbog pokazane neposlušnosti. Svaki novopostavljeni upravnik kolonije, u poslednjem slučaju gospodin Krivokapić, kao znak poniznosti i poslušnosti kolonizatorima, mora doneti Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, osuditi ratnog heroja generala Mladića, a usput i okriviti Srpski narod koji se usudio da se bori protiv klanja svojih porodica po bosanskim gudurama.

Naš mučeni kolonijalni upravitelj, samozvani i samopostavljeni Predsednik Vučić, je morao, kao znak odanosti da dobrovoljno prođe kroz ritual kamenovanja u Srebrenici, kako bi pokazao još veću dozu poniznosti i samoponiženja, kao cenu da može nekontrolisano vladati ovom kolonijom.

Ovih dana, morao je ponovo pretrpeti neviđeno poniženje potpisujući kao znak poniznosti sankcije protiv bratskog Beloruskog naroda koji vodi odsudnu bitku za odbranu strateškog pravca koji ide preko Volokolamskog druma direktno u srce Moskve, krajnjeg cilja Svetskog satanizma.

Očigledno je da nije kao dete pročitao kultni roman Aleksandra Beka : Volokolamski drum, što je krivica njegovih roditelja; da je to učinio, shvatio bi svu veličanstvenost i herojstvo pokazano u odbrani Moskve od Hitlerovih hordi, a shvatio bi i ko će pobediti u ovom sadašnjem svetskom sukobu. To sigurno neće biti strana koju je izabrao . Izdaja slavnog Beloruskog naroda, koji je izgubio svakog trećeg stanovnika u Drugom svetskom ratu, našeg vernog saveznika u antifašističkoj borbi, je sramota, koja ne zaslužuje nikakavo razumevanje, pogotovo oproštaj.

Naš predsednik treba da zna da mu je rok trajanja istekao, umesto da učini i nešto dobro za svoj narod, izgubivši svest za realnost sve većim greškama, kupuje nedelju po nedelju dana vremena za sopstveni opstanak, što je potpuno pogrešno, ponavljanje grešaka Slobodana Miloševića se pokazuje kao najobičnija glupost.

Srpski narod treba da zna da je general Ratko Mladić veliki vojskovođa, pravi narodni junak, da je postigao ogromne uspehe u borbi protiv NATO pakta sa veoma oskudnim snagama, usput trpeći blokadu na Drini od strane diktatorskog nenarodnog režima Slobodana Miloševića, da je dokazao nesposobnost trupa NATO pakta da se efikasno suprotstave regularnim snagama napadnute države na terenu, a njegova operacija u Srebrenici po brzini, efikasnosti i uspešnosti je primer za buduće ratne operacije na Ukrajinskom frontu koji se ubrzano priprema. Da li će na primer ruske vojne trupe, kada budu opkoljavale i uništavale nacističke divizije koje drže više godina pod terorom nedužno stanovništvo Donjecka i Luganska, imati razumevanja i tretirati te falange kao regularnu vojsku, ili će ih fizički eliminisati? Kako će tretirati svakog onog koji bude stupio sa oružjem u ruci na Rusku nacionalnu teritoriju? Da li će licemerni Satanisti tražiti da Ruski narod pokaže samilost prema NATO trupama kada ih bude okruživao i uništavao, preteći da će ih proglasiti genocidnim ?

Proglasiti odbranu domovine za genocid je budalaština, presuda Haškog mehanizma je najobičnija glupost, koja služi da se Srbski narod zaplaši i parališe, kako ne bi krenuo u ponovno obnavljanje svoje okupirane domovine koja se zove Jugoslavija. Ne zaboravimo da su granice Jugoslavije jedine važeće , priznate Versajskim mirovnim ugovorima i Jaltsko Potsdamskim sistemom međunarodnih odnosa, samim tim i Poveljom OUN, a da su jednostrane izjave srbskog kvislinškog rukovodstva od Miloševića na ovamo, davane na raznim nelegalnim skrpljenim forumima , tipa Badinterova komisija, Briselski sporazumi, Vašingtonski sporazumi, Kumanovski sporazumi i ostali, svi odreda protivni Odlukama AVNOJA, te da ih je lako ukinuti kada za to dođe vreme.

Srpski narod je državotvoran i slobodarski narod, on ima istorijsku odgovornost za sve druge koji žive sa njime na ovim prostorima, mora pokazati sposobnost i odgovornost da sve oko sebe okupi, sabere i ohrabri da ponovo izgrade zajedničku domovinu i zadobiju slobodu koju su suviše lako zamenili za lažne priče o sretnoj budućnosti u utopiji koja se zove Evropska Unija a u stvarnosti je nacistička satanistička projekcija stvarnosti.

To se ne može postići pristajanjem na lažne matrice i lažne istorije, Njegoš nije bio genocidan, nije bio ni Vojvoda Mišić, a nije ni general Ratko Mladić. Poštujmo naše hrabre ratnike , ne vređajmo ni tuđe žrtve, ali ne pristajmo da se žrtve krvnika glorifikuju a žrtve naših pobijenih majki, sestara, braće i dece ne spominju.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane