Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Povodom poslednjeg napada srpskog tiranina i njegovog kartela na urednika Magazina Tabloid, poručujemo im

Mi stojimo postojano, kano klisurine

U akciji koju je pokrenuo srpski tiranin Aleksandar Vučić, u režiji Dragana J. Vučićevića i Željka Mitrovića, Velika propaganda laži je pozvala na hapšenje Milovana Brkića, zbog navodne pretnje i poziva na ubistvo srpskog predsednika. Sve novine i te-ve stanice su tri dana, koliko uvek traje ta Vučićeva akcija hapšenja Brkića, a deseta je po redu, opisivale su Milovana i Magazin Tabloid kao kriminalaca, koji reketira, koji piše tekstove za 300 evra, a neki su bili oprezniji smatrajući da je on vrlo opasan, jer ne iznosi svoje, već stavove centara moći! Čak se i Udruženje javnih tužilaca i sudija Srbije oglasilo zahtevom upućenom samom sebi da tužilaštvo mora da uhapsi Milovana Brkića. Svi su očekivali da će neki od nas iz Magazina Tabloid ostati iza Vučića da leže, jer je mnoge prikratio za glavu. Nisu verovali da iza nas neko i stoji.

Mersiha Hadžić

Informer i listovi iz Velike propagande laži pobedonosno su objavili da je Nikola Petrović, dvostruki kum Aleksandra Vučića, poslao Magazin Tabloid u likvidaciju, jer nisu imali para da mu plate zbog dosuđene naknade za povredu časti i ugleda.

Veći broj prijatelja Milovana Brkića došao je u prostorije redakcije, nudeći se da reše problem sa kumom Aleksandra Vučića. Panika je zavladala i u diplomatskom koru, jer je pred očima opasnih mafijaša Entoni Godfrija, američkog ambasadora, Sem Fabricija, predstavnika Evropske Unije u Srbiji, likvidiran medij koji je proteran iz Srbije i šest godina se štampamo u Podgorici, izloženi velikim troškovima.

Srećom, ovog puta nijedno udruženje novinara iz Srbije nije nas osudilo. Do sada su to redovno činili. Tužilac nije reagovao, jer nije našao razloge za optužbu, ali jesu novinarska udruženja.

Ni sada nas niko nije uzeo u zaštitu. Nije se oglasio ni Dragan Đilas, ni Vuk Jeremić, niko iz tzv opozicije. Zamenika glavnog urednika Predraga Popovića zvao je samo Mlađa Đorđević, da pita šta je posredi.

Ipak, podržali su nas sa važnih mesta, porukom da su sa nama, da ono što činimo je svetao primer posvećenosti borbi za slobodu i prava koja su davno osvojena, a u Srbiji ne postoje.

Zvali su nas i kolege iz Gardijana, iz nemačkih listova, koji su takođe očajni pritiscima zlog duha Angele Merkel, odlazeće kancelarke.

Botovi Srpske napredne stranke i službenici Službe za visokotehnološki kriminal Ministarstva unutrašnjih poslova hakovali su nam sajt, a You Tube kanal Balkanska taraba, koji često prenosi, uz našu dozvolu, tekstove iz Magazina Tabloid, ubacili su vesti - ‘’izvršen atentat na Milovana Brkića’’.

Bivši načelnik ove službe, danas u penziji, Saša Živanović, prodavao je za velike pare informacije o urednicima Magazina Tabloid. Tako je ova služba uhapsila i zamenika glavnog urednika Milana Malenovića, koji je, pod lažnom prijavom ove službe, proveo šest meseci u kućnom pritvoru, a mesec dana u Okružnom zatvoru, mada je teško bolestan. Viši sud ga je pravosnažnom presudom oslobodio od krivične odgovornosti. Malenović je uhapšen i po drugi put i proveo je u kućnom pritvoru tri meseca. Optužnica nije ni podignuta. Sve je to g. Živanović radio dodvoravajući se Tiraninu i njegovom kartelu.

Hapšenje zamenika glavnog urednika Magazina Tabloid nije osudilo nijedno udruženje, a vest da je oslobođen od optužbe samo je objavila Beta.

Objavljujemo pismo koje je upućeno američkom ambasadoru, povodom pretnji smrću Milovanu Brkiću.

Na naše pitanje da li znaju da je Godfri jedan od najkorumpiranijih diplomata, koji prima od Vučića velike pare, odgovorili su nam. Da, znamo, zato smo mu i pisali.

Podrška iz inostranstva nam je sačuvala živote.

Svima zahvaljujemo.

Ambasadi SAD u Beogradu

Njegova ekselencija Anthoni F. Godfrei

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država

Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića 92, 11040 Beograd, Srbija

Vaša ekselencijo,

Pretnje smrću novinaru u Srbiji

Nadamo se da će Vas ova e-pošta zateći u dobrom zdravstvenom stanju.

Zabrinuti smo zbog saznanja o nedavnim pretnjama smrću koje su pripadnici režima Aleksandra Vučića uputili gospodinu Milovanu Brkiću, novinaru Magazina Tabloid u Srbiji.

Gospodinu Milovanu Brkiću rečeno je da će biti ubijen zbog svojih novinarskih aktivnosti. Zahtevamo da obezbedite da se sprovede potpuna i nepristrasna istraga o pretnjama, da se rezultati objave i odgovorni izvedu pred lice pravde. Takođe tražimo da se preduzmu sve moguće mere za zaštitu gospodina Milovana Brkića i spase njegov život. Gospodin Milovan Brkić je časni novinar sa preko 40 godina profesionalnog iskustva.

Želimo da vam skrenemo pažnju da je isti režim takođe pokušao da ubije gospodina Nikolu Sandulovića, predsednika Republikanske stranke u Srbiji, kada je režim uhapsio g. Sandulovića i otrovao ga u zatvoru, i svi smo saznali za sudbinu gospodina Vladimira Cvijana.

We thank you in advance.

Sincerely,

Rich TVX News Editorial Team

Drugo pismo

Gospodine Brkiću, upravo smo obavestili američki Stejt department o pretnjama smrću prema Vama od strane režima Aleksandra Vučića.

Ovo je kukavički režim i napadi na Vas uskoro će sigurno prestati.

Kurt

RADOSNA VEST

U trenutku kada broj šaljemo u štampu, prosleđena nam je jedna radosna vest. Naime, u utorak 20. jula senat će proglasiti novog pomoćnika državnog sekretara. Tog dana prestaje i mandat Metju Palmeru, specijalnom izaslaniku za Balkan. To je i težak udarac za Aleksandra Vučića, kao i za ambasadora Entoni Godfrija. Možda će se njih dvojica zajedno naći u američkom zatvoru.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane