Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Samo lisice su spas

Milovan Brkić

Srpski tiranin je 30. jula, nakon obilaska sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Harčenkom gradilišta za gasovod u Velikoj Plani, okačio na instagram svoju fotku sa Anom Brnabić. Njih dvoje sami.

Vučić priznaje da je prvi put kod Ane na mokrenju. ''Prvi put kod Ane na večeri. Krilca su super. Jedino što Ana ne jede, a ja ne mogu da odolim. Lep vikend'' -poručio je tiranin na svom instagramu.

Nije rekao ono što bi trebalo da kaže. Ana Brnabić se uselila u vilu u kojoj je nekada živela udovica Josipa Broza Tita, Jovanka Broz. Ta vila, za njenog života, nije 30 godina okrečena, ali, dopala se Ani. Nje to renoviranje je plaćeno više od pet miliona evra. Italijanske pločice, sve je iz inostranstva. Nobl.

Ana u blizini ima svoj "stambeni prostor" od nekoliko ari. Njenu vilu u vlasništvu čuva najmanje 20 policajaca. Danonoćno.

Ali, nije lako Ani. Takav raskoš, luksuz, a njoj se ne jede. A imala je društvo. Pozvala je bivšeg Trampovog savetnika Ričarda Grenela. Pre nekoliko dana bila je u Americi, nije javila ni sa kim je bila, ni sa kim se srela. Ni kome je dala narezane diskove, od 46 terabajta... Vratila se onespokojena. Taman se okućila, oženila, dete dobila, a mora sve to da zaboravi. Čeka je hapšenje, ispitivanje, suđenje, robijanje.

Gospodin Grenel je došao da razmotre njihov slučaj. Vučiću se otvorio apetit. I onako mu pelene menja svaki čas Suzana Vasiljević, koja je dežurala u blizini.

Lepo je to za videti.

"Mi smo spremni da se otvorimo. Da pošteno platimo. Koliko god se zine, mi odmah kažemo, hvala lepo, izvolite" - jadala se premijerka, sveže useljena u vilu. Sve ludi Srbi plaćaju. Njenu kuću i dalje čuvaju stražari, specijalci. Plus ovu, Jovankinu rezidenciju.

Grenel nije doveo supruga, sa kojim je u barku. Da ne čuje ponude i cifre, pa da posle traži, prilikom razvoda, polovinu love stečene u najsiromašnijoj evropskoj državi.

Zbog pomade koju je Vučić širio, razigrani Ričard je šenlučio sa Sinišom Malim. Hvala Bogu, Anina vila ima 40 soba. Ima mesta i za Sinišu i Ričarda. Čula se cika i vika, krici i jauci. Vučić je oblizivao usne, kao stari mačak. I on bi, ali dupe ne da. Ni Suzana nema snage da ga stalno pere.

Veliko je sranje napravila pomenuta tročlana grupa. Pokrali su sve što im je pod ruku došlo.

Danas nude Ričardu Grenelu, bivšem američkom ambasadoru u Nemačkoj i izaslaniku predsednika Trampa za pregovore između Srbije i Prištine, a potom direktoru svih službi bezbednosti, skoro pet milijardi dolara, samo da ih spasi optužnica za trgovinu narkoticima, oružjem, migrantima, strateškim sirovinama i tehnologija Iranu....

I Siniša Mali je zabrinut. Malom nije mali konto. Ima on mnogo, uzmi ago, koliko ti drago. Ako treba, uzeće on i iz budžeta.

Društvo se staro zapričalo i po....... se. A onda su svi zajedno poručili američkom predsedniku Bajdenu, kada im je gost Grenel rekao da Bajdenov sin Hanter nije voljan za njihovu kombinaciju, da natera oca da pomiluje srpske donove, da može da im p......

Sakupiće, rekli su, još toliko od svog kartela, pa će da plate gospođu potpredsednicu Kamalu Haris, da ona se isprsi i kaže da ne treba biti rasista prema srpskoj sirotinji Vučiću, Brnabić, Malom i njihovim saradnicima.

Poseta Ričarda Grenela Ani Brnabić na svečanom useljenju u renoviranu rezidencijju, nigde nije zabeležena. O tom dirljivom provodu nisu javili ni PINK, ni Velika propaganda laži. Nije dobro da žestimo starog Bajdena, sve dok mu ne utrapimo novac. Može i da povuče Izvršnu naredbu, bio je odrečan kojot Aleksandar.

Grenelov dolazak u Beograd izazvao je živo zanimanje u Američkoj ambasadi, gospode iz Krnjače, iz Lenglija, apača iz Tuzle.

Dok hiljade njih, koji su išli tragom kriminalaca iz balkanskih država, pravi planove kako da ovaj ološ privede zakonu, oni, sa milijardama keša, planiraju kako da izguraju američkog predsednika, obaveštajnu zajednicu, sudove, ministarstvo pravde i finansija...

Kada novac govori, istina ćuti, kažu.

Ipak, nikakav Grenel niti bilo koji diplomata iz Vašingtona nije sposoban da spreči Sjedinjene Države da sprovedu svoju pravdu. To su dužni balkanskim narodima kojima su kao svoje momke doveli ovaj šljam da nas satiru već decenijama.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane