Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Suzana Vasiljević, Vučićeva savetnica nema više snage da mu menja pelene

Njegova pomada daleko se oseća

Obaveštajna zajednica Sjedinjenih Država smatra Vučića najopasnijim vođom narko kartela na svetu, kao i njegov kartel kao najorganizovaniju ubilačku družinu. Dok čeka na hapšenje, on i dalje puni gaće od straha, a njegova savetnica Suzana Vasiljević nema više snage da mu menja pelene po nekoliko puta na dan. Bolest je svačija, zna to i ona, ali o tome treba da računa vodi struka - lekari i kasnije zatvorska služba.

Milovan Brkić

Zaustavi me prošle nedelje na ulici stariji čovek, ima mu 80 godina. Pitam odakle je, odgovara - iz Krajine brale.

Pominje mi da ponekad gleda šta mlatim o ''ovom nesrećniku''. Nije u redu, kaže, nije mu lako, saćeralo ga sa svih strana. Jes, vala, kažem, samo da razgovor privedem kraju, a starac jopet me gleda pravo u oči. Znam ja šta ti misliš, moj sin te poznaje iz škole. Nisi loš, ali si tuđ.

Odgovaram da nisam tuđi, već Srbijanac, iz Podrinja. Nisam na to mislio, nego da si tuđ, predsjednik kaže da zna da mu o glavi radiš i za koga.

Ođe se, kažem, ne zna ko za koga radi, klimam glavom i opraštam se od ovog gorštaka, odmeravajući ga, za svaki slučaj, od glave do pete.

A još uvek predsednik Srbije ne zaboravlja na mene. On tačno zna zna za koga radim, ko me i koliko plaća. Da li se nije zabrojio, pita me kolega. I kaže:

U kasne sate, skoro pred ponoć, javio se 27. jula iz Skoplja, sa obešenjački napućenim usnama, kao mis planete, da usnulom radnom narodu i građanima saopšti šta ima da im kaže. jer, prošlo je deset sati od kada im se nije prikazao.

I reče.

- Milovan Brkić, ideolog Đilasa, Tepićeve i vlasnik Tabloida, objavi nešto, onda se utrkuju ko će da dođe prvi kod njega i da donese pare. Tarifa je od 5 do 100.000 evra, a posle 3 meseca i kad mu daju, čak i naši partneri, 100.000 evra, onda ga napadne. A onda mu donesu 120.000 evra. A ja reket neću da im plaćam! - kaže Vučić.

Kao primaoca novčanih priloga, donacija, iliti reketa, kako kaže gos. Vučić, označio je mene! Ali, odlučan je, on neće da im plaća reket. Pa to onda nisi ti, kaže pukovnik Mile. Tebi samo donose pare. Nego, ajde, pare na sunce, da vidimo koliko ima novca, mogli bi da kupimo makar jedan nov kompjuter.

Dobro je, pomislih, više me ne optužuje da reketiram bilo koga, sada se utrkuju ko će da mi donese neku paru, poručuje on iz Maćedonije, iz grada Skoplja.

Svi u redakciji praznimo džepove, da sakupio novca za dve dvolitre piva i kokakolu.

Meni odjednom jurnu krv u lice, kada pogledam siću koja nije dovoljna ni za dve flaše piva. A on pominje od 5.000 do 100.000 evra, koje, navodno primam od onih koji me se plaše. O, strašni Milovane Brkiću, zamišljam Vučićeve ljude, evo, ovo je od nas, kao mali znak pažnje...

Pominjem mu majku Angelinu, koja ga je okotilia, koja nije nijednom rečju pokušala da svog nemutiranog sina spreči da svima u Srbiji zagorčava život.

Nemojte bolan, skrušeno mi kaže čovek iz Kostolca, nije njemu lako. Sav je podnaduo, meni kaže rođak koji je tu oko njega, da ne može da se živi od smrada koji širi.

Novinarka Žaklina Tatalović, dok je postavljala pitanja, na konferenciji za novinare, tokom izlaganja psihopate Aleksandra Vučića, izazvala je veliku pažnju raznih obaveštajnih službi koji su komentarisali gestikulaciju i grimase tela Aleksandra Vučića, dok je slušao pitanje koje je postavila novinarka.

Naime, radi se o tome da je Aleksandar Vučić u tom trenutku imao napade vršenja velike nužde u pelene koje nosi, jer boluje od nekontrolisanog prolivanja ljudskog izmeta, prouzrokovanog od psihičkog stresa i poremećaja šizofrenije od koje boluje.

Inače, njegova savetnica i njegov lični mentor Suzana Vasiljević, sama je priznala da je Aleksandar Vučić učestao sa prolivanjem izmeta koje on ne može da kontroliše, jer terapije lekova za smirenje više ne deluju na Vučićevu psihu.

Suzana Vasiljević je ponudila ostavku, jer više ne može da se bori sa Vučićevim halucinacijama, vikom i valjanjima po podu u zgradi predsedništva Srbije.

Ona je poslala dopis ministarstvu zdravlja da se odredi tim doktora psihijatrije kako bi pokušali da odrede terapiju za psihički poremećaj Aleksandra Vučića, radi poboljšanja njegovog zdravstvenog psihičkog stanja koji preti da uništi Srpsku društvenu zajednicu i sve njene državne institucije.

Vučićeva pomada daleko se oseća i podaviće mnoge njegove saradnike, koji nemaju kuraži da ga napuste.

Po ceo dan, u strahu da ga navatju i odvedu u zatvor, jer ga smatraju najvećim kriminalcem i ludakom, srpski tiranin, po ceo dan, u pratnji kamera, puni pelene i laže, obećava, hvali se. Vidi se sebe kao Boga Sunca.

Daće Bog, ostaćemo i mi bez usranog poredsednika, pa ćemo moći da živimo, kao sav normalan svet.

1

Bahanalije

U Beogradu je 30. jula, u renoviranoj vili koju je koristila Jovanka Broz, premijerka Ana Brnabić organizovala večeru za Ričarda Grenela, bivšeg Trampovog savtenika. Večeri je prisustvovao i Aleksandar Vučić, koji se zaprao za ovu priliku. Posle se šenlučenju pridružio i Siniša Mali. Na fotografiji, koju objavljujemo, vidi se da su znojavi. Ne zna se ko je koga i ko kome je .... Ova mala pederska grupa traži spas od obaveštajne zajednice iz Amerike.

U kom svojstvu je gospodin Grenel u Srbiji. Koliko koštaju njihove bahanalije. Nije došao sa svojim bračnim drugom, sa kojim je u službenom braku.Grenel i Mali su se provodili u noćnom klubu "La Fayette", čiji vlasnik je Aleksandar Kajmaković Bosanac, koji je bio uhapšen kao saradnik Veljka Belivuka.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane