Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Pederi, pedofili, seksualno nastrani teroriziraju i vladaju nad nama

Ne okrećimo im leđa

Komunikacija sa javnošću putem ovog medija uzima sve više maha. Prave vijesti uvijek su tražene a danas medija koje ih prenose gotovo da i nema. Stoga Magazin Tabloid čita publika koja očekuje VIJEST bez ikakvih cenzura ili podvale. S jedne strane nalaze se analitičari koji iznose vlastita mišljenja temeljena bogatim iskustvom a čitatelji znaju prepoznati ono što se krije u tekstovima. Poglavito onaj dio teksta koji se nalazi IZMEĐU REDAKA.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Jasno je zašto bratski zločinački režimi iz BEOGRADA i ZAGREBA na sceni opstaju isključivo prevarama, podvalama, lažima i nošeni sirovom silom. Na ovim je stranicama takva spoznaja opisana i protumačena do najsitinijh detalja. Odavno bi protagonisti ZLA grizli rešetke nekog zatvora da nisu dio međunarodne terorističke organizacije koja nepune dvije godine vrši BIO TERORISTIČKE ATAKE na ljudsko društvo.

Sustavno nas truju vodom, zrakom, nekim virusom a tobože liječe cjepivom koje to nije, već se radi o kontaminiranoj tekućini. Svi to znaju, i teroristi i terorizirani-žrtve terorista.

Neki režimi poput BJELORUSKOG REŽIMA na samom početku trovanja ljudske vrste odlučno su se suprostavili trovačima. Stoga su proglašeni nehumanima, nedemokratskima, totalitaristima. Štoviše, NATO pakt je svoje snage rasporedio na granice Bjelorusije s namjerom "čuvanja" demokratskih tekovina koje ugrožava Bjeloruski režim na čelu sa ALEKSANDROM LUKAŠENKOM. NATO PAKT su one snage koje obavezno svuda po svijetu čuvaju i brane mir.

Znamo kako je prošao IRAK, LIBIJA, kako prolazi SIRIJA, LIBANON. Tamo gdje "saveznici" brane slobode i mir među ljudima, tamo obično nikada više nema niti mira a kamo li sloboda.

Do krađe predsjedničkih izbora u SAD-u, takve su se "slobodarske" akcije pripisivale primarno SAD-u i njezinim saveznicima. No, kada se dokazalo kako su lopovi i teroristi pokrali predsjednika Donalda Trumpa na izborima 2020. g., postalo je bjelodano kako je i na čelu SAD-a instalirana terorističko-zločinačka organizacija koja pokušava ovladati cijelim svijetom i kontrolirati svakoga pojedinca u svijetu. Pošto na globusu ima oko 8 milijardi ljudi, teroristi su se dosjetili pa su organizirali i proveli izmišljenu pandemiju virusa COVID19 koja za krajnji cilj ima desetkovanje ljudske vrste kao takve.

Uništavanje svega živoga na svijetu kako bi se ljudsko društvo smanjilo na takozvanu ZLATNU MILIJARDU. Da se zaista izvela biološko teroristička operacija, tada bi zasigurno poumirali i oni koji pripadaju organizaciji terorista.

Stoga je postalo jasno kako je pandemija COVID19 postala samo izlika za svekoliki atak, kako na pojedinca tako na sve narode svijeta. Tko može provoditi ovakav u povijesti nezapamćen zločin? Samo onaj tko je u svojoj suštini zaražen ZLOM. Kako drugačije protumačiti djelovanje administracija zemalja EU, SAD-a ili novonastalih državica nakon raspada JUGOSLAVIJE?! Samo zločinački umovi udruženi u MOĆNU monolitnu zločinačku organizaciju mogu pokušati provesti ovaj monstruozni plan u djelo!!

Zato i Balkanska braća PLENKOVIĆ-VUČIĆ, ortaci u zločinima nad vlastitim narodima ostaju nedodirljivi, zbog počinjenih zlodjela koje su činili i prije nego se organizirala "OPERACIJA COVID19". I njih dvojicu za sada nikakve tzv demokratske procedure a poglavito "demokratski" izbori ne mogu izbaciti sa čela novonastalih državica SRBIJE i HRVATSKE!!

Kao i u SAD-u, izborni se rezultati unaprijed znaju. Cijeli REŽIM stane iza takvih "rezultata" a mediji se raspišu o FESTIVALU DEMOKRACIJE na kojem se pobjednik UVIJEK unaprijed zna. Tako je još iz doba najtvrđeg komunizma. KOMUNISTI i nakon pada BERLINSKOGA ZIDA na Balkanu i u SLOVENIJI nisu sišli sa pozicija vlasti. Eto, takva je vrsta demokracije na ovim prostorima.

MI obični ljudi za sada se ne možemo oduprijeti ovakvom zlu i ZULUMU.

Tako je i sa tzv masovno smrtonosnim dozama cjepiva koja ubrizgavanjem u LJUDSKU VRSTU ne liječe već TRUJU ČOVJEKA. Svi znaju o čemu se ovdje radi. I tzv političar i Biskup, Kardinal, Imam, Patrijarh ili Rabin. SVI ZNAJU ali za sada NAROD nema načina niti ičije potpore kako se ZLOČINAČKOM REŽIMU uspješno oduprijeti.

SVAKI ČELNIK režima neke zemlje koji pokušava izbjegnuti ZLU KOB koju je globalna zločinačka organizacija namijenila SVIMA, odmah je označen kao nedemokratičan, netolerantan, proglašen ksenofobom ili nekim drugim pogrdnim nazivom. Tako se događa i sa Madžarskim premijerom VIKTOROM ORBANOM koji se suprostavlja EUrounijskoj diktaturi zla. Logistici i najsnažnijoj kariki lanca ZLOČINA koji lanac čine GLOBALNI BIO TERORISTI.

Naime, poznato je kako su VRHOVI DRŽAVNIH REŽIMA prepuni osoba koje su sklone upražnjavati "sirove strasti" sa partnerima istoga spola. To ne bi bila nikakva vijest da takvi BOLESNICI svoje sklonosti istom spolu ili još gore, maloljetnicima i djeci najranije dobi, svoje PORIVE agresivno promoviraju kao NORMALNE i žele ih OZAKONITI! Znamo da primjerice šef EU komisije JUNKER javno štipne za guzicu našeg PLENKOVIĆA na što se ovaj vragoljasto nasmije i pokazuje geste kao lokalna konobarica lokalne krčme koju je onako u prolazu za guzicu štipnuo razdragani gost. Znamo također kako je i VUČIĆ svoju guzu nudio u INTIMNIM ODAJAMA francuskog predsjednika MAKRONA.

Srbijanskoj predsjednici vlade ANI BRNABIĆ koju ovaj list ne može identificirati niti kao muško niti kao žensko, poznate su lezbijske sklonosti. ON/ONA ima i dijete koje je usvojila. Hrvatski je državni vrh krcat pederima ali i PEDERČINAMA koje kroje sudbinu građanima. Takva je GRUPICA "normalnih" nedavno montirana i na čelo Grada Zagreba.

Također bi takozvana LGBT populacija svoju "doktrinu" željela upražnjavati i u školama te djecu poučavati kako mogu kada to god zažele promijeniti i SPOL bez roditeljskog odobrenja. Ili kako malodobne djevojke smiju pobaciti također bez znanja roditelja, jer svatko ima pravo gospodariti vlastitim tijelom kako mu padne na pamet. Postoji IZNIMKA...

Ona se odnosi u slučaju ubrizgavanja doze cijepiva protiv KINESKE GRIPE ili planetarno zvane pandemije COVID19. E.. tu SVI MORAJU odlučiti kako njihova vlast daje naputke. SVI SE MORAJU CIJEPITI! Dakle, u tom slučaju nema drugog mišljenja a kamo li izbora. Ako se pojedinac ne želi podvrgnuti UBRIZGAVANJU antikovid "tečnosti" slijede prijetnje i ucjene DILERA TOG OTROVA. NEPOSLUŠNI I TVRDOGLAVI neće moći na koncerte ili na kazališne predstave ili pak u kino dvorane.

U zadnje vrijeme DILERI DOZA prijete kako narod koji ne želi ubrizgati OTROV da neće moći ići niti u trgovačke centre kupiti ŽIVOTNE NAMIRNICE!!? Toliko o ljudskim slobodama ili slobodi mišljenju, izboru. Na površinu izlazi činjenica kako svijetom vladaju PEDOFILI, PEDERI, LEZBIJKE i ostali iščašeni mentaliteti. Saznaje se kako su CRKVENO VJERSKE HIJERARHIJE prepune seksualno nastranih ljudi!! ETO, TAKVI NAM GOVORE O BOGU I POUČAVAJU NAS U VJERI! Jasno, baš TAKVI su žestoki zagovornici OBAVEZNOG CIJEPLJENJA PROTIV KINESKE GRIPE!!! PORAZNO!!!

Madžarski predsjednik VIKTOR ORBAN je odlučio se pozabaviti baš ovakvim mentalitetima i likovima. Zabranio je da njihov "NAUK" uđe u MADŽARSKE UČIONICE i počne djelovati među najmlađom populacijom. Pošto su TAKVE GRUPE BOLESNIKA VRLO DOBRO UMREŽENE I ORGANIZIRANE, digle su kuku i motiku na ORBANA. Jasno, vrh EU-a također je puna sodomista i ostale nakaradne čeljadi. I oni su počeli prijetiti Madžarskom premijeru nazvavši ga KSENOFOBOM. No, Viktor Orban se ne da uplašiti pa će u svezi ove problematike održati REFERENDUM te će NAROD dati svoje mišljenje i naputak kako nastaviti NORMALNO ŽIVJETI. Evo što o tome iznose REŽIMSKI MEDIJI U HRVATSKOJ.

"Krenuo postupak EU protiv Mađarske zbog LGBT-a. Orban: To je legalizirano huliganstvo!"

MAĐARSKI premijer Viktor Orban optužio je u petak Europsku komisiju za "legalizirano huliganstvo" jer je pokrenula postupak protiv njegove vlade zbog, kako kažu, diskriminacije LGBT osoba.

Europska je komisija pokrenula postupak zbog mađarskog zakona kojim se zabranjuje promicanje homoseksualnosti i promjene spola maloljetnicima, što je Orban opisao kao postupak kojim se štite prava djece.

"Stav EK je sramotan"

"Ovo je legalizirano huliganstvo. Stav Europske komisije je sramotan", kazao je Orban u petak za državni radio.

Kazao je da ta debata pruža Mađarima uvid u "europski život" i u podučavanje u njemačkim školama. Ponovio je da Mađarska neće dopustiti LGBT aktivistima da "marširaju" po školama promičući, kako kaže, seksualnu propagandu."

Bjeloruskom Lukašenku također znamo kako prolazi samo stoga jer svoj narod štiti od globalnih BIO TERORISTA, IŠČAŠENIH MOZGOVA I NASTRANIH NIŠTARIJA.

Također, prije nepunih mjesec dana je ČEŠKU pogodio nezapamćen tornado. Naknadno se sumnja kako je TORNADO NAMJERNO IZAZVAN jer je njihov predsjednik počeo otkrivati pravu pozadinu sijanja pLandemije COVID19! Svi oni koji govore ISTINU o bio terorizmu i pokazuju TERORISTE pod velikim su pritiscima i prijetnjama. Radilo se o običnom novinaru, običnom čovjeku ili predsjedniku neke države. U tom smislu vlada GLOBALNA ZAŠTITA TERORA I NOSITELJA TERORIZMA. Pisali smo kako prolaze neovisni znanstvenici ako se usude javnost upozoriti na opasnost po život nakon primanja doze cjepiva koje nam sa svih strana i pozicija nude razni DILERI ovog globalnog otrova!!

U takvom razmišljanju i ozračju prolaze i dani ovdje u PULI gdje radim u poznatom STEAK RESTORANU. Ovdje se koristi doslovce svaka minuta vremena kako bi zadovoljili gurmansko-turističku populaciju. Naime, PULA JE PUNA TURISTA u ovo doba godine. REŽIM U HRVATSKOJ se smilovao nad običnim PUKOM te mu usprkos "SMRTNOJ OPASNOSTI" od razno-raznih SOJEVA KORONE, dozvolio RAD i ZARADU. Iako svakodnevno prijeti kako će nas SVE napuniti "SPASONOSNOM" TEKUĆINOM IZ DOZE NAJPOZNATIJIH FARMAKO trovača NA SVIJETU. LJUDI KAO DA NE BRINU ZBOG TOGA, ILI BAŠ ZBOG TAKVIH OPAKIH NAMJERA NADLEŽNIH, ljudi uživaju i ponašaju se kao da im to nije zadnje ljeto na slobodi. Uživaju u suncu, Jadranskom moru i delicijama koje se nude u izobilju.

No, STEAK HOUSE u kojemu rade MEĐUNARODNI i domaći majstori gastronomije, poseban su mamac za uvijek spremne NEPCE.

SAŠU STOJKOVIĆA zvanog SALE iz JAGODINE upoznali ste u prošlom broju ove kolumne. Slučajno ili ne, u restoran u kojemu SALE radi na radnom mjestu ROŠTILJDŽIJE, kao gosti došli su i neki njegovi POZNATI SUGRAĐANI IZ JAGODINE! Eto, ljudi su došli na odmor u Hrvatsku, točnije u ISTRU i svratili vidjeti što i kako radi njihov zemljak. Ne samo to, probali su STEAK TOMAHAWK koji im je između ostalih slasnih zalogaja i gastronomskih užitaka pripremio majstor roštilja SALE Stojković.

Zamolio me SALE da ga "ubacim" i u ovaj broj MAGAZINA TABLOID jer smatra kako trebam pisati i o običnom NORMALNOM I RADNOM ČOVJEKU koji se daleko od rodnog kraja svakodnevno bori za golo preživljavanje. ISTINA, trebamo međusobno SVI ZAJEDNO promovirati ono što je još ostalo među nama običnim ljudima... LJUDSKOST, PRIJAZNOST, MEĐUSOBNO UVAŽAVANJE I POMAGANJE U ŽIVOTU I NA RADNOM MJESTU. Zaboravili smo na one OBIČNE I NORMALNE stvari koje čine život. A svačiji je život vrijedan pažnje i poštovanja.

Zločinci nas žele po tko zna koji puta zavaditi kako bi nama lakše vladali i kontrolirali nas a sve za svoj zločinački račun i naum. Poruka iz HRVATSKE PULE jasno govori kako u takvim nakanama ZLIKOVCI NEĆE više nikada USPJETI.

Na slici je SALE u "radnom izdanju" i konobar MILAN iz Kikinde koji začinjava TOMAHAWK, najveću gastronomsku atrakciju STEAK HOUSA iz centra Pule.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane