Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Doživotni predsednik gradske opštine Sopot Žika Milosavljević je don pod Kosmejem

Ko se zameri don Žiki, gotov je!

(Objavljujemo apel ratnog veterana Vojkana Božanića, koji opisuje nasilje predsednika opštine Sopot. Nije to jedini slučaj da, ako se neko zameri Žiki, loše prođe. Dokle tako?)

***

Početkom novembra 2019. godine kada je završena rekonstrukcija škole u Ralji „Cana Marjanović", direktorka škole Ana Matić i članovi školskog odbora iz lokalne samouprave, predsednica školskog odbora Milica Ranković i Boško Stojkovski i po nalogu predsednika Opštine, počeli su da pljačkaju državni budžet na taj način što su građevinsku firmu „Crna Trava" vodili i dalje kao da rade punom parom i sve tako do početka maja, a posao su završili početkom novembra 2019.godine.

Na taj način su opljačkali dva i po miliona iz državnog budžeta. Kada im je moja ćerka Sanja Božanić sekretarica škole, rekla da će im pisati krivične prijave, dobila je direktnu pretnju od člana lokalne samouprave Boška Stojkovskog da će joj uništiti život, kada joj bude seo na kičmu i da će joj biti muka od života ako se on bude okomio na nju, ako slučajno im bude pisala krivične prijave.

Sve ove navode mi je potvrdila učiteljica Ljiljana Vasković koja je iz takođe školskog odbora.

Pošto je direktorka škole Ana Matić bila u obavezi da raspiše konkurs za radno mesto na kom radi moja ćerka, ona to nije uradila, već je sazvala školski odbor gde su izglasali promenu pravilnika konkursa i da nema više bodovanja već da ona može da izabere kandidata po svom nahođenju.

I ako je stigla preporuka Ustavnog suda da je to protivzakonito i da samo Ustavni sud ima pravo da to promeni. To su smislili da bi Sanju eliminisali sa radnog mesta pošto joj ugovor ističe 31.08.2021.

Pošto im ona predstavlja smetnju za pljačkanje državnih para, kolega računovođa, njen iz kancelarije koji za sebe tvrdi da je blizak predsedniku opštine, Radoslav Arsenijević rekao je mojoj ćerki da je predsednik opštine Sopot Žika Milosavljević već prodao njeno radno mesto.

I ove navode mi je potvrdila učiteljica Ljiljana Vasković. Ja sam sredinom maja 2019.godine u stanici policije u Ralji sve prijavio komandiru stanice Zoranu Eriću (pokušaj ubistva mene i moje porodice, ubistvo mojih pasa na kućnom pragu na dan Vaskrsa 28.04.2019.

Komandir Erić je otkrio da je moje pse pobio Željko Carević lovočuvar Srbija šume koji je blizak čovek predsedniku opštine. To mi je potvrdio i komšija Zvonko Kitanović i komšija Petar Blanuša koji su videli Željka i još jednog čoveka sa njim kada su mi pobili pse na kućnom pragu. Ja sam našao dva ispucana patrona u travi ispred kuće i to sam predao komandiru Eriću.

Inspektori policije su radili uviđaj ubistva mojih pasa i kada sam im rekao da je to učinjeno po nalogu predsednika opštine i rekao sam im da je on naručio ubistvo mene i moje porodice., oni su samo slegli ramenima bez ikakvog komentara. Odmah posle toga su smenili komandira stanice u Ralji Zorana Erića koji je inače jedan od najsposobnijih policajaca u Sopotu i tako ga ućutkali da prestane da se bavi mojim prijavama.

Dana 01.03.2021. pokušali su da mi ubiju suprugu na trotoaru u Ralji. Kada je videla da joj se približava auto ogromnom brzinom čiji je vozač bio maskiran (maska, naočare za sunce i kapuljača), ona je sišla sa trotoara u travu, a auto je izleteo na trotoar i izbio joj torbu iz ruke. Toga istog jutra kolega je"prijateljski" upozorio moju ćerku da neće biti dobro ni za nju ni za njenu porodicu ako se i dalje bude protivila odlukama lokalne samouprave, pa makar one bile i protivzakonite.

Dana 30.04.2021. na Veliki petak u 23č. i 30 min. bacili su mi eksplozivnu napravu u dvorište. Eksplozija je bila strahovita. To su čule moje komšije Dragoslav Marković Beli, policajac u penziji i komšija Milorad Filipović. Od te eksplozije mi je oštećena kapija ulazna.

Kada sam početkom januara otišao da overim zdravstvene knjižice za mene i za suprugu, pošto sam kao borac stekao zakonsko pravo od 01.01.2021. nisu hteli ni da čuju zato što imam 51 ar zemlje, sa sve kuće i kućevnim placom. Na moje uporno insistiranje da mi overi zdravstvene knjižice posle sat vremena ubeđivanja sa radnicom na šalteru, ona je briznula u plač i rekla da mi da joj je Žika predsednik zabranio da overi knjižice meni i mojoj ženi, pa se pitam da li sam i to zaslužio kao borac svih ratova devedesetih.

Pošto od Velikog petka dežuram i čuvam kuću po celu noć ne spavajući uopšte, dana 31.07.2021. u 3 sata ujutru ušla su mi u dvorište dva nepoznata muškarca , kada sam ih video i kada sam viknuo kud ste pošli momci, oni su se okrenuli i potrčali na ulicu. Ja sam potrčao za , a oni su ušli u auto koji ih je čekao upaljen i udaljili se velikom brzinom.

Sigurno je da nisu imali nikakve časne namere kad su mi ušli u dvorište u 3 sata noću. a zatim pobegli. Ja ne znam dokle ću moći da izdržim ovaj pritisak jer sam više i psihički i fizički na kraju snage.

Vojkan Božanić, ratni veteran

Mala Ivanča

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane