Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Povodom 500 brojeva Magazina Tabloid i svih ofanziva na nas

Ubiće ga naše reči istine

Od kada je došao na vlast, šizofreni Aleksandar Vučić je iza sebe ostavio more krvi. Ubijao je, prebijao i zatvarao sve one koji su ga kritikovali. Mi iz Magazina Tabloid smo to činili najžešće, iznoseći surovu istinu o njemu i njegovoj diktaturi. Njegova Velika propaganda laži nas stavlja na ''stub srama''

Milovan Brkić

Bora Čorba je svom drugu Branku Savkoviću posvetio čuvenu pesmu. ''Žika Živac je dežurni krivac... dripci kad banku obiju, Žika zaglavi robiju''.

Kada mu loše krene, kada sve češće mora da menja pelene, Vučić i njegova Velika propaganda laži iz svega glasa kuka i poziva građane, javnost i tužioca da zaštite Vučića od mojih navodnih poziva na ubistvo

Aleksandar Vučić je 28. jula ove godine dao izjavu za TV Pink, a povodom njegove državne posete Severnoj Makedoniji, koja se emitovala u intervalu od 22.30 do 23.30 na nacionalnoj frekvenciji, a njegovu izjavu su prenele sve te-ve stanice i listovi iz Velike propagande laži.

Evo šta je srpski predsednik rekao za mene.

''Milovan Brkić recimo vlasnik Tabloida, ideolog Marinike Tepić, Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i ostalih, jer on je ponavljao sve njihove bljuvotine, od toga da sam ubio svoje dete, do toga da mi je sin kriminalac, brat kriminalac i sve drugo na kraju ni Vi ni oni ne znate šta biste rekli. Vi to ne možete da osetite, a ja znam koliko je to jeziva, ali sad to ostavite po strani. Znate to kako funkcioniše, da objasnim građanima Srbije? Taj Kriminalac (Brkić) sve što objavi, e onda kod njega sutra, ko hoće da dođe i ko će pre da donese pare i to iz parlamentarnih stranaka, nama koalicionih stranaka, o opozicionim strankama da ne govorim. Tarifa je od pet do sto hiljada evra, u zavisnosti od toga koliki period plaćate, da li plaćate na mesečnom ili tromesečnom nivou! (Novinar ga prekida podpitanjem: Da li je tražio od Vas, Vučić odgovara: Tražio mnogo puta), i nastavlja dalje sa razgovorom, a posle tri meseca ja reket ne plaćam, ja samo kažem izvini majstore, ja ne plaćam reket, ne plaćam kriminalcima. A posle tri meseca i kad mu daju, čak i naši partneri 100 hiljada evra, onda ih napadne, e onda oni, opet donesu, pa sad plate 120 hiljada. Eto, to tako ide, tako vam ide i sa Belivukom i Miljkovićem''.

Od kada je došao na vlast, Vučićeva Velika propaganda laži optuživala me je da sam pozivao na ubistvo Vučića. Na vešanje, na streljanje... To bi trajalo, po pravilu, tri dana. Onda bi prestalo, a nadležni (Viši javni tužilac Nataša Krivokapić) nije se oglašavala.

Nijednom rečju novinarska udruženja nisu pozvala srpskog diktatora da promeni retoriku, prestane da poziva građane da ga od mene zaštite. Ako sam grešio, to je u nadležnosti tužilaštva.

Nijedan takozvani nezavisni medij u Srbiji nije osudio Vučićeve i pretnje njegove Velike propagande laži. Nijedna međunarodna organizacija, koja se bavi zaštitom ljudskih prava, nije pomenula Vučićeve pretnje, uvrede i njegove napade, s pozicije predsednika Srbije i njenog apsolutnog gospodara.

Dakle, niko u Srbiji, osim YouTube kanala, nije hteo da objavi moje saopštenje.

Ali, svaka SMS poruka upućena novinarima N1, Nova S dizala je na noge diplomatski kor, koji je zahtevao da se krivac odmah pronađe.

Ljudska prava su univerzalna. Ali, moje ime je isključeno iz Deklaracije o ljudskim pravima.

Vučić je, da bih svoje pse napadače držao na nišanu, rekao da se samnom nije lako obračunati, jer iza mene stoje neki važni centri moći iz inostranstva.

Da li je moguće da pred srpskom javnošću i diplomatskim korom, nevladinim organizacijama i evropskim institucijama srpski predsednik besomučno laže da ga reketiram. Njega do kojeg se ne može doći! Svako iole razuman shvata da bi svaki moj kontakt sa njim bio dokaz da tužilaštvo prema meni primeni zakon!

Kada sam nakon Vučićeve pretnje iz Skoplja objavio da ću ga tužiti sudu, jer je to jedini način da dokažem da je nemoguće da sam od njega, i bilo koga, tražio novac, neko je mom uredniku, valjda kao ''podršku'', poslao moju fotografiju iz autobusa, sa cipelom na jednoj nozi i papučom na drugoj, jer sam imao povređenu nogu. Pretpostavljamo da nam je to poslala neka strana agencija. Da li kao poruku, pretnju, ili sažaljenje.

Izdržao sam, sa kolegama, 18 godina. Ovo je 500. broj.

Ljudi koji imaju hrabrosti i karaktera drugim su ljudima uvek neugodni, rekao je Herman Hese. Zato i na mene i moje urednike gledaju kao na gubavce.

Ako sloboda išta znači onda znači pravo da se ljudima kaže ono što ne žele čuti. Držao sam se tog načela.

Kad god nas smrt iznenadi biće dobrodošla ukoliko je naš ratni poklič dospeo makar do jednog uha koje sluša i jedne ruke koja će se ispružiti kako bi preuzela naše oružje, poručio je Ernesto Če Gevara.

Ja nisam oslobodilac. Oslobodioci ne postoje. Narod sam sebe oslobađa.

Početna tačka svakog uspeha je želja.

Prvi put kada ustanu da se brane, ne razmišljajući da li će biti ubijeni, građani će oterati diktatora i njegov kartel.

Ako budemo u tome neustrašivi, i oni koje će nam centri moći, poput Vučića, pokušati nametnuti, zaziraće od nas i naše želje da živimo kao, slobodna ljudska bića.

podeli ovaj članak:

Natrag