Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Rio Tinto

Kako sumanuti diktator za pola milijarde evra mita vrši genocid nad delom teritorije Srbije i njenih građana

SKUPŠTINA BEZ GAĆA

Dana 29.7.2021. u 10 sati Skuptšina grada Loznice poče zasedanje o ničemu, tj. o nečemu što im poturiše Vesna Prodanović, Aleksandar Vučić, Ana Brnabić i Zorana Mihajlović. Izglasaše, a da ne znadoše šta, nekakav Prostorni plan koji je samo dva dana ranije prestao da važi. Važno je samo da je to predložio vođa čija sličnost sa onim Domanovićevim je neverovatna.

Momčilo Alimpić, (Zaštitimo Jadar i Rađevinu)

Da pojasnim vezu ovog teksta sa naslovom. Skupština bez gaća u Srbiji nije ništa novo. To je izvesno epidemija koja već duže traje, mnogo duže nego pandemija kovida. Saznadosmo iz očiglednih izvora da je 41. odbornik izglasaše jer kad treba da izglasaš nešto što im traže vođa i ostali, gaće im nisu potrebne. Imena ovih 41 nesrećnika ćemo objaviti čim budemo imali pouzdane podatke ko su.

Pred gradskom bajnom kućom u kojoj se zasedalo, naravno bez gaća, skupilo se tušta i tma, ruku na srce moglo je i više ali svakako tendencija rasta nezadovoljnika raste. Kao i u Šapcu 7.7.2021. neko je došao idući za vlašću, neko da pomogne režimu ali većina dođe idući za pravdom i čašću. Koliko je protest bio „rizičan" po raspamećenu i razgaćenu vlast govori i podatak da je te vrle odbornike obezbeđivalo 40-ak žandara pod punom ratnom opremom.

Govorilo se na protestu i po onoj narodnoj „živ mi Todor da se čuje govor" ali se govorilo i oštro i sa gnevom od strane Zaštitimo Jadar i Rađevinu i KORS-a. Kad se završi zasedanje loznički pakt, ne damo jadar bez petaka (neodoljivo podseća na jedan hit iz '80-tih godina prošlog veka), koalicija zajedno protiv srbije i grabro protiv loznice, na mig predvodnika razgaćenih odoše svojim kućama jer im bi objašnjeno da su svoj posao odradili.

Na bojištu ostadoše samo Zaštitimo Jadar i Rađevinu, KORS i novinar Marko M. Dragoslavić pritajeni dok iz opštine ne proviriše vajni odbornici kao miševi uz duvara, uplašeni i uneređeni svojom nesrećom.

Odjednom se stvorismo tu i mi i žandarmerija, potrčasmo za njima i u gnevu im rekosmo šta smo imali. Trčala je tobože žandarmerija da ih zaštiti od nas „terorista i sektaša", kompliment koji smo dobili od jednog uticajnog lozničkog sveštenika na prvoj liturgiji nakon protesta. Na protestu pozvasmo i našu crkvu transparentom „crkvo naša zašto ćutiš dok zveri kolju tvoje stado?", što je bilo izvesno iznenađenje i lajtmotiv celog skupa. Šta da radimo kad nam je os institucija ostala samo crkva i Bog, mada sam siguran da pre toga i mi moramo učiniti što je do nas jer vrlo brzo se moraju privesti poznaniju prava (Njegoš) i subaše i subašice, kao i knezovi koji nisu radi kavzi.

Istog dana, glavnokmandujuća nemilosrdnog anđela 2, ničim izazvana reče da iako narod Srbije neće rudnik, Rio Tinto odustati od rudnika neće. Naš vođa (Domanoviću, i sad je kao pre samo tebe nema) izjavi i ostade živ, verovatno na žalost mnogih da će Rio Tinto naštampati dolara koliko treba i kupiti Srbiju. Kao da mi se priviđa promena imena udruženja Zaštitimo Jadar i Rađevinu u na primer „Oslobodilački pokret Rađevine i Jadra".

Krupanjski holokaust

Donesoše odbornici opštine Krupanj 14.7.2021. njih 23 a čija ćemo omena objaviti čim saznamo, odluku da se u seli Dvorska blizu Stolica, na nadmorskoj visini od 450 metara instalira spalionica, verovatno kao zalog budućnosti Rađevine. Ko vele, kad imamo deponiju na Stolicama, kad puštamo Rio Tinto da otvori najveću deponiju takođe u Rađevini za industrijski otpad i jalovinu, evo nam i spalionica.

Navrat nanos nagovoriše direktora komunalnog preduzeća 1. Maj da sa slovačkom firmom potpiše ugovor o saradnji, 21.7.2021. o spaljivanju medicinskog i drugog otpada na deponiji u Dvorskoj. Lozničke novosti objaviše 23.7.2021. i slikom i slovima taj nesrećni događaj. Po ugovoru bu trebalo do kraja 2025. godine na navedenoj lokaciji spaliti 100 000 tona već navedenog otpada dovezenog ko zna odakle. U samom Krupnju bi se otvorio pogon za serijsku izradu spalionica koje bi se izvozile širom sveta. Slovačka firma Slovakian neotek koja bi spaljivala otpad, plaćala bi komunalnom preduzeću 300 dinara po toni spaljenog medicinskog i drugog otpada. O zemljo, otvori se.

Krupanj bu zauzvrat dobio vrtić i radna mesta. Kad smo kod vrtića i radnih mesta, moram napomenuti kako da prepoznate prevarante i lopuže. Eto tako, čim vam ponude rtiće i radna mesta. Nekad su se Indijancima nudila ogledalca i đinđuve, a Rađevcima vrtići. Ipak je ovo XXI vek. Posle dozvoljavanja otvaranja deponije industrijskog otpada i jalovine zamišljenog rudnika Rio Tinta, posle otvaranja najduže pijace na svetu, od 300 km i najnovijeg bisera spalionice, predlažem predsedniku opštine da pod hitno negde u brdima Rađevine naprave i ludnicu jer ona bi po sledu događaja zaista bila neophodna. A i zadužbina vredna pomena.

Ali nisu baš svi Rađevci oduševljeni holokaust postrojenjem, pa tako odbornička grupa Bolje Srbije kome pritekoše u pomoć Zaštitimo Jadar i Rađevinu i KORS (a gde bi to i moglo bez nas), 9.8.2021. na Pantelindan održaše protest na kome su govorili Miloje Todorović, napred pomenuti i savesni odbornik, Dragan Jovanović, predsednik Bolje Srbije i predsednik opštine Topola, moja malenkost i drugi aktivisti i gosti.

U jednom od prethodnih tekstova sam pominjao poveći broj policijskih službenika na našim konferencijama za medije i protestima, ali u Krupnju je što se toga tiče bilo nezaboravno. Ja sam primetio 20-ak i više policajaca i inspektora dok su drugi skloni brojanju izbrojali preko 30 istih. Policiji svaka čast, bez ikakve ironije, odradili su odličan posao. Nama nije falila dlaka s glave a usput su sa skupa uklonili jednu osobu iz bliskog oruženja predsednika opštine. Dakle, u Krupnju se na Pantelindan 2021. nije pojavio nikakav Žikica, već normalni ljudi i zaštitinici svoje Srbije od lopuža svake vrste.

Rudnika neće biti, neće biti ni spalionice, neće biti uskoro ni Ivana Isailovića a ni onih 23 nesrećnik odbornika, a ni nesrećnog direktora na svojim današnjim pozicijama. Skoro da ste pomislili ko zna šta drugo.

Kako krupanjskim genijalnostima i biserima nema kraja, siguran sam da će u nekom od sledećih brojeva Tabloida biti reči i o biljardi i o električnim biciklima, ali otom-potom.

1

ZOKI, ZORULE

U Magazinu Tabloid od 22.7.2021. u mom tekstu na jednom mestu se pojavljuje stih iz narodne pesme „svaki svoga ubijte subašu". Istog dana pre zore rane, ode Zorana i na kiosku kupi Magazin Tabloid, koji inače oni tobože nikad ne čitaju, a u stvari jedva čekaju kad će se pojaviti.

Pročita naizust i prepozande se baš u subaši, iako nju niko ni ne pomenu. Ali, kao u onoj priči o zloj ženi, sama se javi (izvinjavam se zloj ženi iz iste priče) zavapi Zorana preko Tanjuga, a kako i ne bi kad Tanjug javlja, da se „državnim funkcionerima preti ubistvom."

Zorana, kao borkinja za rodnu ravnopravnost bi eventualno mogla biti subašica, ali nažalost srpski jezik ne poznaje takvu reč. Na stranu što smo ostali zapanjeni jer se dotična, ako je već negde htela, nije prepoznala u takođe citiranom sithu „tu knezovi nisu radi kavzi".

Neznanje ne oparavdava, pogotovo nekoga ko je i doktor i ministar rudarstva i energetike i Rio Tinta i profesor na nekom fakultetu. Inače gospođom ministrom rudartsva i energetike i Rio Tinta, pored mene i Magazina Tabloida se sve više bavi i SANU, naročito akademici za zaštitu životne sredine i opstanka Srbije a bogami i oni koji se bave jezikom. Za očekivati je da se gospođom ministrom počnu baviti i policija i tužilaštvo.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane