Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Pljačkaće do poslednjeg dana, uoči hapšenja

Spaliti ih na visokom naponu

Brat premijerke Ane Brnabić suvlasnik je akcionarskog privrednog društva Asseco SEE d.o.o , koje je registrovano u inostranstvu. Sestra mu omogućuje milionske zarade, na tenderima bez procedure za javne nabavke, direktnom pogodbom. Pljačkaće do zadnjeg dana, do pred samo hapšenje

M. Hadžić

Akcionarsko društvo „Elektromreža Srbije" je nakon sprovedenog postupka javne nabavke zaključilo ugovor na osnovu kog je nabavljen Sistem za upravljanje dokumentacijom DMS, a čiju isporuku i implementaciju je izvršilo Privredno društvo „Asseco SEE" d.o.o.

Nekoliko desetina miliona evra sestra Ana dala je svom bratu Igoru, kroz ugovore o javnim nabavkama. Ko će kome, ako ne svoj svome.

Pod pritiskom javnosti, Igor je morao da podnese ostavku na mesto direktora, jer je firma registrovana u inostranstvu.

''Isti sistem pušten je u rad 20.07.2017. godine i kao takav predstavlja aplikativnu podršku kompletnom poslovanju Akcionarskog društva „Elektromreža Srbije" i čini osnovni repozitorijum za svu dokumentaciju u elektronskom obliku kod naručioca.

Operativni sloj DMS sistema čini rešenje „WebDuc" a za koje je Privredno društvo „Asseco SEE" d.o.o. nosilac autorskih prava i vlasnik izvornog koda, te je jedini privredni subjekt ovlašćen za vršenje usluge pružanja podrške i održavanja navedenog softerskog sistema. Imajući u vidu napred navedeno postoji potreba da se nabavka sprovede u pregovaračkom postupku bez objavljivanja poziva za podnešenje ponuda.

Uprava za javne nabavke Republike Srbije dala je pozitivno mišljenje broj 404-02-1940/20 od 29.04.2020. godine o osnovanosti primene pregovaračkog postupka bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda.

Na osnovu člana 108. Zakona o javnim nabavkama ( „Sl. glasnik RS" broj 124/12, 14/15 i 68/15 u daljem tekstu: ZJN) Akcionarsko društvo „Elektromreža Srbije" Beograd donosi 21.07.2021.:

ODLUKU

dodeli ugovora

1.U pregovaračkom postupku bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda javne nabavke usluga - Usluga podrške za sistem DMS, broj 81 20, Ugovor se dodeljuje ponuđaču „Asseco SEE" d.o.o. Beograd, Milutina Milankovića br.19g, u ukupnom iznosu od 26.976.000,00 dinara bez PDV-a, a saglasno Izveštaju o stručnoj oceni ponuda broj 700-00-JN-47/2020-011 od 20.07.2020. godine.

2.Ovu Odluku objaviti Na Portalu javnih nabavki i internet stranici Naručioca, u roku od 3(tri) dana od dana donošenja.

Obrazloženje

U skladu sa Planom javnih nabavki Akcionarskog društva „Elektromreža Srbije" Beograd za 2020. godinu, Akcionarsko društvo „Elektromreža Srbije" Beograd doneo je Odluku o pokretanju pregovaračkog postupka bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda, broj 700-00-JN-47/2020-002 od 22.05.2020. godine, javne nabavke broj 81 20.

Nabavka se sprovodi u pregovaračkom postupku bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda, a u skladu sa članom 36 stav 1. tačka 2 ZJN. Naime, Akcionarsko društvo „Elektromreža Srbije" je, nakon sprovedenog postupka javne nabavke, zaključilo ugovor na osnovu kog je nabavljen Sistem za upravljanje dokumentacijom DMS, a čiju isporuku i implementaciju je izvršilo Privredno društvo „Asseco SEE" d.o.o. Isti sistem pušten je u rad 20.07.2017. godine i kao takav predstavlja aplikativnu podršku kompletnom poslovanju Akcionarskog društva „Elektromreža Srbije" i čini osnovni deo repozitorijum za svu dokumentaciju u elektronskom obliku kod naručioca. Operativni sloj DMS sistema čini rešenje „WebDuc" a za koje je Privredno društvo „Asseco SEE" d.o.o. nosilac autorskih prava i vlasnik izvornog koda, te je jedini privredni subjekt ovlašćen za vršenje usluge pružanja podrške i održavanja navedenog softerskog sistema. Imajući u vidu napred navedeno postoji potreba da se nabavka sprovede u pregovaračkom postupku bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda. Uprava za javne nabavke Republike Srbije dala je pozitivno mišljenje broj 404-02-1940/20 od 29.04.2020. godine o osnovanosti primene pregovaračkog postupka bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda.

Predmet javne nabavke su usluge - Usluga podrške za sistema DMS, ORN: 72261000 usluge softerske podrške, procenjene vrednosti 27. 000.000,00 dinara bez obračunatog PDV-a.

Za navedenu javnu nabavku naručilac je objavio obaveštenje o pokretanju pregovaračkog postupka bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda dana 26.06.2020. godine na Portalu javnih nabavki i internet stranici www.ems.rs. Takođe, dana 26.06.2020. godine naručilac je uputio poziv za podnošenje ponuda, elektronski (mejlom) i preporučeno putem pošte, ponuđaču „Asseco SEE" d.o.o. Beograd.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane