Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Sve će nas oterati u grob, ako ga ne smaknemo

Oko za oko, zub za zub

Aleksandar Vučić je sve luđi, a građani su pred nestankom. Gladni, žedni, goli, bosi. Počela je škola, većina roditelja nije kupila deci knjige, odelo... Za vlast nije važno da li su ona gladna, da li će nešto naučiti, preživeti. Važno je da ih nateraju da se triput vakcinišu, a možda i još toliko, jer vakcine donose zaradu. Na banderama ima mesta za sve njih.

M. Brkić

Stručnjaci Obaveštajne zajednice SAD-a praveći presek psihofizičkih svojstava srpskog tiranina zaključili su da on sebe smatra da je Bog Sunca!

Japanci smatraju svog Cara Božanstvom, kome se ne gleda u lice i čija reč se sluša kao Božja zapovest.

Japanski car ne laže. On zaslužuje puno poštovanje svojih podanika.

Srpski diktator, koji je pre više od devet godina nametnut građanima Srbije, od strane američkih centara moći, sa zadatkom da satre Srbiju, umesto njihovih bombi, uništava nas tako sistematski da mnogi analitičari čvrsto veruju da će Srbija, vrlo brzo, nestati sa zemljopisne karte.

Takav zločin mogu da smisle samo zločinci veći od Vučića.

Američki predsednik je, očigledno pod pritiskom Obaveštajne zajednice, potpisao 8. juna Izvršnu Uredbu kojom se balkanskim diktatorima, lopovima svih boja, pripadnicima narko kartela, trgovcima oružjem, ljudi, peračima prljavog novca, uvode sankcije, koje je predsednik propisao, a koje se još ne primenjuju.

Svakog dana srpski tiranin i njegove kolege sa Balkana, svoje države i građane približavaju paklu.

Svakoga dana Aleksandar Vučić satima laže građane i preti im preko svoje Velike propagande laži, svih televizija, radija, preko listova.

Toliku količinu laži ne izgovori niko na svetu.

Izvan verzije RTS-a, PINK-a, Happy televizije.... život u Srbiji je paklen.

Oko 90 odsto građana u Srbiji je gladno, ili ima prihode za nabavku hrane. I za ništa drugo. A polovina građana nema ni za preživljavanje.

Dve trećine penzionera pod zaplenom su penzija od strane privatnih izvršitelja, koji surovo pljačkaju građane, da bi natrpali u džepove braće Vučić, SNS-a i sebi.

Javna i komunalna preduzeća šalju predlog za izvršenje svakog drugog meseca. Na račun, koji sastave službenici preduzeća stavljaju pečat advokata, koji te papire i ne vidi. Odmah mu sa računa svoje kompanije plaćaju oko 3.500 dnara, za svaku tužbu koju šalju izvršitelju. Takvih tužbi svakog meseca, samo u Beogradu, ima više od 100 hiljada. Advokat zaradi svakog drugog meseca po tri miliona evra, a da nema nikakav posao. Od tih para advokat trećinu plaća kartelu Vučića, dobar deo direktoru preduzeća, a ostali deo novca prebacuje na svoje račune u inostranstvu.

Onda se odmah podmiruje javni izvršitelj. Za svaki podneti predlog o izvršenju, koji on overava svojim pečatom, plaća mu se odmah po podnetom predlogu 7.500 dinara.

Koliko javni izvršitelji zarade samo mesečno, od komunalnih preduzeća.

Penzioneri koji primaju, prosečno, po 20 hiljada dinara, padaju tako u dužničko ropstvo, jer samo za advokate i izvršitelja moraju da odvoje polovinu penzije. Glavni dug se gomila.

Dakle, na gubitku su javna komunalna preduzeća, budžeti opština, gradova, a sav prihod ide u džepove izvršitelja i advokata. Ovakvu pljačku svojih građana nije smislio nijedan diktator na svetu.

Od najsiromašnijeg evropskog naroda i države, Vučićev kartel prazni budžet, nemilice. Kupuju se vile, avioni, putuje se po belom svetu.

Guvernerka kupuje zlatne poluge, da tiranin može sa zlatnim rezervama pobegne u neku zemlju, u kojoj vladaju njemu slični.

Niko se ne suprotstavlja čoveku koji po ceo dan laže, obećava, preti.

Čovek koji nosi pelene, jer je teško bolestan, prima evropske lidere. Plaća ih i levom i desnom rukom.

Ne ruži on samo građane. Čine to i njegovi seizi, njegovi jurišnici sa lažnim diplomama.

Podneo sam tužbu protiv Aleksandra Vučića, zbog svakodnevnih optužbi da sam kriminalac, da ga svakodnevno reketiram, da njemu i njegovoj porodici pretim ubistvom.

Treći osnovni sud u Beogradu zakazao je suđenje po tužbi, kojom sam za najteže klevete od suda tražio da Vučića obaveže da mi plati 1.000 dinara. Možda deluje smešno, ali to je za njega velika para. On, koji ima 25 milijardi evra, dolara, od kada je na vlasti nije, iz svog džepa, dao ni prebijenu paru. On ne vraća svoje dugove prijateljima, a ni državne dugove. Kada oni stignu na naplatu, njega više neće biti!

Vreme je da se dignemo, da se uspravimo, da počnemo da ličimo na ljudska bića. I da se oslobodimo vlasti jednog šizofrenog i upišanog čoveka.

Vreme je da osvetimo svoje prijatelje, rođake, sve one koje je u grob oterao tiranin, a sve zarad surove pljačke, otimanja, rasprodaje državnih preduzeća imovine, zemlje.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane