Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (221)

Od zla oca i od gore majke

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? Ko je nova ministarka pravde Maja Popović, službenica Bezbednosno informativne agencije. O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid. U ovom broju zamenjuje ga Milica Grabež, jer je Glamočanin na dužem lečenju.

Milica Grabež

Glavni urednik Magazina Tabloid uputio je početkom septembra tužiocu za organizovani kriminal Mladenu Nenadiću pismo, kojim je tražio informaciju.

''Poštovani gospodine tužioče,

obavešteni smo da ste od mađarskog carinika primili iznos od 20 miliona, koji pripada Aleksandru Sorošu, a koji je Aleksandar Vučić sa Bleda tražio od pomenutog gospodina, da Vas podmiti da držite optužnicu protiv Veljka Belivuka pod kontrolom, odnosno da se u njoj i u postupku ne pominju on, njegov sin Danilo i porodica.

Da li ste iz istih razloga ponovo konkurisali za tužioca, da opravdate novac?

Napominjem da sam istraživao Vaše aktivnosti kao advokata u Čačku i shvatio da ste obična protuva.

Informacija, koju sam dobio, pokazuje da je CIA snimila Vučićev razgovor i da je pratila tu vest do kraja.

Očekujem Vaš odgovor.

S poštovanjem,

Milovan Brkić

odgovorni urednik

MAGAZINA TABLOID: ISTINE I ZABLUDE

Tužilac Mladen Nenadić nije odgovorio na upit. A mogao je da demantuje tu vest, ako nije tačna. Tako se to radi u zemljama u kojima svako odgovara za svoj rad.

Zagorka Dolovac je po treći put izabrana za Javnog tužioca Srbije. Punih 12 godina ona se ne oglašava da je živa. Ćuti i služi gospodarima, štiteći Vučićev kartel. Pored nje prolaze tone narkotika, tovari švercovanog oružja, peru se milijarde dolara i evra, nestaju ljudi, pojede ih pomrčina, a Zaga ćuti, putuje, putuje... A najbolje bi za Srbiju bilo da zauvek otputuje, što može da joj se i desi.

Da li je šizofreni Vučić sateran uza zid, da i on mora da podmiti tužioca za organizovani kriminal, da za 20 miliona štiti njegovog sina, njega i njihove saučesnike?

Oni koji dobro poznaju Vučića smatraju da je on na prevaru uzeo novac od Soroša mlađeg, jer mu je potreban keš. On, njegov mali i porodica ludački troše. Otuda je moguće da je Mladen Nenadić poslužio Vučiću da dođe do keša. Možda je po pare poslao drugog čoveka, koji se predstavio kao Mladen Nenadić.

Da je tužilac častan čovek, naložio bi da se sprovedu izviđajne radnje i utvrdi da li je on zloupotrebljen. A on zna ko je i šta je. Zna da je na ovo mesto došao iz advokatske kancelarije koju je držao u Čačku i da je iza njega ostalo mnogo onih koji traže da se sa njim namire, jer ih je prevario i uzeo im pare na lažna obećanja.

Bilo bi dobro da tako postupa i sa Vučićima, da im obeća, a da se potom pravi naivan.

A Vučićevom kartelu trebaće puno sreće i pomoći advokata.

U ekskluzivnom restoranu u ulici Andre Nikolića mali Dača, njegov stric Andrej i kontroverzni biznismeni troše po pojavljivanju po nekoliko hiljada evra. Flaša belog fina u ovom restoranu košta 170.000 dinara. Dača zna da je otvore za njega, omiriše i traži da mu donesu viskić. Policajac koji ''opservira'' ovaj lokal tvrdi da su Vučići česti gosti i u ovom ugostiteljskom objektu-kupleraju, u kojem vlasnica podvodi voditeljke PINK-a ''galantnoj gospodi'', koja ne pita za cenu.

Američke istražne službe blokirale su račune porodice Vučić i kartela u američkim bankama. Novac je, tvrde upućeni, zauvek oduzet, a ova kriminalna grupa ne sme da ga traži.

I Europol je, po preporuci američkih istražitelja, blokirao račune srpske mafije.

Sada su kod Vučića ''na ceni'' njegovi momci koji imaju keša, koji ga drže u koferima, na sigurnom, ili u ruskim ili kineskim bankama, ali su te pare i tamo nesigurne. Kako došle, tako i otišle

Redakcija Magazina Tabloid je primila e-mail: ''Poštovana gospodo, Centralna istražna agencija u saradnji sa agentima DEA, obavestila je turskog predsednika Redžepa Erdogana da postoje materijalni dokazi da su Milo Đukanović, Edi Rama, Zoran Zajev i psihopata Aleksandar Vučić saučesnici u organizovanoj narko dilerskoj mreži koja direktno sarađuje sa narko kriminalnim grupacijama iz Kolumbije i doprema protiv zakonite opojne supstance na balkansko poluostrvo, koje posle hemijske prerade distribuira u zemlje Male Azije. Laboratorije za pakovanje i preradu kokaina nalaze se na teritoriji pokrajine Kosova i Metohije koje kontrolišu pripadnici bivše terorističke grupacije takozvane OVK-a. DEA, je dostavila sve satelitske snimke svake hemijske laboratorije za preradu kokaina svim obaveštajnim bezbednosnim službama koje su članice Interpola i koje će delovati u skladu sa zakonskim odredbama Republike Srbije kad se steknu svi pravni uslovi za to.''

Izgleda da je DEA uspela da razbije balkanske narko kartele. Zaplenila im je tone droge, presekla puteve transporta, uspela je da ih posvađa i izloži napadima isporučilaca narkotika - mafijašima iz Kolumbije i Meksika, koji traže novac za isporučenu robu, kupljenu po viđenju, a ne po isporuci rasturačima. Takođe je preko Albanije išla u ovoj zemlji uzgajana marihuna, koja je mafiji donosila najmanje 10 milijardi evra godišnje, čistog profita.

Takođe, FBI i Agencija za sprečavanje pranja novca identifikovali su račune na koje su Sjedinjenim Državama i nekim državama u Evropi i arapskim bankama (Ujedinjeni Arapski Emirati, Katar, Saudijska Arabija...) i Aleksandar Vučić i članovi njegovog kartela i porodice prebacivali stotine miliona evra i dolara, zatirući tragove preko stranih istočno evropskih banaka.

Sateran uza zid, ostavljen od saveznika koji su ga tapšali po ramenu i bez podrške evropskih komesara, koji strahuju i sami od Laure Koveši, javnog tužioca Evropske unije, čija kancelarija je počela sa radom 1. juna ove godine, a u 24 zemlje su već postavili svoje tužioce koji će po njenom nalogu procesuirati optužene za krivična dela korupcije, Vučić se okreće unutrašnjoj represiji prema članovima svog kartela, opoziciji, ministrima, tražeći da ''podmiruju'' nastale dugove u servisiranju vlasti.

Interesantno je napomenuti da su samo Slovenija, Mađarska i Rumunija odbile saradnju sa gospođom Koveši, što i ne čudi, jer su balkanski narko karteli i kriminalci svih fela, preko Slovenije oprali desetine milijardi evra.

Nemačka obaveštajna služba BND energično zahteva neodložno hapšenje biznismena Zvonka Veselinovića, zbog, kako BND dokumentuje, opasnih kriminalnih aktivnosti na Kosovu i Metohiji, kao i na teritoriji uže Srbije. U tom smislu se može razumeti i poseta austrijskog pobratima Aleksandru Vučiću, Sebastijana Kurca, koji je čovek od poverenja budućih klijenata gospođe Koveši, koja je istražila korupciju evropskih komesra i njigovih saradnika i saučesnika u pljačkanju evropskog budžeta i fondova i kreditnih linija, donacija.. Ima formiranih oko 3.000 predmeta. Osim što je podsetio Vučića da je već plaćen za prijem migranata iz Nemačke i Austrije, Kurc je savetovao Vučića da sarađuje sa BND-om.

Za sada Vučić odoleva takvim zahtevima, jer bi to moglo brzo da dođe i do njegovog brata Andreja, koji je sa g. Veselinovićem bio u bratskim i poslovnim odnosima, a i do samog Aleksandra.

Interesantno je da je zamenik u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu Tomislav Stefanović, koji rukovodi Odeljenjem za korupciju, konkurisao za glavnog tužioca ovog tužilaštva, kao i za glavnog tužioca u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu. A dosadašnji tužilac ovog tužilaštva Ljubivoje Đorđević, za koga tvrde da nema diplomu o položenom pravosudnom ispitu, takođe je konkurisao za šefa Višeg tužilaštva u Beogradu.

Tomislav Stefanović je predsednik parapolicijskog Udruženja sudija i javnih tužilaca. Više puta je saopštenjem pozivao Više javno tužilaštvo da uhapsi glavnog urednika Magazina Tabloid, zbog navodnog poziva na ubistvo Vučića. Stefanović je homoseksualac, koji se kao stanična kurva nudi za uslugu Vučićevom kartelu. Ako on bude glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, onda će zatvori biti prepuni nevinih ljudi, a korupcionaši, ubice u narko bosovi će biti pod zaštitom. Ukoliko Evropska unija to dozvoli, onda je komesarska mafija krvavih lakata.

Istraživači Magazina Tabloid u ovom broju opisuju srpski budžet, sa svim kriminalnim aktivnostima koje ga prate. Reč je o nestanku stotina miliona evra, koji su završili na privatnim računima.

2

NALIČJE PRAVOSUĐA

Kako je supruga Aleksandra Martinovića postala predsednik mitrovačkog Višeg suda?!

Biljana pravdu beleše

Biljana Martinović Begović, supruga funkcionera Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Martinovića, koja je istovremeno sudija Apelacionog suda u Novom Sadu i vrši dužnost predsednice Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, u proteklih nekoliko godina vrtoglavo je poslovno napredovala. Martinović Begović, žena žustrog zagovornika ideja i stavova režima, za razliku od brojnih sudija koje su svoj radni vek provele u istom sudu, tokom karijere promenila je nekoliko sudova.

Poslednji u nizu napredak dogodio se krajem prošle godine, kada je Narodna skupština Republike Srbije izabrala Martinović Begović za v.d. predsednika Višeg suda u Sremskoj Mitrovici.

I dok pojedine sudije radni vek, maltene, provedu u istom sudu, Martinović Begović u svojoj biografiji ima poduži spisak.

Supruga glasnogovornika vladajuće stranke, radni vek započela je kao sudijski pomoćnik u Osnovnom sudu u Rumi, gde je potom obavljala dužnosti opštinskog javnog pravobranioca u Javnom pravobranilaštvu opštine Ruma.

Nakon toga, odnosno od 2008. do 2009. godine, Martinović Begović obavljala je poslove stručnog saradnika za imovinska stanja građana u Opštinskoj upravi u Rumi. Ipak, značajniji napredak u karijeri ostvaruje 2010. godine, kada je izabrana za sudiju Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, gde je postupala u predmetima u parničnoj i izvršnoj materiji.

Četiri godine kasnije beleži nova karijerna napredovanja, pa je tako 2014. odlukom Visokog saveta sudstva (VSS) izabrana na stalnu sudijsku funkciju u Osnovnom sudu u Rumi, dok je od 2016. do 2017. obavljala i poslove zamenika predsednika pomenutog suda.

Martinović Begović se tu nije zaustavila već je jula 2018. godine izabrana za sudiju Višeg suda u Sremskoj Mitrovici. Samo godinu dana kasnije, izabrana je za sudiju Apelacionog suda u Novom Sadu, gde se i danas nalazi.

Ipak, uporedo za stalnom funkcijom u Apelacionom sudu, Martinović Begović krajem prošle godine izabrana je i za predsednicu Višeg suda u Sremskoj Mitrovici.

Reč je o supruzi Aleksandra Martinovića, člana Glavnog odbora Srpske napredne stranke. Poput supruge, i Martinović iza sebe ima podužu biografiju, član je nekoliko odbora, ali i profesor na Pravnom fakultetu u Novom Sadu.

Ipak, funkcija koja je definitivno obeležila Martinovićevu karijeru jeste obavljanje dužnosti predavača u Visokoj medicinskoj školi (VMŠ) u Ćupriji, kada su u pomenutoj ustanovi angažovani funkcioneri SNS, dok su pojedini profesori dobili otkaze.

Na listi nastavnika su bili narodni poslanici Martinović, Vladimir Orlić, Darko Laketić, ali i mnogi drugi.

Nakon ukazivanja na partijsko zapošljavanje, inspekcija Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja sprovela je nadzor u školi od 4. juna do 31. avgusta 2018. godine i utvrdila da su ugovori o angažovanju funkcionera SNS nezakoniti.

1

U TOKU IZBOR ZA JAVNE TUŽIOCE:

Na oglas Državnog veća tužilaca (DVT) za izbor Tužioca za organizovani kriminal na mandat od šest godina prijavili su se pored aktuelnog tužioca Mladena Nenadića i dva advokata Dragana Obrenović i Veselin Stanković. Nenadić je pre ove funkcije takođe bio advokat.

Za Višeg javnog tužioca u Beogradu, koje zastupa najveći broj predmeta u Srbiji protiv izvršilaca teških krivičnih dela, prijavilo se pet kandidata, od kojih trojica dolaze iz tužilaštva, a dvojica iz advokature. U pitanju su aktuelni Apelacioni javni tužilac Tomislav Kilibarda, zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu Nenad Stefanović, Prvi osnovni javni tužilac u Beogradu Ljubivoje Đorđević, kao i Dušan Marković i Bojan Petrović, rečeno je Tanjugu u DVT.

Za ostalih 48 šefova osnovnih i viših javnih tužilaštava DVT-u je stiglo više od 100 kandidacionih prijava, osoba mahom iz tužilačke branše. Javni tužioci biće birani na mandat od šest godina, a na funkcije bi trebalo da stupe od 1. januara 2022. godine.

3

Kako popušiti šet miligrama marihuane

Legendarni Đorđe Višekruna je uspeo da utekne iz Srbije, u Holandiju, gde duže od tri godine živi u Harlemu.

Niko kao on nije opisao nakaznost života Vučića i njegove porodice i okruženja.

Kada se Višekruna sreo sa majkom u Budimpešti, policija ga je privela u svoje prostorije, jer je Srbija za njim raspisala poternicu, zbog uvrede predsednika Srbije. Sudija je oslobodio Đorđa, preporučujući Interpolu da njegovo ime skinu sa poternice. Trojica srpskih policajaca pokušala su da ga ubiju u Pešti, a akcijom je rukovodio Ivan Todorov, ambasador Srbije u Mađarskoj.

I u Amsterdamu je policija identifikovala trojicu srpskih agenata BIA koji su došli u Harlem da smaknu Višekrunu ispred kuće u kojoj je stanovao.

Žestoko je Đorđe razotkio sve Vučićeve mračne tajne, mutne poslove, njegove ljubavnike, pljačku.

Budući da je Đorđe nedostupan, napadnut je njegov brat Milutin, koji sa starom i teško bolesnom majkom živi u Bačkoj Palanci.

Kao brižan sin, Đorđe svakog meseca majci šalje paket, sa poklonima, da je osokoli da ne misli o njemu, kao i svaka brižna majka.

U kuću u kojoj stanuje porodica Višekruna prošle godine su došla trojica policajaca, sa naredbom Osnovnog javnog tužilaštva u Bačkoj Palanci o pretresanju stana i ostalih prostorija, koju je potpisala zamenica tužioca javnog tužioca Milica Đogić.

Tužilac je, naredbom, dozvolio da pretres obave dvojica policijskih službenika, a trećeg nije bilo na tom spisku. E, taj treći je pronašao paketić koji je iz Amsterdama poslao Đorđe svojoj majci, što je on, kasnije, izjavom datom pred sudom u Amsterdamu i potvrdio.

Kao u pesmi Zabranjenog pušenja - ''Bane murga nije običan drot'', tako je i pomenuti policajac Bulović uzviknuo - Imamo dilera.

Milutina Višekrunu potom privode u policijsku stanicu, u kojoj pomenuti Bulović odnekud skida 0,06 grama marihuane. Bez prisustva veštaka. Ta količina marihuane od šest stotih delova grama ne može se videti golim okom, ali Bulović je to odmah primetio.. On ima taj zadatak.

U lakrdijaškom procesu koji je završen 2. septembra pred većem Osnovnog suda u Bačkoj Palanci, kojim je predsedava sudija Tatjana Mihajlov, bez prisustva zamenice tužioca Milice Đogić, sproveden je dokazni postupak.

Milutin Višekruna je imao odličnog advokata, Dragana Miljenovića iz Novog Sada, čije prezime u zapsiniku sudija utvrđuje kao Mijenonić, kome je sudija uskraćivala da iznese odbranu, jer je ona suvišna za sudijinu odluku.

'' Za osuđujuću presudu potrebno je utvrditi činjenično stanje koje na nesumnjiv način dokazuje da je ovde okrivljeni izvršio delo koje mu se stavlja na teret a što nije urađeno u ovom postupku. Analizirajući izvedene dokaze u ovom postupku odbrana pre svega ističe da je nezakonitom radnjom MUP RS, PU Novi Sad, PS Bačka Palanka izvršeno nezakonito pretresanje sa naredbom suda i to Osnovnog suda u Bačkoj Palanci od 25.8.2020. godine gde pre svega ta naredba pre pretresanja nije predata okrivljenom niti postoji ijedan dokaz da je naredba predata okrivljenom, niti da se on potpisao na naredbi da je istu primio, niti je u zapisniku o pretresanju od 25.8.2020. godine konstatovano da je naredba predata okrivljenom niti postoji u tom zapisniku službena beleška o predaji ili neka druga konstatacija o predaji naredbe okrivljenom.

Odbrana dalje ukazuje da pre pretresanja koje je izvršeno 25.8.2020. godine porodična kuća okrivljenog i prostorija koje on koristi, okrivljeni nije pozvan da dobrovoljno preda predmete koji se traže po naredbi suda, a što nije ni konstatovano u zapisniku o pretresanju. Znači u konkretnom slučaju imamo naredbu o pretresanju suda koja nije predata okrivljenom pre otpočinjanja pretresanja i imamo obavezu iz ZKP iz čl. 156 policijskih službenika koji su vršili pretresanje da pozovu okrivljenog da dobrovoljno preda predmet koji se traži, a što nije ni konstatovano u zapisniku o pretresanju.

Odbrana samo podseća da čl. 156 ZKP predviđa ovo obavezujuće ponašanje organa koji vrši pretresanje i da se to stručno u ZKP naziva „pretpostavka za pretresanje" .

Advokat Miljenović je podsetio sudiju da je policijski službeni u stanici, pregledajući paket koji je Đorđe poslao majci iz Amsterdama, ''uočio'' i skinuo prstom 0,06 grama supstance koju je odmah identifikovao kao marihuanu. Podsećamo čitaoce da se marihuana konzumira pušenjem, te je nemoguće ,popušiti, u bilo kom obliku 0,06 grama, jer se to golim okom ne može primetiti, osim ako niste policajac Bulović iz Bačke Palanke.

Sudija Tatjana Mihajlov je vatreni naprednjak. Zbog toga je i izabrana za sudiju. Njena odluka je bila. Miliutina Višekrunu je osudila na tri meseca zatvora!

Možete pretpostaviti kakva je biografija sudija Tatjane Mihajlov i zamenice tužioca Milice Đogić.

Upućeni tvrde da je lično psihopata Vučić čestitao sudiji Mihajlov, obećavajući da će je promovisati za sudiju Višeg suda u Novom Sadu.

Srećom, braća Višekrune su još živi, mnogi koji su se zamerili šizofrenom Vučiću su pod zemljom, ili u zatvoru.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane