Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Banat

Zrenjaninska SNS - SPS vlast pod sve jačim udarom udruženja građana

LOKALNI FOTELJAŠI NEVINI K'O FRANCUSKE SOBARICE

Braniti neodbranjivo, raspali Zrenjanin po svim "šavovima", mogu samo pokvareni i zli ljudi. Lokalni vlasnici vlasti, stranački ustrojeno SNS zlo, već deset godina bahato i neodgovorno "uživa" sve privilegije: u gradu bez rasturene moćne privrede voljom idiota, bez izvorišta - (bogomdane) poljoprivrede, bez zdrave pijaće vode dve decenije, bez zaobilaznice decenijama, bez kulture, pameti, obrazovanja, al'...sa zlokobnom najavom satiranja biološkog opstanka ljudi: godišnjom proizvodnjom najotrovnije čađi iz 13,6 miliona ling-long komada guma...

Zoltan Horvat

Ping - pong sa životima ljudi, neoprostiv je. "Šaka jada od ljudi" u zrenjaninskim foteljama, lokalni SNS - SPS "šalter" iz redova vlasnika partijskih knjižica svih stranaka na vlasti, stigao je do kraja nasilja nad sugrađanima. Zrenjaninci su se, u odbrani biološkog opstanka, konačno, digli i uspravili: u toku je, odlučna bitka za odbranu sopstvene plodne zemlje, vode i vazduha!

"Pojas" odbrane Zrenjanina je, sa jednim jedinim ciljem, srušiti neodgovornu i nesposobnu vlast, sve jači i širi: Udruženje Građanski preokret je u ofanzivi, Udruženje Zrenjaninska akcija (ZRAK) je u punom zamahu subotom na protestnim vožnjama i šetnjama ulicama grada, samo dva gradska odbornika DJB (Dosta je bilo) i ono malo pameti "pomeraju" na skupštinskim zasedanjima foteljašima i "fikus" odbornicima pozicije, PUF (Pokret Ujedinjenih fantoma) "prži" iz sve snage, Privremena skupština naroda Dostojnih Srbije u Zrenjaninu "akcijaši" svake nedelje, na redovnim sastancima gradskog odbora Dveri nikad manje od 70 ljudi, lokalne SSP i Narodna partija dižu glave...Jedinstveni front se, kao obaveza, bespogovorno nameće. I, eto belaja, sviraj kraj maratonske utakmice za SNS-SPS ekipu, u šarengaća - crveno-crnim dresovima!!!

Prohujali su i Dani piva u Zrenjaninu. Epilog je poražavajući. Dok se lokalni vlasnici vlasti hvale da je ovim povodom iz gradske kase "darovano" narodu 170 hiljada evra, svi ostali, k'o pop...šani. Umesto piva, kiša "zalila" štandove, nigde nikog, sem poslednjeg, od pet svečarskih dana. Zakupci tezgi, očajni, na avansno plaćanje dva meseca unapred, realizacija - 25 procenata. Sem jednog privilegovanog povećeg SNS štanda sa svim vrstama piva, sve ostalo, kuku - lele, i obećanje zakupaca štandova, doći ćemo opet, na sveti - nikad! Bilo je i uparađenih ličnos'i na koktelu u Gradskoj bašti, gde su gradonačelnik i njegov zamenik sa svojim suprugama, pozdravljali na ulazu zvanice, većma bivše portire, konobare, danas glavne foteljaše Zrenjanina!

A, kineska fabrika guma Ling Long se, udarnički gradi! Na plodnih 17 hektara zemlje u industrijskoj zoni Zrenjanina, niču objekti, k'o iz vode...Veoma brzo, nebo će da "paraju" dimnjaci, projektovano 67 komada, iz kojih će, kako se najavljuje iz Javne (Gradske) Kuće, sugrađane zapahnuti miomirisi otrovnog sumpora i čađi! Ovdašnja foteljaška nevinašca, k'o francuske sobarice, ne stide se izvršavanja stranačkih zadataka uz nabacivanje omči oko vrata sugrađanima trovanjem života: koristim priliku da plandujem, i uživam u bedi i siromaštvu koje me okružuje...Pa šta ako sam promenio sve stranke na vlasti, pa šta ako sam prodao veru za večeru, meni je najvažnije da ja, i nekolicina oko mene, uživamo...neka su od obrazloženja ovdašnjih bivših foteljaša i konobara po foteljama.

Ima i školovanih, sa državnih fakulteta. Radoš Pejović (43), profesor srpskog jezika i književnosti iz Perleza, aktuelni pokrajinski sekretar za demografiju i brigu o porodici, do maja 2020. godine, udarna pesnica Pokreta Dveri, od avgusta prošle godine, SNS foteljaš.

Danas, ističe da je ponosan na poziv SNS-a da, eto, i on, pripomogne. Poziv u vlast uputio mu stari pajtos Damir Zobenica, aktuelni potpredsednik skupštine AP Vojvodine od 31. jula 2020. godine. Uprkos suprotstavljenim političkim uverenjima, imali su sjajnu saradnju dugi niz godina, ovenčanu SNS mandatom. Do juče, Radoš bio plaćeni funkcioner Pokreta Dveri, sa mesečnim primanjima do 150 hiljada dinara, predsednik Gradskog odbora Dveri u Zrenjaninu (2012. - 2019.), predsednik pokrajinskog odbora, član predsedništva stranke, predsednik stranačkih saveta za brigu o porodici, savetnik narodnih poslanika Dveri...

Nakupi se tu para od obavljanja više opozicionih funkcija, iz fotelje se lagodno komanduje i kadruje, pa, kad mu se ne sviđaju ideje i energija ljudi koji ga okružuju tražeći suštinske promene u radu i timski rad, Radoš pribegava šikaniranju... Bukvalno je oterao nekolicinu svojih najbližih saradnika, jer su se, eto, usudili da kritikuju njegovo "veličanstvo" od šefa...

Radoš iz Perleza se "istakao" i odlaskom na Svetski kongres porodice u Italiju 2019. godine, protiv kojeg su izbile žestoke ulične demonstracije u Veroni. Digla se raja protiv izglasanih odluka o zabrani abortusa, donošenju zakona o otežavanju razvoda, prigovoru savesti za rad lekara, zabrani gej propagande... A on, direktno iz Dveri, kao najzabrinutiji za opstanak porodice. Kao pasionirani ljubitelj svetskih kongresa, putovao on i Rusiju, Moldaviju...k'o profesionalni političar, baš se uživeo u ulogu...

Al', negde "puklo", neka isplata "zapela", kriza, nije više dobijao opozicione parice od svega čega se latio... Radoš se naljutio, pobesneo, nisu mu sve k...pare na broju, pa je SNS Zobenica bio logičan izbor. U zrenjaninskim Dverima ostavio je vidljive "tragove": članstvo od nekoliko desetina aktivnih, dugove za zakup poslovnih prostorija u ulici Nikole Pašića 7 u njegovoj nadležnosti, gde mu je kancelarija bila, k'o po' fudbalskog igrališta... Danas je na čelu GO Dveri u Zrenjaninu Nikola Šućur, beskompromisan mlad čovek koji na svakom sastanku okuplja po najmanje sedamdeset mladih ljudi, željnih konkretne akcije. Kako je na jednom od poslednjih sastanaka Dveri u Zrenjaninu rečeno, Radoš je ipak nešto i dobro uradio za stranku, emigrirao je.

Radoš Pejović je i osnivač udruženja građana Srbija - prijatelj porodice, suprug je i Milene, koja se poslednjih nedelja, meseci, godina..."ističe" keteringom kojim se snabdevaju stranačke manifestacije, proslave... Prošlog meseca u Perlezu je upriličena i seoska svečanost za što više osoba, za sto i više lljudi, gde je, za sve SNS - SPS pozvane, bila upriličena šećerna vuna uz preostale ketering poslastice iz stranačke kujne, iće, piće... (čitaj: "stradala" gradska kasa).

Junak - prevrtač, prodavac vere za večeru, ostvario je životni san: postao je profesionalni političar. Kao visoki poštovalac porodičnih vrednosti, latio se i ulaska u crkvu, gde je, za veoma kratko vreme, on, lično, počeo da objašnjava, kako to treba da radi crkva u ovim, teškim, modernim vremenima. Malo je prostora u ovom broju za sva "junaštva i heroizam" ovog stranačkog preletača, na nepreglednoj traci "prodavaca vere za večeru" srednjeg Banata. More biti da mu je uzor Saša Santovac, zamenik gradonačelnika Zrenjanina, već iskusni, i SNS slavom ovenčani, stranački preletač i lokalni profesionalni političar.

Dolepotpisani se posebno zahvaljuje gradonačelniku i njegovom zameniku na šestomesečnom izbegavanju najavljenog prijema krajem prošle godine, gde mu je rečeno, da se strpi, i čeka red. Kad sve ostalo zakaže, pročitaš SNS uputstvo: podobni, napred, ostali, marš!

Na kraju, novi biser Zrenjanina iz SNS kuhinje. U SPS JKP Čistoći i zelenilu doneta jednoglasna odluka na upravnom odboru da se poveća plata zaposlenima. Zaposleni po kancelarijama, oduševljeno su pozdravili povećanje plata, isključivo za kancelarijsku birokratiju. Za proletarijat - vozače i radnike koji odnose naše smeće, povećanje - NULA dinara. Gospodin Pribišić, alfa i omega tamošnjih kancelarija, dobio je novog SNS direktora, al', navike su ostale nepromenjene. Radnici sa gnušanjem odbijaju da se pojave u kancelarijama, gde redovno nailaze na omalovažavanje, sa "etiketom" smećara.

U zrenjaninskoj areni nasilja, kukavičluk građana, adut vlasnika vlasti, na izdisaju je. Front za odbranu Zrenjanina je sve jači, i jači. Čeka se povik, a sad, svi zajedno, u pobedu!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane