https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

SRBOVANJE

Branko Dragaš

Kada vlast počne da srbuje, onda znam da nam se Velika Nesreća približila. Uzurpatoru i Velikom Lažovu, koji je stvorio kriminalni, mafijaški režim, koji nam je za jednu decenije vladavine pojeo 250 milijardi evra, nije preostalo ništa drugo u vremenu do održavanja nameštenih i izrežiranih izbora u aprili sledeće godine, nego da, opet, otpočne dobro poznatu kampanju srbovanja, kako bi ubedio preostale nezaklane Srbe da on nije namesnik okupatorske vlasti, nego da je osvedočeni i dokazane - patriJota.

estardnim ili salonsko-slavskim Srbima sam pisao pre pet godina i možete taj esej da pročitate na mom sajtu- www.dragas.biz/o-salonsko-slavskim-srbima .

Stavovi autošovinista su otvoreni i jasni, svima nama dobro poznati. Ti palanački mediokriteti mrze svoju naciju, jer su frustrirani, nedokazani i imaju kompleks niže vrednosti prema bogatstvu, raskoši i glamuru moćnih krstaša. To što su krstaši stekli svoje bogatstvo osvajanjem, genocidom i pljačkanjem drugih civilizacija i kultura, to malograđanere, skorojeviće i pompadure naše žalosne palančke stvarnosti uopšte ne zanima, jer pošast potrošačke civilizacije je kod njih uništila osećanje stida i izbrisla moć razumskog rasuđivanja.

Kada nemate stida, onda vam je sve dozvoljeno. Falsifikovani dolari i evri koje dobijaju od stranih obaveštajnih službi, kroz razne oblike donacija i podrške za širenje autošovinizma, samo su napojnice za sprovođenje nametnute okupacione politike pljačkanja sopstvene države i naroda. Dozvoljeno im je to da rade. Plaćeni su da to rade. Dovedeni su na vlast da unište nacionalnu državu i da zgaze nacionalni identitet.

Ohrabruju ih u tom zlikovačkom činu veleizdaje njihovi nalogodavci, jer namera naših vekovnih neprijatelja je da se buntovni i neposlušni Srbi, koji su večiti remetilački faktor u Evropi, koji ne pristaju da budu robovi i neće da se dobrovoljno lobotomiraju, neće ludi Srbi da pristanu da postanu zombi jedne raspadnute Zapadne civilizacije, konačno poraze, biološki unište i do temlja satru, kako više nikada ne bi predstavljali opasnost za ostale porobljene evropske narode.

Ujedno, na takav zlikovački način uništavaju se jedini svedoci falsifikovane evropske istorije. Autošovinisti su bedne sluge jedne propale krstaške, imperijalne ideologije, koji se javno zalažu da nas razbojnici krstaši, pripadnici, navodno, razvijenije i više civilizacije, porobe, jer mi, primitivni, krezubi, glupi, pokvareni i divlji Srbi, koji smo došli iz zakarpatskih močvara u VII veku, roneći na dnu Dunava sa trskama u ustima, koji smo došli da otmemo prosvećenim i civilizovanim romansko - franačko-germanskim narodima zemlju, ne znamo da upravljamo sami sa sobom, glupi smo i nesposobni, nego nam trebaju okrutni okupatori, koji će da nas pokore mačem, puškom i bombama sa osiromašenim uranijumom, da nas, napokon, nauče reda, disciplinuju i zatvore u EU koncentracione logore korporativnog fašizma.

Uprkos tome što autošovinisti imaju iza sebe podršku zapadnih kolonijalnih osvajača, plaćeni su da dobro žive sa narodom koga istinski mrze, uprkos njihovom šizofrenom političkom položaju, oni danas, prema mom mišljenju, ne predstavljaju više nikakvu veliku društvenu opasnost, ne samo zbog toga štu su provaljeni da su plaćene sluge, lopovi i prevaranti, pa zbog toga im više većina našeg naroda ne veruje, uspeli su za dvanaest godina vladavine žute mafijaške hobotnice da se ogade našem narodu, nego i zbog toga što je neoliberalna ideologija bankrotirala u svetu.

Zapadni razvijeni kapitalizam se pretvara, kako je nedavno napisao jedan američki sociolog, u tehno-feudalizam, gde 606 milijadera postaju sve bogatiji i gde pokušavaju, uvodeći korporativni fašizam, da spase savremeni kapitalizam od sigurne propasti. Autošovinsite je, dakle, razarajuća ekonomska kriza korporativnog kapitalizma dovela u položaj da su potpuno izgubili podršku u porobljenom narodu. Pandemija je samo dodatno pokazala svu okrutnost tog totalitarnog sistema. Ali, prema mom sagledavanju političkih prilika u Srbiji, danas veću opasnost za naše obolelo društvo predstavlja povampireno, lažno i napadno srbovanje estradnih patriJota, koji su postali udarna pesnica totalitarnog, kriminalnog, mafijaškog režima Uzurpatora.

Demokratija je u Srbiji ubijena. Razorene su sve institucije. Obesmišljena je svaka politička ideja. Apatija i beznađe je zavladalo u bolesnom društvu. Strah se uvukao u porobljene i prezadužene građane, koji su pristali da budu ubačeni u lonac i pristaju da se nad njima sprovodi eksperiment kuvanja žabe. To tiranisanje i uništavanje naroda, to iživljavanje i ponižavanje naših građana, e, to, estradne patriJote ne žele da vide.

Ne zanima ih uopšte narod, mada ne zatvaraju usta u medijskoj odbrani zaklanih Srba. Estradni Srbi, rodoljupci, Uzurpatorove podguzne muve, zatvaraju oči pred nenormalnim zaduživanjem države, krađama, ogromnim rastom cena, drastičnim padom standarda, kriminalizacijom društva, mafijaškim odsecanjem glava, ponižavanjem države u svetu, uništavanjem institucija, raspadom nacionalnog identiteta i biološkim nestankom Srba. Ništa ih to ne zanima. Postali su udarne pesnice veleizdajničkog režima. Uzurpator ih dobro plaća da sprovedu marketinšku kampanju srbovanja, koja je potrebna Veleizdajniku da pokuša nekako da se održi još malo na vlasti.

Jedini način da uspe u tome je da zaigra ponovo svoju staru ulogu radikalnog šoviniste, koji je ustao i isprsio se da zaštiti preostale nezaklane Srbe. Videli smo već u vremenu srpskog nacionalsocijalizma da su radikalni šovinisti, sve po nalogu naših vekovnih neprijatelja, stvarali sliku o divljim, primitivnim i krvoločnim zločincim Srbima. To je bio deo propagandnog plana Velikog Inkvizitora da se osveti slobodarskom i nepokornom srpskom narodu. Radikalni šovinisti su odlično odradili sve preuzete obaveze. Tamo gde su oni branili Srbe, tamo Srba više nema.

Sada je došla na red da se uništi Srbija. Naši neprijatelji planiraju da izazovu građanski rat u Srbiji. Njihova podla namera je da Srbi počnu da ubijaju Srbe. Zato su doveli na vlast radikalnog šovinistu. Radikalni šovinisti su preko noći, ucenjeni, postali EU talibani. Ali, nakon deset godina njegove promašene vladavine, Srbija je bankrotirala.

Uzurpator to ne sme da prizna. Pritisnut sa svih strana, nesposoban, poludeo i uplašen za sopstveni život, odlučio je da odigra na nacionalnu kartu. To je igrokaz koga je već igrao i nada se da će uspeti da ponovo prevari povodljive Srbe. Počelo je pijano, prostačko, primitivno i nesnosno srbovanje na svim nacionalnim kanalima pod strogom kontrolom gebelsovskog komiteta za propagandu. Sve će to da traje do nameštenih izbora sledeće godine.

Nije dovoljno Uzurpatoru što je odložio redovni popis stanovništva, jer mora da ima za svoju ubedljivu pobedu milion mrtvih duša na biračkom spisku, nego mora da praznim i jalovim srbovanjem privuče glasove razočaranih nacionalista. Nije mu dovoljno ni to što u trci na sto metara stoji na 95 metru i čeka početak trke. Nije dovoljno što je pripremio milijarde ukradenog novca za potkupljivanje nezaposlenih, ucenjenih i siromašnih podanika.

Nije dovoljno što će sve liste na izborima biti njegove. Ništa mu to nije dovoljno, plaši se jadnik svoje velizdajničke senke, pa zato forsira estradno srbovanje, jer mu je to sigurna garancija da će ponovo da prevari povodljive i lakoverne Srbe.

Njegovi balavi čauši svakodnevno na medijima, pod strogom kontrolom i nadzorom, šizofrenog Uzurpatora baljezgaju gomilu prežvakanih fraza o stradanju Srba u prošlosti, koje smo u poslednjih tri decenije apsolvirali i sve razjasnili, utrkuju se estradni masturbatori i nekrofili ko će više da zapeni nad zaklanim Srbima, ko će snažnije da udari u osteljive nacionalne žice, takmiče se ratni i nacionalni profiteri ko će više da srbuje na televizijama pod kontrolom tajkuna, kriminalaca i ubica, zapenili su od nacionalnog besa, urlaju u ratnom pohodu na okačene mikrofone, škrguću ugrađenim iplantima iz svojih televizijskih rovova na naše vekovne neprijatelje, razapeli su krvave zastave nad svojim vilama i dupleks stanovima, naoružali su se skupim automobilima i luksuznim ručnim satovima, osvojili su katedre i tezge, napunili su bankovne račune u zemlji i inostranstvu za slučaj ratnih dejstava, zaprdečili su upaljene borbene tompuse i zaposeli upravne odbore u javnim preduzećima, spremni su svakog časa da našu decu i sve nas koji suprotno mislimo od njih pošalju na prve linije fronta za odbranu ugroženog srpstva, da tamo izginemo, dok će oni nastaviti da onanišu o našoj nacionalnoj obavezi da odbranimo svetu srpsku zemlju, ali nijednog trenutka neće ništa da kažu o današnjem položaju nezaklanih Srba, koji cvile, kukaju, pate, zapomažu, umiru, boluju, iseljavaju se, beže, gladuju, rmbače i ne mogu da prežive pod totalitarnom čizmom Uzurpatorove tiranije.

Nijedne jedine reči o našoj današnjoj tragediji. Nijednog slova. Muk. Raspojasane i žvalave patriJote, koji parazitiraju na umirućem srpstvu, ne žele da vide zvanične statističke podatke da je više umrlo, nego što se rodilo u vladavini bolesnog Uzurpatora 2012 -35.143, 2013 - 34.746, 2014 - 34.786, 2015 - 38.021, 2016 - 36.100, 2017 - 38.828, 2018 - 37.680, 2019 - 37.059, 2020 - 53.261 , dok je za prvih šest meseci 2021.godine više umrlo, nego što se rodilo - 37.004 i očekuje se do kraja godine ukupno 75.000, što znači da smo za njegove vladavine biološki izgubili - 420.624 ljudi.

Prema podacima Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj / OECD / svake godine iz Srbije odlazi preko 50.000 ljudi, što je za posmatrani period preko 500.000 ljudi. Najveći problem Srbije, kada čitamo taj zvaničan izveštaj, nalazi se u tome da odlaze u svet mladi ljudi prosečne starosti trideset godine.Estradne patriJote to uopšte ne zanima.

Čitav jedan Jasenovac je biološki nestao i pobegao iz zemlje pod vladavinom pomahnitalog Uzurpatora. O tome ne sme da se govori na režimskim medijima. PatrJote o tome ćute. Ne smeju da se zamere Uzurpatoru. Plaća ih da brabonjaju gluposti. Dobili su zadatak da skeću pažnju javnosti na probleme koje ne možemo da rešimo. Ako ubrzo ne srušimo Uzurpatora i njegovu kriminalnu kamarilu, ako estaradne patriJote ne pošaljemo na psihijatrijska lečenja, postoji velika opasnost da budemo sabijeni u Beogradski pašaluk, što je vekovni cilj naših neprijatelje.

Sve što je potpisao Uzurpator je veleizdaja države i naroda. Sve od Briselskog do Vašingtonskog sporazuma. O tome plaćene patriJote ne smeju jednu reč da progovore. Ne smeju jer su kupljeni. Zajednička osobina autošovinista i patriJota je da mrze srpski narod. Autošovinisti su pošteniji, jer to otvoreno pokazuju. Estradne patiJote su podmukli i guraju Srbe u nove nesreće.

Kada patriJote napadaju pestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića i pohlepnog Nikolu Pašića da su uništili Srbe što su ih gurnuli u lažnu južnoslovensku zajednicu, što je istorijska istina, onda oni ne smeju nijedno slovo da prozbore o šiptarskom projektu Aleksandra Vučića nazvanom „mini šengen", kojim treba Srbija da se konačno uništi. Ne možemo se, braćo i sestre, gospodo drugovi, da spasimo tragedije, ako državu vodi Veleizdajnik.

Uslov našeg biološkog opstanka je njegova smena sa vlasti. Nema sa njim pregovora i dogovora. Nema trgovanja i kalkulisanja. Uzurpator mora da ode. Moramo da srušimo totalitarni politički sistem. To je uslov našeg opstanka. Da li volite svoju decu? Unuke? Da li želite da oni žive slobodno i ispunjeno? Onda moramo danas nešto da uradimo za njih. Naša deca i unuci nisu krivi što smo mi kukavice, podanici i mekušci. Nisu krivi što im danas uništavamo budućnost. Nemamo pravo da im to radimo.

Nije pošteno. Optužujem vas zbog ćutanja! Optužujem vas zbog pristajanja! Nije on, mučenik, problem, nego mi. On vlada jer smo mi pristali. Dozvolili smo mu da vlada. Ustanite i pobunite se protiv Veleizdajnika. To je pravo srbstvo! To je naša istorijska obaveza. Srbin sam i ponosan sam na svoje pretke. Na svoju naciju, narod i državu. Ali, nikada nisam srbovao.

Nisam profesionalni i estradni Srbin. Prezirem te plaćene satrape naše propasti. Moje srpstvo i srpstvo estradnih patriJota nije isto srpstvo. Mi smo dva različita srpstva. Svako od vas neka bira kome će se srpstvu da prikloni.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane