Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Zločinačke organizacije koje za svaku u nas ubrizganu "spasonosnu dozu" ubiraju

GLAVARINA

Svakim danom na površinu izlaze MOTIVI globalno-lokalne podvale nazvane PLANDEMIJA COVID19. Iako nadležni političari i njihova logistika pokušavaju 24 satnom propagandom promovirati svoju izmišljotinu, poglavito ubojite prepatare, koje su nazvali cjepivom protiv KORONE, neovisna znanost i neovisni mediji i pojedinci, ARGUMENTIRANO razotkrivaju ovu GLOBALNO-LOKALNU smrtonosnu zamku.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Doktorica NADA KOSTIĆ nas informira kako su ZLOTVORI popisani i predani sudu u HAGU na dalje postupanje. Veseli vijest da su se pred međunarodnim sudom našli i HRVATSKI ZLOTVORI koji poput SRPSKIH imaju zadatak UNIŠTITI živu silu kako u Hrvatskoj tako u Srbiji, Sloveniji i mnogim drugim zemljama.

Na toj se listi nalaze SVI članovi tzv vlada, parlamenata, informativne kuće i tzv novinari koji promoviraju i šire strah i užas zvan COVID19. Cilj akcije zlotvora je UBITI populaciju nečime što nazivaju cjepivom a što nema veze sa cjepivom niti ima DOZVOLU UPORABE nadležnih ustanova. Na djelu je lov na ljude, bez obzira kojoj životnoj dobi pripadaju. Na redu je eutanazija dojenčadi, beba, djece, tinejdžera, mladeži. Bez ikakva krzmanja će vam DOKTOR ubrizgati "spasonosnu dozu" ako mu date priliku da to učini. Da, učiniti će to svjesno i temeljito.

Koliko vrijedi jedan život uništen "spasonosnom dozom" fajzera, zeneke, sputnjika ili one KINESKE KANALIZACIJE? Doktorica NADA KOSTIĆ tvrdi kako svaki SRPSKI LEKAR koji ubrizga ovu opasnu po zdravlje i život "tečnost" nagrađen je sa TISUĆU EVRA (1000 EUra !!!). Koliko pak onda za GLAVARINU ubiru HRVATSKI LIJEČNICI? Sigurno ne manje od svojih srbijanskih ubojica u bijelim kutama sa stetoskopom oko vrata! Naprosto moramo shvatiti da ne postoji TEORIJA ZAVJERE već ZAVJERA u praksi je započela čim su nas VUČIĆ I PLENKOVIĆ zaključali u naše domove.

Zločinac ALEKSANDAR VUČIĆ je otišao i korak dalje. SRBI zasigurno nisu zaboravili kako su pustim ulicama njihovih gradova patrolirali vojnici pod punom ratnom spremom. Spremni SVAKOG SRBINA upucati ako izađe na ulicu za vrijeme policijskog sata. No, to ne znači kako je ALKSANDAR VUČIĆ veći zlotvor nad SRBIMA od ANDREJA PLENKOVIĆA nad HRVATIMA i njegove grupe zločinaca na čelu države i kompletnog HR PARLAMENTA!

TUĐMAN JE UMRO, MILOŠEVIĆ JE UMRO, ALIJA IZETBEGOVIĆ također... Akteri PLANIRANOG ratnog vihora i raspada bivše države nestali su sa scene. Tko ih je naslijedio? Njihova KRVNA I POLITIČKA KOPILAD, također ZLOTVORI!

Tko će, AKO IH NE ZAUSTAVIMO NA PUTU ZLOČINA, naslijediti današnje ZLOTVORE na čelu tzv neovisnih država? Također njihova biološka i tzv politička KOPILAD. Tako nam pokazuju događaji koje npr pratimo od 1945. godine do danas. Dakle, ne učimo iz "službene" REŽIMSKE POVIJESTI jer je ona pisana po narudžbi vlastodržaca. Na primjer, do nedavno smo učili kako su NIJEMCI izvršili GENOCID nad ŽIDOVIMA. Istina je prikrivena... Danas vidimo kako je BENJAMIN NETANJAHU izvršio svojevrsni GENOCID nad ŽIDOVIMA kao PREMIJER IZRAELA!

Danas vidimo kako u Izraelu se događa poplava epidemije KOVIDA iako je NETANJAHU "PROCIJEPIO" 85 posto izraelskog pučanstva tvrdeći kako će time IZRAELCE zaštititi od ove "masovno smrtonosne" bolesti! Znao je ZLOČINAC što radi, koja mu je zadaća. Kada je zadatak "odradio" smijenjen je "demokratskom procedurom" sa pozicije premijera! Znao je da su cjepiva zapravo NEISPITANI PREPARATI ali je poput zloglasnog HITLEROVA Gestapovca doktora JOSEFA MENGELEA izvršio EKSPERIMENT nad IZRAELCIMA!

Eto, kada smo saznali da je i ADOLF HITLER podrijetlom ŽIDOV, kockice o pokretačima GENOCIDA NAD ŽIDOVIMA su se same od sebe posložile ali je NJEMAČKI NAROD okrivljen za ZLOČIN GENOCIDA NAD ŽIDOVIMA! Takvih "detalja" nema nigdje u "službenim" režimskim POVIJESTIMA! Slično je i sa pobijenim MUSLIMANIMA na POTOČARIMA. Formalno ih je pobio SRBIN I ZLOTVOR general Ratko Mladić, ali uz SVEKOLIKO ODOBRAVANJE Nizozemskog bataljuna, poglavito "blagoslova" tzv međunarodne zajednice. Nitko racionalan niti pokušava ignorirati taj GENOCID... ali... ali... Zar itko pismen smatra kako je general MLADIĆ RATKO samovoljno ljagu zločina nad MUSLIMANIMA bacio na SRBE??!! TEMELJNI KRIVCI I ZLOČINCI uvijek se sakrivaju a zločine pripisuju nekom drugome ili PLATE NEKOGA da "odradi" ZLOČIN ZA ZLOČINCE.

SVE DO GLOBALNO/LOKALNE PODVALE KOVID19 zločinci su uživali u zaštiti sjene i sakrivali se. Tada su raskrnkani! Isti su SCENARISTI SRUŠILI Jugoslaviju. Uređenu i bogatu državu! Formalno, sve se promijenilo ali SUŠTINSKI je na čelu vlada i država ostala ISTA ZLOČINAČKA GARNITURA.

Nisam čuo niti vidio da postoje novine poput MAGAZINA TABLOID u kojima bi na plastičan način prosječnom čitatelju mogli objasniti GENEZU ratovanja na prostorima bivše JUGOSLAVIJE. Osnovni je motiv pokretanja ratne mašinerije bio OPSTANAK KOMUNISTIČKE JUGO GARNITURE NA POZICIJI VLASTI NA CIJELOM TERITORIJU. Do rata nije trebalo doći. Mogla se Jugoslavija raspasti i bez rata.

Mogla je i ostati kao KONFEDERALNA DRŽAVA da je bilo imalo pameti i mudrosti. Dakle, Srbija ili Makedonija ili BiH ili pak Hrvatska ili Slovenija. Dakle, mogli su biti DRŽAVE i potpuno samostalne konfederalne jedinice u okviru Jugoslavije. E, sad će mnogi reći kako je TUĐMAN predlagao takvu formu ali Milošević odbijao. To je bio igrokaz ja javnost. ORGANIZATORI RATA na ovim prostorima odlučili su se na RAT. SRBI su dobili ulogu LOŠIH MOMAKA na što je pristao Slobodan Milošević zlorabeći svoj položaj predsjednika Srbije. Tako danas radi i djeluje njegov sljednik Aleksandar Vučić koji također UZURPACIJIOM POLOŽAJA I VLASTI želi pobiti SRBIJANSKI NAROD i sve državljane Republike Srbije.

ini to sve u službi gospodara kojima PETE LIŽE I STRAŽNJICU LJUBI! Da se radi o patološkom zločincu govore i dokazi koji nas podsjećaju kako je VUČIĆ istom žestinom svojevremeno "volio" Hrvate kao što danas "voli" Srbe. Kao što je nekada verbalno ubijao HRVATE danas u stvarnosti, a ne samo VERBALNO, revnosno i sa posebnim užitkom tamani SRBE. Tako funkcioniraju ZLOČINCI. Od TITE, TUĐMANA, MILOŠEVIĆA, IZETBEGOVIĆA, IVICE RAČANA, IVE SANADERA, ZORANA MILANOVIĆA, IVE JOSIPOVIĆA zvanog LIGNJA, KOLINDE KITAROVIĆ, BAKIRA do PLENKOVIĆA.

Ista je to zločinačka BAGRA. Međusobno se mrze ali ih INTERESI i ZLOČINI nad bilo kime a posebno nad vlastitim narodom drže ZAJEDNO NA POVRŠINI! Kako i ne bi?! U slučaju podvale zvane COVID19 na primjer. Za jednog "pelcovanog" naivnog, glupog ili neinformiranog građanina SVI U LANCU kasiraju ogroman novac. Na lokalnoj tako i na globalnoj razini! Oni nemaju ni vjere ni nacije ni granice niti boju kože niti časti.

Da se vratimo na MOTIVE pokretanja ratne mašinerije na ovim prostorima. ZLOTVORIMA je ovaj rat bio instrument kojim su od KOMUNIZMA "oslobađali" narode i osnivali svoje države. Da li su znali kako njihovi poslodavci u bliskoj perspektivi namjeravaju POBITI što više ljudi na svijetu pa i na ovim prostorima? To ne znam ali svoju su zadaću UNIŠTAVANJA ŽIVE SILE tadašnje sluge SOTONA temeljito izvršili istim žarom kao što sadašnje NIŠTARIJE uništavaju sve što je stvoreno u bivšoj državi.

Već smo pisali na ovim stranicama, MOTIV pokretanja ratne mašinerije bio je i OPSTANAK i montaža na pozicijama vlasti KOMPLETNOG KADRA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE novonastalih državica! Uspjeli su u tome u 100 postotnom obimu! Također, u ratnom vihoru su i TUĐMAN I MILOŠEVIĆ te IZETBEGOVIĆ OZAKONILI pljačku DRŽAVNE IMOVINE kako bi je preveli u privatnu imovinu! Što nije uništeno ratom, pohrano je u miru nakon rata. Rezultat takve "politike" danas je toliko očit pa ga niti REŽIMSKI MEDIJI sakriti ne mogu. Raseljen je i opustošeni je prostor cijele bivše države. Štete učinjene nakon rata višestruke su od ratnog razaranja.

U posljednje vrijeme REŽIM HRVATSKE I SRBIJE potenciraju međusobnu netrpeljivost između dvije zemlje. Rade to permanentno ali posljednjih dana intenzivnije. Primjećujem.. Što se više razotkriva ZLOČINAČKA I GENOCIDNA ULOGA režima SRBIJE I HRVATSKE u kojojim "politikama" i jedan i drugi režim UBIJA VLASTITI NAROD, to više se podgrijavanju netrpeljivosti između SRBA I HRVATA. Svakome tko je imalo upućen u pozadinu zbivanja na ovim prostorima, ako do danas nije jasno kako se radi o poznatom i dobro pripremljenom scenariju "HRVATSKO/SRPSKIH" mržnji, nikada neće niti postati jasno.

Narod nije niti slijep niti neinformiran a poglavito GLUP. Shvatili su kako ih terorizira i ubija vlastiti režim. Kako je režim digao svu svoju logistiku kako bi narod uplašio, opljačkao, raselio a ostatak uništio. Ovoga puta nisu Hrvatima SRBI NEPRIJATELJI. Nisu SRBI AGRESORI niti SRBI vrše pokolj nad hrvatskim življem i nejači.

Ne, ovoga puta je zločinac ANDREJ PLENKOVIĆ i njegov tzv Stožer CIVILNE ZAŠTITE i kompletna zločinačka regimenta plaćenika i poslušnika koji dilaju i ubrizgavaju doze KAKO NOVOROĐENČADI, DJECI, TINEJĐERIMA, MLADEŽI I STARCIMA. Ovoga su puta hrvatski režimski zlotvori Arkani, Beli orlovi, Knindže,Šešelji, Vučići, Ratko Mladići, Šljivančanini! Beroš, Plenković, Alemka isTUZLE, Capak, Božinović ZLOTVORI su koji uništavaju HRVATE i ubiru najmanje po 1000 EUra po "spasonosnoj dozi". U tome prednjači MUSIĆKA, žena tzv predsjednika RH Zorana Milanovića! Dilerica FAJZEROVIH smrtonosnih PREPARATA koje ubrizgava nemoćnoj starčadi nakon potresa u Petrinji, Glini, Sisku...

No, ZLOČINCI i dalje starom prokušanom mantrom pokušavaju MEĐUSOBNE MRŽNJE na SVESRPSKO/HRVATSKO barem malo zakamuflirati i svoje rezultate zločina pripisati nekome drugome. Eto, ovih je dana Zoran Milanović bivši savjetnik Albanskog dilera droge EDIJA RAME, opanjkao Aleksandra Vučića, SRBIJANSKOG KOLEGU U ZLOČINIMA na nekom tzv predavanju na nekom tzv američkom sveučilištu.

Pod nazivom DNEVNA DOZA neki Srbijanski portal gromoglasno najavljuje: "SLEDI HAOS! HRVATSKA I SRBIJA! MILANOVIĆ KLEVETAO VUČIĆA U NJUJORKU". Takvi su naslovi nekada dizali međusobne tenzije i bili POTKA za širenje najopasnijeg virusa na ovim prostorima zvanog MRŽNJA. No, nakon očitih zločinačkih atakiranja novonastalih režima na vlastite državljane i vlastiti narod, gotovo nitko ne reagira niti se obazire na ovakve medijske BRLJOTINE! Odavno su sijači međusobne mržnje raskrinkani.

Odavno a poglavito nakon "zaključavanja" u martu 2020. narodi na ovim prostorima su shvatili kako im o glavi radi NJIHOV REŽIM a ne SRPSKO/HRVATSKI režim koji se na vlasti održao isključivo HRVATSKO/SRPSKOM MRŽNJOM! Sve do PRVOG ZAKLJUČAVANJA marta 2020! Od toga vremena postaje jasno kako smo postali TAOCI zločinačkih režima koje biramo na kobajagi "demokratskim izborima". Toliko demokratskim da su svaki izbori POKRADENI od strane ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE koja za svaku u nas ubrizganu "spasonosnu dozu" ubire GLAVARINU od 1000 EUra kao što tvrdi doktorica NADA KOSTIĆ u nedavnom obraćanju svekolikoj javnosti!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane