Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (223)

Diktatoru treba da sudi ulica

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? Ko je nova ministarka pravde Maja Popović, službenica Bezbednosno informativne agencije. O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid. U ovom broju zamenjuje ga Milovan Brkić, jer je Glamočanin na dužem lečenju.

Milovan Brkić

Onaj ko uništi pravosuđe jedne zemlje mora da bude spreman da mu se sudi na ulici!

Za takvo konačno rešenje kandidat broj jedan je srpski predsednik Aleksandar Vučić. On se javio iz Dubaija, teško dišući, sa terase jednog nebodera, da, umesto da poruči da su ga i njegova braća šeici pustili niz vodu, prokomentariše intervju koji je njegov partijski prijatelj i seiz Vladimir Đukanović vodio sa Predragom Koluvijom, optuženim za uzgajanje marihuane na plantaži Jovanjica. Koluvija je uhapšen pre dve godine, a u pritvor su stavljeni i neki službenici BIA, MUP-a Srbije i Vojne obaveštajne službe.

Koluviji je veće Apelacionog suda u Beogradu (predsednik veća Zoran Savić, članovi veća Vesna Petrović i Zdravka Đurđević) ukinulo meru pritvora i zamenilo je zabranom napuštanja stana uz elektronski nadzor, do okončanja krivičnog postupka. Njegov branilac je advokat Vladimir Đukanović, narodni poslanik, predsednik Odbora za pravosuđe Narodne skupštine Srbije, član Državnog veća tužilaca i Visokog saveta sudstva. Visoki je funkcioner SNS-a, a uz to ima i svoju YouTube emisiju.

Sa te pozicije, koja predstavlja sukob interesa, Đukanović je svog klijenta nahuškao da optuži Vučićeve "neprijateleje", koji su, eto, hteli da njegovog brata Andreja uhapse, kao vlasnika Jovanjice.

Dakle, Koluviji nije slučajno ukinut pritvor i zamenjen blažom merom. Mada, ova odluka suda se ne može osporavati, jer je veće naložilo strogi nadzor na optuženim - zabrana napuštanja stana i elektronski nadzor (nanogica), što je uobičajeno svuda u svetu. U Srbiji se pritvor koristi za nasilje na optuženima, pa je Srbija izložena plaćanju velikih odšteta za krivične postupke u kojima su optuženi oslobođeni od krivice, posle nekoliko godina provedenih u pritvoru.

Uhapšeni Koluvija je državljanin Nemačke, od ranije je poznat organima gonjenja u obe zemlje. On ima pravo da se brani na sve moguće načine. Advokat ga je nahuškao da optuži visoke državne službenike da su od njega tražili da on označi brata Aleksandra Vučića, kao glavnog narkodilera u Srbiji. A on, mučenik, nije to hteo.

Sa nepodnošljivom lakoćom šizofreni diktator iz Dubaija je poručio da svi oni koje je Koluvija označio kao policijske funkcionere koji su ga primoravali da optuži Andreja, moraju ići na poligraf! Tako je on odlučio, a ne veruje ni tužiocima ni sudijama koji su Koluviju držali do sada u pritvoru. Kakva marihuana, kakvi bakrači, pa ona je legalizovana već u Nemačkoj. Važno mu je da je Koluvija skinuo sumnju sa njegovog brata Andreja.

Direktor srpske policije Vladimir Rebić je izjavio da je sve što je Koluvija rekao u emisiji Vladimira Đukanovića, čista laž!

Iako je ministar zdravlja Zlatibor Lončar pre dva meseca najavio da će Srbija poštovati odluku Ujedinjenih nacija (UN) o skidanju kanabisa sa liste narkotika, dijametralno suprotne izjave stižu iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

Prvi čovek MUP-a Aleksandar Vulin izjavio je 4. maja da u Srbiji marihuana neće biti legalizovana.

„Ne verujem u podelu na lake i teške droge. Ja verujem u stepenice kada su narkotici u pitanju - kreneš od marihuane završiš na igli. Uvek ću u parlamentu ako se to postavi kao tema glasati protiv legalizacije marihuane", rekao je Vulin za TV „Pink".

Predsednik Srbije, na koga se poziva Vulin, je u prvomajskom intervjuu za list "Blic" rekao da je ponosan jer je upotreba kanabisa u Srbiji nelegalna.

Komisija UN za opojne droge je, po preporuci Svetske zdravstvene organizacije, 2. decembra 2020. uklonila kanabis i smolu kanabisa iz kategorije najopasnijih narkotika.

Do tada kanabis i smola kanabisa su bili u Četvrtoj kategoriji prema Jedinstvenoj konvenciji o opojnim drogama, zajedno s heroinom i drugim opioidima.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je 20. aprila izjavio da će Srbija kao članica UN ispoštovati ovu odluku.

"Već smo ušli u tu problematiku i mi kao članica UN ispoštovaćemo sve. Radimo na tome i kako su oni zamislili nema razloga da ne primenimo, a da ne ugrožavamo građane i zakonodavstvo", kazao je Lončar.

Ministar Vulin je 24. aprila u izjavi za TV Prvu rekao da je javnost pogrešno shvatila reči ministra zdravlja.

„To se i dalje smatra drogom, osim ako se koristi striktno za medicinske svrhe na odgovarajući način. Apsolutno je nelegalna i nedozvoljena, nemoj niko da se igra sa tim, pronalazimo velike količine marihuane i laboratorija (za uzgoj). Nemojte da se igrate sa tim, hapsićemo vas za pet grama", rekao je Vulin.

Šta znači odluka UN-a?

Advokat Veljko Milić izjavio je za RSE da Komisija za narkotike Ujedinjenih nacija marihuanu nije skinula sa liste opojnih droga, već je skinut sa liste posebno opasnih droga.

"Te naročito opasne droge su droge koje lako izazivaju zavisnost, mogu biti zloupotrebljene, a opet njihovo korišćenje u zdravstvene svrhe nije toliko dokazao da bi interes da se koriste u te svrhe bio pretežniji u odnosu na mogućnost zloupotrebe i izazivanja zavisnosti. Kanabis je skinut sa te liste, ali je i dalje ostao na listi narkotika", objasnio je Milić.

Od kada se ustoličio na vlasti, odlazeći srpski diktator je javno sudio, presuđivao, osuđivao, pretio, zastrašivao građane i oslobađao svoje zločince.

Od njegovog dolaska na vlast ustavno načelo da niko nije kriv dok se pravnosnažnom presudom ne dokaže krivica, zamenjeno je u praksi načelom da niko nije kriv dok ga Aleksandar Vučić ne osudi, ili oslobodi.

Evropska unija je zahtevala od vlasti u kojoj je Vučić bio prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane, a potom predsednik Vlade, da se izvrši preispitivanje 24 sporne privatizacije u Srbiji, čiju zakonitost je osporio Savet za borbu protiv korupcije. Pretio je da će sve da se iznese na svetlost dana, pozivao se na svoju čast, najavljivao ostavku, ako se to ne desi.

I nikom ništa. A i njegovi zaštitnici iz Evropske komisije i Berlina, Pariza i Beča, nisu ga kažnjavali. Blago je kritikovan. Ali... Evropska bezbednosna zajednica je pažljivo pratila sve kriminalne prestupe srpskog šizofrenog diktatora.

On je oslobađao ministra zdravlja Lončara i Bratislava Gašića od odgovortnosti za pad helikoptera koji je iz Novog Pazara prevozio, po nevremenu, jednu prevremeno rođenu bebu. Nisu krivi, ja sam tako odlučio. I ne možete mi ništa, kezio se šizofreni Vučić.

Pre toga je oslobodio od odgovornosti gradonačelnika Sinišu Malog i predsednika Opštine Obrenovac Miroslava Čučkovića, zbog katastrofalne poplave Obrenovca.

''Ovo je biblijska nesreća'' - snuždeno je govorio Vučić, napominjući da je reč o hiljadama mrtvih.

Kada se voda povukla, nađeno je samo 52 leša. Upućeni tvrde da ih je bilo najmanje nekoliko stotina, a policija je pritvarala sve građane koji su pominjali poplave i broj žrtava u Obrenovcu.

Do velikog broja smrtnih slučajeva i leševa koji su danima plutali poplavljenim ulicama Obrenovca, jer su gradonačelnik Mali i Čučković pozivali građane da spokojno spavaju u svojim kućama, a koje je ujutru voda podavila u prizemnim kućama, automobilima i na ulici.

Aleksandar Vučić je zapretio prstom i rekao - '' Nisu krivi Čučković i Mali. Ja sam tako odlučio''

Potom je više puta oslobađao Sinišu Malog od svake odgovornosti.

Kada je rušena noću Savamala, da bi se gradio njegov čardak ni na nebu ni na vodi nazvan Beograd na vodi, prebijeno je više građana, nelegalno srušeno više kuća, ubijen je i noćni čuvar. Vučić je, pod pritiskom iz inostranstva najavio smenu gradonačelnika Siniše Malog. Onda je polako počeo da se poziva na istragu koju protiv aktera ove nesvakidašnje akcije gradske vlasti vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu, a ono se vadilo na izveštaj beogradske policije koja ne sarađuje u istrazi.

I onda je Vučić riknuo kao lav. Nije Siniša mali kriv. On ga oslobađa.

Kada je Siniša mali optužen da je vlasnik 24 stana u Bugarskoj, nekoliko stanova u Beogradu, desetinu računa po srpskim i inostranim bankama, da je tukao svoju ženu i da je od nje preko suda oteo troje dece, javio se Vučić, kao tužilac i sudija. Kadija Vučić je rekao da Siniša Mali nije kriv. Nisu se oglasili ni policija ni javno tužilaštvo, on je odlučio.

Kada je mali optužen za plagijat doktorata, presudio je Vučić.''Ja sam pročitao taj doktorat i tvrdim da tu nema ničega. Kakvog plagijata. Mali je dobar stručnjak i ostaje na mestu ministra finansija."

Kada je Senat Beogradskog univerziteta poništio plagijat-doktorat Malog, Vučić se javio i rekao. ''Šta će mu doktorat, pa on je odličan ministar finansija".

Ponovo ga je oslobodio od krivice kada su nedavno istraživači Međunarodne organizacije novinara u akciji "Pandorina kutija'' pronašli na koji način je Mali knjižio svoje stanove i of šor kompanije. "Mali nije kriv" presudio je Vučić.

Golem je spisak onih koje je Vučić oslobodio od odgovornosti.

Kada je potvrđeno da je Slaviša Kokeza samo na švercu duvana zaradio 634 miliona evra, Vučić je presudio, rekavši ''Lažu oni koji tvrde da je Kokeza te pare zaradio u ovoj godini. On je to zaradio u prethodne tri godine''. Dakle, nije kriv. Šta je to utajenih 634 miliona evra. I to za tri godine. Da je za samo jednu godinu, možda bi se Vučić i naljutio.

Teško će biti, ali moraju se, pred sud javnosti izneti sva Vučićeva zlodela oko kažnjavanja i oslobađanja osumnjičenih za ubistva, silovanja, premlaćivanja, teške zloupotrebe, korupciju ....

Svaki pojedinačni slučaj mora se staviti javnosti na uvid, ako on ne bude u životu.

1

Presuda Milutinu

Dok diktator roni suze nad slučajem Koluvije, koji je bio uzgajivač marihuane na nekoliko plantaža, Milutin Višekruna je osuđen od Vučićeve sudije u Bačkoj Palanci na tri meseca zatvora, jer je u kutiji, kojom je njegov brat Đorđe Višekruna poslao bolesnoj majci poklone, policija našla pri pretresu njegove kuće 0,06 grama marihuane!

To je otkrio, golim okom, policajac u PS Bačka Palanka, koji nije bio ovlašćen da vrši pretres. Ova tragično-komična policijska ujdurma završena je osudom na tri meseca zatvora. Iako je poznato da je paket poslao njegov brat iz Holandije, sudija je zaključila da postoji znatna društvena opasnost, jer 0,06 grama marihuane može da otruje Milutina!

Na koji se način može popušiti 0,06 grama marihuane? Kakva je o društvena opasnost?

Presudu će morati da ukine Viši sud u Novom Sadu, makar iz proceduralnih razloga na koje je ukazao Milutinov advokat Dragan Miljević.

A Milutin je osuđen jer je Aleksandar Vučić želeo da se osveti njegovom bratu Đorđu, koji je, bukvalno, raspametio diktatora dokazima koje objavljuje svakodnevno na svom YouTube kanalu.

2

Nedodirljivi

Ustav Srbije, zakoni o parničnom i krivičnom postupku propisuju da građanin ima pravo da mu sudi sudija, čija nepristrasnost je izvan svake sumnje.

Na prste jedne ruke moguće je nabrojati da je neki od sudija u Srbiji, čije izuzeće su građani tražili preko svojih branilaca, izuzet iz odlučivanja.

Uzalud su dokazi da je sudija korumpiran, da je pristrasan, da je prijatelj sa drugom stranom...

Uz žalbu na presudu Višeg suda u Beogradu, donetu po tužbi predsednika SO Bačka Palanka, koji je član Srpske napredne stranke, zatražio sam izuzeće sudije Apelacionog suda u Beogradu sudije Dragane Boljević. I baš u njeno veće je došao predmet! Slučajno?

pomenitoj sudiji Magazin Tabloid je napisao desetinu tekstova, pominjući njenu korumpiranost, nasilništvo, bogatstvo.

Kada je pre dve godine udavala kćerku, platila je svadbu u hotelu Metropol, samo za ručak, 65.000 evra. Njen suprug je Branko Pavlović, advokat, bivši direktor Agencije za privatizaciju. Onda je zastupao male akcionare i prodao je njihove interese i naplatio preko pet miliona evra! Najmanje.

Sudija Boljević, koja nije uzela njegovo prezime, jer je Branko sin Bore Pavlovića, smenjenog sekretara Gradskog komiteta SK Beograda, inače čestitog čoveka, pa da joj to ne škodilo sudijskoj karijeri.

Gospođa Boljević je bila godinama predsednik Društva sudija Srbije. Poznata je kao besprizorna. Tako je sudiju, koji je nju zastupao pred Visokim savetom sudstva, jer nije bila reizabrana, počela da šikanira, ukidajući mu presude, da bi mu naškodila, mada je tako građane koji su bili stranke, izlagala troškovima i neprilikama.

Sve njene marifetluke i kriminal Magazin Tabloid je detaljno opisivao.

Za predsednika Apelacionog suda u Beogradu Duška Milenkovića to nisu razlozi za njeno izuzeće!

''Sudija Dragana Boljević, koja postupa u predmetnoj stvari, u svojoj pisanoj izjavi povodom podnetog zahteva za izuzeće je navela da tekstove u glasilu koje navodi tuženi ne čita, pa tako nije čitala ni tekstove koji se odnose na nju, te da ih je i čitala, uverena je, da to ne bi uticalo na njenu nepristrasnost, s tim što ostavlja da predsednik suda proceni da li ima razloga da bude izuzeta" - navodi se u rešenju pomenutog Duška Milenkovića, desne ruke Aleksandra Vučića.

Pouzdano znamo da Milenković čita naš magazin. Imamo i slike na kojima se vidi da Boljevićka čita tekstove o sebi, a njeni prijatelji nam potvrđuju da sa njom ne treba biti prijatelj, jer ako nemaš para, gotov si!

Takvo nam je sudstvo, koje služi šizofrenom diktatoru Aleksandru Vučiću.

3

Nevin sam osuđen

Poštovani gospodine Brkiću, Vi ste jedan od kojih mi nedužni osuđenici i ostali jedini kome možemo da se obratimo u ovoj našoj državi. Vi ste jedan od onih koji štitite moja ljudska prava, pa bih hteo da Vas zamolim da i ovo moje pismo objavite putem Vaših novina kao što ste i pre činili.

Trpim tešku diskriminaciju javne vlasti t.j. Ministarstva pravde, tužilaštva i pravosudnih organa. Kao što je poznato Vama i javnost,i osuđen sam nedužan za ubistvo za koje sam imao tri presude, t.j. 25 godina, 16 godina i 6 meseci i na kraju 13 godina. Do sada sam 11 godina u zatvoru i dalje tražim pravdu, do kraja imam još 2 godine. Ustavna žalba mi se nalazi zadnja još uvek u Ustavnom sudu od 04.08.2021. godine. Kao što je poznato proveo sam 5 godina i 2 meseca u istrazi. U KPZ Niš sam počeo izdržavanje kazne od 03.12.2015. godine gde sam boravio do 15.11.2019. godine. Svega i svačega sam se tamo nadgledao, jer u KPZ Niš ima više dilera i droge, nego po ulicama, oni su zaštićeni od strane Uprave i sa upravnikom Dejanom Panićem rukovode telefonom narkodiler iz Novog Pazara Hidajet Jašarević. Više puta mi je bilo organizovano ubistvo kao što je poznato Vama i javnosti da sam trebao da budem ubijen 29.12.2017.godine na Niškoj tvrđavi jer sam tu radio.

Isti naručioci su bili povezani sa Belivukom i Miljkovićem i Bugarskim kriminalcima. Poznata je moja reputacija Policijskoj upravi u Nišu i Novom Pazaru kao i VJT u Novom Pazaru. Poznati su im naručioci i do danas niko nije pokrenuo istragu oko toga. Strpali su me u K.P.Z."Zabelu" smatrajući da će lakše doći do cilja. S tim mogu da se pohvalim da sam od kraja 2020. i nadležni službenici K.P.Z. „Zabela" uočili nepravdu koja mi se radi i stali u moju zaštitu sad - zasad tako što imam poštovanje i reputaciju od strane osuđenika i službenih radnika. Želim da pohvalim KPZ."Zabelu" za ove 2 godine koliko sam ovde da su strogo obzirni na dilere koji pokušavaju da ubace drogu i tako sprečavaju i može se reći da je nema nikako.

Zato nema ni rizičnih obračuna. Ali koliko će im dozvoliti i to nadležni nad njima da traje ne znam, jer našom javnom vlasti rukovode kriminalci, narko bosovi i upravljaju sa pravosuđem, tužilaštvom i ostalim ministarstvima. Jer srpski pravni poredak i politika dotakli su dno-dna.

Srpsko pravosuđe izgubilo je kompas koji vodi pravdi i sve više srlja u ponor, dominira opšta iracionalnost, destrukcija, pravosuđe je potonulo i postalo je dno-dna po pitanju poštovanja i sprovođenja prava i zakona. U Srbiji zemlji visokog rizika običnih građana nisu bezbedni po pitanju javne vlasti. Pa smatram da ćete me shvatiti što sam ovim pismom hteo da kažem a i onaj koji pročita ovaj članak.

Obaveštavam zaštitnika građana RS, nevladine organizacije, Strazburški sud, O.E.B.S. Organizacija za Evropsku bezbednost i saradnju u Briselu da me obiđu u KPZ „Zabela" sa nekom medijskom kućom kako bih mogao da upoznam mnogo nešto što građani Srbije i svi ostali ne znaju. Ne plašim se za svoju bezbednost od strane javne vlasti i njihovih kriminalaca saradnika.

Poštovani prijatelju verujem u Vas i da ćete mi objaviti ovo pismo, a opširnije o njegovom značenju bićete upoznati ako me neko obiđe od navedenih organizacija, a ako ne valjda ćemo doživeti da se na slobodi i vidimo i ispričamo. Dostavljam Vam u prilog odgovor Generalnog sekretara RS i ministarstvo Unutrašnjih poslova gde nisam dobio još ono što sam pisao pritužbu Predsedniku Republike.

Pa sam ponovo podneo molbu 25.08.2021. godine takođe MUP Beograd što Vam takođe dostavljam. Pa sam ovim hteo da vas zamolim ako možete da stupite u kontakt sa Strazburom sa Kristijan Loda.

Evropski komitet za prevenciju torture i nehumanog i ponižavajućeg tretmana i kazne.

S poštovanjem,

Podnosilac:

Hamzić Rešad 467/19

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane