Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Čekajući dolazak ambasadora Hila

Kome će zavrnuti ruke?

Srpski diktator je zadužio Srbiju za 60 milijardi dolara, unutrašnji dugovi su dostigli brojku od 300 milijardi. Rasprodao je teritoriju, resurse, doveo iz tamošnjih zatvora Kineze, ostavio nas bez hrane, struje, bez nade... Hapsi i ubija javno one koji znaju o njegovim poslovima. Nekažnjeno posluje u Sjedinjenim Državama preko firmi koje je osnovao opljačkanim novcem, a vode se na imena njegovih bliskih ljudi, novac mu je zaplenjen, nisu nekretnine... Bela kuća šalje penzionisanog diplomatu Kristofera Hila da mu zavrće ruke, a on uz smešak najavljuje posetu Kremlju i istorijske dogovore da nam obezbedi gas, da se ne posmrzavamo, mada smo uveliko mrtvi.Vreme ne radi za srpskog tiranina. Hoćemo li mi preživeti čekajući njegov pad?

Milovan Brkić

Džerald Post punih dvadeset godina radio je u Centralnoj obaveštajnoj službi (CIA), gde je osnovao specijalizovanu službu za izradu psiholoških profila svetskih lidera za potrebe američke vlade. Njusvik je objavio njegov opis srpskog desperadosa Aleksandra Vučića.

"…Za njega reči ne odražavaju duboko ukorenjena uverenja. One mu služe samo da bi se ojačale njegove lične pozicije i steklo divljenje i podrška. Jedino ključno i čvrsto uverenje jeste uverenje da se on nalazi u središtu svega. Ono što je dobro za njega, dobro je i za njegovu zemlju. U suštini, takav pojedinac počinje da veruje da nacionalni interes i nacionalna bezbednost zavise od njegovog ponovnog izbora i imenovanja na funkciju" - tvrdi gospodin Post.

Ovaj spolno nedefinisan čovek misli samo na svoje dupe.

Koliko je on besprizoran videli smo i na megalomanskoj proslavi njegovog "ustoličenja". Naterao je zvaničnu suprugu da četiri sata stoji, 12 dana nakon porođaja, na temperaturi od preko 30 stepeni, da prima goste. Lekari su savetovali da bude pošteđena tog napora, ali Vučića zanima samo On. Njegovo dupe, njegovi interesi. Sve te predstave su njemu terapija.

Američki predsednik Džozef Bajden nominovao je pre dve nedelje penzionisanog diplomatu Kristofera Hila za novog ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, potvrđeno je na sajtu Bele kuće.

Kristofer Hil je bio specijalni izaslanik za Kosovo Sjedinjenih Američkih Država koji je imao jednu od ključnih uloga u pregovorima koji su prethodili konferenciji u Rambujeu 1999. godine.

Hil će na mestu ambasadora zameniti Entonija Godfrija karijernog diplomatu koji je u Beogradu od novembra 2019. godine.

Novi američki ambasador je ''prekaljeni'' diplomata, poznavalac regiona i blizak prijatelj i saradnik američkog predsednika Džozefa Bajdena, saopšteno je iz Bele kuće.. Rođen je pre 69 godina, u penziji je, ali ga se setio američki predsednik.

Gospodin Hil je obećao da će tražiti od srpskog predsednika Vučića da ispuni sva obećanja data Beloj kući!

Ova izjava može se pripisati neopreznosti gospodina Hila, ali je verovatno da je spoljna politika SAD-a na starim granama - puna nasilja, zla, pljačke, pretnji, ucena...

Tim povodom oglasio se gospodin Majkl Kirbi, nekadašnji ambasador u Beogradu. ''Vučić je dao obećanja u Beloj kući koja nije ispunio, možda je vreme da to uradi'' - rekao je gospodin Kirbi.

''Dugogodišnji američki diplomata Kristofer Hil, novi ambasador u Srbiji, u Beograd će doneti višegodišnje iskustvo, veze sa najvišim političkim strukturama u Vašingtonu i otvorenost za rešavanje problema na novi način,'' rekao je u intervjuu za Glas Amerike Majkl Kirbi, američki ambasador u Srbiji od 2012. do 2016. godine.

On je istakao da je imenovanje Hila izvanredna ideja koja jasno pokazuje da Sjedinjene Države zaista žele da postignu napredak u delu sveta za koji je Srbija ključna i veruje da će to pomoći Srbiji da napreduje, ako to želi.

Poruka je da je predsednik Bajden mnogo godina slušao Srbe kako govore da će uraditi određene stvari, ali nisu uradili to što su obećali i ovo je prilika da se to postigne. Američka administracija je ozbiljna i vi se uozbiljite, ili smo završili. Stvari ne mogu beskonačno da traju, kazao je Kirbi.

Na pitanje u kojoj oblasti bi Hil mogao da postigne najviše napretka, Kirbi je rekao da on donosi iskustvo, ali i otvorenost za rešavanje stvari na nove načine, uz nameru da sporna pitanja konačno reši.

Pomenuli ste dijalog, a on se ne vodi samo da bi ste razgovarali, već da bi ste taj razgovor i završili. To znači da preduzimamo korake do određenog cilja, a to su, po mom mišljenju, Srbija u Evropskoj uniji i nezavisno Kosovo. Mi to možemo da uradimo, rekao je Kirbi.

Govoreći o tome da li se sada može očekivati oštriji pristup Sjedinjenih Država prema Vladi Srbije i predsedniku Aleksandru Vučiću, u odnosu na prethodne američke administracije, Kirbi je ukazao da sadašnja administracija ima drugačiji stav o Rusiji od prethodne, tako da je logično očekivati da će se ozbiljnije razgovarati o tome gde je budućnost Srbije - da bude Putinov prijatelj ili istinska evropska nacija, što u suštini jeste.

Srbija mora da rešava i pitanja kao što je vladavina prava. Bivšoj administraciji, kako se čini, nije bilo stalo do toga u Srbiji, a ponekad ni u SAD. Zatim imate slobodu medija. Srbija ne ide u ispravnom smeru u toj oblasti, a bivša administracija nije bila mnogo zainteresovana za to pitanje. Zbog toga bih očekivao da ova administracija zauzme snažniji stav o nekim od tih pitanja, naveo je Kirbi.

Građani u Srbiji, ukazao je Kirbi, žele da budu prosperitetni i oni po mentalitetu jesu Evropljani i ovo im daje šansu, a na Vladi Srbije je da odluči da li će je prihvatiti.

Pored toga, godinama imamo posla sa Vučićem. Ja sam tamo došao pre nego što je on postao premijer. Zatim je postao premijer, a potom i predsednik. Dao je određena obećanja u Beloj kući tadašnjem potpredsedniku Bajdenu koja nije ispunio i možda je vreme da to uradi, kazao je Kirbi.

Na pitanje o kojim obećanjima je reč, Kirbi je naveo samo ubistvo braće Bitići.

Osvrćući se na činjenicu da u Beogradu već ima komentara da je Hil bio deo u Srbiji nepopularne Klintonove administracije i da je konačan rezultat njegovih pregovora o Kosovu bilo bombardovanje, Kirbi je rekao da misli da bi stav Srbije ipak trebalo da bude pozitivan.

Srbi su ponekad imali utisak da ih ne shvatamo dovoljno ozbiljno, a ovo je poruka: shvatamo vas veoma ozbiljno, ali budite ozbiljan igrač, kakav želite da budete u našim očima. Za Ruse i Kineze je sve povezano sa novcem, a ne sa napretkom Srbije, a ja smatram da je budućnost Srbije u Evropskoj uniji, zato što to omogućava razvoj pojedinaca i obezbeđuje budućnost za decu, poručio je Kirbi.

Izjava gospodina Kirbija odslikava odnos američke spoljne politike prema Srbiji. Znači, nagrabusili smo.

Pomenuti Kirbi je za vreme svoga mandata, bio toliko unizan prema Aleksandru Vučiću, da je to bilo, često, degutantno. Vučić ga je, kada se sa suprugom vraćao u SAD-e, ispratio na Aerodrom, sa lepim poklonima. Umeo je i da ga javno ponižava!

Gospodin ambasador Kirbi znao je da je Vučić fukara. Takav zaključak je izveo, ne samo na izveštaju gospodina Džeralda Posta, već i iz ličnih kontakata. Pred službenicima ambasade i pred srpskim građanima je često ponavljao naglas pitanje - Kako je moguće da Srbi glasaju za ovog ludaka?

Danas g. Kirbi sva Vučićeva obećanja data u Beloj kući, pripisuje Srbima! Kakva mizerna zamena teza.

Šta nas čeka sa gospodinom Hilom?

Profesor dr Slobodan Komazec, ugledni srpski ekonomista upozorava da je zaduženost Srbije dostigla 60 milijardi dolara, a unutrašnji dugovi građana i javnog sektora prema bankama su dostigli brojku od 300 milijardi!

Srbija je gladna, iscrpljena, porobljena, zgažena...

Kome će to gospodin Hil zavrtati ruku? Građanima koji su u statusu robova, ili će tražiti od tiranina Vučića, da nam on to nastavi da čini?

Obaveštajna zajednica Sjedinjenih Država optužila je Vučića da je sa bratom Andrejem opljačkao građane Srbije za najmanje 25 milijardi evra i dolara, koji se nalaze na njegovim računima. Vučićev kartel u Srbiji opisuje se kao jedan od najjačih i opasnijih na planeti.

Ko je šizofrenom ludaku omogućio da u Sjedinjenim Državama kupuje nekretnine na najprestižnijim lokacijama? Koliko je novcem braće Vučić osnovano kompanija u ovoj zemlji? Svedoče Srbi da je u Njujorku Vučić osnovao kompaniju sa 300 teških kamiona koje je kupio, a kompanija se vodi na jednog bosanskog Srbina. Prljavim novcem od droge, oružja, šverca migranata i pljačkanja srpskih banaka i fondova, tiranin je pokrenuo mnoge biznise, teške milijardu dolara. Preko tih kompanija on posluje i sa svojim evropskim firmama. Zaštitu Vučićevom biznisu i ubacivanja novca u SAD-e pružao je diplomata Metju Palmer i doskorašnji državni sekretar Majk Pompeo, koji je kratko vreme bio i direktor CIA.

Kako su ugašeni sudski postupci protiv Aleksandra Vučića pred federalnim sudom u Detroitu, država Mičigen, u postupku u kojem su uhapšeni i izručeni sudu direktori nemačkog ''folksvagena''.

Ko u SAD-u raspolaže Vučićevim parama? Upućeni u njegove poslove tvrde da su i njegovi prijatelji iz Kine uložili pare, koje on pere u ovoj zemlji i stvara obaveštajnu strukturu? Da li Kinezi podmićuju američke zvaničnike preko Vučićevih kompanija? Vučić je osnovao i svoju obaveštajnu službu u Sjedinjenim Državama, koja prikuplja podatke koji su mu relevantni. Zato je poslao Marka Đurića, svog intimusa, za ambasadora u Vašingtonu i druge latinoameričke zemlje i grupu svojih poverljivih ljudi u Ambasadu, konzulate i misiju Ujedinjenih nacija, koji se bave njegovim biznisom i kontrolišu ga.

Srpska tajna služba je, po njegovom nalogu, osnovala preduzeća u Srbiji, Evropi i SAD-u, ubirajući lep prihod. Sada Vučić hoće da mu se ta preduzeća vrate, sa svim uloženim novcem.

Američki predsednik Džozef Bajden potpisao je Izvršnu uredbu kojom je naložio federalnim službama i institucijama da sastave spisak građana i njihovih kompanija sa prostora Balkana, koji svojim delovanjem ugrožavaju nacionalne interese SAD-a, naređujući da im se zabrani ulazak u ovu zemlju i blokiraju svi računi i imovina.

Na tom spisku nisu svi građani Srbije, već samo Vučićev kartel.

Srpski diktator je postavljen i održavan, negovan, veličan, baš od administracija iz Bele kuće.

Skloni smo verovanju da je američki predsednik, svojom ili voljom onih koji stoje iza njega, odustao od Izvršene naredbe, koju je u julu potpisao!

Na to ukazuje i napor Obaveštajne zajednice Amerike da progon balkanskih diktatora prebaci na Europol, a istrage koje su sproveli pripiše Komitetima novinara, u sveri u kojoj oni to mogu da sprovedu.

Da li je reč o odluci Bele kuće da pokupi nekoliko stotina milijardi od balkanski diktatora, sa njihovih računa, i da ih pusti da dalje rade, a sve to pravdajući svojom ''novom politikom prema Rusiji".

Nije prvi put da Sjedinjene Države porobe države, izmuzu ih i ostave ih diktatorima koje su oktroisali na milost i nemilost. Poslednji primer je svrgnuti avganistanski predsednik Gani koji je pobegao iz Kabula u Ujedinjene arapske emirate avionom napunjenim zelenim novčanicama. Amerikanci ga nisu sprečili da pobegne sa stotinama miliona dolara, koje su mu oni natrpali u džepove.

Gospodin Kirbi tvrdi da ljudska prava, medijske slobode i institucionalizacija Srbije nisu uopšte zanimali Belu kuću! To je tačno, bar građani Srbije su svedoci istinitosti tog zaključka.

Srbija danas liči da izraubovanu prostitutku koju Amerika ostavlja na dalju upotrebu drugima.

U tišini koja je po Vučića zlokobna, privodi se kraju konačno rešenje njegovog slučaja. To se vidi i po njegovoj uznemirenosti. On je poslovao sa onima koji ne praštaju prevare. Rešenje njegovog slučaja Obaveštajna zajednica je, onemogućena odlukama predsednika Bajdena, prepustila da taj posao obave njihove kolege iz Evrope.

Vučiću su pokidani lanci zaštite. Odlaze Merkelova, Kurc, Makron je dobrano uzdrman, Erdogana više ne zanima Vučić, pao je Bibi Netanjahu... Neko je iz SAD-a pritegao njegovu ''braću'' iz Rijada, Dubaija, Katara, Omana, okrenuli su mu leđa. Pod nadzor je stavljena najveća praonica novca u Evropi, projekat Beograd na vodi. Sablasna je slika zdanja na desnoj obali Save koja su još u razlokanim gradilištima, jer je Vučiću nestalo svežeg novca. Agenti DEA proveravaju svaki stan, da utvrde odakle vlasnicima toliki ovac. Niko više ne želi da se prijavi kao vlasnik stana koji će platiti tuđim novcem, zarađenim od trgovine narkoticima, akciznom robom.

Koje su namere penzionisanog diplomate Hila dolaskom u Beograd?

Da želi da pomogne Beloj kući i građanima Srbije, gospodin Hil nakon predaje akreditiva, bez osmeha bi napustio Vučićev kabinet. Njegova komunikacija bi se svela na kontakte sa ministrom spoljnih poslova, premijerkom, ministrima. Vučić to ne bi mogao podneti. Njegova sujeta bi mu došla glave. Uz to bi, da je diplomata, gospodin Hil svakom sagovorniku iz Vučićevog okruženja, diskretno saopštio da njegova država računa baš na njega. To bi činio čovek koji želi da pomogne i svojoj i zemlji domaćinu. Ali, taj prokleti miris novca koji tiranin nudi...

Vučić jeste lud, ali shvata da đavo dolazi po njega. Napušta ga snaga, zdravlje se pogoršava. Kartel se rastura, vojska i policija mu odriču zaštitu...

Pred očima međunarodnih predstavnika u Beogradu Vučić vrši javne egzekucije.

Njegova miljenica Dijana Hrkalović uhapšena je pod nedefinisanom optužbom da je trgovala uticajem, u sudskom postupku protiv Veljka Belivuka! Iz sudskog spisa to je bilo nemoguće učiniti, jer se ti dokazi čuvaju u sefu. Oni, istina, jesu uništeni, ali od strane sudskog veštaka, koja nije uhapšena, jer još nije utvrđeno da li je nekom ostavila izjavu kako je po Vučićevom nalogu vršila obdukcije pokojnog Cvijana i drugih Vučićevih žrtava.

Gospođa Hrkalović je upućena ''na rad u BIA'' po Vučićevom nalogu. Primljena je bez konkursa, bez bezbednosne provere. Odatle je upućena u Ministarstvo unutrašnjih poslova, na mesto sekretara Uprave kriminalističke policije, bez dana radnog staža u ovoj službi!

Napredovala je munjevitom brzinom, a Vlada Srbije je odlukom Dijanu postavila za državnog sekretara.

Uhapšena je 15. oktobra i privedena Tužilaštvu za organizovani kriminal (tužioca Mladena Nenadića Vučić je, pisali smo, podmitio sa 20 miliona evra, koji su mu uručeni dok je on bio na Brdu kod Kranja, da zataška ulogu njega i sina mu Danila u Belivukovoj grupi). Trgovina uticajem nije u nadležnosti Tužilaštva za organizovani kriminal.

„Već mesecima govore da ne sme da se dira Dijana Hrkalović i zašto Vučić ne sme da je pipne", rekao je u svojoj reakciji predsednik Srbije Aleksandar Vučić 15. oktobra.

"U roku od pet minuta od hapšenja gospođe Hrkalović promenili su priču", rekao je Vučić, referišući na kritičare vlasti, i dodao da ljude na kraju krajeva zanimaju njihovi životi i hoće da imaju sigurnost.

Koja to ovlašćenja ima srpski diktator da može da hapsi koga hoće? Tužioca Nenadića i 20 miliona koje mu je dao da sprovodi ono što on naredi.

Vučić namerava da pobegne iz zemlje! Zato je počeo da zatire tragove. Iako je nesporno da je na imanju Jovanjica nađena veća količina marihune, kao i biljke u uzgoju, postupak Vučić zatire, optužbama da je on pokrenut kako bi se optužio njegov brat Andrej.

Gospođa Hrkalović je, očigledno, nezgodan svedok svih Vučićevih zlodela i on je odlučio da je likvidira.

Ona raspolaže fotografijama Danila i Belivuka, podacima o svim Vučićevim počinjneim i naređenim ubistvima.

Velika propaganda laži, koju predvode Kurir, Pink i Milomir Marić vode svakodnevnu akciju protiv Hrkalovićke, špekulišući da je ona psihopata, ludača, da je pokušavala da se ubije. Poruka je - Dijana će se ubiti u zatvoru!

Na to ukazuje i činjenica da je saopšteno da je gospođa Hrkalović odmah stavljena u karantin, koji će trajati 14 dana, jer je zaražena korona virusom!

Niko ne može da je poseti, pa ni advokati. Danas, dok pišem ove redove, traje kampanja njenog javnog streljanja, a da niko još nije video zašta je ona, stvarno optužena.

Pomenuta gospođa je nanela redakciji Magazina Tabloid veliko zlo, ali mi molimo međunarodne predstavnike da spreče njenu likvidaciju, da joj se omogući fer suđenje, da je posete u zatvoru i osude javnu kampanju Velike propagande laži i samog Vučića protiv njegove bivše miljenice.

Ovim procesom Vučić razara i Ministartsvo unutrašnjih poslova. Naredio je da se odmah udalji direktor policije Vladimir Rebić koji je javno saopštio da optuženi narko diler Predrag Koluvija, koji je optužio policajce koji su ga uhapsili da su od njega tražili da optuži Andreja Vučića laže! Diktator to nije oprostio i gospodin Rebić se oprostio od kolega i čeka penziju!

Ovih dana Vučić ponosno izjavljuje da će svojim uticajem spasiti Srbiju od hladnoće i da će 25. novembra nakon posete Kremlju, dobiti povoljnu cenu gasa. Prethodno je ministru Sergeju Lavrovu sve obećao, to je od njega traženo. On to čini s lakoćom. Sve obeća, ali posle ne može da se seti šta je obećao.

Ovih dana Vučić pušta papire kojim kompromituje Aleksandra Babakova, bivšeg savetnika ruskog predsednika za Ruse van Rusije, da je oprao ogroman novac preko srpskih banaka. Želi da mu se osveti što je primio u Moskvi i omogućio da ga primi i Dimitrij Peskov, Mlađu Đorđeviča, predsednika pokreta Oslobođenje.

Vreme ne radi za srpskog tiranina. Hoćemo li mi preživeti čekajući njegov pad?

1

I Rusi sve znaju

Pre više od mesec dana delegacija Srbije koju je predvodio ministar policije Aleksandar Vulin primljena je u Rusku federalnu službu bezbednosti.

U srpskoj delegaciji osim ministra Vulina i trojice službenika MUP-a, bili su pripadnici ministarstva finansija, BIA i Vojne bezbednosne agencije. Razgovaralo se o suzbijanju finansijskog kriminala, sprečavanja pranja novca...

Srpska delegacija je zaključila da Rusi znaju mnogo više o stanju kriminala u Srbiji, nego delegacija iz Srbije. Domaćini su se prema njima uljudno ophodili.

2.

Potpis koji će nas ohladiti

Iako je prošlog septembra potpisao tzv. Vašingtonski sporazum, kojim se obavezao da drastično smanji kupovinu ruskih energenata, Vučić je sada, u uslovima svetske energetske krize, molio Ruse da se dosadašnji ugovori ne menjaju. Iz Moskve je dobio ponudu, koju će Srbija skupo platiti. Rusija će Srbiji isporučivati samo 30 odsto gasa po staroj ceni od 270 dolara, a ostalih 70 odsto moraće da se plati po cenama kakve su na berzi, što danas iznosi 790 dolara. Dakle, Vučićev potpis u Beloj kući, koji je povukla Vlada tzv Kosova, doprineo je utrostručenju cene ruskog gasa.

3.

Zašto Vučić ne pohapsi švercere robe sa akciznim markicama tzv. Republike Kosovo?!

Svi smo svedoci jučerašnjih nemilih scena na severu Kosmeta i prekomerne upotrebe sile u akciji navodnog suzbijanja šverca. Nažalost, ali državni vrh Srbije je na čitavu situaciju odgovorio „kalimero politikom" objašnjavajući kako su Srbi po definiciji žrtve nepravde i da se valjda svi sa time moramo pomiriti bez da bilo šta konkretno preduzimamo.

Lično se ne mirim sa tako infatilnom politikom i pozivam direktno Aleksandra Vučića da pošto je već uzurpirao sve funkcije u zemlji onda naredi da se razbije i pohapsi velika švercerska grupa koja sa Kosmeta dovozi cigarete sa akciznim markicama tzv. Republike Kosovo. Ove cigarete se prodaju ispod tezge bukvalno po čitavoj Srbiji i narod ih masovno kupuje jer su jeftinije. Glavna švercerska ruta ide preko Bujanovca, umešani su i Srbi i Albanci, ali i deo policije i deo BIA.

Ja sam ovim obavio svoju građansku dužnost i javno obavestio policiju u saznanjima, a kao političar poručujem da ukoliko ne bude akcije hapšenja ovih švercera onda će se potvrditi sumnje da upravo ljudi iz najbližeg Vučićevog okruženja stoje iza ove kriminalne aktivnosti, doduše kao i iza većine drugih.

Miroslav Parović, Narodni slobodarski pokret

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane