Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Eskobar čuva Eskobara

Milovan Brkić

Izjava izaslanika SAD-a za Zapadni Balkan Gabrijela Eskobara da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima podršku SAD dokle god nastavlja da ide evropskim putem, nije podrška lične prirode već podrška vlasti za rešavanje problema, već uobičajena floskula o podršci Srbije da bude deo EU, jer se Amerika i Unija prave i simuliraju to da zvanični Beograd teži Evropi, ocenili su neki srpski ''analitičari''

Zamenik pomoćnika sekretara u Birou za evropska i evroazijska pitanja Stejt dipartmenta Gabrijel Eskobar izjavio je za Al Džaziru Balkans da odnos Amerike i Srbije nije ni dobar ni loš, već komplikovan.

- Nadam se da će ovo 'partnerstvo u razvoju', koje imamo sa Srbijom, moći da pomogne stabilnosti u regionu - kazao je Eskobar, odgovarajući na pitanje da li je Srbija destabilizujući faktor u regionu, dodajući da ''ne želim da razočaram neke, ali sankcije neće biti naš glavni alat, to nije rešenje za Balkan. Rešenje su izbori i motivisanje građana i javnosti da učestvuje u političkom prostoru. Mora da se otvori veći prostor za dijalog sa civilnim društvom. Bez obzira da li političari razumeju moje poruke, verujem da ih javnost razume - rekao je Eskobar.

Ovog opasnog čoveka koji nosi prezime slavnog narkobosa, mnogi ne razumeju. S pravom.

Prvo, da podsetimo, 8. juna američki predsednik Džozef Bajden potpisao je Izvršnu Uredbu kojom je naložio Sekretarijatu Ministarstva finansija da u saradnji sa Stejt Departmentom sačini listu osoba sa Balkana koje ugrožavaju nacionalne interese Amerike i da im se zabrani ulazak u zemlju, blokiraju računi i kompanije. Reč je o vođama narko kartela, trgovcima migrantima, peračima novca, korumpiranim državnim službenicima...

Gospodin Eskobar to danas poriče.

Njegov salto-mortale ne razume ni gospođa Sonja Biserko predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji, koja za Danas pita „šta ako Srbija nije na evropskom putu".

Gospodin Eskobar je proveo poslednje dve godine službe u Beogradu, na mestu zamenika ambasadora Entonija Godfrija, koga na ovom mestu treba 7. januara sledeće godine da zameni Kristofer Hil, čiji dolazak je odložila republikanska većina u američkom Senatu, privremenom blokadom njegovog izbora. Eskobar je, podsetimo, naložio SAJ-u da na proletošnjim demonstracijama napadnu građane i odbrane Vučića. Vlasnik PINK-a je snimio dva sata provoda gospodina Eskobara u njegovoj režiji.

Obaveštajna zajednica Sjedinjenih Država i istražitelji Euleksa opisuju srpskog diktatora kao najopasnijeg narko bosa na planeti, koji sa svojim bratom Andrejem ima preko 25 milijardi evra, veći broj kompanija i nekretnina na najskupljim destinacijama koje vrede desetine miliona dolara i evra.

Ovakve teške optužbe na Vučićev i račun njegovog kartela iznosili su američki kongresmeni u pismima upućenim Beloj kući, najuticajniji svetski mediji (Njujork tajms, Vašington post, Le Mond, Špigl) su postavljali pitanje dokle će ''zbog geopolitičkih razloga'' komesarska elita iz Brisela da ga održava na vlasti.

Pre mesec dana Vučić je poručio i Briselu da mu je dosta laži Evropske komisije i lažnih obećanja o prijemu Srbije u članstvo. Okrenuo se Kini, pomenuo je usput i Rusiju.

Ipak, srpski diktator bi rado dao dupe Beloj kući, ali je to teško izvodljivo. U dugovima je do guše. Kina, Rusija, Emirati, Turska...

Ameri tapšu po ramenu, ali nema novca. A iz Londona su baš besni na njega.

Ruski provladin list Izvestija objavio je 5. novembra tekst ''Nisi mi brat" - Zašto se Srbija udaljuje od Rusije, a približava SAD-u?

Da li ćemo se posmrzavati, ako od Moskve ne dobijemo gas, za koji Vučić snishodljivo moli predsednika Putina?

Suprug zamenice državnog sekretara spoljnih poslova Viktorije Nuland, desne ruke predsednika Bajdena i demokrata, Robert Kagan objavio je u Vašington postu, listu liberalne Amerike, da SAD do 2024. mogu ući u građanski rat i raspasti se! To isto tvrdi i ruski istraživač Igor Panarin. (Oba teksta objavljujemo u ovom broju).

Država koja je u rasulu nudi Srbiji pomoć. Ako krenemo na Rusiju, oni će nam oprostiti što su nas bombardovali, pljačkali, ponižavali i oteli nam deo teritorije.

Da im poručimo - Pogledajte dom svoj, anđeli!

Neka Bog spasi Sjedinjene Države, iako one nama žele svako zlo.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane