Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

O fenomenu izdaje svog naroda

ČEKA SE "OVERA" SRPSKOG PRAVOSUĐA

Krajem decembra/prosinca ove godine, navršava se dvadeset godina od kada su BG VEČERNJE NOVOSTI u dva nastavka javnost podrobno obavijestile kako Republikom Hrvatskom caruje organizirani kriminal u samom vrhu države. Donositelju dokaza na temelju kojih je u DVA BROJA iznijeta kronologija KRIMENA, Večernje Novosti su masnim slovima obavijestili "zainteresirane" kako je dotični pod ZAŠTITOM. Da, štovani čitatelji, osoba koja je dobila tada ZAŠTITU je Vaš sadašnji dopisnik iz ZAGREBA! Ne znam da li su Večernje Novosti ikome prije mene i nakon mene dale takvu vrstu ZAŠTITE? Moram kazati kako je takva zaštita na snazi i dan-danas!

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Kroničari se sjećaju... Tada je u samom vrhu kriminalnog miljea RH ali i šire nastala PANIKA i VELIKI NERED. U doslovnom smislu, ne samo figurativno. Podsjećam Vas, "državni vrh" RH je pod hitno sazvao Vijeće za nacionalnu sigurnost, čitaj, vijeće za obranu MAFIJE na čelu Republike Hrvatske! Također, sastajali su se tadašnji premijer RH sada pokojni Ivica Račan zvan PRCKO i najveći BELI CIGAN u Hrvata Stipe Mesić zvan MESKE, te tadašnji predsjednik sabora ZlatkoTomčić

Onaj MESKE koji je po potrebi režimske mafije u HRVATA glumio malo USTAŠU, malo PARTIZANA, malo TITOVA pobočnika... Ulogu USTAŠE, Meske je izvrsno odigrao pred Hrvatima iz dijaspore, iz Australije. Mislim da im je MESIĆ "ranih devedesetih" iz novčanika izvadio BRDO DOLARA, Australskih, dakako! Jasno, Cigo ko Cigo, izdašnu je svotu prebacio i na račun svoje kćerke DUNJE, neka se nađe za stare dane...

I danas je USTAŠOIDNI PARTIZAN Meske doista u poznim godinama, još jedino tu i tamo LAMAĆE JEZIKOM ko lopatom. No, nemojmo previše o njemu. Znate li staru izreku "GOVNO ŠTO VIŠE DIRAŠ JAČE SMRDI". Ali, ne mogu prešutjeti kako je Stipe Mesić bio jedan od ključnih svjedoka Haškog tribunala na kojemu je svjedočio protiv HRVATSKIH GENERALA. Poštovani Srbi, kako bi se proveo neki vaš "odličnik" koji bi svjedočio protiv SRPSKIH VOJNIKA pred bilo kojim sudom, poglavito pred HAŠKIM? No, nije hrvatska izdaja počela sa MESKETOM ili PRCKOM, ili ZLATKOM. Nastavlja se i danas.

tom FENOMENU piše i jedan od najvećih hrvatskih književnika Antun Gustav Matoš, još tamo početkom zadnjeg stoljeća prošlog tisućljeća! Evo što on govori o tadašnjim IZDAJICAMA roda svoga: "Hrvatska već vidje svakojakih čuda, al ne nađe ŠTRIKA za toliko JUDA".

Matoša je kao i svakog poštenog čovjeka "fasciniralo" toliko IZDAJICA i IZDAJA u vlastitom narodu.

U drugome osvrtu navodi o FENOMENU izdaje ovakvo razmišljanje: "Hrvati su jako čudan narod. Imaju više IZDAJICA nego cijela EUropa zajedno. No na čudan način oni postupaju s njima. FRANCUZI svojim izdajicama poskidaju glave giljotinom, ENGLEZI ih povješaju po podrumima, SRBI ih jednostavno pokolju, a HRVATI ih njeguju kao najveće nacionalno bogatstvo."

Nije najveći problem u tome što svaka sredina ima nekog svog izdajicu. Tragično je kada HORDA IZDAJNIKA STANE NA ČELO DRŽAVE i počne nad državljanima izvoditi najstrašniji kriminal. Počinje državu rastakati na PROSTE FAKTORE kako bi Vi Srbi rekli. To je problem svih problema. A to se još od samog osnutka RH događa baš nama u Hrvatskoj... I nikako ne možeš taj čopor HIJENA skinuti sa vlastite grbače!

Imate Vi Srbi sličnih poteškoća sa ISTIM SOJEM na čelu države, no, za razliku od nas u Hrvatskoj imate i Tabloid Magazin koji vam iz pera najvrsnijih stručnjaka i poznavatelja prilika kod vas, daje ČISTE NECENZURIRANE INFORMACIJE i o tom zlu koje je i Vas snašlo! Već sam prije spomenuo, nije čudno što Magazin Tabloid ORGANIZIRANI KRIMINAL želi udaviti golim rukama!

Da je u Hrvatskoj na čelu države IZDAJA i kontinuirani organizirani kriminal od 2000. godine pa na ovamo, dokazuje i pravomoćna presuda VRHOVNOG SUDA RH kako je HDZ (stranka koja je na čelu države, nacionalnog stožera CZ, vodi financije i sve tokove jedne države, itd...), sudjelovao u pljački i utaji ogromne količine novaca, OKO 2 MILIJUNA EUra.

Bivši je premijer IVO SANADER ispao PEDRO i strpan je u zatvor a sadašnji se premijer Andrej Plenković zbog potvrđene presude VADI i pred javnošću pravda kako nije ON krao već netko prije njega, te da su SVI sa prstima u pekmezu?!

Zaboravio je napomenuti kako se baš TIM UKRADENIM NOVCEM DANAS financira njegova stranka jer u proračun nisu do sada vratili niti KUNE!!! Valjda Plenković nije računao kako će se Vrhovni sud RH drznuti dirnuti u samo srce organiziranoga kriminala u HDZ i potvrditi već odavno donesenu presudu! Eto, prevario se Plenković i njegov HDZ, iako su i on i njegova LOPOVSKA UDRUGA slijepo odani EU/GLOBALNOJ farmako mafiji, podvali zvanoj KOVID19.

Uz predsjednika RH i njegovu ženu znanstvenicu MUSIĆ, Plenković i HDZ najjači su čimbenik u DILANJU preparata koji se LJUDIMA podvaljuje kao "cijepivo spasa" i UŠPRICAVA U TIJELO!!??

Ovaj BIZNIS uspješno galopira Hrvatskom najjačom snagom, UCIJENOM.

Eto, i baš u najodsutnijem trenutku zavođenja KOVID DIKTATURE, vladavine ZAKONA SILE, "netko" mu je nasapunao dasku.

"NETKO" je izdao IZDAJICU Andreja Plenkovića i njegovu tzv političku stranku HDZ ali i JATAKE!!!

Nitko iz HR medijske scene niti ne pomišlja javnosti ukazati u kakvom trenutku su kriminalci od strane VRHOVNOG SUDA RH potvrđeni kako su udruženi u zločinački poduhvat!?? Jer, nije samo Plenković bitan za BALKANSKO KRIMINALNO OKRUŽENJE, bitan je za kompletnu zločinačku družinu koja nas svakodnevno "procijepljuje" eliksirom života zvanim SPUTNJIK/FAJZER/ZENEKA/ĐONSON/MODERNA ili KINESKA KANALIZACIJA! Dakle, vezan je Plenković poput PUPČANE VRPCE za svekoliki kriminal. Bitan je kotač na ovim prostorima. VRLO JE VAŽAN i krimogenim KORPORACIJSKIM PARTNERIMA koji "FILUJU" svoje dilere otrovom poput Andreja Plenkovića i znanstvenice MUSIĆ!

U tom kontekstu NITKO od PLENKOVIĆEVIH MEDIJA se ne usudi pisati o doista NEOČEKIVANOJ PRESUDI HR SUDA.

Stoga, Plenković i njegova "UDRUGA" naoko ponašaju se kao da se ništa dogodilo nije. Voze oni i jašu oni i mamuzaju oni ZVIJERI KOJE IH NOSE do sve dublje i veće izdaje. Ne mare oni niti za što pa niti za presudu sudsku koja im ipak kvari interese i POSAO.

Prave se kao da je ova presuda manjkava pa stoga NEBITNA PO NJEGA i HDZ. Kao da ovoj presudi manjka i dio "OBRAZLOŽENJE" koji se dio u ovoj presudi ne može pročitati.

A taj dio postoji. Zna to i Plenković i cijela zločinačka organizacija na ovim prostorima pa i mnogo šire.

SVI ZNAJU, dio "OBRAZLOŽENJE" koji manjka u HRVATSKOJ PRESUDI nalazi se u SRPSKOM PRAVOSUĐU!!!

Onima koji od samoga početka ne prate kretanje SPIRALE SVEKOLIKOG ZLA koja se nadvila nad ovim prostorima, prostorima danas nepostojeće države, njima mnogo toga neće biti razvidno. Ne zato jer su neznalice ili manje ili više obrazovani već stoga što nisu INFORMIRANI. Naime, javna je stvar i činjenica je kako SRPSKO PRAVOSUĐE još nije objavilo TKO STOJI IZA LIKVIDACIJE dr. Zorana Đinđića. Davno su to obećali učiniti oni iz vašega pravosuđa, zar ne?! Još to obećanje ispunili nisu! Zašto? Možda zato jer su iščekivali gore spomenutu PRAVOMOĆNU PRESUDU Vrhovnoga suda RH?

Ako je to doista tako, a vjerujem da je tako, onda će i MEĐUNARODNA ZAJEDNICA napokon saznati "političku" pozadinu atentata na Srbijanskog premijera dr Zorana Đinđića!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane