Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Poseta

Milovan Brkić

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović poručio je Aleksandru Vučiću da prestane sa infantilnim pričama o sastanku sa Putinom!

''Pošto kao čovek imam mučninu dok slušam kampanju koju o sastanku sa Putinom vodi Aleksandar Vučić, želim da zbog sebe i drugih pokušam da prekinem to mučno stanje. Izvesno je da se na sastanku sa predsednikom Rusije neće pregovarati o ceni gasa, već će se samo konstatovati da je dogovor postignut sa rukovodstvom Gasproma, tako da naš predsednik nema nikakvog razloga da ima toliku tremu o kojoj stalno priča pokušavajući da fascinira ruske domaćine, dok istovremeno unižava našu državu.

Samo bi malouman mogao da pomisli da državnik ranga Vladimira Putina sedi u Kremlju i cenjka se poput trgovca na pijaci i da će onda doći neki Vučić, koji će ga nadmudriti više od npr. neke Merkelove. Iako je suludo i infantilno, upravo takve priče nam se uporno serviraju čak se i crtaju na tabli, uživo u programu.

Inače, treba reći i to da već duže od mesec dana postoji načelni dogovor i Srbija će dobiti garantovanu cenu i količine na nivou onih koje je dobila Moldavija i ta cena neće biti najbolja u Evropi, već će biti primerena našem konzumu koji zbog izuzetno slabe industrije nije veliki'' - navodi se u saopštenju gospodina Parovića.

Iz Kremlja je, dok ispisujem ove redove, poručeno da nakon sastanka sa srpskim tiraninom Vučićem, predsednik Putin neće održati konferenciju za štampu. Pomenuta je korona, kao razlog.

Čim poleti sa Šeremetjeva, Vučić će u avionu, sav ushićen, uveravati svoju savetnicu i negovateljicu koja mu menja pelene i pere dupe kada se njegova pomada oseti, kako je bio ''čvrst i odlučan'' u razgovorima sa Putinom.

''Rekao sam mu da sam ja težak za pregovore''.- uvek je uveravao Suzanu, već na Šeremetjevu, dodajući da je puno obećao, ali je već zaboravio šta je obećao.

Pitao sam ruskog kolegu da li predsednik Ruske Federacije zna sa kim ima posla, kada se sastaje sa Vučićem. Odgovorio je da sigurno zna, da je podrobno informisan, ali da ga ne zanima ni Srbija, ni srpski narod. Te iluzije, rekao mi je iskreno, morate se osloboditi. Rusija ima svoje brige, svoje neprijatelje kojima mora da se suprotstavi. Predsednik Putin primajući srpskog predsednika pokušava da pošalje poruku građanima Srbije da će Rusija štititi njihove interese na međunarodnom planu, onoliko koliko god može, ali da imamo rukovodstvo koje nije u kontaktu sa narodom i koje koristi svoje građane za ostvarivanje svojih ličnih ciljeva.

Pirupitao sam ruskog kolegu da li će Rusija pružiti Vučiću, njegovom bratu i porodici azil, slegao je ramenima. ''Mislim da sigurno neće, niti bi oni od Rusije azil tražili''. Vučić nije iz te priče, on je promenio veru, opsednut je imovinom u Sjedinjenim Državama, veruje da je on toliko jak i da dok potpuno ne uništi Srbiju i dok ima šta da rasproda, neće pobeći.

Kada se bude vratio iz Moskve, siguran sam da će Vučić, zbog miliona građana čije su oči uprte u Rusiju, kao spasioca, reći da su pregovori bili teški i naporni, ali da je on ubedio predsednika Putina da Srbiji pomogne oko kupovine gasa. Neće pomenuti razgovore o 22 ugovora koje je Srbija sa Ruskom federacijom potpisala, a nijedan nije ispunila. Neće pomenuti ogromnu količinu novca koju ima u ruskim bankama, koju je spreman da žrtvuje, ako ga iz Bele kuće pozovu da spremi srpsku vojsku za ruski front, jer oružani sukob Zapada sa Rusijom samo što ne počne.

Žao mi je što ću oduzeti poslednju nadu svojim sunarodnicima, koji misle da će spas doći sa istoka. Nama spasa nema, ako se sami ne spasemo.

Ipak, ruski kolega mi tvrdi da Zapad, centri moći, vode računa da ne pređu granicu i da ne nateraju Rusiju da brani Srbiju, a ne Vučićev zločinački režim. Njega će, smatra on, kada izmuzu, kada rasture Srbiju zauvek, pustiti niz vodu. Tužan je kraj svakog američkog čoveka, kada nije više od koristi.

Šta je Vučić sve obećavao ruskom predsedniku, saznaćemo odmah po njegovom povratku. Suzana će otrčati u nemačku ambasadu, on će se sresti da ambasadorom Godfrijem, neko od njegovih će obavestiti englesku ambasadu.

Za svakog će Vučić imati drugu priču. Mada je on ispričana priča za sve, pa i za svoje saradnike.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane