Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Parama građana i državnom imovinom Vučić plaća svoju slobodu i smrt Srbije

Totalna rasprodaja

Šteta koju Vučić pravi ludačkim dogovorima sa strancima sahranila je Srbiju. Gotovi smo i nema nam više spasa. Da bi se dodvorio administraciji iz Vašingtona, Vučić je počeo da sprovodi tzv Vašingtonski sporazum, koji je potpisao sa bivšim predsednikom tzv Vlade Kosova Avdulahom Hotijem, pred bivšim američkim predsednikom Donaldom Trampom. Sadašnja kosovska Vlada na čelu sa Aljbinom Kurtijem poništila je potpis gospodina Hotija, jer ga kosovski parlament nije ni ratifikovao. Ni Narodna skupština Srbije nije ratifikovala tzv Vašingtonski sporazum koji je potpisao Vučić, koji nema nikakva ustavna ovlašćenja...

M. Hadžić

Tzv. Vašingtonski sporazum koji je, mimo svakih ovlašćenja potpisao Aleksandar Vučić prošle godine u Beloj kući, predviđao je, između ostalog, da ''dve države'' Kosovo i Srbija presele svoje ambasade iz Tel Aviva u Jerusalim.

Američki predsednik Donald Tramp je želeo da se ovim nasilničkim aktom dodvori Jevrejima i njihovom lobiju, kao i tadašnjem izraelskom premijeru Benjaminu Netanjahu. Uzalud.

Rezolucijom Ujedinjenih nacija Tel Aviv je određen za glavni grad Izraela. Odmah nakon potpisivanja ovog sporazuma oglasila se Evropska unija, saopštenjem da će prekinuti diplomatske odnose sa državama koje se ne pridržavaju rezolucije Ujedinjenih nacija oko pitanja glavnog grada Izraela. Posebno su bile šokirane muslimanske zemlje, koje su poslale poruku tzv Republici Kosovo, da će povući priznanje ove srpske pokrajine, ako otvori ambasadu u Jerusalimu. Izrael je potom priznao Kosovo, a ono nije priznalo Vašingtonski sporazum.

Pre dve nedelje je, kao prethodnicu, Vučić poslao Marka Čadeža, da preseli predstavništvo Privredne komore Srbije u Jerusalim, pre preseljenja ambasade.

Ako niko ne priznaje Vašingtonski sporazum, on će izvršiti obaveze koje je preuzeo, a za obaveze drugih ga nije briga. Nije ga briga ni to što on nije ovlašćen na zaključivanje ovakvih sporazuma.

Kada je 8. juna ove godine američki predsednik Džozef Bajden potpisao Izvršnu uredbu kojom je ovlastio Sekretarijat Ministarstva finansija da u saradnji sa Stejt Departmentom sačini listu građana balkanskih država, koji po izveštajima Obaveštajne zajednice Sjedinjenih Država ugrožavaju nacionalne interese, pranjem novca, korupcijom, trgovinom narkoticima, Vučiću je zastao dah.

Preko posrednika je poručio da CIA može da zapleni sve njegove račune i da mu ostavi samo imovinu, koju je preneo na tuđa imena.

Iako su razvlašćeni, Vučićeve desne ruke su i dalje Metju Palmer i Ričard Grenel, posrednici u pregovorima između Beograda i Prištine.

Srbija plaća 100.000 evra mesečno Ričardu Grenelu da se pederiše po Beogradu. Ostavio je i svog zakonitog partnera, jer sladak život u Beogradu je zaista sladak za ove hulje. O novcu koji se plaća Palmeru i Grenelu pisala su i Nova.rs i Danas.

Vučić je od Grenela tražio da preko bivših Trampovih ljudi, uz veliku naknadu, lobira da on ne bude stavljen na crnu listu. Tražio je da mu otkrije adresu na kojoj se nalazi bivši kapetan Vonjoobaveštajne agencije Saša Vujisić, koji je dobio azil u SAD-u, kao svedok u aferi Jovanjica i kriminalima braće Andreja i Aleksandra Vučića.

Međutim, Grenel mu je samo rekao da ga nikad više ne pita za takve stvari. Međutim, Grenel mu je otkrio da se na američkoj crnoj listi već nalaze Željko Mitrović i Zvonko Veselinović. No, to smo mogli i da pretpostavimo, jer je Mitrović javno pokazivao ''snimljeni materijal'' o doskorašnjem zameniku američkog ambasadora u Beogradu Gabrijela Eskobara, koji je danas unapređen u zamenika pomoćnika ministra spoljnih poslova Sjedinjenih Država i i koji ima direktan uticaj na sastavljanje ''crnih lista''.

Telekom je pre nekoliko dana potpisao ugovor sa engleskim Vodafonom, kako bi istisnuo Huavei!

Vodafon (engl. Vodafone) je multinacionalni operater mobilne telefonije sa sedištem u Njuberiju, Berkšir, UK.

Svoj prvi telefonski poziv Vodafon je realizovao u UK, nekoliko minuta nakon ponoći 1. januara 1985. Vodafon UK je realizovao svoj prvi poziv 3G 16. aprila 2001. godine.

Ovaj ''mali špekulativni posao'' Vučić je sproveo, da bi se otkupio pred britanskim obaveštajnim službama.

Prethodno su listovi iz njegove Velike propagande laži optuživali Britance da nameravaju da ubiju Vučića, da podižu ustanak Albanaca na Kosovu protiv Srba.

Eto dobre prilike da im Vučić bogato plati, da ga ne diraju.

Da bi opravdao ovu prodaju i umirio Kineze, Vučić je organizovao da se pokaže u kakvim uslovima žive Vijetnamci, koje Kinezi angažuju kao robove u svojim fabrikama.

Potom su srpski diktator, njegova premijerka i srpski zvaničnici osuli napade na kineske kompanije i podržali su predaju delova Srbije kineskim kompanijama.

Svom ''pobratimu'' Viktoru Orbanu Vučić je omogućio da Mađari, srpski državljani, parama OTP banke otkupljuju zemlju u Vojvodini, koja će, potom, preći u vlasništvo banke, jer Mađari ''neće moći da otplaćuju kredit''.

Verujem da više nema nade za Srbiju. Samo njegovo smaknuće može da zaustavi potpuno uništenje ove napaćene zemlje.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane