Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (226)

Projektovani predsednik i projektovana sudija

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? Ko je nova ministarka pravde Maja Popović, službenica Bezbednosno informativne agencije. O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid. U ovom broju zamenjuje ga Milovan Brkić, jer je Glamočanin na dužem lečenju.

Milovan Brkić

Ko je Nikola Sandulović, koji se predstavlja kao budući predsednik Srbije?

Pred sudijom Prvog osnovnog suda u Beogradu Sonjom Pavlović održan je 8. novembra glavni pretres po tužbi Nikole Sandulovića, predsednika Republikanske stranke Srbije, protiv glavnog i odgovornog urednika Magazina Tabloid, zbog krivičnog dela uvrede. Gospodin Sandulović se predstavlja kao ''projektovani predsednik Srbije''. Takvom gospodinu pripala je, da ga štiti od ''uvrede i klevete'' i ''projektovana sudija'', Sonja Pavlović. Srpsko pravosuđe je odavno postalo lakrdija, ali ova priča pokazuje da je i kriminal u sudu sve strašniji.

Predstavljajući se kao budući predsednik Srbije, gospodin Nikola Sandulović, predsednik Republikanske stranke Srbije, koja je partija nacionalnih manjina Mađara, izazvao je zabrinutost većeg dela građana Srbije. Za razliku od Vučića, na gospodina Sandulovića je zaista izvršen atentat, koji je preživeo. Imaju iste navike i narav .

''Zbog sumnjivih navoda iz teksta platforme Rich TVX redakcija FN Tragača da je Nikola Sandulović, predsednik Republikanske stranke Srbije ''projektovani predsednik Srbije'', kontaktirala je sve američke institucije pomenute u tekstu o Nikoli Sanduloviću, ali su nas ove institucije uputile na Ambasadu SAD u Beogradu.''

U Ambasadi SAD navode da Stejt department Rich TVX-u nikada nije pružio nikakavu informaciju niti komentar!

„Ova priča je čisto smeće. Čini se da je ova veb stranica (Rich TVX) krcata teorijama zavere, neistinama i kompjuterski generisanim klikbejt naslovima", navode za FN Tragač zvaničnici iz Ambasade SAD u Beogradu i dodaju da se letimičnim pregledom reportera ovog sajta može zaključiti da ne postoji nikakav dokaz da su oni zaista novinari.

Sporna objava Nikole Sandulovića na Fejsbuku podeljena je više od 100 puta sa profila ovog političara i stranice Republikanske stranke u Apatinu, dok je tekst objavljen na portalu Naša borba skupio oko 1.300 pregleda. Ceo članak američkog medija Rich TVX pročitan je i analiziran i u dvočasovnoj emisiji Jutjub kanala UNIA INFO koja je pregledana gotovo 12 hiljada puta i u kojoj je gostovao upravo Nikola Sandulović.'' - odgovor je neimenovanog zvaničnika Ambasade SAD-a u Beogradu.

Povodom ''promovisanja'' gospodina Sandulovića kao budućeg predsednika Srbije, izrazio sam nadu da na taj način Obaveštajna zajednica SAD-a samo šalje poruku srpskoj opoziciji da nije dovoljno aktivna. O njegovom oktroisanju nisam smeo ni da pomislim.

Evo kako je reagovao ''predsednik'' Sandulović.

''Jučerašnji nastup samozvanog novinara Milovana Brkića u kome je PONOVO PO TREĆI PUT izneo gnusne laži i optužbe na moj račun, usput me primitivno vređajući, je razlog zbog koga će protiv dotičnog biti podignuta i TREĆA TUŽBA zbog širenja laži i rušenja mog ugleda koji ja nesumnjivo imam, za razliku od njega.

Nikakve presude ne postoje u kojima ja dugujem bilo kome novac, a kamoli desetine hiljada eura! Moraće na sudu da dokaže ono što je pijan lanuo i da taj izmišljeni dosije o meni priloži sudu kao dokaz njegovih tvrdnji, pošto ja nisam OSUĐIVANO LICE!

Da li ste se zapitali zbog čega to stvorenje uporno priča takve gadosti i laži o meni? Ko ga plaća za to? Za koga on godinama radi?

Zašto se ON TAKAV KAKAV JESTE toliko uplašio mog dolaska na vlast? Možda zato što je dugogodišnji saradnik službe, što je dugogodišnji saradnik Aleksandra Vučića o kome je pisao hvalospeve dovodeći ga tako na vlast, možda zato što je dobio stan od Slobodana Miloševića zbog njegovih napada na ljude koji su bili protiv njega?

Zar nije očigledna razlika u tome što je ON LIČNO propagirao dolazak Aleksandra Vučića na vlast i gde sada SVI TE POSLEDICE OSEĆAMO, i njegovo napadanje na mene koji još nisam ni došao na vlast? Shvatate li tu razliku? Šta je bilo posle njegovog hvalisanja i dovođenja na vlast ludog diktatora, i šta može da bude mojim dolaskom na vlast ako me taj isti BLATI I VREĐA?

DA LI JE ON MERODAVAN U SVOJIM PROCENAMA I PREDLOZIMA? UVERILI STE SE SADA SAMI!

KO PLAĆA TOG STVORA DA TO RADI? KOME TO ODGOVARA I KO SE TO TOLIKO BOJI MOG DOLASKA NA VLAST? KOMUNISTI, KAO ŠTO JE I ON SAM!

Da li iko može da veruje da je on bilo kakav segment važnosti koji može da utiče na politička dešavanja u Srbiji?

Da li je potrebno da objašnjavam kako on štampa svoj šund od novina u Crnoj Gori a konstantno pljuje Mila Đukanovića?

Da li je potrebno da objašnjavam kako ta njegova štampana izdanja, ŠUNDA KOJI PRODAJE PO SRBIJI, prelaze granicu Srbije a da Aleksandar Vučić to nije stopirao iako piše konstantno protiv njega, čak mu preteći i ubistvom?! RAZMISLITE MALO!

Da li iko normalan može da poveruje u njegove bolesne pijane laži i koga on takav može da povede i gde?

Trebate svi u Srbiji i Regionu da razotkrijete jednom zauvek te sluge režima koji izigravaju lažnu opoziciju i stalno po istoj proverenoj komunističkoj matrici dezavuišu narod. Ne dozvolite da vas TAKVI svojim primitivizmom, takvim psihološkim profilom i lažima stavljaju u istu ravan sa njima.

VIDIMO SE MILOVANE BRKIĆU USKORO NA SUDU I BUDI SIGURAN DA ĆU JA SADA TRAŽITI TVOJE VEŠTAĆENJE I MIŠLJENJE PSIHIJATRA, DA VIDIMO OD ČEGA TI BOLUJEŠ I KAKVE TI PRAVE DIJAGNOZE IMAŠ, JER NORMALNO BIĆE NE MOŽE TAKVE LAŽI I GADOSTI DA POMISLI A KAMOLI IZGOVORI KAO ŠTO TI TO RADIŠ!''

Ovo je jezik ''budućeg predsednika Srbije"" kako on sebe promoviše.

Ne poznajem lično gospodina Sandulovića. Međutim, kada je bio uhapšen i zadržan u pritvorskim prostorijama Policijske uprave Beograda, koje izgledaju jezivo, jer sam i sam nekoliko puta boravio u njima, Predrag Popović, moj zamenik i ja smo, koliko smo mogli, digli dreku i obavestili javnost o nameri da gospodin Sandulović bude likvidiran. Koristio sam se i statusom koji imam među poštenim sudijama. Peđa je zvao Nikolinu kćerku Klaru i ponudio da pomognemo, koliko god možemo.

Kada je izašao iz pritvora, gospodin Sandulović se javio i zahvalio, a javno je naveo da smo ga samo podržali Predrag i ja. I meni se telefonom zahvalio. Obavestio sam ga da smo to učinili braneći načelo da niko ne može biti ubijen voljom diktatora.

Međutim, gospodin Sandulović je to brzo zaboravio, pa je u prvom nastupu saopštio javnosti da smo Predrag i ja ovejani kriminalci koji podržavaju Vučića, lično!

Nije on prvi kome smo pružili ruku spasa, pa posle bili popljuvani na sva usta.

Nismo reagovali, smatrajući da je to pravo gospodina Sandulovića da iznosi svoje stavove.

Međutim, kada smo Predrag i ja, preko Magazina Tabloid, otkrili da je Vladimir Cvijan mrtav i da je žrtva Vučićeve ubilačke mašinerije, saopštio sam da je tužno što gospodin Sandulović na sva usta pljuje po mrtvom Vladi. On je, da podsetimo, od Cvijana preuzeo Republikansku stranku.

Ko je gospodin Sandulović.

Gospođa Svetlana Đajić iz Zrenjanina, čestita žena, odpisala nam je.

''U Medija centru je 22.1.2014. prvi put promovisana Republikanska partija.... Cvijan i Sandulović, a ispred Reformističke stranke Niš-Aleksandar Višnjić... iz jula Dragana Kuzmanović, a iz izvorne frakcije SNS Dušan Jakšić... (Jakšić je iznenada umro... Neobjašnjivo...). Predlog Republikanske za gradonačelnika je tada bio Vladimir Rajčić.

A 2015. se kao veza Sandulovića pominjao Kosmajac i zvezdarski klan (Marić), DB i Srđan Adžemović.

Još tada je sve dovlačio u svoju kuću u zeleni salon za koji se pričalo da nema vlasnički list, da kuću ne može da proda jer pripada Ružici Đinđić.

2015. ide novi krug stranke.... Manjinska... Mađarska... Bela Molnar, Eržika Popov, Bogić, Nikola Jelikić, Zoran Simonović. Tu je Sanduloviću bila PR neka Katarina Ket Nina Markuš... Crnka, debela, osiona DB... Dobila je iz Hrvatske od nekog stan... Sve o tome može da vam u sitnice kaže Stefan Radić iz Pančeva, ima ga na fb.... Novinar radija... Ta Katarina je iz Ripnja... iz SNS mesnog odbora Skadarlija.. Radila sa Srbom Filipovićem...

... Bombardovanje proveo u Splitu.

Neki Darko... Golubar i ta Katarina su radili promociju stranke i pominjani su kao hrvatski špijuni. Ne mogu da se setim kako se Darko preziva.. Oboje su nestali..

Od 21.8.2017. do 6.3.2019. račun Republikanske stranke je bio u blokadi. Dragana Kuzmanović je otišla kod Vulina... Nikola Jelikić je takođe napravio haos sa parama... Meni je Sandulović poslao krivičnu posle moje objave na fb da su republikanci u Tirani prvi priznali samostalno Kosovo. Tražio 500.000 za duševni bol. Pre toga mi je slao pretnje telefonom.

Najkvalitetniji od njih je Peđa Petronijević koji je posle krađe para otišao kod Jeremića u stranku... Od nekadašnjih članova nema nikog'' - napisla nam je gospođa Đajić.

Prvi osnovni sud u Beogradu P. 17244/18 usvojio j tužbu bivšeg predsednika izvršnog odbora i obavezao Republikansku stranku da mu vrati 2.300.000 dinara koje je on pozajmio stranci, ali je predsednik novac potrošio.

Princip po kome posluje ''budući srpski predsednik'' je da za potpredsednika stranke postavi čoveka koji može da debelo plati. Jednom Albancu iz Bujanovca uzeo je 30.000 evra, čovek je prodao kuću. Beli Molnaru je uzeo 10.300 evra, pretvarajući to kao ''pozajmicu''. Posle šest meseci obavezno je izbacivao potpredsednike iz stranke. Poslednji koji je samnom komunicirao je pilot Vlastimir Lale Milenković, čovek sa vezama svuda u svetu. Ali, svi kod gospodina Sandulovića imaju rok trajanja.

Postupajući po Sandulovićevoj tužbi, Prvi osnovni sud u Beogradu je predmet oduzeo od sudije Marije Janković Debeljak i dodelio je sudiji Sonji Pavlović, koja je glavni pretres zakazala za 8. novembar. Pripremno ročište je održala u danu kada su advokati bili u štrajku, ali to nju nije zanimalo.

"Projketovani predsednik'' Sandulović je opisan u Beloj knjizi MUP-a Srbije o kriminalu, kao član zvedarskog klana. Bačena mu je bomba u kuću, nudio je nagradu od 100.000 ko ukaže na počinioca, ispod auta mu je u Zemunu postavljena eksplozivna naprava. On je lažno prijavio svoje poznanike, koji su proveli po nekoliko meseci u zatvoru, dok ih Viši sud u Beogradu pravnosnažnom presudom nije oslobodio od optužbe... Impresivna je biografija gospodina Sandulovića.

Elem, suđenje po tužbi ovog čoveka počelo je 8. novembra u 13 sati i 15 minuta, sa kašnjenjem od 15 minuta. Sledeće je bilo zakazano u 13,30 minuta, reč je o pritvorskom predmetu, kako nas je obavestila nervozna i primitivno agresivna sudija Sonja Pavlović.

Kada sam sudiji priložio pisanu odbranu i dokaze koji opisuju ''projektovanog predsednika'' Sandulovića, sudija se raspametila. ''Ako mislite da se dokazima branite pred sudom, ja ću zakazivati suđenje svaki drugi dan'' -zapretila mi je sudija.

Na primedbu da treba da poštuje stranke kojima sudi, odbrusila je - "Vi ste za mene, kada izađete iz sudnice, samo broj'' (dakle, 0, jer brojevi počinju sa 0''.

Oko 14 sati prekinula je suđenje, jer je u 13 i 30 zakazala suđenje u kojem se okrivljeni nalazi u pritvoru, a kako se istrčala, zaboravila je da izda naredbu da nesrećnika privedu iz zatvora.

Sledeće suđenje zakazala je za 6. decembar u 12 sati.

Ko je zaštitnica ''projektovanog predsednika''?

Visoki savet sudstva na 10. sednici 18. marta 2019. doneo je rešenje da se sudija Prvog osnovnog suda u Beogradu Sonja Pavlović ''upućuje na rad u Development Professionals Inc, na Projekat vladavine prava Američke agencije za međunarodni razvoj, radi obavljanja stručnih poslova u vezi sa impelementacijom Projketa, na period od 23. marta 2019. godine do 7. jula 2021. godine!

Za vreme upućivanja, sudija Sonja Pavlović se oslobađa vršenja sudijske funkcije.

Nakon što se profesionalno i stručno osposobila, ova na Projektu vladavine prava, projektovana sudija, pristupila je rasprodaji pravde.

Istražili smo njen razvojni put. Šta je to sudiju Sonju Pavlović preporučilo Amerikancima? Da li ista mera života kao i gospodina Sandulovića?

Kako je američki USAID platio 9,3 miliona dolara za petogodišnji rad na Projketu vladavine prava u Srbiji? Svi očima vidimo o kakvoj se to vladavini prava radi. Predstavićemo naše istraživanje u sledećim brojevima.

1

IGRA PRESTOLA: Đorđević postao sudija Apelacionog suda posle slučaja Terzić

U Srbiji je sve moguće! Visoki savet sudstva na sednici održanoj 04. 11. 2021. godine, doneo je Odluku o izboru Zorana Đorđevića, sudije Višeg suda u Beogradu, za sudiju Apelacionog suda u Beogradu.

Zoran Đorđević postao je nadaleko čuven kao sudija u predmetu u kome se sudi Zvezdanu Terziću, sadašnjem direktoru FK Crvena zvezda po optužbama Tužilaštva da je kao nekadašnji direktor OFK Beograda i predsednik Fudbalskog saveza Srbije prilikom transfera fudbalera nezakonito prisvajao novac.

Sudija Đorđević je postao čuven jer je u jednom trenutku gotovo prekinuo sudski proces pošto pune četiri godine nije zakazao nijedno jedino ročište, što je teško zamislivo čak i u srpskom pravosuđu. Iskusni poznavaoci sudske prakse u zemlji ovo tumače kao namerno odugovlačenje procesa, kako bi zakonski zastarela krivična dela za koja se sudi optuženom Terziću, čime bi izbegao eventualno osuđujuću presudu.

Da podsetimo, Terzić je bio na čelu Fudbalskog saveza Srbije do marta 2008. godine kada je podneo ostavku na funkciju, nakon što je Insajder objavio da je bio umešan u malverzacije u vezi sa transferima igrača. Dok je Terzić bio na čelu FSS-a, veliki broj igrača OFK Beograda, čiji je on ranije bio direktor, igrao je u reprezentaciji Srbije, što im je podizalo cenu prilikom budućih transfera, otkrio je tada Insajder.

Terzića Tužilaštvo smatra pred zakonom odgovornim zbog tri posla oko prodaje fudbalera OFK Beograda u periodu od 1998. do 2006. godine. Tužilaštvo tvrdi da je Terzić prilikom transfera fudbalera Vanje Grubača, Srđana Stanića i Branislava Ivanovića za sebe nezakonito zadržao 1,1 milion nemačkih maraka, kao i da je firmama „Intergrated investment services ltd" i „Gardian worldwide llc" iz Vašingtona mimo zakona omogućio da prisvoje 3,3 miliona evra.

Terzić je više od dve godine bio u bekstvu, za njim je raspisana Interpolova poternica a onda se predao i u pritvoru proveo osam meseci - tada je pušten da se brani sa slobode uz jemstvo od astrononskih milion evra, koliko je položio!

Dok je suđenje bilo u toku, Terzić je postao direktor Crvene zvezde. Učinio je to, kako je sam ispričao medijima, na insistiranje Aleksandra Vučića, tada prvog potpredsednika Vlade.

- 'Terza, ne pitam te da li hoćeš ili nećeš, znam da imaš neke dileme. Prosto, Zvezda te zove, znaš. Ja sam mu rekao: 'Znaš kako kažu stari ljudi - kad komandant zove, samo kažeš: Gospodaru, zapovedaj. Nema šta' - prepričao je Terzić jedan od razgovora sa Vučićem.

Danas direktorsku kancelariju Zvezdana Terzića u FK Crvena zvezda, krasi portret kako on kaže, „njegovog gospodara" Aleksandra Vučića, a postupajući sudija u maratonskom procesu Zoran Đorđević pre neki dan izabran je za sudiju Apelacionog suda u Beogradu.

2

Švajcarski mediji o dešavanjima u Srbiji: Vučić je mafija, Dijana uhapšena zbog...

Pod naslovom "Zašto Čelična Lejdi treba da ostane iza rešetaka", "Der Bund" i "Tagesanzeiger", švajcarska dnevna novina, piše o aferi i hapšenju Dijane Hrkalović navodeći da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, direktno povezani sa mafijom, te da se trenutno nalaze u "ratu" koji prati cela nacija.

Jedan od podnaslova glasi „Mafija i policija u Srbiji", a objašnjava da je Dijana Hrkalović napravila svoju karijeru u Ministarstvu unutrašnjih poslova, i to kao neko ko je direktno komunicirao sa mafijaškim krugovima i obavljao prljave poslove Nebojše Stefanovića.U tekstu se spominje i Veljko Belivuk, ali i Aleksandar Vučić za koga se navodi da je na televiziji iznosio gnusne detalje Belivukovih zločina, o mlevenju mesa, pravljenju ćevapa od ljudskih delova tela i slično. Autor teksta je zgrožen onime što je video u srpskim prorežimskim medijima.

On dalje objašnjava uspon Dijane Hrkalović. Navodi da su je isti prorežimski mediji nekada hvalili i nazivali je „Čeličnom Lejdi", dok je danas „uništavaju" i prave tekstove o njenom donjem vešu i golišavim fotografijama. Autor prorežimske medije naziva „mašinom zla" koja je spremna da uništi život svakome ko predstavlja opasnost za režim.

U tekstu se spominje i Vučićev sin, Danilo.

Autor podseća na tekstove koje je objavio portal KRIK, te navodi da je Danilo Vučić, sin predsednika Srbije, viđen na istim fotografijama gde su bili i članovi Belivukovog klana. Tekst podseća i na to da je KRIK objavio svedočenje Belivuka u kojem je tvrdio da je Vučić od njega zahtevao da obuzda navijače na tribinama kako ne bi uzvikivali „Vučiću pederu".

Autor spekuliše da je hapšenje Dijane Hrkalović samo upozorenje za Stefanovića kako ne bi objavio dodatan kompromitujući materijal vezan za predsednika Srbije.

Deo teksta moguće je pročitati i na zvaničnom sajtu „Der Bunda„, ali i na sajtu „Tagesanziegera„.

3

Koliko sudija jaše preko Begeja

Pišem svima po Srbiji, pisao sam Ministarstvu pravde, predsedniku.... čak sam i dobijao odgovore da će mi pomoći, a onda kada vide sa kim treba da se razračunaju sve ostaje samo mrtvo slovo na papiru.

- Otac sam troje dece i u maju mesecu 2021. god. mi je dodeljeno starateljstvo nad decom nakon 2,5 godine povlačenja po sudovima, zato što je predsednik suda u Bečeju, Goran Čimburović zajedno sa advokatom bivše supruge, Nešić Radomirom, ceo proces namontirao i uništavao dve godine mene i moju decu. Želim da sve obelodanim i da Srbija vidi šta se radi u našem sudstvu.

- Pošto razvod braka (koji je moja žena podnela 2018. god u septembru mesecu) ima dva odvojena procesa, (koji je završen dodelom starateljstva meni) i drugi koji se vodi u Zrenjaninu, vezano za imovinu. Došla je prva presuda koju je donela sudija Aleksandra Ateljević, kršeći zakon i Ustav ove zemlje, na očigled svih dokaza dodelila je da sam ja bivšoj suprugi još dužan 35.000 evra (a ja sam od maja 2019. godine izašao sa troje dece iz svoje kuće i otišao u podstanare). I to sam spreman na televiziji da svedočim, imam sve papire da čujete kako se advokat bivše supruge, gore pomenuti Radomir Nešić dogovara sa sudijom oko podele para, neverovatno.

Tužno je reći, razumem ljude i razumem vesti iz crne hronike kad vidim naslove: Ubio sudiju, pucao u advokata... užasno!!!

Ja inače radim u Kazakhstanu i vraćam se u Srbiju 3.12.2021.

Molim vas pomozite mi.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane