Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Duplerica

RASKOŠ I BEDA U IRAKU

Na zahtev citalaca TABLOIDA, objavljujemo novi serijal fotografija iz Iraka do kojih je došao naš novinar Mile Ješanov. Našim citaocima izlazimo u susret i omogucavamo im da zavire u jednu od rezidencija Sadama Huseina, i i da vide raskoš koje su se dokopali americki vojnici, a zaveli je kao ratni plen.

No, za americku vojsku Irak je postao glib. Rat nicim opravdan pretvorio se u nocnu moru Amerike. U Iraku se trenutno nalazi 168.000 pripadnika oružanih snaga Sjedinjenih Država, a za cetiri godine ratovanja poginulo je više od 4.000 Amerikanaca. Broj ubijenih Iracana krece oko brojke od 300 hiljada.

tome da se situacija u Iraku otrgla tadašnjem šefu Bele kuce Džordžu Bušu, govori i „ribanje" tadašnjeg komandanta americkih snaga u Iraku generala Dejvida Petreusa pred Kongresom. Ali kada je u pitanju njegov izveštaj u Kongresu, poslednja istraživanja TV mreže ABC i Vašington posta ukazuju da je svega 39 odsto Amerikanaca verovalo da ce Petreus verodostojno predstaviti prilike u Iraku, dok vecina smatrada ce pokušati da situaciju predstavi boljom nego što ona jeste. Prema istoj anketi, 47 odsto Iracana favorizuje momentalno povlacenje americkih trupa, svega cetvrtina ispitanih smatra da se bezbednost poboljšala, a više od 65 odsto anketiranih veruje da je slanje americkih pojacanja ove godine situaciju zapravo pogoršalo.

Ocigledno je da su americki vojnici zapali u velike probleme u Iraku.

Ipak, oficiri i elitne jedinice uživaju u sjaju i raskoši Sadamovih mnogobrojnih rezidencija, a njihove fotografije do sada nisu bile poznate javnosti. I dok ih razgledate, kako oficiri u njegovim vilama šenluce, milioni Iracana na ivici su života i smrti: gladni, nezaposleni, uplašeni za život od bombaša samoubica, i nastupljivosti „oslobodilaca". Tipicna slika, tamo gde kroci noga americkog vojnika.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane