Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Toma Tomislav Radovanović lažni policajac i njegova banda

Toplička hobotnica

Hobotnicu čine Bojan Jocić Konan iz Prokuplja, državni sekretar MUP-a, nekada u MO, Dejan Kovačević, sada pomoćnik ministra unutrašnjih poslova za unutrašnju kontrolu, Toma Tomislav Radovanović MUP, Boban Radovanović, Boban Dar, brat Tome Radovanovića biznismen, Vlada Jovanović bivši DS političar, Dragan Grujić, bivši načelnik PU Prokuplje, DS direktor za izgradnju Srbije i Beograda u vreme DS, braća Mandići, Mandić Uroš, UKP i Mandić Ivan, koji je od vatrogasca zaposlen u vreme SPS, nameštanjem poslova sa kamionima i održavanjem puteva u Toplici preko Vlade Jovanovića i DS i SPS napravio imperiju Mandić Kop. Sve proverljivo, navodi se u pismu dostavljenom redakciji Magazina Tabloid. Posle tročasovnog ''prevođenja'' pisma na razumljiv jezik i ispravke pravopisnih grešaka, objavljujemo ga u celosti, zbog razotkrivanja veza topličke hobotnice

***

Tomislav Radovanović Toma rođen u Prokuplju, nakon završene vojne akademije 90. tih kako ne bi išao na ratište preko SPS kadra prelazi na policijsku akademiju za komandira voda. SPS kadar ga drži, on neko vreme nakon formiranja Žandarmerije je u njoj, postavljaju ga za komandanta 92 brigade BGD gde je u Pioniru naredio brutalno prebijanje navijača, kad je pokazao pendrekom u pravcu navijača.

SPS ga postavlja na mesto načelnika PS Lazarevac, zbog jakog uticaja kolubarskih socijalista, tu provodi neko vreme, gde ga SPS lobi preko Branka Lazarevića (SPS, Šarićev čovek privatizuje deo Trgoprometa i ostalih uz zaštitu SPS).

Lazarević ga šalje 2012. za policijskog atašea bez adekvatnog znanja francuskog i tu ubrzo nakon dve godine završava mandat ranije, vraća se i bude neko vreme sklonjen dok ga nisu postavili u UKP kao jednog od zamenika u odeljenju za specijalne istražne metode, gde sada je postao načelnik, odnosno sa javnim prikazivanjem mogući i direktor policije,

Interesna grupa koja sada stoji iza njega je Bojan Jocić zvani Konan rođen u Prokuplju nekada Telefonija, bio državni sekretar u Ministarstvu odbrane kod Vulina, pre toga sa Vulinom u Ministarstvu za rad i socijalnu politiku, sada državni sekretar u MUP desna ruka Vulina, Bojan Jocić zvani Konan, inače suvlasnik kafane Šef na Trošarini u Beogradu, upetljan je u mnoge finansijske malverzacije, ne prolazi bezbednosnu proveru, sumnjiva povezanost sa firmama koje su poslovale u Ministarstvu za rad i socijalnu politiku, Ministarstvu odbrane, firme koje su radile investiciono održavanja i ulaganja u pomenutim ministarstvima javne nabavke nameštene ...

Bojan Jocić okuplja Topličku hobotnicu, gde dovodi Dejana Kovačevica Ćelavog, sada pomoćnik ministra za unutrašnju kontrolu MUP-a (da ne bude mešanja sa Dejanom Kovačevićem iz UKP-a), ovo je Dejan Kovačević Ćelavi koji je 96-99 bio sumnjiv ekonomista u Trgoprometu iz Prokuplja, firma privatizovana od strane Tome Radovanovića i brata Bobana Radovanovića zvanog Boban, Dar iz Prokuplja u uz pomoć SPS jos 90-tih krenulo.. sa tim (Zagrađanin, Miko Brašnjević, sumnjnivo izvršio samubistvo u zatvoru,..), pokojnog Zečević Ratka (SPS Prokuplje, osnivača levice i potpredsednika Vulinove partije).

Dejan Kovačević posle 2000. uz pomoć Vlade Jovanovića DS i Dragana Grujića prelazi u MUP - PS Prokuplje, gde radi sa finansijama, gde kasnije ovaj lobi DS-SPS gura u privredni kriminal MUP i žalosno za borbu protiv organizovanog kriminala na jugu Srbije, Kovačevićeva supruga Verica se zapošljava uVišoj poljoprivrdnoj školi u Prokuplju, pritom Kovačević drži kafanu u Maloj Plani kod Prokuplja sa Bobanom Radovanovićem zvanim Boban Dar, bratom Tome Radovanovića.

Dejan Kovačević je umešan u mnoge privredne mahinacije, privatizacije, on je omogućio bogaćenje porodice Radovanović u Prokuplju, kroz privatizaciju Trgoprometa, gde je radio u finansijama 90-tih godina, gde sada možete proveriti šta sve brat Tome Radovanovića poseduje u Prokuplju - lokale Trgorpometa i ostalo, radi se o kontroverznom biznismenu upetljanom u različite finansijske malverzacije i privatizacije u Toplici preko kupovine fabrike Kristal, poljoporivrede i korišćenja subvencija sve proverljivo kroz evidncije, poresko itd, u saradnji sa prijateljem Acom Mirkovićem isto kontroverznim biznismenom.

Dejan Kovačević Ćelavi, sada pomoćnik za unutrašnju kontrolu, blizak prijatelj i u zajedničkim poslovima sa Radovanovićima, blizak prijatelj Bojana Jocića Konana je nakon rada u MUP-u za jug Srbije u kriminalu od 2012. godine, do sad postavaljen u MUP-u na mestu pomoćnika ministar za unutrušnju kontrolu, bio direktor firme Beograd vode, ćerke firme Grada Beograda i vrlo brzo se obogatio. Suprugu Vericu zapolsio je u Vladi Republike Srbije, koji je u stvari sada čovek koje kontroliše MUP i kao navodno vrši Unutrašnju kontrolu, tražeći navodno nepodobne policajce, plasirajući afere kako bi se prikrio kriminal topličke hobotnice.

Bojan Jocić Konan i Dejan Kovačević vraćaju u život Tomu Radovanovića , kao i Vladu Jovanovića, bivšeg predsednik opštine Prokuplje i državnog sekretara u vreme DS i Dragana Grujića (pere novac preko voća uzgajanje u Prekadinu i Toplici) komšija i drugar Dejana Kovačevića.

Vlada Jovanović i Dragan Grujić, DS kadar, umešan u mnoge mahinacije bili su glavni za izgradnju Srbije u vreme DS-a i izigradnju grada Beograda.

Vlada i Dragan Grujić su vlasnici više nekretnina u Beogradu i postali su milioneri od ovih poslova, uvidom u njihovo bogatstvo može se sve potvrditi, uvidom u račune, svedocima, proverama, sada Vlada Jovanović kao političar je kod ministarke Čomić zaposlen u PIO Srbije, preko Jocića, ekipa se okuplja u kafani Šef na Trošarini gde je Bojan Jocić suvlasnik.

I sada konačno se radi na vraćanju druga Slepi Bobana Lepojevića DS iz EPS Prokuplje i Bošković Jelene, tužioca, nekada advokata, koga su postavili za tužioca u doba DS, sada v.d. višeg tužioca u Prokuplju, trenutno se urgira za njeno postavljene na mesto Višeg tužioca u Prokuplju, lično je urgirano kod Đuke (Vladimira Đukanovića) advokata koji se pita za sve u tužilaštvu i sudstvu, kao zahvalnost za Jovanjicu od Tome Radovanovića.

Svi generacija 1970. i neke i bliski prijatelji, druže se kako bi se sakrile finansijske i druge kriminalne radnje po Prokuplju, prodaja MilanaToplice, Trgopromet, Hameum, fondovi i krediti za poljoprivredu, Hisar, hotel Hameum, otkup višnje, deponija i dovođenje privatnika, uništenje Direkcije za izgradnju i urbanizam Prokuplja i zakup kao navodno državnog zemljišta i poljoprivrednog .. ostalo.....postavljanje predsednice suda u Prokuplju tkz sudija 3-5-7 koja je kontroverzna i upletena u mnoge kriminalne radnje i zataškavanja afera.

Toma Radovanović zvani Tomica u PK je kum Nikole Žugića i familije Žugić, koja je uspela da preko SPS- DS Riste Pantovića, Veljka Odalovića, privatizuje hotel Hameum i proda ga.

Mića Žugić kupio je auto i poslovao sa pokojnim Mikom Brašnjevićem, žena pokojnog Mike Brašnjevića čest je gost Topličke hobotnice i u poslovima sa njima, tu je i Novak Zagrađanin, sve možete proveriti u evidencijama poreske, sudova, računa...

Vlada Jovanović je pokušao da privatizuje deponiju i to napravi u selu Stražavi kod Prokuplja, preko firme brata Tomice Radovanovića Bobana -Dara, ali meštani nisu to dozvolili pa su poslali tada Panajotovića MMA borca, sada novog vođe navijača Partizana, koji preuzima jug po nalogu Topličke kriminalne hobotnice. I taj Panajotović prebija izvesnog Stavru, koji drži auto otpad iz sela Stražava, o ovome svemu postoje zapisnici, svedoci... Ovi navodi su potpuno tačni i proverljivi i to sve mogu da potvrde građani Prokuplja i jadne opljačkane Toplice.

Ima toliko materijala za novinsko istraživanja i borbu protiv ove vrste kriminala i korupcije.

Sada trenutno se radi Eko pumpa i zemljište ukradeno i apoteka privatizovana, da se otme zemljište poljoprivredne škole. Sada se u to sve i uključuje lokalni poslanik Darko Laketić, jer ima dosta poslova oko autoputa koji prolazi kroz Toplicu.

I privatizaciju opštinskih direkcija i preduzeća. Praveći afere i raskol u SNS, montirajući Stefanovića pokušavaju da prikriju svoje kriminalne radnje i osiguraju svoj politički položaj, sačuvaju bogatstvo koje su stekli koristeći se ovim spletkarenjem i nameštanjem...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane