Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Oterajmo i Kurte i Murte

Milovan Brkić

Demonstracije protiv diktatorovog nasilja, blokadom saobraćajnica, pokazale su koliko je tiranin slab i bespomoćan, kada protiv sebe ima građane koji su spremni da se žrtvuju za slobodu.

Hrabre bake Jelisaveta Sabljić, Svetlana Bojković, te Petar Božović i njihovi ispisnici stajali su na čelu pobunjenih građana.

Ta nadrealna slika obišla je svet.

Diktator bi sigurno pao, ili utekao, ali su tu, iza njega, oni koji su ga stvorili takvog kakav je danas. Opoziciju predvodi samoproglašeni vođa Dragan Đilas, koga sa braćom Vučić vežu mnogi poslovi i zločini.

Đilas nije podržao proteste. On, kao i Vučić, veruje da će ga na vlast dovesti Stejt Department, tačnije Gabrijel Eskobar, doskorašnji zamenik ambasadora u Beogradu, koji je zamenio protuvu Metju Palmera na poziciji čoveka zaduženog za Južnu Evropu i Balkan.

Papiri kojima raspolažem govore o gospodinu Đilasu kao opasnom kriminalcu, ništa manjem od odlazećeg Aleksandra Vučića. I on, kao i Vučić, nema dana radnog staža, osim na mestu ministra, gradonačelnika, odbornika. Sve što je stekao, stekao je korupcijom, otimanjem, baš kao i Vučić.

Zašto ustanak u Srbiji ne može da uspe?

Opozicija je podmukla, podanička, anacionalna... Takva je srpska intelektuala, nažalost.

Nedavno je zabranjena reportaža o Milunki Savić, herojini iz Prvog svetskog rata. Da se vlast ne zameri Sebastijanu Kurcu, Guzenbaueru i bečkim velmožama sa kojima je pelješila Srbiju, dok su im oni aplaudirali.

Možda bi je Marinika Tepić popljuvala kao genocidnu Srpkinju koja je bacala bombe na austrougarske vojnike koji su ''šetali Srbijom''.

Prenoseći ''stanje na bojnom polju'' sa autoputa kod Sava centra, reporter televizije N1 (koja je nažalost jedina, osim Srbin info kanala, pratila proteste), unezverio se kada su dvojica protestanata uzviknula iza njega - Vučiću, pederu! On se izvinjavao zbog ovih ''huligana, koji uzvikuju desničarske parole''. Dva dana kasnije, ova spodoba od reportera dobila je nagradu za novinarstvo! Ni za njega ni za nagradu niko nije čuo, ali takvi, kakav je on, postali su junaci Vučićeve Velike propagande laži, analitičari i čuvari njegovog nedela.

Dok stotine hiljada dece u Srbiji gladuje, Đilas svoju školuje u Americi. Troši opljačkane milione. On je hvalio Vučićev monstruozni projekat Beograd na vodi, koji je najveća evropska praonica novca. Đilas je inspirisao Vučića da korupciju legalizuje, da se prevarom bavi kao naučnoistraživačkim radom.

Šta su to razgovarali gospoda Đilas i Borko Stefanović nedavno u Stejt Departmentu?

Obaveza je da se na sajtu ministarstva spoljnih poslova zabeleže posete zvaničnicima ovog važnog resora. Šta su obećali dvojica bivših "demokrata" koji su zagadili Srbiju pre Vučića.

U ovom broju možete pročitati kako je gospodin Đilas, kao gradonačelnik pomeo gradsku kasu, kako je, udvarajući se, naterao beogradsku policiju i tužilaštvo da podnesu lažnu prijavu protiv 12 navijača Partizana zbog navodnog ubistva francuskog navijača Brisa Tatona, koga oni nisu ni pipnuli, pa su naterali on i Tadić Viši sud u Beogradu da ih osudi na 240 godina zatvora.

Ovakvi zločini ne zastarevaju. Đilas je, sa svojom sadašnjom svitom reformisao srpsko pravosuđe, oteravši iz njega sve koji nisu imali člansku kartu žute parije... Iz te žute partije, Vučić je regrutovao svoje saradnike i saučesnike u zločinu koji je dugoročno satro Srbiju.

Da li ćemo dovesti na vlast Mariniku Tepić, Borka Stefanovića, koji su se kalili u kriminalu kao sledbenici DS-a i Borisa Tadića? Ta mafija se bila toliko osilila, da su je morali zbaciti s vlasti i dovesti one koje su oni projektovali kao svoje verne sluge. Pa se prevarili.

U svojim izveštajima Tadićev šef kabineta, koje je slao u Moskvu, opisao je Đilasa kao opasnog psihopatu, nasilnika i besprizornog pljačkaša. Zato ga je Vučić ostavio dve godine na mestu gradonačelnika, besprekorno sarađujući sa njim.

Vučićev kartel biće oboren, odluka se već sprovodi, jer predstavljaju opasnost po svetsku bezbednost.

Ni oni koji smatraju da će ih na vlast dovesti Vašington, nisu ništa manje opasni od Vučićeve mafije.

Oborimo Vučićevu mafiju, zaustavimo povratak onih koji su doveli njega na vlast.

Potamanimo ih, ako mislimo da budemo slobodni.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane