Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Svedočimo ovih dana o veličanstvenoj pobuni potlačenog naroda širom napaćene zemlje

Sile zla su jake u Srbiji

Kruna dugogodišnje politike gospođe Merkel, pretvaranja slobodarske Srbije u neonacističku bednu koloniju a Srbski narod u poslušno roblje se urušava, a da gospođa Merkel još nije sišla sa trona Četvrtog Rajha u čiju obnovu je uložila decenije mukotrpnog delovanja.

Stevan Zivlak

Samonametnuti i samoproglašeni diktator broji poslednje dane na vlasti i na slobodi, ali narod mora znati da je promena sistema težak i mukotrpan posao, sile zla su jake u zemlji Srbiji, satanistički poredak je ukorenjen zadnjih trideset godina, predstoji dug put do slobode, koja je olako izgubljena.

Zabrinjava namera vladajuće falange da na demonstrante izvede bagere i partijsku vojsku, da njeni aktivisti sa bagera snimaju demonstrante i da partijska paravojska preuzme odbranu diktature u Srbiji.

Ti postupci osnivanja i korišćenja paravojnih i parapolicijskih snaga su strogo Ustavom zabranjeni, čude postupci policije koja te snage podržava, pruža im logističku podršku i ne samo da ih ne hapsi, već pokreće postupke protiv demonstranata koji u nužnoj odbrani sprečavaju gaženje demonstranata bagerom na ulicama Šapca.

Paravojne partijske trupe su izvedene i na ulice drugih gradova Srbije, prednjačili su naprednjaci sa izazivanjem sukoba u Novom Sadu i Beogradu, ali i na mnogim drugim mestima, što znači da Janjičari Velje Nevolje nisu bili jedini i da će narod Srbije morati istražiti mnogobrojne zločine i isprepletanost raznih struktura sa diktatorskim monstruoznim režimom koji je kao gangrena zahvatio sva društvena tkiva u tužnoj koloniji koja se zove Srbija.

Skandalozne su izjave samozvanog diktatora tim povodom, da bager ima pravo da se kreće kroz narod, da su parapolicijske snage nosile samo motke i gumene čekiće i ostale blasfemije koje već diktator nekontrolisano izgovara svakodnevnim trosatnim obraćanjima na raznim medijima. Možda je to delotvorno za terapiju, ali takva odbrana protivustavno organizovane paravojske koja ima sve elemente nacističkih SA trupa, treba da izazove momentalnu reakciju Ustavnog suda i Skupštine u demokratskoj državi.

Sam dogadjaj u Šapcu i izlazak paravojske u formacijskom poretku na ulice, morao je izazvati trenutnu reakciju svih državnih organa koji imaju prvenstveni zadatak da čuvaju ustavni i državni poredak. Možemo mirne duše konstatovati da su nakon prošlonedeljnih demonstracija, maske pale : ustavna republika je pretvorena u partijsku diktaturu, a svi državni službenici su se saglasili sa tom činjenicom i upregli su se da tu partijsku diktaturu brane svim sredstvima.

To treba da bude kristalno jasno pre svega članovima Srpske napredne stranke, koji treba da znaju da daljim opstankom u partiji prihvataju neustavno i necivilizovano pretvaranje demokratije u diktaturu jednog čoveka koji svakodnevno ponavlja da on na vlasti ostvaruje samo svoje snove, ne mareći što ogromna većina stanovništva zbog njegovih snova preživljava košmar.

Ova neustavna pozicija diktatora je opasna upravo za državne službenike i pripadnike njegove partije. On se izdigao i iz države i iz partije, ostvaruje neke svoje vizije, fantazmagorije i snove, dovodeći u opasnost pre svega svoje članove, koji su pre devet godina bili pripadnici jedne kakve takve demokratske partije u višepartijskoj državi, da bi danas, većina bez sopstvenog pristanka postali članovi partije u jednopartijskoj diktaturi.

Pri tome, srbsko društvo sve više civilizacijski zaostaje, o ličnom standardu da ne govorimo, u većini afričkih zemalja se živi bolje. Njegove tlapnje o rastu BDP u Srbiji su smešne, na primer Dominikanska republika ima BDP od preko 100 milijardi dolara, o Republici Irskoj , Novom Zelandu i drugim zemljama naše veličine da ne govorimo.

Narod Srbije mora biti istrajan, mlade generacije koje stasavaju u uslovima bede i tiranije su smogle snage da dignu glave, mi stariji treba da im odamo priznanje i da kažemo da su bolji od naše generacije koja je pokleka pod diktatom Slobodana Miloševića i olako prihvatila rušenje svih tekovina socijalizma.

Na žalost pred snagama obnovitelja koji predvode narodnu pobunu je težak zadatak a to je ne samo izmena sistema i učvršćenje demokratije, već i obnova državnih struktura koje su potpuno zagadjene i kontaminirane pristalicama diktature jednog čoveka, ma kako se on zvao.

Treba izgraditi iznova sve državne strukture, kompletan domaći bankarski sistem, domaću privredu, zaštiti zemljišni posed i ojačati srbskog seljaka, zabraniti prodaju zemlje strancima, redefinisati položaj radnika , zaštititi porodične vrednosti, zabraniti prodaju dece u inostranstvo itd. Veliki je to posao ali naš narod ima veliko iskustvo u obnovi razorene zemlje, držeći se Gospoda Boga, taj posao je izazov koji narod može lako savladati, nije nam to prvi put u našoj istoriji.

Narodu Srbije poželimo sreću u ovoj Buni protiv dahija, neka se čuva seče knezova i velikog krvoprolića koje budale koje okružuju samopostavlejnog diktatora mogu da izazovu i neka budu istrajni kada posle pobede koja je izvesna, počnu da trebe korov sa narodnih njiva .

Neka nam je srećno i blagosloveno.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane