Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (228)

Sudovi i tužilaštva kao zverinjaci

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? Ko je nova ministarka pravde Maja Popović, službenica Bezbednosno informativne agencije. O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid. U ovom broju zamenjuje ga Milovan Brkić, jer je Glamočanin na dužem lečenju.

Milovan Brkić

Po međunarodnim konvencijama zabranjeno je uzimanje talaca. Srpski diktator Aleksandar Vučić drži samo do svojih interesa. Kakav Ustav, kakvi zakoni, međunarodne konvencije, kakav moral...

Nakon što je podignuta optužnica protiv Belivukove grupe, suočen sa mogućnošću da da optuženi na glavnom pretresu, u svojoj odbrani, ponovi iskaz koji je dao pred zamenikom specijalnog tužioca za organizovani kriminal, navodeći da je za Aleksandra Vučića obavaljao mnoge poslove, uključujući i podmetanje oružja u Jajincima, kako bi Vučić optužio opoziciju da pokušava da ga ubije, kao i dogovore koje je sa njim postizao u stanu izvesne Katarine Šišmanović, srpski diktator je, posle kampanje na tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića, odlučio da odreši kesu.

Dok je bio na sastanku u Bledu (Slovenija) Vučić je poslao tužiocu Nenadiću 20 miliona evra, da pokrije ulogu njegovog sina Danila, brata Andreja i njega u delovanju grupe Veljka Belivuka. (link https://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=502&cl=14)

Tim povodom smo od tužioca Nenadića zatražili pismom odgovor.

Glavni urednik Magazina Tabloid uputio je početkom septembra tužiocu za organizovani kriminal Mladenu Nenadiću pismo, kojim je tražio informaciju.

''Poštovani gospodine tužioče,

obavešteni smo da ste od mađarskog carinika primili iznos od 20 miliona, koji pripada Aleksandru Sorošu, a koji je Aleksandar Vučić sa Bleda tražio od pomenutog gospodina, da Vas podmiti da držite optužnicu protiv Veljka Belivuka pod kontrolom, odnosno da se u njoj i u postupku ne pominju on, njegov sin Danilo i porodica.

Da li ste iz istih razloga ponovo konkurisali za tužioca, da opravdate novac?

Napominjem da sam istraživao Vaše aktivnosti kao advokata u Čačku i shvatio da ste obična protuva.

Informacija, koju sam dobio, pokazuje da je CIA snimila Vučićev razgovor i da je pratila tu vest do kraja.

Očekujem Vaš odgovor.

S poštovanjem,

Milovan Brkić

odgovorni urednik

MAGAZINA TABLOID: ISTINE I ZABLUDE

Odgovor nismo dobili.

U optužnici podnetoj na 320 stranica, tužilac je proces učinio besmislenim, stavljajući 50 okrivljenih na istu optuženičku klupu, mada najveći broj njih se međusobno ne poznaju, niti su bili u kriminalu sa glavnim osumnjičenima. Bilo je važno da proces može da se vodi deceniju, a da se ne presudi.

U optužnici se ne pominje iskaz optuženog Belivuka, niti ga tužilac Nenadić komentariše.

Da ne bi došlo do ''iskakanja"' Vučićeva mafija je predmet dodelila veću Višeg suda u Beogradu, koje presuđuje u odeljenju za ratne zločine.

Magazin Tabloid je pre nekoliko meseci objavio da će predmet u Višem sudu u Beogradu voditi sudija Mirjana Ilić, koja sudi u veću za ratne zločine i koja je dokazani saradnik mafije na vlasti. Objavili smo i sliku hotela koji kod Ćuprije gradi njen brat, a čijem otvaranju je prisustvovao i Aleksandar Vučić.

Iz Višeg suda je stigao demant, da sudija još nije određen.

Ipak, sada se zna da će većem predsedavati sudija Zorana Trajković, a u veću će biti i sudija Mirjana Ilić, koja će, ustvari, voditi postupak.

Gospođa Ilić je pre deset godina osudila navijače Partizana na 240 godina zatvora, zbog navodnog ubistva francuskog navijača Brisa Tatona. Sve po nalogu tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića i gradonačelnika Dragana Đilasa.

Apelacioni sud u Beogradu je u žalbenom postupku prepolovio kazne, osudivši navijače, pod teškim pritiskom izvršne vlasti, na 120 godina zatvora. Sudija izvestilac je bila sudija Snežana Dimitrijević, bliska rođaka tadašnje ministarke pravde Snežane Malović.

Navijač Bris Taton bežeći od grupe navijača Partizana, koje je prethodno iritirao imitirajući francuski miraž kako bombarduje Srbiju je neoprezno preskočio preko žardinjere i teško se ugruvao. Pozvali su policiju i hitnu pomoć. Sve je to zabeleženo na trakama pozivnih telefona.

Ipak, tadašnji predsednik Srbije Boris Tadić obećao je francuskom ambasadoru da će svi navijači dobiti maksimalne kazne od 40 godina zatvora, a maloletnici po 20 godina.

Operaciju hapšenja i osude sproveo je tadašnji gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

On je naterao tadašnjeg načelnika beogradske Uprave kriminalističke policije Darka Senića, da sakrije dokaze da je Taton sam skočio i da navijači nisu bili blizu njega. I Đilas se uvlačio u dupe francuskom ambasadoru, izvinjavajući se i ''stideći se srpskih navijača''.

Magazin Tabloid i potpisnik ovog teksta raskrinkali su ovo skandalozno ponašanje Tadića i Đilasa. Francuske kolege su nam poslale sudske odluke kojima je u Francuskoj Tatonu zabranjen prilaz svim stadionima a policija je bila ovlašćena da ga pritvara uoči utakmica, ako ima dojavu da se sprema da ih gleda.

Na sajtu Magazina Tabloid mogu se pročitati svi tekstovi, ako se na pretraživaću Google ukucaju imena Bris Taton, Mirjana Ilić, Đilas, Boris Tadić i Magazin Tabloid.

Da bi ispunili obećanje, jer se Taton oporavio od povrede skokom preko žardinjere na beton sa visine od tri metra, odlučeno je da ga ubiju. Ubistvo je izvršeno tako što je operisan nakon 12 dana od bolesti aneurizme, od koje je ranije bolovao. I umrli su ga!

Branioci optuženih navijača pribavili su nalaz sudskog veštaka obducenta sa VMA, koji je potvrdio da je operacija Tatona bila suvišna, bespotrebna u toj fazi lečenja i da su mu samo stavljali pet dana hladne obloge, mogao je peške otići do aerodroma.

Sva napirlitana, sudija Mira Ilić odbila je sve zahteve za izvođenjem dokaza. NIKO OD SVEDOKA NIJE VIDEO da su navijači dotakli Tatona, ali ona je imala direktivu.

Sudija Ilić je teška alkoholičarka, nose je iz kafane ko borca na lafetu.

Nakon presude uznapredovala je, premeštena je u veće Odeljenja za ratne zločine.

Sada će voditi slučaj Belivukove grupe. Neće im dati da zinu. Upućeni znaju da je ona još uvek zaljubljena u Belivukovog advokata, da je to prilika da ga okrene protiv klijenta.

Zašto sudija iz veća za ratne zločine sudi optuženima za organizovani kriminal?

Ipak, Vučić želi da bude siguran da će sprečiti Veljka da govori pred sudom o njegovoj povezanosti sa porodicom Vučić.

Prošle nedelje, po nalogu tužioca Nenadića, kao taoci, uzete su, odnosno uhapšene su supruge Belivuka i Miljkovića i Veljkova tašta, ''zbog pranja novca''. Deset meseci od hapšenja Belivukove grupe. Držaće ih kao taoce, da Veljko ne progovori! Zaista monstruozno! Oduzeće im i decu i staviti pod starateljstvo, ili će ih prodati u inostranstvo, ako Vučić bude u životu ili na slobodi!

Istovremeno je, iznenada puštena i Dijana Hrkalović, koja je skoro dva meseca provela u pritvoru. Protiv nje je vođena najmonstruoznija hajka Vučićeve Velike propagande laži, a planirano je i njeno ubistvo.

Kada se uverio da ledi Di ćuti kao zalivena, Vučić je naredio Nenadiću da je optuži za ''trgovinu uticajem''. Optužni predlog Nenadićev više liči na pamflet pun kleveta, pa je vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu odbilo predlog za produženjem pritvora. I nju će Vučić držati kao taoca.

Osim (pret)plaćenog tužioca Mladena Nenadića, srpskom diktatoru jedu iz ruke i drugi, najviši pravosudni funkcioneri. Nakon što je primio 20 miliona evra, tužilac Nenadić (bivši advokat iz Čačka) ponovo je konkurisao za specijalnog tužioca i biće izabran. Dvojica drugih kandidata su zabrinula Vučića i odmah je odrešio kesu.

Srpska tužilaštva i sudovi liče na zverinjake!

Preko tužilaštava i sudova Vučić je potpuno zaštitio svoj kartel od bilo kakvog progona. On im je sudio, optuživao, presuđivao, oslobađao.

Obaveštajna zajednica Sjedinjenih Država istražila je kriminal nekoliko stotina članova Vučićevog kartela. Europol je vodio desetine operacija hapšenja krijumčara narkotika, oružja, pranja novca. Nijedna akcija nije mogla da uđe u Srbiju i da uhapsi članove diktatorove mafije.

U istrazi nazvanoj Pandorini papiri, obuhvaćeni su i srpski ministar finansija Siniša Mali, kum Nikola Petrović i drugi njegovi saradnici.

Nikom ništa, umesto da se oglasi tužilac Nenadić, i javna tužiteljka Zagorka Dolovac, prozvane je oslobodio Aleksandar Vučić!

Nemački kancelar Sebastijan Kurc, takođe pomenut u toj istrazi, odmah je podneo ostavku, potom je ostavku podneo i njegov naslednik, jer je i on obuhvaćen istragom.

Tužiteljka Evropske komisije Laura Koveši došla je i do glavnog tužioca Hrvatske, čije hapšenje se očekuje.

Tužilaštvo za organizovani kriminal samo izvršava Vučićeve direktive.

Svoje mafijaško poslovanje Vučić i njegov brat vodili su uz pomoć tužilaštva i suda. Tako je Privredni sud u Beogradu, nakon što je otkriveno da je Andrej Vučić preko firme Asomakum oprao više od 20 miliona evra, sud konstatovao da je Andreju ukraden identitet i da je neko sa lažnom ličnom kartom otvorio firmu i tako mesecima podizao novac, a da niko nije video da je reč o Andreju Vučiću!

Proces Darku Šariću traje godinama. Od njega je srpski diktator uzeo ogromnu količinu novca, za razumnu presudu, ali Darko je pravnosnažno osuđen na 15 godina zatvora, na maksimalnu kaznu, plus još devet godina za pranje novca.

Visoki funkcioner stranke Vladimir Cvijan je po Vučićevom nalogu vodio aktivnosti oko Vučićeve ugradnje u poslove srpskih biznismena Miškovića, Beka, Kostića. On je sve te susrete i pregovore snimao, na sastanke je išao ozvučen. Danas, kada su ti zapisi izašli na videlo, lako je razumeti zašto su gospodin Mišković i njegov sin hapšeni, suđeni, mučeni, zašto je izvršen atentat i pokušano ubistvo Milana Beka, zašto su braća Karići pobegli iz Srbije, a u nju se vratili uz ogromne svote novca na ime otkupa, da bi poternica bila povučena za njima.

Šizofreni srpski diktator bi prvo optužio svoje žrtve, a Velika propaganda laži bi danima vodila monstruozne kampanje protiv njih. Slavišu Kokezu je lično Vučić optužio da je samo na švercu duvana zgrnuo za dve godine 670 miliona evra! Pozvan je u policiju da da izjavu. I nikom ništa. Izgleda da je g. Kokeza shvatio ko je Vučić i kako sa njim se razgovara. Da li je morao da u kešu odvoji stotine miliona da nahrani potrebu diktatora za novcem?

Teško je naći spodobe poput Zagorke Dolovac, koja je u trećem mandatu na mestu javnog tužioca Srbije, koju ne dotiče kriminal u eksperimentalnoj državi zvanoj Srbija.

Na čelu Vrhovnog kasacionog suda je Jasmina Vasović, Vučićeva generacija sa studija na Pravnom fakultetu u Beogradu.

Sadašnji sastav Vrhovnog kasacionog suda pokazuje da je reč o zverinjaku. Objavljujemo spisak sudija koje treba izvesti pred sud javnosti i nepristrasna sudska veća, da se razotkriju njihove zločinačke presude, kojima su uništavali živote hiljadama ljudi, dok su se peli u sudskoj hijerarhiji.

Gradonačelnik Beograda montirao proces i navijačima Partizana

(Tekst je objavljen u Magazinu Tabloid broj 267 od 13. 9. 2012.)

Đilas nije Kafka, ali voli Proces

major Goran Mitrović

Bris Taton nije ubijen - sam je skočio preko žardinjere. Dokaze je sakrila policija. Ovo je bio nadnaslov i naslov teksta koji smo u broj 245 od 10 novembra prošle (2011.) godine objavili u Magazinu Tabloid. Naveli smo da je u montiranom procesu vođenim pred Višim sudom u Beogradu 11 navijača je osuđeno na maksimalne kazne zatvora, pod optužbom da su na Obilićevom vencu u Beogradu, nakon tuče sa francuskim navijačima, sa visine od oko 6 metara bacili Brisa Tatona, koji je, posle 12 dana, zbog nestručnog lečenja umro u Kliničkom centru Srbije. Maksimalne kazne, pisali smo, obećao je francuskom ambasadoru Boris Tadić. Da je Taton ostao živ, predsednik ne bi mogao da održi obećenje da će žrtvovati 11 života mladih Srba.

U tekst objavljen novembra prošle godine opisali smo da je preda Apelacionim sudom u Beogradu, pred većem sastavljenim od sudija Savke Gogić, Mire Popović i Snežane Dimitrijević, održana, počev od 24. oktobra, petodnevna sednica veća na kojoj su razmatrane žalbe 14 navijača Partizana i njihovih branilaca, koje su izjavljene protiv prvostepene presude.

Viši sud u Beogradu je osporenom presudom 25. januara osudio 14 navijača Partizana na ukupno 240 godina zatvora zbog ''teškog ubistva'' navijača Tuluza, Brisa Tatona, na Obilićevom vencu u Beogradu 2009. godine, neposredno pred početak fudbalske utakmice Partizan-Tuluz.

U prvostepenoj presudi sud je, navodno, utvrdio da su osuđeni kao saizvršioci počinili krivično delo teško ubistvo, jer su 17. septembra u Beogradu na Obilićevom vencu, u stanju uračunljivosti, svesni svog dela i njegove protivpravnosti, pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju, ubili Tatona.

Pred većem Apelacionog suda u Beogradu branilac jednog od optuženih priložila je kao dokaz, transkript razgovora i audio snimak razgovora građanke Svetlane Bubonja, koja je, nakon pada Brisa Tatona sa trotoara, preko žardinjere, pozvala hitnu pomoć, odmah nakon Tatonovog pada. Ona je policiji, u informativnom razgovoru, a po nalogu tužioca, dala je izjavu u kojoj je opisala, do detalja Tatonov pad. Transkript razgovora, branilac jednog okrivljenog pribavila je od Službe hitne pomoći u Beogradu, pozivajući se na Zakon o dostupnosti informacija od javnog značaja.

Advokat Svetozar Vujačić predložio je sudu da sasluša svedoka, Dragana Crepulju, jer je svedok, koji je kritičnog događaja bio u garaži na Obilićevom vencu, video pad Tatona. I on je u odeljenju za krvne delikte PU Beograda bio saslušan, ali je i njegov iskaz policija sakrila.

Apelacioni sud, u čijem odlučivanju je učestvovala i sudija Snežana Dimitrijević, rođaka tadašnje ministarke pravde, nije se ni osvrnuo na predložene dokaze. Preinačio je prvostepenu presudu, tako što je okrivljenima samo prepolovio zatvorske kazne.

Iznenada, kada su roditelji osuđenih izgubili svaku nadu u pravdu, list Informer je, tragom napisa Tabloida, objavio izjave svedoka očevidaca o Tatonovom skoku preko žardinjere. Ministar Dačić je naredio policijsku istragu.

Ispostavilo se da je gradonačelnik Beograda Dragan Đilas naredio načelniku Uprave kriminalističke policije Darku Seniću da montira navijačima proces, prikazujući da su ubili Tatona! želeo je da se dopadne Francuzima, zbog izgradnje metroa, i provizije koju je tražio. Tako su i sakriveni dokazi i izjave očevidaca. Đilas je bio najagilniji u osudi ''huligana'', palio je sveće za Tatona, obećavao tešku robiju. Taj povod je iskoristio i Boris Tadić da obeća najviše kazne, koje je sud i izrekao.

Đilas je, uoči ovogodišnjih izbora, nastojao da Darka Senića postavi za načelnika Policijske uprave Beograda, da mu se revanšira. Za prikrivanje dokaza i lažne optužbe, Senić i Đilas mogu dobiti kazne i do 15 godina zatvora! Da li će i ovaj Đilasov zločin prikriti Aleksandar Vučić? (Pokazalo se da ga je prikrio).

NAMEŠTALJKA: Sudija koji vodi postupak protiv Belivuka u bliskim odnosima sa Vučićem!

Aleksandar Vučić sa svojim pritiscima i lobiranjima ide toliko daleko da se već svima popeo na glavu. Od sudija, pa do penzionera koje ucenjuje. Upravo zbog toga u Srbiji se dešava iskra pobune koja sve više i više tinja dok ne izgori sve što je napredno.

Sudija Falkone i 200 tona eksploziva. Nastavlja se onanija nad našim pravosudnim sistemom i nad fingiranim postupcima, što je još jedan metastazirani kancer ovoga društva.

Predrag Popović, zamenik glavnog urednika Magazina Tabloid Milovana Brkića objavio je ekskluzivnu informaciju, a tiče se postupka protiv grupe Veljka Belivuka.

Njegovu objavu prenosimo u celosti.

Sudija Mirjana Ilić vodiće postupak protiv grupe Veljka Belivuka. Ona je osudila na 240 godina robije navijače Partizana zbog ubistva Brisa Tatona.

Vučić je pre dve nedelje posetio hotel „Biogor", koji gradi firma brata sudije Ilić. Eto slučajnosti koja otkriva montažu suđenja, od koga će biti pošteđeni Aleksandar, Andrej i Danilo Vučić, kao i dr Stefanović, Hrkalovićka, oba Papića, Rebić, Vulin, Vujačić i drugi visoki pripadnici naprednjačkog kartela.

Inače Predsednica vrhovnog kastracionog suda Jasmina Vasović je odbila zahtev za obnavljanje postupka Bris Taton, dok Mirjana Ilić na novom, kao i na pretohdnim slučajevima ima zadatak da odbije sve zahteve koje tužilaštvu dostavlja FBI. Na slučaju Belivuk kao sudije će biti angažovani Dejan Terzić i Zorana Trajković, ali ono što predstavlja moralni i etički problem je to što Mirjana Ilić prema pisanju magazina Tabloid ima sklonosti ka rizičnom ponašanju, tačnije ekscesnom ispijanju alkohola što dovodi njen moralni integritet pod znak pitanja.

Srbin-info

Spisak sudija Vrhovnog kasacionog suda koje treba izvesti pred sud javnosti i pred narodni sud

Vasović Jasmina, predsednik suda

Aćimović Dragan

Bojanić Kerkez Jelica

Boljević Dragana

8. Delibašić Zorana (član Visokog saveta sudstva)

10. Dražić Branka

11. Živanović Biserka

13. dr Zindović Ilija

14. Jovanović Jovan (predsednik Privrednog suda u Beogradu)

15. Jocić Dragan (predsednik Apelacionog suda u Nišu)

17. Lutovac Zvezdana

18. Manojlović-Andrić Katarina

23. Miljuš Tatjana

25. Nakić-Momirović Slađana

26. Nikolić Danijela

27. Petrović Radoslav

28. Rađenović Ivana

29. Rašić Milena

31. dr Slijepčević Dragiša, zamenik predsednika suda

32. Stamenković Jasmina

33. Stanić Branko

34. Stanojević Jasminka

36. Strajina Dobrila

37. Subić Vesna

38. Tomić Miroljub

42. Džakula Gordana

ODELJENjE ZA RATNE ZLOČINE

VEĆE

sudija Zorana Trajković - predsednik odeljenja i predsednik veća

sudija Mirjana Ilić - predsednik veća

sudija Dejan Terzić, sudija Apelacionog suda u Novom Sadu - predsednik veća

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane