Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Kvislinška Vučićeva Vlada rastura Srbiju

PRIPREMA POTPUNE OKUPACIJE

Tokom septembra meseca protekle godine, doneta su dva zakona u Skupštini Srbije, koji su po svojoj prirodi skandalozni i predstavljaju još jedan korak u potpunoj kapitulaciji zemlje i njenom potčinjavanju Četvrtom Rajhu koji se stvara na ruševinama Evropske Unije.

Stevan Zivlak

Prvim zakonom, od 9. septembra 2021. godine, potvrdjen je Sporazum o saradnji iz oblasti odbrane izmedju vlade Republike Srbije i vlade Savezne republike Nemačke. Tim sporazumom je potvrdjena činjenica da je Srpska vojska u partnerskom i saradničkom odnosu sa nemačkom soldateskom, da se saradnja zasniva na pravilima NATO pakta, i s tim u vezi se pozivaju strane ugovornice na SOFA sporazum potpisan 1995. godine. Sporazumom se prihvata mogućnost da nemačka vojska šalje trupe, osoblje, sredstva i opremu na teritoriju Srbije, odlukom Saveznog ministarstva odbrane Nemačke, kada je u pitanju odbrambena i bezbednosna politika ( član 1,2,3,4 Sporazuma ).

Skandalozna odredba člana 10., stav 3, amnestira nemačkog vojnika na tlu Srbije od bilo koje odgovornosti za bilo koja dela pred domaćim pravosudjem, već je nemačka soldateska isključivo disciplinski odgovorna nemačkoj vrhovnoj komandi.

Članom 13. je predvidjeno da sporazum važi na neodredjeno vreme, a član 15 stav 2., posebno zlokobno zvuči pošto predvidja da ukoliko se ugovor raskine sa na primer srpske strane, otkazni rok je šest meseci, ali se sve započete aktivnosti i pored otkaza sporazuma, nastavljaju dok se vojne aktivnosti ( čitaj : okupacija ) ne okončaju.

Time su stvorene pravne predpostavke za legalnu, pravno zaštićenu i unapred prihvaćenu okupaciju naše domovine, a nemački vojnik na tlu naše zemlje je potpuno izuzet od gonjenja za ratne zločine i kršenja ratnog prava u borbi protiv eventualnih pobunjenika. Ratna doktrina streljanja sto za jednoga ne samo da će biti dozvoljena, već srbske vlasti neće imati pravo ni da pokreću postupke protiv nemačkih vojnika koji budu vršili streljanja, već su oni isključivo disciplinski odgovorni nemačkoj vrhovnoj komandi, po slovu ovog sporazuma.

Osnovno pitanje na koje treba da odgovore članovi našeg Parlamenta na čelu sa Ivicom Dačićem koji se predstavlja kao navodni antifašista, a svoju SPS naziva netačno naslednicom Saveza komunista, je : šta će nemačka vojska u Republici Srbiji ? Pitanje je jednostavno a odgovor se sam nameće, da u slučaju sloma kvislinških vlasti, izvrši hitnu okupaciju teritorije Srbije i zaštiti južno krilo NATO pakta od sveopšteg narodnog ustanka, a kvislinge zaštiti od narodne pravde. Drugi razlog je da ako se pojave ruski tenkovi na granicama naše zemlje, to jest ponovi se ratna situacija iz vremena kraja Drugog svetskog rata, da se koliko toliko organizuje oružani otpor ruskoj vojsci na teritoriji Srbije, što bi naš narod doveo u veoma tešku situaciju.

Drugi zakon od 10. septembra 2021.godine je još gori, u pitanju je Zakon kojim se potvrdjuje Sporazum izmedju vlade Srbije i vlade Nemačke o ratnim memorijalima.

Tim zakonom je direktno prekršen Zakon o ratnim memorijalima iz 2018.godine Republike Srbije, kojim je strogo zabranjeno dizati spomenike ratnim zločincima i fašističkim borcima po Srbiji.

Sporazumom sa nemačkom vladom, veleizdajnici koji sede u vlasti u Beogradu su prihvatili da se članom 1., sporazuma u potpunosti izjednače nemački fašisti poginuli u Srbiji, sa pogubljenim ratnim zarobljenicima, logorašima, zatvorenicima i drugim osobama iz Srbije koji su ostavili svoje kosti po nemačkim kazamatima i logorima. Taj nečuveni cinizam i možemo reći bezobrazluk je potpisan od naše vlasti bez ikakvog problema, čime su porodice antifašista ne samo duboko povredili već i upozorili o prirodi kvinsliške nacističke vlasti u Srbiji.

Članom 7., srbske izdajničke vlasti su prihvatile da će na teritoriji Srbije, otkrivanje, otkopavanje, iskop, premeštanje i izgradnja spomenika nemačkim fašistima koji su izginuli širom naše zemlje obavljati : Narodni savez za brigu o nemačkim ratnim grobljima ( Volksbund Deutshe Kriegsgraberfursorge e.V.). Predvidjena je i izgradnja prostorija za smeštaj posetioca, uredjenje okolnog prostora i drugi nesmetani radovi kako bi se obeležilo stradanje Hitlerove soldateske . Interesantna odredba je da se sporazum može izuzetno teško raskinuti, da će se registrovati u nadležnim telima UN i tako dalje.

Predvidjena je i izgradnja centralnog memorijalnog spomenika nemačkom vojniku, i to u vreme kada se širom Istočne Evrope redom ruše spomenici hrabrim ruskim vojnicima koji su slomili kičmu nacističkom režimu.

Upravo ova dva sporazuma su i bila razlog dolaska gospodje Merkel u Srbiju jesenas, ona je jednostavno obavila zaostale poslove i zahtevala izvršenje obaveze koje je na sebe preuzeo samozvani i samopostavljeni diktator.

Treba odati priznanje jednom jedinom poslaniku u Skupštini Srbije, gospodinu Vladanu Glišiću, koji je javno ukazao na suštinu i prirodu ovih veleizdajničkih zakona, naprednjački poslanici i poslanici SPS su hladnokrvno digli ruke i izglasali oba zakona, smatrajući da je veleizdaja dozvoljena i nekažnjena u zemlji Srbiji. Neka se ne začude ako budu podvrnuti lustraciji i gubitku gradjanskih prava, veleizdaja se ipak mora sankcionisati.

Činom potpisivanja ova dva sporazuma sa Nemačkom, u Srbiji su izbrisani i poslednji tragovi Antifašizma, koji je bivšu Jugoslaviju izneo na svetsku scenu, na žalost zbog otpora nacizmu je i doživela sudbinu koju smo svedočili zadnjih decenija. Danas svedočimo o slobodno izraženoj volji srbskih vlasti da nemačka čizma dodje na srbsko tle, da nemački vojnik bude potpuno amnestiran, a da naše vlasti pri tome aktivno saradjuju u zaštiti nemačke soldateske na ovim prostorima. Tim činom, prevazišli smo sami sebe kao ljudi, treba nam odati priznanje na tolikom mazohizmu i trpljenju iživljavanja okupatora i njihovih postavljenih janičara na ovom prostoru. Imajmo vere u Gospoda, koji će se smilovati na naš mučeni srbski narod i omogućiti da ponovo zadobijemo slobodu i nezavisnost koju smo u tolikim krvavim bitkama u prošlosti zadobili.

Uveren sam da Antifašizam na ovim prostorima nije do kraja uništen, iskra iz kamena će se zapaliti , sudbina srbskog naroda će biti da ponovo stane na stranu svojih vernih saveznika i ne dozvoli da ga podivljali Četvri Rajh ponovo vojno ne okupira i očisti sa lica zemlje.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane