Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zločin "narodnih" poslanika u Skupštini

Na nedelju dana pred Novu godinu, u potpunom medijskom mraku, dok je narod u predprazničnoj trci, na 23. decembar, Skupština Srbije je odbacila osudu hrvatskih zločina - niti Oluja, niti Jasenovac, niti Jadovno, niti Pag, niti zločini zapisani kamerama Arčibalda Rajsa iz Prvog svetskog rata… ne treba da budu teme u našoj zemlji. Baš kao i posle ubijanja jedne trećine našeg življa u Prvom ratu, milion žrtava u Drugom, proterivanja iz Krajine, Sarajeva, s Kosova… "narodni" poslanici Skupštine Srbije ćute!

Piše: Dr med Jasmina Vučić

Mi koji smo živeli u Jugoslaviji, iskreno voleli "bratstvo i jedinstvo", praštali kako je to traženo od Partije, upražnjavali genuini hrišćanski oproštaj kroz komunistički preprogramiranu negaciju genocida, morali smo se brutalno probuditi kad su naša dečica na traktorima bežala ispod krvatskih i NATO bombi. ZLOČINI SU SE PONOVILI! Pred našim očima!

I dok ceo svet zna da su Jevreji bile žrtve i da nemačka država Jevrejima i danas plaća za počinjena zlodela, niko ne poznaje naša stradanja. Danas, kad pričate s mladim Nemcima, oni znaju da kažu "naši očevi su počinili zločine".

Njihovi učitelji podižu generacije koje neće moći biti manipulisane od bilo koga - samo njihovi lideri mogu biti kupljeni kao i kod nas da izvršavaju nasilničke akte. Nemci su radili i rade na svojoj prošlosti - pričali otvoreno o sopstvenim zlodelima i priznali krivicu! Plaćaju svojim žrtvama. Prva inostrana poseta Merkelove je išla i Izrael - da traži oproštaj! Po zna koji put! Zar Nemci ne treba da dođu kod nas i da se izvine? Kao kod Jevreja? Razlika je: mi smo ćutali! Naša stratišta pokrili travnjacima…

Zlo se po jurističkim princima kažnjava. Po moralnim… po svim ljudskim pravilima! Videli smo kad se oprosti ono što je neoprostivo - da se zločin ponavlja. Kao serijske ubice koje nisu uhvaćene, ustaše samo idu dalje! Njima je posle rata, Vatikan pomogao s lažnim pasošima da pobegnu u Južnu Ameriku. Ovo je tajno podržano od CIA i USA koji su i sami spašavali naciste - naročito naučnici koji su baratali nuklearnim tehnikama i lekari koji su kroz monstruozne medicinske eksperimente imali superiorno znanje, su bili dobrodošli.

Nacistička ideologija živi i danas na Zapadu. Iste spašene ustaše su probale nekoliko puta da napadnu Jugoslaviju. Podržane od zapadnih, u suštini fašističkih snaga, oni su ponovili zločine devedesetih.

A sada kradu srpsku imovinu. Šalju vojsku na Kosovo - dok mi ne smemo. Preko izdajničkih talasa Radio BG1 emituju svoje božićne čestitke i katoličko-satanske poruke. S strašnim ustaškim akcentom, uzimaju naše medijske prostore. Njihove pesme, priče, interesi… su prioritetni u Srbiji. I, stavljaju nam kamenje na tom famoznom "putu u Evropu". Kad čujem njihove akcente u "našim" medijima, jeza me prožme i slika moje nesuđene rodbine, ispliva mi pred oči: vidim dečicu plave kose, dve do tri godine stare, jedva stoje na svojim debeljuškastim nogicama… natrpane na ustaške kamione, skinute s ruku srBskih majki, dobroćudno smeškajući na suncu Bosanske Krajine.. za put u jedini koncentracioni logor za decu, u krvatsku.

Postoje fotografije o njima - istinite, fizičke. To behu moji rođaci koje nisam nikad upoznala. Nikada mogla da se poigram s njima… ali, ne dam da mi ih otmu. Oni žive u meni! To su oni o kojima je Branko Ćopić pisao, ćutajući o komunističkom ćutanju! To su oni koje su mi pokrale te ustaše koje "narodni" poslanici neće da optuže! Neće da kazne zločin!!! A Ćopić je mislio da se ne može ništa protiv zla… nije rađao da mu deca ne budu ni dželati ni žrtve, nije ustao protiv sotone… i ona ga je pobedila.

Komunisti su mog dedu kolonizovali, posle, prećutanih zločina. Ispraznili su zapadnu Bosnu da stvore slobodan prostor za dalja ustaška pirovanja. Onog seljaka, koji je dan i noć postavljao stražu ispred svog sela, na visoko drveće, da spase svoje i od ustaša i od Nemaca i od komunista… baš kako je to opet, Branko Ćopić opisao… tog božebojažljivog seljaka su "kolonizovali" u Vojvodinu… da rastem bez rođaka… otuđena od zemlje porekla, otuđena od mojih Vučića… čija su imena najbrojnija na jasenovačkim pločama, živim u tuđini…

Nas Srbe su raseljavali. Zemlju nam uzimali. Cepali Srbiju… A sada, hoće, da ja, ćutim. Da zaboravim sliku mojih plavušana, milih mojih… ? NE! Ima da se čuje Istina. I Smilja Tišma koja je u Skuptišini na 23. decembar ove godine, ispričala svoje stradanje u tom ustaškom logoru, Jasenovcu, gorem od Aušvica! Mora da se čuje!

Kao što Rusi jednom godišnje nose slike svojih heroja, mi bi morali da nosimo slike naših stradalih, da ih dignemo uvis i da ih ne damo zaboravu. zato što nismo obeležili stratišta stradanja, stavili slike, sačuvali barake gde su zločinci činili zlodela,tražili odštetu i Pravdu, nismo kaznili zločin, nego ga stavili pod tepih, ćutali…. niko u svetu ne zna šta se nama desilo. Ne zna da smo bili žrtve, nekoliko puta! Naša diplomatija ćuti o tome! Svet je naš film o Jasenovcu smatrao propagandom - to je normalno, kad sami ćutimo o vitalnim istorijskim temama!

Ne samo da kriminalna Skupština ne-Srba Srbije ćuti o hrvatskim zločinima, nego ćuti i o Kosovu! Ista bedna velizdajnička politika "narodnih" poslanika koji nisu narodni nego tuđinski se praktikuje i na Kosovu. Dok tuču naše bake, decu, pucaju na narod, otimaju, pljačkaju sve što je naše, groblja nam ruše, crkve pale… dotle nema optužbi iz Skupštine! Čak se ovi zločini i nagrađuju, samoubilačkim otvaranjem vrata u takozvanom "otvorenom Balkanu"! Šiptarski nezaposleni, banditi, prodavači droge… mogu sada slobodno kroz Srbiju - zahvaljujući pameti "našeg" predsednika AV!

Zašto Albanci ne bi rušili naše grobove, kad mi ne činimo ništa? Zašto da ne otimaju, kad ne branimo svoje? Zašto da nas ne gaze? 50% više incidenata na Kosovu sa ovom politikom, jeste normalna posledica, aktuelne politike koja je jasno anti-srBska! Ona je čak genocidna, kaže otac Antonije (koji svake subote oko pet sati, drži litiju koju možete uživo da pratitie na Jutjubu, na Media Group 011). Jeste GENOCIDNA! O četvorostrukom auto-genocidu unutrašnje politike Srbije i kako spasiti narod, pisala sam ovde:

Dok Radio BG1 u emisiji u Središtu pažnje, na 27. decembar, otvara emisiju s temom: "uspesi srpske diplomatije" i uspehom smatra oživljavanje stare komunističke ideologije nesvrstanih… koja ničim nije pomogla našem srpskom rodu, genocid nesmetano ide dalje. On je realan kao i fotografija moje nesuđene rodbine iz Bosanske krajine.

Sada, posle ove odluke Skupštine, je jasno da je i spoljna politika ove vlade auto-genocidna - ona ne štiti naše interese. Ne samo da očigledno psihički bolestan predsednik AV, ne-vučićkog porekla i ne-srBske politike, mora hitno da se skloni nego i cela skupština da se čisti! Tužiti ih sve zajedno za zločin protiv humanosti, što jeste prikrivanje zločina - to je saučesništvo! Tužiti i njihove zapadne gazde kao i hrvatske ubice. Tužiti vatikanske pedofile koji su vodili pir protiv nas ne samo u oba svetska rata, devedesetih, nego i pre… od rimskih vremena nas neprestano napadaju.

Sada nam crkvu i kulturu proglašavaju, egipatskom (kopskom)! Vatikanu pokradena dobra oteti i podeliti našem narodu - jer su pijavice od naše krvi profitirale. I Nemci da plate za dva rata. I ameri da plate!

Vreme je da plate. A mi da budemo oprani, bogati, jaki… u Pravdi božijoj koja je naša.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane