Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (230)

Psi koji vole da ližu Vučiću dupe

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? Ko je nova ministarka pravde Maja Popović, službenica Bezbednosno informativne agencije. O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid. U ovom broju zamenjuje ga Milovan Brkić, jer je Glamočanin na dužem lečenju.

Milovan Brkić

Koristim priliku dok Nenad Stefanović, zamenik u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nije postavljen za prvog tužioca i tako smeni Natašu Krivokapić, lanem na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegov okot.

Pomenuti Nenad Stefanović je rukovodilac Odeljenja za korupciju Višeg tužilaštva. Koliki je učinak ovog odeljenja, poznato je javnosti. Ćute kao zaliveni, a oglašavaju se se samo kada treba da ližu dupe srpskom tiraninu. A dupe je i gospodina Stefanovića preporučilo za rad u tužilaštvu.

Za samo sedam godina provedenih u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, i kao zamenik tužioca i u Višem javnom tužilaštvu, eto ga na čelu najvećeg i najuticajnijeg tužilaštva.

Kada sam pitao člana Državnog veća tužilaštva zašto su unapredili Stefanovića u zamenika Nataše Krivokapić, lakonski je odgovorio - po ključu. Rekao je da procenat onih iz LGBT zajednice moraju da napreduju. Dupe Nenada Stefanovića dopalo se gospodar Vučiću. I nije pogrešio.

Kao zamenik tužioca i šef Odeljenja za korupciju, Stefanović je ćuljio uši kao radare. Nikog nije optužio za koruptivne radnje koje su Srbiju dovele na rub propasti.

Pomenuti Nenad je osnovao udruženje sudija i tužilaca, koje se pokazalo kao zaštitnik svih predsednikovih zločina. Sudovi i tužilaštva su po zakonu u različitim pozicijama. Njihovo zajedničko delovanje dovodi u ozbiljnu sumnju nezavisnost sudija.

U Srbiji deluje Društvo sudija i Udruženje javnih tužilaca i tužilačkih pomoćnika. Oba su gunđala na diktatorove odluke, gaženje ustava Srbije, napade na nezavisnost sudstva i samostalnost tužilaštva.

Onda je Vučić odgajio svoje pse napadače, koji vole da mu ližu dupe. Ker predvodnik je Nenad Stefanović. Odmah ga je unapredio za šefa odeljenja za korupciju. Kakva crna korupcija, nema je u Srbiji. I nema Neša vremena za takve gluposti. On brani predsednika.

Najmanje jednom nedeljno Nenad izdaje saopštenja kojim udara po Udruženju javnih tužilaca i tužilačkih pomoćnika, na Društvo sudija Srbije, na nezavisne medije i opoziciju...

''Ne dam predsednika, ne dam. Sve ću da vas pohapsim'',- poručuje Neša, a dupe mu se steže. Pita se da li će Vođa da čuje njegove glasove, njegovu odbranu njegove nedodirljivosti.

Na mene se pomenuti Stefanović bio nameračio.

Posle svakog oglašavanja Vučića povodom mog ''poziva na njegovo ubistvo'', zalajao bi i Stefanović pod kapom Udruženja sudija i javnih tužilaca.

Prenosim jedno od tih saopštenja.

UDRUŽENJE SUDIJA I TUŽILACA SRBIJE: Nadležno tužilaštvo da reaguje na na pretnje Milovana Brkića predsedniku Srbije (preneo je saopštenje i Pink).

''Udruženje sudija i tužilaca Srbije (UST) oštro osuđuje pretnje koje je predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću ponovo uputio Milovan Brkić, urednik Tabloida.

U saopštenju UST koje prenosimo u celosti navodi se zahtev da nadležno tužilaštvo reaguje u skladu sa zakonom i svojim ovlašćenjima:

"UST je u poslednje vreme više puta ukazivalo na neodmerene izjave kojima se ugrožava sigurnost visokih državnih predstavnika, odnosno poziva na njihovu nasilnu smenu ili ubistvo, te pozivalo nadležne organe da postupe u skladu sa zakonom, zbog čega izostanak reakcije smatra neprihvatljivim ponašanjem koje nas udaljava od ideje ozbiljne pravne države i pravosudnog sistema. Ono sto posebno zabrinjava jeste odsustvo bilo kakve osude ovakvih ponašanja od strane struke.

Ugrožavanjem legitimno izabranih predstavnika države ugrožava se i stabilnost i pravni poredak Republike Srbije zato je potrebna nulta tolerancija na ovakve inkriminisane aktivnosti bez obzira ko ih preduzima.

UST izražava zabrinutost zbog sve učestalijih informacija u medijima o ugroženosti bezbednosti predsednika Aleksandra Vučića",

Nenad Stefanović,

Predsednik Udruženja sudija i tužilaca Srbije

Dakle, zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu Nenad Stefanović poziva Više javno tužilaštvo u Beogradu, kao stvarno nadležno, ''da reaguje u skladu sa zakonom i svojim ovlašćenjima". To tužilaštvo je čitalo i čitalo navedene tekstove i našlo je da nema mesta da ''reaguje u skladu sa zakonom i svojim ovlašćenjima''.

Posle petog oglašavanja Nenada Stefanovića, kojim je tražio moje hapšenje, poslao sam mu pismo - '' Čibe, džukelo, jebo te Vučić u dupe''.

Ali, nije šala. Sada će Nenad biti tužilac koji rukovodi radom najvećeg tužilaštva u zemlji, koji izdaje obavezujuća uputstva zamenicima, koji raportira - '' Gospodine predsedniče, samo zovi, letećemo ka orlovi. Ko su ti, majčini sinovi, koji loše misle o Vama''. Pa kada mu se Vule javi i kaže - ''Nešo, lepi moj, malo spusti loptu, ne možemo ih sve pohapsiti, pogotovu Milovana. Njega nikako. Iza njega stoje, znaš ko...''. Neša se rasplače - ''pa on mene ne voli, a ja ginem za njega.''

Dakle, došla su zadnja vremena, da spodoba poput Nenada Stefanovića seda u stolicu Nataše Krivokapić, koja je Vučiću bila i ''vjera i nevjera''. Tužila je većinu onih koji su smetali Vučiću, kumu Nikoli Petroviću, bratu Andreju....

Mene je tužila samo jednom, da sam ugrozio sigurnost kuma Nikole, mada je bila pomenuta u istoj rečenici. Ona se nije uplašila, Nikola Petrović jeste. I Viši sud me je osudio na tri meseca zatvora, a presudu je potvrdio i Zoran Savić u Apelacionom sudu u Beogradu. Milena Rašić, sveži sudija Vrhovnog kasacionog suda odbila je zahtev za zaštitu zakonitosti. Zaštitila je od moje neizgovorene pretnje Nikolu Petrovića, ali neće moći od tužilaca Evropske unije.

Opkoljen sa svih strana, Vučić se kurobeca. Nada se da će njega i njegovu bandu zaštiti pomenuti Neša. A u Apelacionom tužilaštvu u Beogradu, koje je iznad Nenada Stefanovića ostaje Tomislav Kilibarda. Ovaj samohrani otac, koga je ostavila žena, koja je sudija Višeg suda u Beogradu, oličenje je psa napadača koji čuva režim i njegove vođe.

Iznad Kilibarde i Stefanovića je Zagorka Dolovac, koja je u trinaestoj godini vršenja funkcije Javnog tužioca Srbije.

Posebno je značajna uloga Mladena Nenadića, specijalnog tužioca za organizovani kriminal, koji je u drugom mandatu. Došao je iz Čačka, iz advokature, dobio je od Vučića pre tri meseca 20 miliona evra da štiti Vođu i njegov kartel. Da mu jede iz ruke. Prethodno je tužilac Nenadić pokrio stotine krivičnih dela braće Vučić i njihovih saradnika.

Ovakve spodobe u tužilačkoj organizaciji, u lancu rukovođenja, nema nijedna zemlja na planeti. Zaga i Kilibarda su iznjedreni u kadrovskom salonu Demokratske stranke, koja je u izumiranju. Vučić ih je ostavio u svojoj službi, nema većih (ništarija) od njih dvoje, plus Neša.

Najavljene promene Ustava Srbije, putem referenduma, mada niko živ ne zna šta se menja u Ustavu Srbije, jer se to čuva kao državna tajna, samo je važno da se glasa, treba da ozakone Vučićevu vlast na pravosuđem. On će nastaviti da optužuje, osuđuje, kažnjava i izvršava kazne, da pomiluje, ako tako proceni, da pušta iz pritvora.

Šizofreni diktator prvo najavi akciju istorijskog hapšenja, jer ''on se ne plaši nikoga'', pa Velika propaganda laži poziva nekoliko dana na hapšenje pomenutog, čeprkajući po njegovoj biografiji (... da je mrzeo nastavnika pevanja u osnovnoj, da je psovao Boga, da nije išao u crkvu, da se često razboljevao, imao je kašalj, što ukazuje da je sklon samoubistvu, pa postoji mogućnost da se obesi u zatvoru, ili da doktor Tibi to reši u bolnici, on ima laku ruku...), pa ''analitičari'' opisuju ko će sve protiv tipovanog svedočiti, zašta će ga optužiti...

Tako je Darko Elez sa Pala najavljen kao ''svedok saradnik-pokajnik koji će rasturiti Dijanu i strpati je na doživotni zatvor''! Elez je osuđen na 15 godina zatvora i reč je o čoveku koji se ne obračunava sa ženama, on je ozbiljan kalibar. Ali, važno je da stoka koju poziva Milomir Marić zvani Čmarić na Happy, ili Sarapa na Pink, da obrađuju tipovanog, ili sveže uhapšenog, da najavljuju njegovo samoubistvo, stavljaju bekstvo u izgled, neki ga i kunu što se drznuo da bude neveran gazdi Vučiću.

Zašto ispisujem ove redove, koji su poznati upućenom delu javnosti.

Zato da podsetim Vučića da je prošlo vreme kada bi svaki njegov potez, briselski komesari kojima je trpao milione evra u džepove, ocenili kao napredak u ispunjavanju uslova za članstvo Srbije u EU.

Još u njegovu korist telali gospođa Ursula fon Der Lajen, koja je poslednji čovek Angele Merkel, koju pripremaju za hapšenje, jer je Laura Kovesi nemilosrdna, odnosno njen zamenik koji je u Nemačkoj, koji će voditi optužnice protiv korumpiranih službenika Evropske komisije i njihovih saradnika u domicilnim državama.

Kada je 16. decembra doneta u Evropskom parlamentu rezolucija protiv Srbije, za Vučića je to bila smrtna presuda. Njegovi prijatelji sa Balkana su reagovali racionalno. Zoran Zaev, sa kojim je samo tri dana ranije potpisao akt o stvaranju Velike Albanije u Elbasanu, podneo je ostavku. Predsednik Crne Gore Milo Đukanović je najavio povlačenje sa mesta predsednika Republike Crne Gore.

Milorad Dodik je postao svestan da ga Vučić prodaje kao ludu Maru. Toga su, na Vučićevu žalost, svesni i njegovi najbliži saradnici.

Kada početkom februara podviknu na njega, predaće Anu Brnabić, njenog brata i svoje kumove, a da ne trepne. Biće u pripravnosti da zbriše preko Dunava u Peštu, gde je preneo ogromnu količinu novca da plati ''bratu Orbanu'' zaštitu.

Srpski diktator je porobio pravosuđe. Drži tužioce koji mu jedu iz ruke. Ministarka pravde je koleginica sa fakulteta, a njena kuma, takođe godište Vučićevo, predsednica je Vrhovnog kasacionog suda.

Kako razbiti tu spregu.

Evropskim komesarima i onima iz administracije predsednika Džozefa Bajdena je došlo iz dupeta u glavu, da je Srbija bastion maraka i kriminala, da nema šanse da uspostave iole institucionalnu državu. Ko će da hapsi nekoliko hiljada Vučićevih saradnika ogrezlih u najgorem kriminalu?

Da li će to uraditi, ili moći, Aleksandar Vulin.

Koliko je opasna Vučićeva mafija, pokazuje i generalni sekretar NATO alijanse Jens Stoltenberg, koji je na vest da će NATO hapsiti balkansku mafiju, brže bolje najavio odlazak iz Alijanse. Puni su i njegovi džepovi, pa uhapšeni mogu da ga povuku sa sobom!

Oni koji su u lancu odlučivanja u pravosudnom sistemu su povezani kriminalom i zločinima. Uskoro će i oni biti svezani. Na Kosovu se pravi hitno zatvor u kojem će provsti ostatak života.

1

Jelena, žena koje nema

Mnogo je smrti i krvi ostavio Vučićev režim. Dok su ''tragali'' za nestalom devojčicom Tijanom Jurić, srpski minstar Nebojša Stefanović se surovo poigravao sa srpskom javnošću. Obaveštavao nas je da je ona viđena te u Segedinu, te u Pešti, mada je znao da je ona mrtva. Inspektori subotičke Policijske uprave rešili su' ''nestanak'' za tri sata, uz pomoć njenog mobilnog, locirajući trasu kojom se kretala. Odmah su utvrdili mesto gde se nalazi i identifikovali, po mobitelu, lice sa kojim se našla na tom mestu.

Ministar policije, koga danas sažaljevamo, a reč je o opasnom kriminalcu, činio je to da bi odvratio pažnju javnosti od ubistva pevačice Jelene Marjanović. Njen ubica još nije otkriven, ali je na optuženičkoj klupi još njen suprug Zoran Marjanović.

Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila 2016. godine. Sud je 2019. godine prihvatio treću verziju optužnice, po kojoj se postupak vodi protiv okrivljenog Zorana Marjanovića. Dokaze protiv muža ubijene pevačice u javnosti su iznosili državni funkcioneri, među kojima i tadašnji ministar policije Nebojša Stefanović. Aleksandar Vučić je izrekao presudu, kojom je Marjanovića oglasio krivim.

Stefanović je tvrdio da je Marjanović nestanak svoje supruge „prijavio četiri ili pet sati nakon nestanka, odnosno, ajde da kažemo, ubistva".

- Pet sati niko nije znao da je bilo ko nestao i da se bilo šta desilo. Vi to prijavljujete četiri-pet sati kasnije, to je sasvim dovoljno vreme da možete da preduzmete bilo šta u tom nekom intervalu, i da onda, kad je sve pripremljeno, pozovete policiju posle pet sati - rekao je ministar policije.

Stefanović je znao da to nije istina. Postoji snimak telefonskog poziva na broj 192, tačno u 17 sati, 30 minuta i 29 sekundi, kojim je Zoran Marjanović obavestio policiju da je nestala njegova supruga Jelena. Iako nije uvršten u sudske spise, snimak tog četvorominutnog razgovora poseduju advokati, koji su ga nedavno prosledili medijima.

Zoran i Jelena Marjanović, sa ćerkom, na Dunavski nasip kod borčanskog naselja Crvenka stigli su u 16,33 sati. Posle nekoliko minuta zagrevanja, pevačica je krenula da džogira dolmom. U 16,43 poslala je sms poruku prijateljici. Zoran je suprugu pozvao u 17,05. Njen telefon je bio uključen, ali poziv nije prihvaćen. Kad se, posle prolaska stazom po kojoj je Jelena obično trčala, uverio da je nema, Marjanović je zvao policiju.

- Ja sam sa ćerkom na nasipu. Izašli smo da majka trči, da vežba. Ona je otišla da trči i nestala je. Nema je. Evo, ja je sa ćerkom pola sata tražim na trim stazi, ovde u Borči - rekao je Marjanović operaterki, koja se javila na 192.

- Pa, vratiće se, gospodine. Ne razumem o čemu se radi. Žena... Pola sata je nema. Možda vas nije videla pozadi, trčala je napred i sad... Vratiće se, pola sata je nema samo... - rekla je policajka iz dežurne službe.

Posle Marjanovićevog zahteva da policija locira njen mobilni, dok je dostupan, policajka je prebacila vezu na Policijsku upravu Borča. Marjanović je ponovo objasnio gde se nalazi i šta se dogodilo. Na snimku se čuje i kako jedan policajac obaveštava drugog: „Ma, neki izgubio mamu na nasipu. Mama mu trči na nasipu i neće da mu se javi na telefon. Kako da je lociramo? Šta treba? Prijava, je l?"

Od nesnalaženja policajaca iz dežurne službe, koje ne može da se opravda, mnogo teže posledice po ceo slučaj ostavile su izjave političara iz vrha vlasti. Ministar policije je svesno lagao, pokušavajući da Marjanovića predstavi kao ubicu, koji je „četiri ili pet sati pripremao sve", pa tek onda zvao policiju. Predsednik Srbije Vučić je otišao još dalje u osudi „ubice" protiv koga u tom trenutku još nije ni potvrđena optužnica.

- Majci svog deteta je probio lobanju na ne znam koliko mesta... Treba da vidite te slike, strašno - govorio je Vučić, koji je u vreme izborne tišine, 21. aprila 2016. godine, rekao da će „ubica biti uhapšen u narednih 48 sati".

Postoje dokazi da su Vučić i Stefanović, kao i drugi političari iz vlasti, uticali na tok istrage, optužnicu i sudski postupak. Teško je poverovati da su to radili iz nehata, pre će biti da su pokušavali da zaštite pravog ubicu, nekoga iz svog okruženja. Magazin Tabloid je i identifikovao ubicu.

2

Uvek spremni da osude

Udruženje sudija i tužilaca Srbije oštro je osudilo pretnje upućene predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, navodi se u saopštenju koje potpisuje predsednik UST Nenad Stefanović.

UST, kako se navodi dalje, nalazi da se pretnje moraju posmatrati iz perspektive bespoštedne borbe protiv organizovanog kriminala, koja dodatno ugrožava bezbednost predsednika, budući da istoj daje snažnu i jasnu podršku.

- Jedini odgovor tužilačke organizacije i MUP može biti samo odlučna reakcija, koju udruženje očekuje u najkraćem roku, kojom se šalje direktna poruka da državni organi pretnje i nasilje neće tolerisati ni u kom obliku, niti će se povlačiti pred njima - zaključuje se u saopštenju.

3

Čekajući bekstvo

Posle 7. godina i devet meseci, iz ćelija Okružnog zatvora u Beogradu, Darko Šarić je, odlukom Apelacionog suda u Beogradu, koje je donelo odluku da se pred većem održi glavni pretres, preinačilo rešenje o produženju pritvora i gospodinu Šariću izreklo meru obezbeđenja - kućnim pritvorom uz elektronsku nanogicu. To je, nema sumnje, mnogo blaža mera od pritvora koji se izdržava pod zatvorskim uslovima.

Teško je razumeti da ni posle osam godina, optuženom nije izrečena pravnosnažna presuda.

Zamenom kućnim pritvorom Vučić je navukao bes međunarodne zajednice na Šariće. Odluka o kućnom pritvoru je konačna, sud je može promeniti jedino ako on pokuša bekstvo, što je teško i pretpostaviti.

Zašto je Vučić toliko dugo držao Darka Šarića u pritvoru?

Magazin Tabloid je u prošlom broju pisao o pregovorima koje je Vladimir Cvijan, advokat i visoki funkcioner stranke, vodio sa optuženim, po nalogu Aleksandra Vučića. Ako je verovati Cvijanovim tonskim zapisima, onda je reč o najdrskijoj uceni koju je prema nekom ikada iko učinio.

Uoči bekstva, Vučić ostavlja slučaj novim vlasima, koje će želeti da se osvete Vučiću, ohrabreni podrškom međunarodnih službi.

Upućeni tvrde da Vučić računa na Darkovu neopreznost, pa se nada da će ga njegovi jurišni odredi likvidirati, kao i mnoge druge. Po onoj narodnoj - Mrtva usta ne govore! Setimo se kako je ubijen advokat Dragoslav Ognjanović, branilac Darkov, a da istraga nije uputila ni moguće izvršioce!

Srpski tiranin voli da se igra životima onih kojima duguje mnogo.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane