https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Inicijativa

Pozivamo građane da se peticijom odreknu od dugova u koje nas uvaljuje Vučićeva zločinačka klika

ODRIČEMO SE...

Pripremajući se za bekstvo, Vučić, premijerka Brnabić, ministri Zorana Mihajlović, Siniša Mali, Tomislav Momirović, gradonačelnici Novog Sada Miloš Vučević i Beograda Goran Vesić .... potpisuju ugovore u koje nemamo uvida, a koji će doći na naplatu njihovim bekstvom ili hapšenjem. Pozivamo građane da peticijom obavestimo međunarodnu zajednicu da nećemo priznati dugove koje zločinačka kamarila Aleksandra Vučića potpisuje ovih dana, zadužujući nas milijardama evra i dolara.

M. Grabež

Često se događalo da su u Srbiji objavljivane u rubrikama ''lični oglasi'' neobične poruke.

"Odričemo se našeg sina Ilije Mitrovića i obaveštavamo da ne priznajemo njegove dugove i da ih nećemo vraćati. Otac Milorad i majka Stanislava iz sela ....''

Kada im sinovi, kćeri, ili očevi, počnu da rasprodaju imovinu, kockaju i srljaju u propast, roditelji su se oglasima od njih odricali, obaveštavajući javnost da ne priznaju njihove dugove.

Ovih dana srpski diktator Aleksandar Vučić, pod teretom i pritiskom javnosti da će ga štrajkom i blokadom oterati s vlasti, zbog pljačke u koju nas je uveo dovodeći kompaniju Rio Tinto da nas potruje, poručuje da moramo kompaniji da platimo štetu od oko milijardu evra! Njegova pulenka Ana Brnabić taj iznos je prepolovila, dakle pola milijarde, pa neka idu, dok ministarka Zorana Mihajlović tvrdi da možemo da prođemo samo sa 100.000 evra!

"Vlada je skoro blizu da donese odluku o poništavanju dozvola za rad kompaniji Rio Tinto" - poručio nam je u najnovijem obraćanju šizofreni Vučić.

Kakve će to ugovore ova zločinačka družina potpisati, ostavljajući nam u obavezi da nas i ova kompanija ostavi bez gaća?

Niko u Srbiji nema uvida koliko je Aleksandar Vučić, sa svojom mafijom, ministrima Sinišom Malim, Zoranom Mihajlović, Aleksandrom Antićem, Nebojšom Stefanovićem ... zadužio Srbiju, potpisivanjem štetnih i koruptivnih ugovora.

Vršilac dužnosti direktora EPS-a Milorad Grčić podneo je 12. januara ostavku i pismom se obratio premijerki Ani Brnabić.

U tom pismu Brnabićki, u kome navodi kakvo je bilo poslovanje EPS-a i koji su bili najveći problemi u radu poslednjih godina, on ističe:

Ovim putem želim da vas upoznam sa sadržajem pisma, koje sam juče uputio predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću. Poštujem državnu hijerarhiju, ali sam se prvo obratio predsedniku Vučiću, jer sam i posao vršioca dužnosti direktora „Elektroprivrede Srbije", ali i politički angažman i članstvo u Srpskoj naprednoj stranci prihvatio isključivo zbog Aleksandra Vučića…

Oštećenje ove mašine u kopu Tamnava smanjilo je prizvodne kapacitete EPS za 50 odsto

Predsednika Republike obavestio sam da podnosim neopozivu ostavku na mesto vršioca dužnosti direktora EPS, koju sam obavljao prethodnih godina u izuzetno složenim okolnostima…

Poštovana predsednice Vlade Srbije, na kraju ovog, opširnog izlaganja, želim da vam skrenem pažnju na jedan važan momenat. Sada, kada više nisam vršilac dužnosti direktora EPS, kada mogu da kažem ono što mi na srcu leži, ne mareći za hijerarhiju, upozoravam vas na sledeće.

Ukoliko gospođa Zorana Mihajlović ostane na čelu Ministarstva rudarstva i energetike duže od tri meseca, ako bude vodila to ministarstvo i jedan jedini dan posle izbora, naš elektroenergetski sistem je osuđen na smrtnu kaznu, na potpunu propast.

Gospođa Mihajlović radeći za svoje mentore iz zapadnih ambasada i svoje poslovne partnere, ne uništava samo jedno od najvažnijih ministarstava, ona potpuno razgrađuje naš celokupni elektroenergetski potencijal i uništava taj sektor, koji je srce naše države.

Neznanje vodećih kadrova SNS u EPS-u dovelo je do milionskih šteta za Srbiju

Kao čovek, koji nema visoke titule i koji nije vaspitan tako da ume na pravi način da se smeška licemerima iz kruga dvojke, ali kome su Srbija i naš narod, naša država, u srcu, upozoravam vas i molim da preduzmete sve kako bi na čelo tog ministarstva nakon izbora došao neko ko voli svoju državu, a ne samo svoj džep i svoju fotelju, koju pokušava da sačuva preko zapadnih ambasadora.

Ja sam sebe na ovom poslu dao u potpunosti, jer verujem istinskom patrioti i zaštitniku svog naroda, predsedniku Aleksandru Vučiću.

Ako dozvolite da mimo njega, elektroenergetski sistem Srbije vode ljudi poput Zorane Mihajlović, Srbija će postati šaka jada, koju svako može da pozoba.", zaključuje Grčić.

To nam poručuje Milorad Grčić, čovek potpuno nekompetentan da vodi išta drugo od svoje roštiljdžijske radnje u Obrenovcu, priznajući da ga je na mesto dugogodišnjeg vršioca dužnosti direktora EPS-a doveo Aleksandar Vučić, koji, takođe, nema nikakva ustavna ovlašćenja da odlučuje o bilo čemu!

Obaveštajna zajednica SAD-a i Europol ušle su u trag milijardama evra i dolara koje je opljačkao Vučićev kartel, iznoseći ih u američke, evropske, kineske i arapske banke...

Pripremajući se za bekstvo, Vučić, premijerka Brnabić, ministri Zorana Mihajlović, Siniša Mali, Tomislav Momirović, gradonačelnici Novog Sada Miloš Vučević i Beograda Goran Vesić, potpisuju ugovore u koje nemamo uvida, a koji će doći na naplatu njihovim bekstvom ili hapšenjem.

Pozivamo građane da peticijom obavestimo međunarodnu zajednicu da nećemo priznati dugove koje zločinačka kamarila Aleksandra Vučića potpisuje ovih dana, zadužujući nas milijardama evra i dolara.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane