Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Vulinove perjanice u MUP-u

Ko će njih pohapsiti

Zadnje je vreme da se pobunimo mi profesionalci i sindikalci u policiji protiv političkih kadrova i lopova koji su nam postavljeni za šefove i zbog kojih svaki dan trpimo nezadovoljstvo naroda zbog njihove nesposobnosti i nestručnosti, navodi se u pismu dostavljenom redakciji Magazina Tabloid

***

DEJAN KOVAČEVIĆ - pomoćnik ministra - načelnik sektora unutrašnje kontrole u MUP

Za vreme dok je bio zamenik načelnika Policijske uprave u Prokuplju, koje mu je inače bilo prvo radon mesto u policiji, bio je pod istragom unutrašnje kontrole zbog zloupotrebe službenog položaja.Nakon toga raspoređuje se u jedinicu za finansijske istrage za jug Srbije. Kovačevićeva bliskost sa AleksandromVulinom, novim ministrom policije, postala je vidljiva 2014. godine kada je postavljen za pomoćnika direktora Inspektorata za rad u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, čiji je ministar tada bio Vulin. A direktor Inspektorata za rad je bio Bojan Jocić, kum Dejana Kovačeviča i sadašnji državni sekretar MUP-a.

Kovačević je na tom mestu ostao do 2017, kada se u činu "pukovnika" policije vratio u Upravu kriminajističke policije za koordinatora. Tu je radio dok nije izabran za direktora javnog gradskog preduzeća "Beograd vode". U policiji znaju da zajedno sa svojim kumom Bojanom Jocićem, inače državnim sekretarom u MUP i zamenikom ministra Vulina, uzima pare za zapošljavanje u MUP, o čemu je i govorio uzbunjivač policajac Milan Dumanović na televiziji, da se bavi berzom i voli skupa kola. Koristi državni stan koji mu plaća Vlada Srbije, a takođe je i član Nadzornog odbora Agencije za bezbednost saobraćaja gde dobija visoku naknadu i ko zna gde još. Da li je u sukobu interesa?

Mesečna primanja ovog pukovnika i šefa unutrašnje kontrole prelaze pola miliona dinara, plus troškovi službenog vozila najnovijeg BMW i stana. Poznato je da je zaposlio i svoju ljubavnicu u unutrašnju kontrolu. Čime je zaslužio da ga građani Srbije toliko plaćaju?

Na poslu voli da psuje pred svojim ulizicama saradnicima, sa kojima puši I pije po ceo dan po kancelarijama, a za proslavu Nove 2022. godine u Filmskom gradu su se toliko napili da je i saobraćajna policija imala posla sa njima, ali su morali da ih puste da ne bi ostali bez posla.To je unutrašnja kontrola MUP. Pitajte Željka Vortića, jednog od načelnika u sektoru, koji je takođe zaustavljen u alkoholisanom stanju 29.12.2021. godine nakon proslave Nove godine u Filmskom gradu bez poštovanja epidemioloških mera.

Glavni zadatak Dejana Kovačevića i njegovih sledbenika jeste da peglaju afere vezane za MUP i političare u kojima su umešani, a zloupotrebom unutrašnje kontrole, ko bi mogao to bolje da uradi!

BOJAN JOCIĆ - državni sekretar u MUP

Sa mesta državnog sekretara u Vojsci Srbije, minister Vulin ga dovodi na isto mesto i u MUP. Radno iskustvo: VF TEL a Siemens company, Sektor prodaje - Telefonija AD, Sektor komercijale, zamenik rukovodioca, Telefonija AD. Sektor komercijale, rukovodilac, Telefonija AD, Sektor informacionih komunikacionih tehnologija, izvršni direktor i 2014 -PS Telefonija AD, generalni direktor. Zna se da je ovu firmu doveo do stečaja.

U periodu 2014-2017 - Inspektorat za rad (Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja), direktor. Za svoga zamenika doveo je kuma Dejana Kovačevića, sada načelnika Sektora unutrašnje kontrole u MUP sa kojim zgrće velike pare.

Inače Jocić i Dejan Kovačević su rodom iz Prokuplja. I on je takođe član Nadzornog odbora Agencije za bezbednost saobraćaja. i njegova primanja su preko pola miliona dinara mesečno...skupa službena kola, telefoni, službeni stan...

General policije Slobodan Malešić - pomoćnik direktora

Pobednik u svakoj vlasti i verni sluga, ovaj general nema šta nema u svojoj profesionalnoj karijeri. Počeo je kao obezbeđenje ministra Jočića, gde je uništio više službenih kola pijan, a takođe je dao blindirani džip ministra za svadbu svoga druga na kojoj je bio i kum..Šuruje sa svim kriminalcima koji su mu preko vlasti i omogućili da dobije ovaj čin. Prijepoljska veza doseže svuda pa i u MUP.

Zna li Srbija uopšte ko je taj čovek? Znaju li se možda njegove stvarne sposobnosti, a ne one "nakićene" u njegovoj biografiji.

Slobodan Malešić je rođen u selu nadomak Prijepolja. Završio je srednju školu unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici 1995. godine. Zatim je upisao Policijsku akademiju koju je na jedvite jade završio sa prosekom 6. Kao tako školovan policajac, naspram gomile oficira policije sa Megatrenda, TIMS-a i sličnih turbo fakulteta, neko bi pomislio da je on sjajan policajac. U biografiji piše da je počeo da radi 1995. a kako je to moguće, ako je studirao od 1995. Evo kako, Malešić je jedan od retkih kome je školovanje na akademiji ulazilo u radni staž, a to mnogima nije bilo omogućeno.. Zamislite, nikom od nas to" nije bilo omogućeno. Samo on i još nekoliko "posebnih" studenata je imalo tu privilegiju.

Počeo je da radi u stanici policije Savski Venac. Životna želja mu je bila da se upozna sa Sredojem Šljukićem - Šljukom. Od prvog dana radnog staža, 2000. godine (a ne 1995, kako navode neki), bio je policajac koji se kretao u sumnjivom društvu. Od prvog dana želeo je da bude i policajac, a i nešto što nikako nije časno za jednog policajca. Šljuka mu je bio idol i zemljak. Kratko i neslavno vreme se zadržao u obezbeđenju Milana Milutinovića. Po dolasku DOS-a na vlast, počinje da obezbeđuje Dušana Mihajlovića, a zatim Dragana Jočića.

kakvom strategu i profesionalcu se radi, govori i podatak da mu je štićeno lice završilo u invalidskim kolicima do kraja života i to zbog nepoštovanja bezbednosnih procedura, a o kojima je on kao načelnik trebalo da vodi računa.(reč je o bivšem ministru Jočiću). Očigledno nije bio dorastao tom zadatku. Na osnovu kojih kriterijuma je on uopšte postavljen za načelnika obezbeđenja Dušanu Mihajloviću u vreme akcije "Sablja"? Bog je sačuvao Mihajlovića očigledno, jer znanje i umeće Malešića očigledno nisu, na svu sreću nije bilo bezbednosnih incidenata. Po dolasku Ivice Dačića na mesto ministra policije, pokušava da bude načelnik obezbeđenja i njemu, ali to je sprečeno od strane njegovih zemljaka iz Prijepolja koji su odlično znali za sklonosti, mane i ambicije svog zemljaka.

U vreme dok je obezbeđivao Jočica, dobio je stan u okolini Skadarlije. Kažu, uz pomoć tada vladajuće DSS. Suprugu je zaposlio u BIA. Inače, žena je dolazila na posao džipom BMW, koji je teško mogao da priušti od policijske plate.

Po dolasku Ivice Dačića, kreće intenzivno da se druži sa Dragišom Simićem i postaje njegov zamenik. Po smenjivanju Simića sa mesta načelnika, naprasno ga je izbrisao iz imenika iako su noćima bančili po beogradskim klubovima sa raznim pevaljkama. Honorarno se u početku karijere bavio obezbeđivanjem diskoteke na Zlatiboru u vlasništvu Bobe i Brene Živojinović. Tada mu je društvo pravio takođe " kontroverzni general" Miljan Stanojević. Malešić ima jednu karakteristiku - voli da se druži samo sa Ijudima koji imaju novac i moć, tj sa onima od kojih može da ima neku korist.

Tu spada i još jedan njegov zemljak, bivši fudbalski reprezentativac Ivica Dragutinović koji mu je navodno poklonio skupoceni sat od 20.000 evra. Poznato je kako bi ga Malešić pod rotacijom sprovodio po gradu, završavao sve i svašta... Sa svim svojim zemljacima iz Prijepolja je u svađi. Postali su mu nezgodni svedoci jer znaju sve o njemu, a njemu to nikako ne prija.

Po dolasku SNS na vlast, takođe je pokušavo da se nametne kao veliki akademac. Često govori da je diplomirao među prvima, što je tačno, ali jedva sa prosekom 6. Danas je vlasnik luksuznog stana u centru grada. Spominje se i stan na Dedinju. Stan odiše luksuzom. Sestru je takođe zaposlio u MUP. Navodno, u početku kao običnu radnicu (možda čak i na poslovima higijeničarke).

Ko zna, ona je verovatno sada možda već i pukovnik. Kad mogu dezerteri iz vremena NATO agresije, što ne bi i ona. Ovom čoveku očigledno sve ide od ruke. Zamislite, Malešić je bio čak i pomoćnik direktora policije za specijalne jedinice, iako nikada nijedan dan nije radio u specijalnim jedinicama. Odlazak u Kragujevac, a zatim u Novi Sad su se ipak završili karastrofom, jer je poznato da rezultata nije bilo niti će ih biti. O ovome mogu da posvedoče i policajci, a i sami građani Novog Sada i Kragujevca. Nemojte da kaljate ime Eliota Nesa poredeći Malešića sa njim. Eliot Nes je bio na strani zakona. Eliot Nes je i bio hrabar čovek.

Spominje se da je kum sa Zvonkom Veselinovićem i da je blizak sa Milanom Radoičićem. Malešićev život i dalje odiše luksuzom. Skupa zimovanja i letovanja, automobili (koji se ne naravno ne vode na njega). Bio je i vlasnik splava i čamca, koje je prodao čim se saznalo da ih ima. Zarad interesa, spreman je na sve. Došao je iz malog sela pored Prijepolja. Sada je posle 20 godina policijskog posla zasigurno milioner. Postavlja se pitanje kako je uopste postao general sa 18-19 godina staža? Koliko puta je unapređen? Spominje se i podatak da je suvlasnik u više privatnih firmi (naravno ne na svoje ime). Sve se ovo može lako proveriti. U MUP važi za kolegu kog niko niti poštuje, niti ceni. Svi znaju vrlo dobro ko je i na šta je sve spreman zarad ličnog interesa. Poznato je svima da se njegovo ime pominjalo u aferi u vezi sa naplaćivanjem prevoza migrantima od makedonske granice do granice sa EU.

Verovatno sada lobira da bude i direktor policije. Ovaj general je poslat iz MUP kao najbolji kadar da završi Generalštabnu akademiju 2021. godine i za to je dobio sablju od onih koji su ga i poslali. Spasi nas Bože ovakvih generala. Pored njih se srpske Vojvode u grobu okreću. Takav nam i treba.

Mile Jandrić - načelnik Uprave granične policije

Dalibor Bogdanović Boća dao je 260.000 evra da se Mile Jandrić iz Novog Sada, inače upravnik Okružnog zatvora u Novom Sadu, postavi za načelnika uprave granične policije. Isti je u najužem izboru za direktora policije. Postoji li cenovnik ili se poslovi sklapaju direktnom pogodbom?! Inače bivši policajac iz Novog Sada Dalibor Bogdanović uhapšen je bio pod sumnjom da je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je stradalo jedno lice. Jandrić je odavno poznat unutrašnjoj kontroli koja ne radi ništa i tužilaštvu koje drži predmet u fioci.

Ono što je zanimljivo jeste činjenica da Jandrić za ovo mesto nije prošao bezbednosnu proveru, zbog svojih veza sa ljudima iz kriminalnog miljea.Posebno je bezbedosno interesantno njegovo „prijateljstvo" sa Renatom Kovčalijom iz lloka, vlasnikom restorana „Dunav" u Vukovaru. Renato slovi za .žestokog" momka, inače je bio u zengama, a mnogi Srbi su ga optuživali za zločine tokom rata. Njegova sestra od tetke je Marija Osvald, što je zanimljivo, šef granične policije PU vukovarsko-srijemske u Hrvatskoj.

To praktično znači da će ovu osetljivu granicu Jandrić kontrolisti u saradnji sa koleginicom koja je sestra njegovog prijatelja Kovčalije. Inače, naše bezbednosne službe imaju službene informacije da je Jandriću svojevremeno na zidu kuće u Novom Sadu ispisan grafit „narkodiler", kao i da je brutalno pretučen od strane kriminalaca.Postoji par prijava njegovih koleginica iz MUP za mobing.

Inače, kao jedan od najvećih profesionalnih propusta u radu Jandrića vezan je za sada već čuveni incindent sa dronom i albanskom zastavom na utakmici Srbija- Albanija 14. oktobra 2014.godine.Naime, Bezbednosno informativna agencija poslala je informaciju da će tog dana u Srbiju ući Ismail Morina na prelazu Batrovci oko 13 časova i da će imati dron i albansku zastavu. Poslata je depeša MUP-u a Morina je u Srbiju ušao u 13,10 časova. Prilikom pregleda kod njega je pronađen dron, ali ne i zastava i on je pušten u Srbiju posle čega je došlo do čuvenog incindenta na utakmici. Šef regionalne uprave granične policije bio je upravo Jandrić.

Luka Čaušić - pomoćnik ministra Sektor za vanredne situacije

Klinac sa 9 godina staža u činu majora Postao je pomoćnik ministra po želji Andreja Vučića za koga je skupljao kapilarne glasove za izbore po vatrogasnim društvima i sektoru za vanredne situacije. Na ispitu provera pred komisijom za izbor pomoćnika, ništa nije znao, a i kako bi, ali je naređeno da mora da prođe kao jedini kandidat. Kod pokojnog pomoćnika ministra Predraga Marića, čoveka koga su svi voleli, pravog profesionalca, Luka je bio potrčko, potparol, kancelarijski službenik bez dana terena i iskustva. Teško nama kada požar uzme svoje.

Tu su profesionalci sa po 20 i 30 godina staža u Sektoru za vanredne situacije, sa odličnim dosijeima i karijerom, ali nisu podobni jer neće da slušaju političare.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane