Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Požarevac

Dežurna javlja: Policajci štite svoje požarevačke naprednjake

Gradonačelniče, mi smo tvoje verne sluge

U požarevačkoj policiji i BIA - i rade i operativci koji već duži period poltronišu naprednjačkoj vlasti, odnosno ponašaju se kao prave podguzne muve, a u svom profesionalnom radu nisu pokazali nikakve rezultate. Ne možeš da budeš dupeuvlaka i dobar operativac. Ali, shvatili su da je isplativije i korisnije da budu verni poslušnici naprednjacima, nego da rade svoj posao za koji su plaćeni. Jednom rečju, mnogo je bolje da se grliš i voziš na gondoli sa gradonačelnikom grada Požarevca, jer su ti sva vrata otvorena.

Piše: Inasjder Mile Sova

Jedan od miljenika Saše Pavlovića je šef opšteg kriminala Goran Mitić protiv koga je 2013. godine podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja jer je pretukao D. B. suvlasnika kafića „MM". Mitićeve kolege su gledale da na sve načine da zataškuju taj događaj, ali tadašnji načelnik Policijske uprave Požarevac bio je čestit čovek i sprečio je zataškavanje. Mitić je suvlasnika kafića vukao po podu, zadobio je nekoliko udaraca po glavi, šutirali su ga, čak se navodno pričalo da je suvlasniku kafića stavio pištolj u usta. Kratko je bio suspendovan i zatim vraćen na posao kao da ništa nije bilo.

Takav slučaj predstavlja veliku sramotu kako za policiju tako i za tužilaštvo, jer u policiji treba da rade pošteni i smireni ljudi, a ne nasilnici koji misle da mogu da biju i šutiraju ljude na ulici. Posle par godina Hrkalovićev kadar Srđan Lazić, postavlja verovatno na preporuku Dijane Hrkalović, Gorana Mitića za šefa opšteg kriminala. Lazića su očistili, a Mitić je i dalje ostao rukovodilac, koristi službeni auto u privatne svrhe, taksira suprugu, ide na izlete i smeje se svima u lice. Njegov verni prijatelj je Voja Popović koga je SPS zaposlio u MUP, a sada se Popović preusmerio ka naprednjacima i gradonačelniku Saši Pavloviću. Naime, Popović je jedinstven slučaj da od pomoćnog radnika postane agent MUP - a. Da li je to zbog rezultata ili zato što se vozio sa gradonačelnikom na gondoli?

Goran Mitić je jako prisan i sa zemljakom odlazećim načelnikom požarevačke BIA, Goranom Miletićem. Povezani su kao nokat i prst, znaju po nekad da u večernjim satima dođu u PU i da se druže i razmenjuju mišljenja. Jedan od prethodnih načelnika koga nećemo da imenujemo je dobijao ospice što Goran Mitić trči kao kuče za svojim mentorom Goranom Miletićem. Obojica su bliski SNS, zapravo Mitić je dobio od svog brata Saše Pavlovića za novogodišnje praznike priznanje za vernost.

Danas je u svakoj instituciji isplivalo ono najgore jer je ova vlast tako podesila da nemoralni, loši i zli budu nagrađeni da bi gazili po kvalitetnim i poštenim ljudima, ali i tome polako dolazi kraj. Perfidno se ostranjuju sposobni operativci, jer je svima u interesu da se ništa ne radi i da cveta kriminal i korupcija. Zato se već godinama na rukovodećim mestima postavljaju poslušnici sa skromnim znanjem i bez jezika. Nekadašnji istaknuti policijski službenici govore da nisu mogli ni da sanjaju da će pojedinci danas biti šefovi koji do juče nisu znali nos da obrišu.

Požarevački gradski odbor SNS je na veštačkom disanju, posle referenduma na deset izbornih mesta u centru grada, građani su rekli „NE" ustavnim promenama, iako su naprednjaci više od tri meseca skupljali sigurne glasove, a poverenicima lokalnog odbora Miodragu Stepanoviću i Saši Pavloviću polovina sa spiska sigurnih glasova nije izašlo na glasanje, jer su ljudi nezadovoljni njihovim radom, Pavlović zapošljava ljude ispod žita u EPS - u, i pije pivo sa svojim policajcima i biznismenima, tata Dragan Pavlović prevozi ugalj punom parom, bogate se i gledaju samo svoje interese.

Miodrag Stepanović se pravi nevešt i naivan, a u stvari je jedan bezobziran i neotesan čovek, ima plata u Georadu 300 hiljada dinara, upravni odbori, nekretnine po Srbiji, tata Dobrica Stepanović zvani Šarov mu je stvorio sve od škole do političke funkcije, hoće sinu da ispuni želju iz mladosti da bude gradonačelnik, obećao detetu, pa sada mora da ispuni. Otkako su neuki naprednjaci preuzeli vlast u Požarevcu i Kostolcu, građanima je sve gore i gore. Pitaju se da li gledaju neki film strave i užasa ili je ovo naša stvarnost da nepismeni, loši i zli vladaju.

Po direktivi iz Beograda, gradski odbor je jednoglasno predložio Anu Miljanić za narodnog poslanika za predstojeće izbore. Zašto je ponovo ona kandidat za poslanika, pitaju se mnogi? Da li je dovela nekog investitora, rešila divlju deponiju ili se potrudila da građani imaju zdravu pijaću vodu (fabriku vode), da li je zaposlila nekog Požarevljanina, u prethodnom mandatu je izigravala mutavog poslanika nije ni jednu reč progovorila kao poslanik.

U prošlosti je prate mnoge afere, pre svega sa oženjenim Zlatanom Kostićem koji je dobio batine od njenog bivšeg muža, iako su bile razne turbulencije ta veza je i dalje neraskidiva. Dok je bila funkcioner u gradskoj upravi znala je da se pokaže u najboljem svetlu, uz žestoko piće i dobru muziku penje se na stolicu i idemo ruke gore. Njen zaštitnik Zlatan Kostić sa kupljenom diplomom privatnog fakulteta je savetnik u Domu zdravlja Požarevac i predsednik Sportskog saveza, a poznat je po tome već nekoliko godina da ide rekreativno na posao, piši kad ga vidiš. Otkako je on na čelu Sportskog saveza navodno nikad veća korupcija.

Njegov sin Mita Kostić krenuo je tatinim stopama, više vremena provodi po kafićima nego na svom radnom mestu, nabavio je takođe neku privatnu diplomu fakulteta, pa traži da bude ministar grada Požarevca, jer je nezadovoljan svojim radnim mestom. Njihov rođak Dragan Kostić zvani Kole prase, koga su koordinatori SNS pre dve godine obrisali iz partije kao sa gumicom, smatrali su da je kvarljiva roba. Lošim tretmanom u stranci i zato što nisu hteli da mu daju radno mesto sa fakultetom u Pošti, a veruje se da je na sumnjivi način nabavio privatnu diplomu, Kostić tajno prelazi u POKS, ali pre tri nedelje Miodrag Stepanović mu je obećao unapređenje i Kostić se odmah vratio svom jatu i prodao se za dva zrna pasulja. Nije ni čudo što su ga vratili, velika im je frka zbog predstojećih izbora, pa je tako poverenik Miodrag Stepanović čak pregovao sa pojedinim liderima opozicije da se priključe naprednoj stranci, ali pregovori im nisu uspeli, iako su nudili sve i svašta.

Deponija gori, a direktor Marko Marjanović se češlja.

Svake godine smo imali prilike da slušamo obećanja lokalne vlasti da će konačno rešiti pitanje nelegalne gradske deponije, ni posle decenije praznih obećanja ovo goruće pitanje koje se tiče zdravlja svih građana nije rešeno. Deponija gori mesečno bar dva puta. Jasno je da SNS na čelu sa gradonačelnikom Sašom Pavlovićem nema znanja i volje da se upusti u rešavanje ovog za građane izuzetno važnog pitanja. Ali, to očigledno ne smeta da na čelo JKP "Komunalne službe" Požarevac ponovo postave za vd direktora - eksperta za pitanja rešavanja komunalnog otpada Marka Marjanovića za vreme čijeg prethodnog mandata je gradska deponija gorela kao novogodišnja rasveta.

Upravljanje JKP "Komunalne službe" svodi se na amaterizam koji nanosi štetu ne samo javnom preduzeću već i građanima, koji zbog čestih i velikih požara udišu dioksine i furane ali i druge otrove koji su štetni za zdravlje. Prilikom požara izgoreo je bager koji košta više desetina miliona dinara, te da se ubrzano troši budžet ovog javnog preduzeća koji će kao i sva druga pod rukovodstvom SNS biti dovedena na rub propasti.

Prema dostupnim informacijama o biografiji direktora Marjanovića, može se zaključiti da on ne ispunjava uslove za obavljanje ove funkcije, jer je visoko obrazovanje stekao na privatnom fakultetu 2019. godine i da se ranije nije bavio poslovima upravljanja otpadom već je u JKP "Vodovod" radio kao referent na komercijalnim poslovima, pa je neverovatno da neko sa ovakvom biografijom može da upravlja bilo kojim javnim preduzećem.

Uništavanje svih javnih preduzeća u gradu Požarevcu zarad njihove buduće privatizacije je strateški cilj, a sva obećanja koja je SNS dao građanima su šarena laža za lakoverne i naivne. Da nije tako na čelo ovog preduzeća bi bio postavljen neko ko se razume u problematiku komunalnog otpada, neko ko ima znanja, snage i volje da rešava pitanja od izuzetne važnosti za sve građane.

Kostolačka deponija je takođe ružna slika ove male opštine i veliki problem za sve građane, nesposobna vlast na čelu sa Serdžom Krstanoskim, ne može da reši osnovne probleme svojih meštana. Dom zdravlja je devastiran, raskopane ulice, put pored deponije ka Starom Kostolcu je potpuno uništen i svakodnevno pravi ogromnu štetu sugrađanima koji prolaze svojim kolima tim putem, uklanjanje kostolačkog mosta traje još od 2018. godine, i evo već četiri godine on predstavlja jedno ruglo u Kostolcu.

Čelnici opštinske uprave dodelile su posao firmi Imetak d. o.o. koja se bavi trgovinom ribe i mekušaca. Veruje se da ista interesna grupa je umešana u vezi nadvožnjaka, a i 2019. godine kada su netragom nestale cevi vredne više miliona dinara koje su se nalazile na teritoriji opštine Kostolac. I još uvek se ne zna po čijem naređenju su odvežene cevi vredne više miliona.

Neka određena lica su bila da daju izjave istražnim organima po pitanju nadvožnjaka i cevi, ali izgleda da je sve zataškano. Po onoj paroli kradite samo nam skupljajte sigurne glasove da pobedimo i da možemo svi i dalje da pljačkamo državu. Kostolcem vladaju, pojedini članovi veća i tajkuni koji grade po opštini i idu sa gradonačelnikom grada Požarevca na večerinke, dok predsednik opštine Serdžo Krstanoski izigrava prisutnog građanina.

Poslednjih godinu dana Saša Pavlović sa još jednim članom gradskog veća ove male opštine su preko famoznog SNS spiska za zapošljavanje, a bez znanja koordinatora Luke Petrovića i vrha požarevačkih naprednjaka, zaposlili ispod žita mnoge ljude koji nisu bili aktivni kao članovi i koji su iz drugih partija, a uz to su iskoristili prostor da zaposle celu svoju familiju i rođake na državne jasle.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane