Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Sve je propalo?

Milovan Brkić

Sve je propalo. Računi sudova su u blokadi, a i mnogih javnih preduzeća. Radnici Puteva Srbije su u belom štrajku, odbili su zahtev uprave Beograda da čiste ulice posle protesta u januaru.

U bankrotu je i milion porodica. Više od 3,2 miliona građana živi u granicama siromaštva. Neka ostanu bez dve plate i - bankrot. Više od 90 odsto domaćinstava nema ni 5.000 dinara ušteđevine. A 70 odsto penzionera i pola miliona zaposlenih su pod blokadom javnih izvršitelja, koji od njihovih mršavih penzija i plata, pored komunalnog duga, odbijaju još toliko za svoje ''usluge''. Na taj način, skidajući kožu s građana, Vučićeva mafija puni buđžet.

Od skupih kredita koje uzima od svojih belosvetskih prijatelja, kojima zalaže imovinu i teritoriju Srbije, pred svake izbore Vučić ''poklanja'' penzionerima i građanima po 100 evra i obećava sjajnu budućnost.

U raspamećnosti priznaje da Srbija nema radnika, da su radno sposobni građani pobegli iz zemlje, a da on dovodi radnike iz belog sveta, da ih ovde naseli.

Ovu bolesnu protuvu postavili su nam iz Vašingtona, negovali ga i gajili, a on im je punio džepove parama koje je nemilice pljačkao iz budžeta, kreditnih linija, pa i od pomoći koju nam je upućivala Evropska komisija i vlade iz Vašingtona i drugih država.

I Evropska komisija je pokazala da su njeni komesari i poslanici opasna kriminalna banda. Merkelova, Kurc, Makron, Mogerini, Johanes Han, Žan Klod Junker, Dejvid Mekalister, poslovali su sa Vučićem. Milijarde evra, a Obaveštajna zajednica Sjedinjenih Država tvrdi da braća Vučić raspolažu sa imovinom od 25 milijardi dolara na računima u ovoj državi, koje su izneli iz Srbije. Plus članovi njegovog kartela.

Čak je sačinjena crna lista sa imenima i spiskom računa i nekretnina koje su već blokirani, ispražnjeni, kao i njihova imovina u SAD-u.

Nikako da to objave.

Vučić se požalio da je u Monaku razgovarao sa agentima CIA oko podele plena. Oni mu uzmu pare, on sjebe Srbiju, unište se tako tragovi.

Da li CIA ima toliku moć? Njene aktivnosti nadziru ne samo ruske, kineske, već i američke obaveštajne i vojne službe.

Američka DEA vodi nadčovečanske napore da otvorenu granicu sa Meksikom obezbedi zbog sprečavanja unosa stotine tona kokaina i drugih narkotika.

Samo u prošloj godini u Americi je umrlo više od 100 hiljada ljudi od predoziranja!

DEA je otkrila stotinu tona kokaina i još dvostruko više drugih narkotika, koje preko ruke proturi balkanska mafija, a najjači kartel je Vučićev.

DEA je pozvala u pomoć EUROPOL, a tužiteljka Laura Koveši je izgradila infrastrukturu za progon narkokartela. Hapšenje klana Osmani, a dvojica braće i njihovi saradnici su u Srbiji, pokazuje odlučnost Europola i DEA, a i njihove probleme sa američkom administracijom, koja tu gleda svoj interes.

U vrhovima američke i evropske obaveštajne zajednice doneta je odluka da počne ''curenje informacija'' o zločinima balkanskih kartela. Vučići su prvi na nišanu.

Vučić se ovih dana obraćao naciji po više puta.

Poznato je da posle svakog pompeznog istorijskog NE koje Vučić izriče u direktnim prenosima na svim televizijama sledi pristajanje na sve i svašta, ali daleko od očiju javnosti.

Jedna od najvažnijih usvojenih tačaka na nedavnim sastancima Saveta za nacionalnu bezbednost je potpuna doslednost u sprovođenju principa vojne neutralnosti. Ovo znači da bi Vučić morao da traži da se zatvori NATO vojna kancelarija za vezu u Beogradu. Ova kancelarija se nalazi u zgradi Ministarstva odbrane Republike Srbije i potencijalno bi mogla da bude iskorišćena u ukrajinskoj krizi, pa tako vlast ima obavezu da takvu opasnost unapred otkloni.

Primer Ukrajine i njenog maloumnog predsednika govori da Amerika ne stoji iza svojih momaka, što bi rekao g. Bajden. Pušta ih, posle upotrebe niz vodu. To je shvatio i Vladimir Zelenski, kukajući kako su ga saveznici ostavili samog.

Koga će Vučić pozivati u pomoć?

Ustanimo, opkolimo ga. Ne čekajmo da to učini smrdljiva opozicija i srpska intelektuala, koja je za žaljenje.

Pesnik Rajko Petrov Nogo je zaspisao - Jošte kod Srbalja neka tuga veje, nije sve propalo, kad propalo sve je.

Dakle, ima nade, ako se probudimo.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane