Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (234)

April u Beogradu

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? Ko je nova ministarka pravde Maja Popović, službenica Bezbednosno informativne agencije. O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid. U ovom broju zamenjuje ga Milica Grabež, jer je Glamočanin na dužem lečenju.

Milica Grabež

Specijalni tužilac za organizovani kriminal u Crnoj Gori Milivoje Katnić nije više zaštitnik narko kartela i kriminalnog vrha u ovoj državi.

Gospodin Katnić je umeo da žmuri na oba oka i da se pravi lud na sve zahteve međunarodne zajednice da počne da proganja narko kartele, koji su preko svojih ruku proturili nekoliko desetina tona kokaina, a o marihuani i da se ne govori i drugim teškim drogama.

Evropska tužiteljka Laura Koveši ide dalje. Zaustavljena je jedino na granici sa Srbijom. U nju ni milimetar ne može da kroči.

U Hrvatskoj je pre dve nedelje uhapšen ministar građevinarstva, Darko Horvat, a istraga se privodi kraju i protiv još nekoliko ministara. Potpredsednik Vlade Hrvatske Boris Milošević (Srbin), angažovao je advokata Antu Nobila, da ga brani, kada po njega dođu.

U Hrvatskoj je uhapšen Baškim Osmani, kosovski Albanac, jedan od najvećih narko mafijaša u Evropi. Osim pune zaštite koju je uživao u Nemačkoj, klan Osmani je delovao iz Hrvatske, a imao je odličnu poziciju i u Srbiji.

Ćazim Osmani, Baškimov brat, bio je u Srbiji pod zaštitom Andreja Vučića, a u policiji ga je štitio bivši direktor Milorad Veljović Deda, koji je danas savetnik za bezbednosna pitanja Aleksandra Vučića.

Ćazim i još jedan od braće Osmani su, tvrdi se, takođe uhapšeni.

Europol je stigao na Balkan. Američki istražitelji su najavili dolazak 3. aprila u Zagreb, a potom i razmeštaj po balkanskim državama.

Srpsko tužilaštvo i sudstvo su deo organizovane kriminalno-zločinačke grupe koju predvode braća Vučić.

Javni tužilac Srbije Zagorka Dolovac je u trećem mandatu! Odlikovana je najvišim francuskim ordenom, a specijalnog tužioca Mladena Nenadića Aleksandar Vučić je ''odlikovao'' sa 20 miliona dolara, koje je doneo sin Džordža Soroša, Aleksandar Soroš, da Nenadić ćuti kao zaliven pred prijavama protiv kartela Vučića.

Miroslav Mišković, jedan od najbestidnijih tajkuna iz Miloševićevog vremena i njegov sin Marko, presudom Apelacionog suda u Beogradu su pravnosnažno oslobođeni optužbe za utaju poreza, a ranije je Miroslav oslobođen i od teže optužbe za zloupotrebu položaja.

Akciju hapšenja gospodina Miškovića Vučić je najavio pre deset godina, nakon što je, Vladimir Cvijan bezuspešno sa njim pregovarao o ''velikoj pomoći braći Vučić''.

Ko će platiti štetu od oko 220 miliona evra, koliko potražuju Miškovići, zbog neopravdanog stavljanja u pritvor i zabrane napuštanja Srbije i izgubljene dobiti.

Vođa se busao u prsa i prksoio, poručujući da se on jedini ne plaši tajkuna Miškovića, koji ga je ranije, izdašno pomagao.

Sud je zaključio da nema dokaza da su Miškovići krivi za dela za koja su optuženi.

Hoće li Miškovići da se osvete Vučiću, ili nama, koji ćemo platiti štetu za ono što je Vučić njemu učinio, a on ćutao kao zaliven? I zašto je Vučićevo tužilaštvo optužilo Miškoviće za ono što nije kažnjivo krivičnim zakonom, i tako pokrilo njihovu imovinu vrednu nekoliko stotina miliona evra!

Saradnici specijalnog tužioca Mladena Nenadića tvrde da tužilac ''čisti predmete', da zatire tragove u poznatim predmetima.

A 8. marta počeće preliminarno suđenje grupi Veljka Belivuka. Veliki je strah da Belivuk ne progovori i ne pošalje na javnom suđenju kartelu Vučić šta je sve za njih radio i pozove ih na optuženičku klupu.

Posle dužeg opiranja sudije Zorane Trajković da zajedno sa dokazanom Mirjanom Ilić vodi predmet, za predsednika veća je izabrana Vinka Beraha Nikićević. Ova iskusna Jevrejka je do sada sudila ratne zločine, a nije potrebno dva puta joj objašnjavati zadatak. Upućeni tvrde da se 8. marta neće održati suđenje, odnosno da će ona sa tog procesa udaljiti Belivuka i Miljkovića. Ipak, suđenje je javno, a Vinka je spremna da za ''mali znak pažnje'' odigra rolu.

Iako za sada pravosuđe drži u ropstvu, pokrivajući sve istrage (počev od ubistva Vladimira Cvijana, Jovanjice, zatiranja dokaza u predmetima organizovanog kriminala), Vučića u aprilu čeka suočenje sa optužbama koje će izneti Ministarstvo finansija Sjedinjenih Država, objavljujući imena sa tzv Crne liste na koje su stavljeni Vučićevi saradnici iz kartela i vlasti i njihove kompanije.

Vidljivo je da se u istragu kriminala u balkanskim državama uključuje Europol i tužiteljka Koveši, te je teško zamisliti da će Vučić moći da se spasi, plaćajući, milionima dolara, zaštitu od mafije iz administracije američkih predsednika, evropskih komesara i već maknutih kancelara (Kurc, Merkelova ....).

Vučić je napravio zločinačke ugovore sa Kinom, kojim Srbiju stavlja kao koloniju ove azijatske države.

Tome smo i sami krivi, jer je očigledno da nas Amerikanci tretiraju kao smeće, kao što su kroz istoriju tretirali sve druge narode. Sada su udarili na jačeg od sebe. Na Rusku Federaciju.

Vidljivo je da drže Vučića na ledu, a sve sa ciljem da nas on nepovratno uništi, pa da se oni pojave kao spasioci.

Da smo ustali i umlatili stoku koja nas je satrla i koja nas je dovela da nestanemo sa zemljopisne karte, ovo nam se nebi događalo.

Primetno je da američka obaveštajna služba sprečava svako curenje informacija o Vučiću, ali će se stvoriti kanal kojim će u aprilu iscureti i suočiti srpskog diktatora sa njegovim zlodelima.

Promenom Ustava Srbije stvoreni su preduslovi da se reguliše pravni status Visokog saveta sudstva i Državnog veća tužilaca, ali, po pravilu, Vučić je to sve prolongirao u nedogled. Zakoni koji se donose na osnovu promene Ustava, mogu se doneti tek početkom sledeće godine. A Vučiću je važan svaki dan na vlasti.

Hoće li nas u aprilu ogrejati sunce?

1

Kako je bivši policajac i upravnik zatvora dogurao do ambasadora u Ukrajini?

To može samo u Srbiji

U vreme zloglasne "Sablje" Aleksandar Jovanović, bivši policajac, koji je oženjen Vesnom, bivšom suprugom ubijenog načelnika beogradske kriminalističke policije Milorada Vlahovića, postavljen je za upravnika Okružnog zatvora u Beogradu, jer je to vreme kada su trebali, ne pošteni, već spremni za sve, osobe sa dna života. Aca Jovanović, kao propali policajac policijske stanice Čukarice, bio je idealan za taj posao. Danas je ambasador u Ukrajini, piše u pismu službenika Okružnog zatvora u Beogradu.

.....

Odmah se na početku znalo da ta osoba treba da uradi prljave stvari za tadašnju vlast. Bio je član stranke Vuka Draškovića i pokazivao je veliku odanost prema njemu, a tada je Drašković, kao najslabija karika u lancu opozicije gubio svoje mesto, u vrhu političkih zbivanja.

Jovanović se odmah okružio osobama spremnim na najgora poniženja i krivična dela, samo da budu u vrhu: v.d načelnik Lalović Z., kom. jedinice T. Stefanović, i deo radnika,koji su se već pokazali u prethodnom periodu pod komandom ove dvojice. Sebi i v.d. načelniku, kao i kom. jedinice dao je duple plate da osnaži poverenje, a svi drugi, osim statusa na pojedinim radnim mestima, ne sećam se da su dobili drugo, ili se nije javno znalo.

Prvo njegovo krivično delo je učešće u nagovaranju Zvezdana Jovanovića, da prizna ubistvo Đinđića, zajedno sa M. Novakovićem i tužiocem Prijićem, na taj način što su mu predočili šta može da mu se desi porodici, pa i njemu, ako ne potpiše izjavu sročenu od Prijića.

Jovanović Aca je češće obilazio Zvezdana i takođe mu predočavao posledice ne priznavanja ubistva Đinđića. Zvezdan je potpisao to negde posle ponoći, bez prisustva advokata, a advokatica, koja mu je bila dodeljena, potpisala je kasnije, kao da je bila prisutna isleđivanju.

Posle je, u dogovoru sa Draškovićem, optuženog Ilića, uz razne privilegije u zatvoru i lakšu kaznu, nagovorio da na svedočenju prizna da im je Legija, naređenje Radeta Markovića, dobijeno navodno od Miloševića, preneo da ubiju Vuka na Ibarskoj magistrali iako je Vuk dobro znao da je to maslo drugih, a ne Miloševića! Ilić je prebačen iz samice na bolje odeljenje, bolje mislim o uslovima boravka. Međutim, Ilić je kasnije posavetovan od nekog šta mu se sve može desiti, promenio mišljenje i odustao od svedočenja, pa ga je upravnik Jovanović vratio u samicu. Kako je to opravdao Draskoviću, ne znam.

Jednu estradnu umetnicu, priznatu, koja je pritvorena zbog ubistva Đinđića, izvodio je sa ženskog bloka kod sebe u kancelariju više od 30 puta, na susrete sa nepoznatim osobama, po više časova svaki put. Za to vreme njegovi puleni uklanjali su stražu sa mesta od ulazne kapije do kancelarije, da ne bi neko video ko dolazi. Najverovatnije nije to radio džabe. Muškarac je istu izvodio i vraćao nazad iako po službenoj dužnosti žensku osobu može voditi samo službenik žena. Bilo je zabranjeno dežurnim radnicima na bloku da pretresaju iznete i unete stvari na blok od strane izvođene osobe.

Unošene su stvari za pritvorena lica od njegove strane i v.d načelnika službe i komandira jedinice iako je to van svih propisa. Čak se dešavalo da stvari on predaje lično pritvoreniku, sa određenim razlogom iako postoji određena služba, koja prima, pretresa i predaje pakete, pritvorenim licima.

Sve radnike koji su bili protiv takvog rada proganjao je, a jedan od tih bio sam i ja.

Posle smene kod nas, Drašković ga je pokušao da postavi za kontrolora bezbednosti svih ambasada Srbije u svetu. Srećom, mislim da je Koštunica to sprečio. Pošto je Drašković zbog zasluga prema odavanju tajni Amerima morao biti u vlasti u kasnijem periodu muvao je oko obezbeđenja neke ambasade, mislim u Zagrebu, da bih sad doznao da je ambasador u Ukrajini. Tragedija. Mislio sam da je tamo Rade Bulatović i ovo me je iznenadilo da takva osoba predstavlja Srbiju?

Sve ovo postoji u dokumentima službe i uprave Okružnog zatvora, a ja sam sa kolegama bio svedok tih događaja i zloupotreba.

(Ime poznato redakciji)

2

Bezakonje u Srpskim zatvorima

Kazneno popravni zavod u Zabeli - Požarevac je jedini Zatvor koji se ne pridržava Zakona i Ziksa. Moja ćelija broj 44 nema televizor od 11.02.2022., iako po ziksu ne smeju da ostave osuđenike bez televizora i javnog informisanja, ali očigledno da Zavod u kome se nalazim ne želi da se pridržava propisanog Zakona, već ga krše i tretiraju ljude - osuđenike kao stoku, čast izuzecima pojedinih komandira koji su kulturni i čestiti ljudi. Pre oko godinu dana pisao sam Upravniku ove ustanove Dejanu Novakoviću za premeštaj u drugi zatvor u Pančevo, i nisam nijednom dobio odgovor od Upravnika Dejana Novakovića. Pre oko desetak dana, pisao sam Upravniku Dejanu Novakoviću za premeštaj u Pančevo kao i za razgovor lično sa Dejanom Novakovićem, i tu nisam dobio odgovor niti sam pozvan na razgovor, pa sam danas stupio u štrajk glađu počevši od 14.02.2022. a u štrajk žeđu krećem od dana 19.02.2022., kao što sam i naveo u pismenoj izjavi ovom zavodu u kojem se nalazim. Zvanično od 14.02.2022. ova ustanova K.P.Z.Zabela - Požarevac snosiće odgovornost o o mom zdravstvenom stanju, koje je već narušeno jer imam jako velikih problema sa plućima i otežanim disanjem. Ministarka Pravde gospođa Maja Popović upoznata je sa gore navedenim problemom i štrajkom glađu i žeđu, jer sam joj lično poslao dopis sa naznakom na dopisu (hitno) pa me samo zanima šta će Vučićeva pravna Država da uradi povodom ovog bezakonja, jer isti taj predsednik Srbije Aleksandar Vučić tvrdi da je ovo pravna Država i da nema zaštićenih. Sam ne mogu jednu stvar da shvatim, odakle Aleksandru Vučiću obraza da Dragana Đilasa i Mariniku Tepić naziva lažovima i prevarantima, kad je Vučić javno slagao pred milionima ljudi kako će dati pomilovanje osuđenicima još na početku pandemije Kovida-19, i evo prošlo je dve godine a od lažnog obećanja ništa, a u Kazneno Popravnim Zavodima i u ovom Zavodu dosta osuđenih i službenih lica su bili pozitivni na Korona virus, a neki su još uvek pozitivni. Toliko o Vučićevom poštenju. Barem Dragan Đilas je čovek od reči i Marinika Tepić i u potpunosti su u pravu što blokiraju i ulaze u Kazneno popravne zavode Zabelu, Mitrovicu i Niš sve dok Vučić svoje obećanje ne ispuni koje je dao na početku pandemije (Pomilovanje) a ja očekujem od Ministarke pravde Maje Popović da reši ovaj problem oko mog premeštaja u Pančevo, jer ne želim da boravim u ovoj ustanovi gde mi je narušeno zdravstveno stanje i gde sam sada tek životno ugrožen.

Napomena: dostavljen nam je televizor 16.02.2022. ako se to može nazvati televizor.

Zaključeno sa 17.02.2022.

Popović Srđan

MB:213/19

Ostavinski postupak traje u nedogled

Poštovani,

Pišemo vam iz Makedonije, u očekivanju da nam pomognete oko jednog dugogodišnjeg problema. Radi se o ostavinskom postupku koji se vodi u Beogradskom Sudu iza ostavilaca Stojadina Mladenovića, bivšeg iz Beograda, umro 11. februara 2009. godine. Taj ostavinski postupak vodi predmetni sudija Ljubica Nenadić. Ostavilac je pok. penzioner koji je radio u Švajcarskoj kao radnik i umro u bolnici u Švajcarskoj. Odmah nakon smrti ostavioca bilo je puno, puno, međunarodnih manipulativnih aktivnosti, na zahtev i pritisak svih ostalih rođaka u Beogradu, sa namerom da se naslednici iz Makedonije otkažu naslednog dela koji im pripada.

Prvo je bila navodna objava u novine - kao da se prijave naslednici (izrežirano za nas, ako ne uspemo da se prijavimo). Naslednici iz Makedonije uspešno prijavljeni u Švajcarski Sud, onda sledi - ubacivanje aktera - našli su odličnu osobu da odglumi jedinog naslednika (izmišljenu ćerku - i to ni manje ni više nego poznato zvučno prezime - advokat Snežana Šoškić iz Beograda, kao ubačeno vanbračno dete ostavioca). To je bio plan B, da priznaju nju kao jedinog naslednika, a za nas da kažu da nas uopšte ne poznaju i da nas izbace iz nasleđa i da uzmu sve od zaostavštine.

Zbog svega što se dešava i još od samog početka, odmah nakon smrti pok. ostavioca Madenović Stojadina, Beogradski Sud piše da testament nije pronađen, ali zato postoji najveća sumnja za postojanje testamenta koji njima uopšte ne odgovara i pomoću sudije prave razno razne malverzacije kako bi ostvarili cilj u preuzimanju tuđeg dela od nasleđa u Beogradu i u Švajcarskoj.

U Švajcarskoj doneto je nasledno sudsko rešenje u kome su utvrđeni naslednici, između ostalih i naslednici iz Makedonije. To sudsko rešenje ima ga i Beogradski Sud, zato što ostavilac je isti, a isto tako i naslednici su isti. Zamislite kakav je i koliki je međunarodni uticaj da se ne realizuje za nas naslednike iz Makedonije isplata od donetog sudskog rešenja u Švajcarskoj. Uplaćeni su bukvalno samo mrvice, a za ostalo traže još jedanput izvode iz matične knjige za sve naslednike iz Makedonije i plus zavereni lični dokumenti. U Švajcarski Sud poslati su zavereni lični dokumenti u 2 primeraka - pošto su to tražili i svi potrebni izvodi iz matične knjige iz Makedonije i na osnovu toga utvrđeni naslednici. A sada iz jedne banke tamo ponovo traže izvode, sto je neobično i veoma čudno. A za to sve mislimo da dobijaju dirigentstvo od nekoga iz Srbije da samo nama ne isplate dok ponovo ne damo dokumente. Zato sumnjamo da možda ima ostavina i u nekim investicijskim fondovima gde su zapisani naslednici iz Makedonije, pa gledaju na svakakav način da nas izmanipulišu.

Znaci Beogradski Sud ima Švajcarsko rešenje sa utvrđenim naslednicima pok. ostavioca Stojadina Mladenovića (poznati kao Stole Švajcarac) - i u kojem su isto tako navedeni i naslednici iz Makedonije. Za istog ostavioca znači iz Suda u Beogradu, nepotrebno od nas tražili su Izvode iz Matične knjige za svih i živih i umrlih naslednika iz Makedonije. Nismo to poslali u Beogradski Sud sa obrazloženjem da ne prikazuju svu imovinu za koju znamo, a da ne govorimo za sumnjom o postojanju i sakrivanju testamenta koji ne odgovara našim rođacima u Beogradu.

Svih ovih godina ceo postupak se svodio samo da damo naše papire i drugo ništa da nas ne interesuje. (Traženi papiri - Izvodi iz matične knjige - što nema nikakve svrhe za ponovo utvrđivanje naslednika, kad već postoji doneto rešenje iz Švajcarske).

Pošto nismo nikako dali svojevoljno naše papire i za naših pokojnih, verovatno njihov ključni advokat Petar N. Janković preko Beogradskog Suda traži naše papire - Izvode iz Matične knjige iz Makedonije putem Međunarodne Pravne pomoći i putem Zamolnice da Sud iz Makedonije pošalje Sudu u Beogradu sve Izvode koji su tražili, sa jednostavnim objašnjenjem da se vodi ostavinski postupak u Beogradu iza pok. Stojadina Mladenovića i za to su potrebni da im dostave Izvode iz matične knjige iz Makedonije. Beogradski Sud - predmetni sudija Ljubica Nenadić - tražili Izvode iz Matične knjige iz Makedonije i veoma lako i jednostavno dobili sve traženo. Što je još interesantnije predmetni sudija Ljubica Nenadić je tražila iz Makedonije i smrtovnicu za našeg oca - smrtovnica je dokument gde se upisuju naslednici i to je prethodnica Izvodu Matične knjige Umrlih, znači jednom je matičar u Makedoniji napravio smrtovnicu i upisao nas dvoje dece, naslednike svoga oca. Zamolnicom iz Beogradskog Suda za smrtovnicu našeg oca - Sud u Makedoniji sastavio smrtovnicu PONOVO, bez znanja, bez prisustva i bez saglasnosti njegove dvoje žive i zdrave i sposobne dece, i ko zna koga su upisali za naslednika u tu smrtovnicu, pet godina nakon njegove smrti. Znači, po nečiju narudžbinu iz Srbije pravi se verovatno neka promena (Sud u Makedoniji ne želi da kaže), a narudžbina je iz Beogradskog Suda od Sudije Ljubice Nenadić. Za ovaj ostavinski postupak ostavioca pok. Stojadina Mladenovića bivšeg iz Beograda, nismo ovlastili nikoga u Beogradu, niti u Makedoniji i nastupamo samostalno. Znači smrtovnica pok. naslednika iz Makedonije nema uopšte nikakvog smisla i veze u ostavinskom postupku pok. Stojadina Mladenovića, osim za manipulativne aktivnosti i pravljenje štete po našem imanju u Makedoniji. Sve ono što šaljemo Sudu u Beogradu kao da ide negde u kantu za otpatke, i uopšte ne odgovaraju našim zahtevima o celokupnom pokretnom i nepokretnom imovinom, gde su uključeni i troškovi koji rođaci proizvode korišćenjem imovine - predmet zaostavštine, a pomoću uzetih papira da nama samo nakaleme njihove troškove, a da preuzmu celu zaostavštinu.

Zato, Molimo Vas da najhitnije istražite ceo slučaj pok. ostavioca Stojadina Mladenovića, bivšeg iz Beograda, ul. Deligradska 15. (u blizini Slavije).

Da Vam bude jasnije u prilogu šema naslednog drva.

S + S (roditelji petoro dece RS)

A (RS) + B ( MK) + C (RS) + D (RS) + E (RS) = (A, B, C, D, E deca roditelja S + S)

pok. Stojadin Mladenović (dete osobe A (RS))

Naslednici iz MK potiču iz osobe B (koja ima dvoje dece),

B1 + B2 = deca osobe B (iz MK)

osoba B1 - ima naslednike (unuci od sestre)

Osoba B2 - ima supružnika BB i dvoje dece BE + BC ,

Predmetni sudija ostavinskog postupka, Sudija Ljubica Nenadić je tražila i smrtovnicu supružnika BB (i dobila iz MK)

traženim i poslatim dokumentima saznali smo iz predmetnog TOK-a. Na naš ZAHTEV za informacije o traženim i primljenim Izvodima iz Matične knjige iz Makedonije i druga dokumenta, iz Suda u Beogradu nisu nam ništa odgovorili, naprotiv produžavali svoje.

Sada imaju kompletne NE SAMO INFORMACIJE nego originalne papirnate dokumente - Izvode od Matičnih knjiga za svih nas, ostalih živih naslednika i o svim našim pokojnim, znači sve Izvode za rođene, venčane, za umrle i sve što je bilo moguće da traže i dobili su. A ne znamo niti u koliko primeraka, s obzirom da su to trajni dokumenti i mogli bi da budu umnožavani, overavani i ko zna gde i za šta bih mogli da budu upotrebljeni iz Suda u Beogradu. A posebno smrtovnica našeg oca (osoba BB), i ne samo Izvod iz Matične knjige Umrlih nego i smrtovnicu naslednika iz Makedonije (nelogično jer su naslednici iz Makedonije po majčinoj liniji, gde su možda i tražili promenu za naslednike umesto nas, i od tamo iz Srbije bi mogli da oni pokreću ostavinski postupak za našeg oca u Makedoniji, kome smo mi jedini naslednici.

Znači - šta bi sada mogli da očekujemo od prikupljenih naših papira iz MK (pod opravdanjem Međunarodnog Ugovora Srbije i MK za:

"Dostavljanje isprava o ličnom statusu

Član 23

Države ugovornice dostavljaće jedna drugoj izvode iz matičnih knjiga kao i pravnosnažne sudske odluke koje se odnose na lična stanja državljana druge države ugovornice."

Međutim naši beogradski rođaci sa željom da pokupe i prisvoje celu zaostavštinu, odnosno i deo koji pripada za Makedoniju, izrežirali su puno scenarija uz pomoć advokata pokojnog ostavioca koji je dobro upoznat sa svim poslovima zaostavštine - a najverovatnije sa postojećim testamentom, koji uporno kriju, a izgleda im sadržaj uopšte ne odgovara našim beogradskim rođacima.

Još na početku postupka posle smrti ostavioca pok. Stojadina Mladenovića iz Beograda, rođaci su nam pretili da ako sami ne damo papire (Naše izvode iz Matične knjige), da će Sud iz Beograda da nas prisili. I evo sada posle puno godina bez naše saglasnosti dobili su, tako reći po službenoj dužnosti, papire u građanskom postupku, da Sudija Ljubica Nenadić u Beogradu, donese nasledno rešenje u potpunoj koristi naših rođaka, a na našu štetu, sa našim dokumentima. Znači, da bi uzeli naš nasledni deo, ta imovina izgleda treba da pređe preko nas naslednika iz MK, odnosno preko naših dokumenata.

Na ovakav način sudija iz Beograda pomaže rođacima da grabe tuđu imovinu i to ne samo od nasleđa u Beogradu, istovremeno i iz Švajcarske, a sa našim papirima - Izvode iz Matične knjige iz Makedonije, dolazi u opasnost i naša imovina u MK koju imamo.

MOLIMO da što pre istražite ceo slučaj zaostavštine pok. ostavioca Stojadina Mladenovića, bivšeg iz Beograda, ul. Deligradska 15. (poslednje prebivalište), i da obelodanite problem.

Ako Vam je potrebna još neka informacija, slobodno nam pišite.

Hvala unapred na pomoći.

Naslednici iz Makedonije.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane