Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Kako ''naprednjaci'' napreduju u zidanju stambenog i poslovnog prostora

Bele vile i napredni drugovi

***

Poštovano uredništvo,

Nedavno je objavljena vest da građani Srbije moraju najduže u Evropi da rade za kupovinu novog stana ,za koji je potrebno raditi punih 15 godina i to pod uslovom da se cela plata daje za stan bez ijednog dinara za račune, hranu i ostale osnovne životne potrepštine.

Ali to nije tačno!

U siromašnoj Srbiji, još siromašnijoj Vojvodini i bednom Banatu ima jedna opštinica od desetak hiljada gladnih duša u kojoj su gotovo svi funkcioneri lokalnog ogranka Srpske napredne sekte (SNS) stanove i druge vredne nekretnine pokupovali za nešto manje od 5 godina koliko su na vlasti. U pitanju je Opština Opovo.

Informacije koje ćemo preneti su tačne i lako se mogu proveriti, ali u medijskom mraku Opova gde suvereno vlada naprednjačka mašinerija cenzure, zastrašivanja i gušenja slobodno izgovorene reči to nije moguće. Zato se i obraćamo vama kako bi građani Opova mogli biti informisani kako su pokradeni od strane onih kojima su "dali svoj glas na izborima".

Krenimo zato redom.

prvom naprednjaku iz Opova, Zoranu Tasiću, poznatom po nadimku Doktor i njegovoj brzo stečenoj imperiji ovde se sada nećemo baviti, pošto će se time vrlo brzo baviti Služba za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a.

Aktuelni predsednik Opštine Opovo, Miloš Markov, pre ulaska u SNS nije imao za šta pas da ga ujede, a sada, nakon samo 5 godina bavljenja politikom u SNS-u, dovršava izgradnju velelepne kuće u centru Opova. Sve to od plate naravno.

Njegova zamenica, zamenik predsednika Opštine Ankica Damjanov, pre ovoga poštarka u Sefkerinu, kupila je stan u Pančevu. Blago svim poštarima, a ovamo stalno nešto kukaju.

Polaznica sada već čuvene Akademije mladih lidera SNS, Kristina Krunić, nedavno je slavila useljenje u tek kupljeni stan u Pančevu. Pa kako će dete nakon izbora kada bude postavljena za neku ministarku zajedno sa Kebarom, Langurom i Stašom putovati na posao čak iz Sefkerina.

Funkcionerke Opštinske uprave u Opovu, Jelena Petrović i Ankica Jožika postale su bogatije za placeve u centru Opova. Na jednom je iznikla velelepna vila, a na drugom je u fazi gradnje neki poslovni objekat. Plate u Opštinskoj upravi u Opovu su izgleda u evrima a ne u dinarima.

Pokrajinski poslanik Predrag Ginculj uselio se nedavno u svoju novosagrađenu kuću u Sefkerinu.

Opštinski funkcioner Slavko Mančev kupio je stan u Pančevu.

Opštinski većnik Goran Fogl kupio je stan u Beogradu.

Opštinski većnik Goran Divljački zajedno sa suprugom takođe lokalnom SNS funkcionerkom bogatiji je za stan u Pančevu i vikendicu u Crnoj Gori.

Ovde su navedene samo skupe nekretnine o kojima drugi građani mogu samo da sanjaju, a ne da ih kupe za 4-5 godina bavljenja lokalnom politikom. Da, da, lokalnom politikom, a ne funkcijama u Vladi Srbije, ministarstvima, diplomatiji... Ovde nisu nabrajani i ostali lokalni funkcioneri i aktivisti SNS, zaposleni svi po javnim ustanovama u Opovu, a koji su postali vlasnici skupih automobila, koji letuju i zimuju po ekskluzivnim odmaralištima, koji nose firmiranu garderobu. Od bednih opštinskih plata, naravno.

Svi ovi opštinski funkcioneri iz SNS sada pred izbore duguju pre svega građanima Opova koji su ih tu i postavili objašnjenje odakle im toliki novac. Od bednih opštinskih plata sigurno nije.

Grupa Građana ZA SLOBODNO OPOVO

2

Ne može im niko ništa

Poštovani gospodine Brkiću,

Duboko cenim Vaš trud, zalaganje i hrabrost kao i Vaših saradnika za sve ove godine, pa Vas molim da se malo više pozabavite ministarstvom finansija i da budem preciznija Upravom carine u koju je i generalni direktor gospodin Branko Radujko razočaran a maltene tek je stupio na funkciju, što on i ne krije, naprotiv obavestio je neke od najbližih saradnika a i nadležne, a nadležni su vladari iz senke, odnosno vladar iz senke, a to je Andrej Vučić uz pomoć svojih satrapa.

Ne vredi sklanjanje Kokeze, Tomića, Manjka i njihove najbližih saradnika, neki su i pohapšeni kao gospođa Sonja koja je odmah i puštena da se brani sa slobode. Postavljam pitanje šta je sa privremeno uklonjenim a gore nabrojanim bosovima? Šta je sa glavnom inspektorkom Poreske policije Nadom Novosel i njenim emotivnim partnerom direktorom kontrole u poreskoj upravi?

Inače, Sonja Lazarević uhapšena pa puštena zbog malog deteta je najbolja drugarica Nade Novosel. Sve je to uvezano ko creva, jer iza njih stoji neuništiva direktorka poreske uprave Srbij,e a kapo nad kapoima je gospodin Don Andrej Vučić, koji i rukovodi radom carine i Poreske uprave, od dolaska SNS-a na vlast uz pomoć najvećih krijumčara nafte i nafnih derivata kao i cigareta što i nije neka novina ali nek se zna...

Odgovor Milovana Brkića

U daljem tekstu pisma gospođa navodi poimenično gospodu iz Poreske uprave Srbije, njihove veze, spregu, ko iza njih stoji...

Moram, kao čovek da se izvinim gospođi što njihova imena ne mogu da objavim. Stid me je, ali mislim da će mi oprostiti. Kćerka mog brata radi u Poreskoj upravi, duže od pet godina. Ima status taoca. Ona me je oslobodila obaveze da je štitim. Ako odluče, mogu da je otpuste, ona se na mene neće ljutiti. Teška su vremena. Brat izdržava od svoje plate četvoročlanu porodicu, naporno radeći u privatnom preduzeću.

Zaslužujem prezir i nadam se da će gospođa imati razumevanje za moje poniženje. To mi se, eto, desilo pri kraju života.

Milovan Brkić, odgovorni urednik Magazina Tabloid

3

Srpsku decu Ministarstvo za rad prodaje za pare i izvozi u inostranstvo

Ko će obesiti trgovce našom decom ?

Intenzivna saradnja Ministarstva za rad o prodaji dece sa stranim kompanija traje. Ugovor o izvozu naše dece stranim firmama Vlada Srbije potpisala još 2019. godine. Naprednjačka vlast je krajem 2019 godine, potpisala sporazum sa sedam stranih firmi kojima srpsku decu, koja su oduzeta od roditelja prodaje i daje na usvajanje. Deca koja se oduzmu daju se stranim firmama u SAD, Nemačkoj, Izraelu…sa kojima je ugovor sklopilo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja. Kada se ta deca prodaju njihova dalja sudbina se ne zna. Deca se brišu iz sistema naše države, kao da nikada nisu ni postojala. Centri za socijalni rad, koji se navodno bore protiv trgovine decom su zapravo oni koji trguju i prodaju decu.

.....

U nekim slučajevima oduzimanje dece je opravdano, jer postoje i roditelji koji zlostavljaju svoju decu, ali u većini slučajeva deca se oduzimaju zbog banalinih razloga, a jedan od njih je i taj što roditelji nemaju dovoljno novca da izdržavaju dete. Deca koja se oduzmu daju se firmama sa kojima je ugovor sklopilo u toku 2019. godine Ministarstvo za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja.

Po tom ugovoru saradnja se vrši sa sledećim stranim firmama:

Hopscotch Adoptions INC, SAD

Loving Heart international Kanada

Familie Internationa Frankfurt, Nemačka

Creixer Junts, Spanija

Atid Haieladim, Izrael

Adoptionscentrum, Švedska

Ariete Onluns, Italija

Uplašeno dete pred deportaciju u inostranstvo

Oduzimaju se mala deca uzrasta od 1 do 5 godine

Sve ove firme se bave prodajom oduzete dece, a kada se jednom ta deca prodaju njihova dalja sudbina se ne zna. Deca se brišu iz sistema naše države, kao da nikada nisu ni postojala, a dokumentacija o usvajanju je tajna i nikome nije dostupna, sem onima koji rukovode ovim crnim operacijama, a ko je za to zadužen i ko to radi je takođe tajna.

Oduzimaju se samo mala deca uzrasta od 1 do 5 godine, a sve zato da se kasnije, kada odrastu, ne bi sećala odakle su došla.

Darija Kisić (47 godina), ministarka za rad, više brine o svom izgledu i stajlingu nego o rešavanju užasnih problema u njenom resoru i centrima za socijalni rad: nedavna fotografija gde je putem fotošopa htela da izgleda vitkije pa su vrata ostala iskrivljena

Gaženje prava deteta od strane države i centara za socijalni rad

Jasno je da se ovde radi o nezapamćenom gaženju i ugrožavanju prava deteta od strane države i centara za socijalni rad koji rukovode ovim operacijama.

Jer se toj deci oduzima pravo na sopstveni izbor, iako su rođena u Srbiji, kao Srbi, ona nikada neće živeti u Srbiji, neće više biti srpske nacionalnosti, a pitanje je da li će ikada i saznati odakle zaista potiču i ko su im pravi roditelji.

Ova deca nemaju pravo na izbor, umesto toga, o njihovoj sudbini odlučuje Srpska napredna stranka i nadležni u Ministarstvu za rad na čelu sa ministarkom dr Darijom Kisić. Vlada Srbije je i dozvolila ovo i centri za socijalni rad, koji se navodno bore protiv trgovine decom su zapravo oni , koji trguju i prodaju decu.

Zloglasni norveški Barnevernet: Oteta deca postaju robovi, predmet svih mogućih zloupotreba…

Zabrinjavajući podaci o sudbini dece iz Srbije

Više od 6.000 dece oteto i prodato u inostranstvu

Prof dr Mila Alečković, profesorka psihologije, ističe: „Zašto se siromašnoj porodici otima dete? Imam podatak da je oko 6.000 dece oteto od roditelja u Srbiji, a Rodoljub Šabić, bivši poverenik za informacije od javnog značaja, mi je pomogao da dođem do tih podataka. Ipak su to morali da kažu iz nadležnih državnih institucija. Skoro 6.000, tačnije negde oko 5.700 dece je oteto siromašnim porodicama do pre dve godine, i taj broj je sada mnogo veći. Zašto? Gde idu ta deca?

Norveški sistem Barnevern i njegove odluke ni sudovi ne mogu da ospore

Napravićemo veliki pritisak da se izglasa i u Srbiji zakon Dime Jakovljeva, koji je izglasan u Rusiji, da srpska deca ne mogu biti prodavana nikakvim bogatim stranim kompanijama ni strancima, ako Srbi hoće da ih preuzmu. Građanima u Srbiji se ne daju deca na usvajanje, već odmah idu napolje da se prodaju za novac - zaključila je Mila Alečković.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane