Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

TRAMP ih razotkrio u SAD-u a PUTIN tjera iz UKRAJINE

Uvek se bave nanošenjem zla drugima

Mogao je naslov ove kolumne biti i drugačiji. Primjerice "Ruski medvjed slonovskog pamćenja" ali misao i poruke ostale bi iste... Radi se o tzv. Ukrajinskoj krizi...

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Što se to nalazi u Srbiji, Hrvatskoj, poglavito u Ukrajini vrlo dobro oslikava jedan komentar mog prijatelja sa Facebooka. Jasno je kako takve ili slične potpuno slobodne i neovisne komentare možete pročitati samo na Facebooku, nešto na YouTube-u i u Magazinu Tabloid. Također, svatko ima pravo na svoje mišljenje ali svatko nema mogućnost svoje mišljenje predstaviti mnogobrojnoj publici. To najbolje na svojoj koži svi osjećamo u biološkom ratu kojega su zlotvori prije dvije godine poveli protiv čovječanstva. A veliki dio takvih zločinaca svoje leglo savilo je baš u Ukrajini. Znamo da isti vladaju i Srbijom, i Hrvatskom, EU, Velikom Britanijom ili SAD-om... i mnogo mnogo šire. To "predznanje" će nama pomoći kako bi smo tzv. Ukrajinsku krizu pogledali i sa tog aspekta...

Gdin. Nenad Pilić o Ruskim nedavnim intervencijama:

"To je kontekst o kojem govori i Milanović kada kaže da je zapad imao prilike pomoći narodu Ukrajine.Ukrajina je postojbina Hazara, upravo neformalnih vladara svijeta. Ukrajina je bivša "Hazarija". Sav vladajući ološ svijeta stotinama godina su porijeklom iz plemena Hazari. Grčevita medijska, jer druge snage nemaju, "borba" zapada da "obrani" Ukrajinu od Putina je samo jalovi pokušaj kabale koja gubi plandemijski rat sa savezom. Nekad jaki NATO (servis duboke države za uvođenje demokracije, terora i dominacije po svitu) više ne postoji kao organizirana vojna sila. Dakle, kao šta Milanović kaže, zapad (duboka država) je imala mogućnost iskorjenit Hazarsku mafiju koja generira najveću korupciju i kriminal u državi (nešto poput Hrvatske) i ne dopušta prosperitet. Ne može svoj protiv svoga. Već je dokazano iz laptopa Bajdenovog sina Huntera, kakve kriminalne poslove su vodili sa Hazarskom mafijom. Main stream to prešućuje. Ukrajina je pored već pregaženog Kazahstana (Astana), jedno od jakih uporišta sotonizma. Ulazak Putina mic po mic u odmetnute pokrajine, samo je usputna stanica prema Kijevu, uporištu hazarske mafije. Mlaki odgovor Zelenskog i stalni prijekor zapadu da ne proizvodi strah od invazije Putina je samo potvrda da je tome tako. Bit će jakih ratnih truba, navodno i atomske opasnosti, ali rata biti neće. Rat je zabranjen i nema ko da ga vodi, niti financira. U povjesti je duboka država (Hazari) inicirala, zapodjevala, financirala i okončavala sve ratove. Oni danas i pored svih nastojanja medijima kojima jedino još ovladavaju, to nisu u stanju. Invaziju Putina na Ukrajinu stoga treba shvatiti samo kao jednu od faza borbe oporbenog, globalnog, patriotskog saveza za borbu protiv kabale. Zaključak ko je u Hrvatskoj na čijoj strani, ostavljam cjenjenoj publici koja ovo čita. Milanović ili Plenki!?"

Janka Pusta Ivica Jonjić odgovara:

"Nenad Pilić, nisam znao da su Hazari još uvijek u Ukrajini. Nekoliko puta su tamo pobijeđeni i iztjerani te prognani na Balkan gdje se i danas nalaze."

Nenad Pilić odgovara: "Janka Pusta Ivica Jonjić. Itekako jesu. Rusi su njih protjerali i za vrime hladnog rata i komunizma kontrolirali, ali padom Berlinskog zida, u ovih 30 godina su se konsolidirali i napravili veliko svoje uporište u Kazahstanu i Ukrajini. U Kazahstanu su od provincije i vukojebine napravili sotonistički, futuristički grad Astanu za buduću prijestolnicu novog svejetskog poretka. Putin je to nedavno zauzeja. Sada je na redu Ukrajina. Dalje uskoro London city, Buckinghamska palača, kraljica, Vatikan, crni papa, crno plemstvo, Washington District (DC), Capitol Hill, Pentagon."

U ovom dijalogu između dvojice Fejsbuk komentatora nalazi se SRŽ poteza politike kako Ukrajine tako i Ruske Federacije ali i DUBOKE DRŽAVE i njezine koalicije, koja kontrolira Ukrajinu.

Tzv DUBOKA DRŽAVA, da se prisjetimo, odavno je pokušala izvršiti agresiju na Rusku Federaciju i njezinu SUVERENOST, čija je politika tamo na snazi.

Sjetimo se Mihaila Hodorkovskoga, svojevremeno najmoćnijeg ruskog oligarha. Bio je pijun George Šoroša, figura kao što su kod vas kriminalci Aleksandar Vučić ili kod nas njegov jatak Andrej Plenković. Šoroš je preko Hodorkovskoga želio uvesti "demokraciju" u Rusiju. Nešto kao što sada ima Ukrajina, premrežena ortodoksnim međunarodnim kriminalcima. Eto, takvog je lika George Šoroš želio montirati na čelo Rusije. No, nije znao da mu pušem za vratom, jer George Šoroš je dokazani pripadnik najelitnijeg dijela MEĐUNARODNE ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE čije pripadnike razotkrivam već dugi niz godina. Bilo je to davno, mislim 2002. ili 2003. godine, kada je Hodorkovski kao pijun kriminalca Geogea Šoroša želio uvesti "red" u Rusiji. Već se otvarao pobjednički šampanjac, slavilo novog predsjednika, gostilo se kavijarom te ispijala votka sa ginom.

Sve je Šoroš podmazao kako bi na predsjedničkim izborima nasapunao dasku Vladimiru Putinu. Istim načinom samo malo drugačijom tehnikom kao što su ŠOROŠ I NJEGOVI pokrali izbore Donaldu Trumpu. Ne biste vjerovali, tada su se u "igru" raskrinkavanja Šoroševih laži, umiješale i BEOGRADKE "VEČERNJE NOVOSTI". Malo su samozatajni ali su "fakini" iz BG NOVOSTI pravi i pouzdani partneri, koji su odigrali vrlo značajnu ulogu u sprečavanju izvršenja velike kriminalne radnje na izborima za predsjednika Ruske Federacije!

Naime, tada sam još pisao tekstove i slao ih Večernjim Novostima koje su povremeno moje tekstove objavljivali. Tekst o međunarodnom kriminalcu Georgeu Šorošu i njegovom lutku na koncu Mihailu Hodorkovskom, poslao sam Novostima. Zamolio sam ih da ga proslijede Ruskoj Federaciji na uvid i analizu. Nisu mi "fakini" ništa povratno rekli vezano za moju zamolbu ali dan-dva nakon moje analize KRIMINALACA, Hodorkovski je naglo nestao sa čela megagiganta YUKOSA.

Štoviše, optužen je i osuđen za kriminal i nekoliko godina je grijao radijator zatvorske ćelije u Rusiji. Dakle, agresija na Rusku Federaciju odavno datira. O ponovnom pokušaju diskreditacije Vladimira Putina, ovoga puta od strane OESS-a pisao sam i na ovim stranicama.

Ovoga puta je NOTORNI DOKAZANI KRIMINALAC Tonino Picula na čelu "neovisnog" OESS-a (organizacija za europsku sigurnost i suradnju... kako to zvonko zvuči. op. aut.) lupetao kako je Vladimir Putin pokrao izbore za predsjednika Ruske Federacije! Još nije uhićen Tonino Picula a stoje neoborivi dokazi kako je 2002/2003. g., sudjelovao u organizaciji likvidacije srbijanskog premijera dr. Zorana Đinđića!?

Pa što radi Organizacija Za EUropsku Sigurnost i Suradnju (OESS)??! Takvi i slični čimbenici danas vladaju EU, SAD, Njemačkom, na čelu su Ukrajine također. Prijete i Rusiji NATO paktom, "saveznicima", među kojima se ističe SAD, čak i Republika Hrvatska prijeteći kako će vojsku poslati na RUSKU GRANICU tobože braniti Ukrajince od najezde ruskog okupatora?!. Svi "napredno i novonormalno" zainteresirani misle kako su Vojska i snage tih zemalja i vojne organizacije NATO svojevrsni ĐOKER ZOVI, kao i do sada, te da će na mig ORGANIZIRANE BANDE, braniti njihove interese! Ovoga su se puta prevarili. Ruska Federacija koju predstavlja LEGALITET i LEGITIMITET, bjelosvjetskoj je mafiji opalila šamar od kojega se neće oporaviti! Moram istaknuti, nisam pristran u svojim analizama jer UKRAJINSKI ali i RUSKI NAROD poštujem kao vlastiti!

Pokušao sam prikazati trenutnu GLOBALNU situaciju na što objektivniji način. Na žalost Ukrajinaca i Rusa te ostalih, sve ima svoju cijenu. Ako Rusija uspije iz Ukrajine protjerati organiziranu mafiju sa čela Ukrajine, kako bi kasnije Ukrajinci dobili priliku birali SVOJU VLADU, tada će se sa Ruskom stranom moći razgovarati o svemu. I o visini cijene koju je platio običan Ukrajinac u operaciji "čišćenja" Ukrajine od kriminala i kriminalaca. Do tada, UKRAJINCI na žalost nemaju vjerodostojnog predstavnika za razgovore i dogovore sa bilo kime pa i sa Ruskom Federacijom!

Opet na žalost, ista je situacija kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane