Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tragom vesti

Vučić jeftino plaća lažnu opoziciju, Parandilovića je kupio za manje od 500 evra mesečno!

VUČIĆEV OTPAD NA BOŠKOVOJ LISTI!

Prvi čovek Boška Obradovića, Miloš Parandilović, iz takozvanog Patriotskog bloka, bio je učesnik NATO seminara, gde polaznike obučavaju da mrze Srbiju. Danas ga Vučić, plaća da glumi lažnu opoziciju, dok mu novac uplaćuju preko Ministarstva za rad, zapošljvanje boračka i socijalna pitanja...

M. Hadžić

Postoje snažne veze Pokreta obnove kraljevine Srbije, koji predvode Žika Gojković i Miloš Parandilović sa Srpskom Naprednom strankom, Aleksandra Vučića, izjavio je ranije profesor Duško Kuzović.

Gojkovićevo pristupanje Patriotskom bloku Boška Obradovića bio je i razlog da Kuzović prekine saradnju sa Dverima Boška Obradovića.

Istražujući zašto je došlo do potresa u patriotskom bloku Boška Obradovića, novinar Magazina Tabloid došao je do sledećih saznanja:

Miloš Parandilović, zamenik predsednika Pokreta obnove kraljevine Srbije i novi frontmen patriotskog bloka, zapravo je plaćenik Aleksandra Vučića.

Prema zvaničnim navodima službenika Nacionalne službe za zapošljavanje Vesne Đorđević, Parandilović je u njihovoj službi zaposlen od 2018. godine.

Nacionalna Služba za zapošljavanje, deo je Ministarstva za rad zapošljavanje boračka i socijalna pitanja, koje danas vodi ministarka Darija Kisić Tepavčević iz Srpske napredne stranke.

Kada je Parandilović primljen u radni odnos 2018. godine, Ministarstvom je upravljao ministar Zoran Đorđević, takođe iz Srpske napredne stranke.

Tim povodom Magazin Tabloid je zatražio zvanično od Ministarstva objašnjenje da li je istina da visoki funkcioner POKS, Miloš Parandilović radi kod njih. Tada smo dobili sledeći odgovor:

"U skladu sa Zahtevom za pristup informacijama od javnog značaja koji ste, dana 30.12. 2021. godine elektronskim putem, dostavili Nacionalnoj službi za zapošljavanje, obaveštavamo vas o sledećem:

Miloš Parandilović je zasnovao radni odnos u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, Filijala za Grad Beograd, dana 21.02.2018. godine, na poslovima savetnik za zapošljavanje.

Imenovani i dalje obavlja poslove savetnika za zapošljavanje u Filijali za Grad Beograd.

Podaci o platama zaposlenih nalaze se na internet sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje u Informatoru o radu." Napisala je službenica zadužena za komunikaciju sa medijima Vesna Đorđević.

U "Informatoru o radu" na koji nas je Đorđevićeva uputila našli smo podatke da Parandilović prima tek 41.207 dinara. Na ovaj način razbijeni su svi mitovi o tome da Vučić skupo plaća lažnu opoziciju. Zapravo je konkurencija među prodanim dušama toliko velika da oni to rade za par stotina evra mesečno.

Parandilovićev šef, predsednik POKS, Žika Gojković takođe tvrdi da nije mnogo plaćen.

Plaćaju ga prema njegovim navodima tek 500 evra mesečno, preko crnogorskog mobilnog operatera Mtel.

Prema navodima Marinike Tepić, zbog kojih je Crnogorsko Tužilaštvo pokrenulo istragu, Žika Gojković je deo upravljačkog tima SNS, u Mtelu i za to dobija 2.000 evra mesečno.

U cilju demantovanja ovakvih tvrdnji, Gojković je javno prezentovao izvod svog bankovnog računa i javnost obavestio da mu je stanje na računu "tek" 800 evra, dok mu je poslednja uplata na računu iznosila opet "tek" 500 evra.

U skladu sa istinitim informisanjem javnosti u prilogu teksta objavljujemo i skrinšot poruke koju je Gojković javno prezentovao, ali postavljamo i pitanje: Nije li Marinika ipak u pravu? Jer možda Gojković od Mtela prima 500 evra nedeljno, što bi značilo da je njegov mesečni prihod od Mtela ukupno 2000 evra mesečno...

Ukoliko prihvatimo da Gojković ne laže, to opet znači da se Vučiću prodao za male pare...

Za čitaoce koji se ne sećaju potsetićemo na to da je to onaj Žika Gojković, koji je izjavio da iz Ustava Srbije treba izbaciti preambulu da su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije i da naša zemlja treba da postane deo NATO pakta.

Sličan se sličnom raduje, i jedan sa drugim sarađuje, pa su se Parandilović Miloš i Žika Gojković zbližili ne samo kao Vučićevi plaćenici, već i kao NATO lobisti.

Miloš Parandilović je još 2015. godine, prisustvovao seminaru: "Treća beogradska NATO nedelja", koji je organizovala i finansirala Soroševska organizacija CEAS Serbia.

- Odlično iskustvo i divno druženje-, napisao je Parandilović na svom fejsbuk profilu nakon što su ga prijatelji Jelene Milić tagovali u albumu sa tog seminara.

Inače, tokom kursa Parandilović se kolegama i predavačima pohvalio kako nije služio vojsku. Rekao je i da je završio višu građevinsku školu. Kako su mediji ranije pisali nije bio posebno dobar student.

Miloš Parandilović se nalazi i na video snimcima koje je objavila nova.rs, pod naslovom:

"Video snimci koji pokazuju da narodni poslanik krije odbeglu Plejboj zečicu"

-Nekadašnja Plejboj zečica i bivša misica Slobodanka Boba Tošić koja je osuđena u Bosni i Hercegovini za učešće u ubistvu i čije se ime nalazi na Interpolovoj poternici godinama, se krije u Srbiji i uživa zaštitu ovdašnjeg političara Žike Gojkovića, a sada su na adresu naše redakcije stigli i video zapisi sa sigurnosne kamere jedne zgrade u kojoj, po svemu sudeći, Tošićeva boravi sa Gojkovićem-, prenela je nova.rs.

Gojković je sklon lažima, pa je tako za medije izjavljivao da je on zapravo završio privatni fakultet Union, a onda su ga na konferenciji za štampu konfrontirali sa kopijom njegove diplome sa Megatrenda. Gojković nije imao komentar, ali bi neko svakako trebalo javnosti da objasni zašto Parandilović stalno priča da državu trebaju da vode najobrazovaniji, dok on i Gojković imaju opskurno obrazovanje...

U paketu sa NATO lobistima-Vučićevim plaćenicima, Žikom Gojkovićem i Milošem Parandilovićem, u patriotski blok je uplivao i Mirko Čikiriz.

Mirko Čikiriz je kao kadar SPO-a sa SNS-ove liste radio u Ministarstvu pravosuđa kao državni sekretar do 2021. godine.

Čikiriz se priključuje POKS-u nakon osnivanja te stranke i na lokalu u Kragujevcu prelazi cenzus. Čikiriz tada odmah sklapa pakt sa lokalnim naprednjacima.

Kao potpredsednik Pokreta obnove kraljevine Srbije, Mirko Čikiriz je direktno plaćen od režima Aleksandra Vučića da glumi opoziciju...

Osim u Kragujevcu POKS, Žike Gojkovića i Miloša Parandilovića je u vlasti sa Srpskom naprednom strankom u Somboru, Novom Sadu i još nekoliko gradova u Srbiji.

Čovek od poverenja Žike Gojkovića je i poksovac iz Šapca, Dragan Ninković, zaposlen takođe u nekom javnom preduzeću koje kontrolišu Naprednjaci.

„O snažnim vezama organizacije „POKS" sa vladajućim režimom u Srbiji (protiv koga se iskreno borimo) srpski narod zna, rukovodstvo Srpskog pokreta „Dveri" zna, znaju saradnici u organizaciji koju predstavljam, kao što zna i moja malenkost - ta činjenica se ne može ignorisati. Čast mi je što ste me planirali za mesto kandidata za gradonačelnika Beograda (kako ste izjavili u intervjuu), ali nisam u mogućnosti da stanem pred svoje sugrađane, građane Beograda, da ih pozovem i povedem na aktivnosti protiv režima i da ignorišem tu nepobitnu činjenicu", poručio je profesor Duško Kuzović, Bošku Obradoviću kada je napustio Patriotski blok.

- Zbog odluke Dveri da sarađuju sa Žikom Gojkovićem i Milošem Prandilovićem, jedna od organizacija koja je napustila "Patriotski blok" je i "Državotvorni pokret", a njen lider, profesor Fakulteta političkih nauka Slobodan Samardžić kaže da je POKS ušao kao privilegovan, jer je zaključio poseban ugovor sa Dverima, a ne sa "Patriotskim blokom".

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane