Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pogledi

Cilj rusko-ukrajinskog rata uništenje Rusije i u koletarali Ukrajine

Ogromna mržnja prema ruskom narodu

Događaji u Ukrajini pokazuju da je kolektivni Zapad pripremao Ukrajinu dugi niz godina na oružani sukob sa Rusijom. Znajući za svoje velike poraze Zapad je promenio strategiju. Jednim udarcem danas želi da uništi istovremeno dva naroda - ruski i ukrajinski. Politička elita Zapada apsolutno neobrazovana i nekompetentna. Tamo očigledno svako može da bude državnik i čovek od visokog položaja. Olaf Šolc, kancelar Nemačke, je izjavio da je sukob u Ukrajini prilika da se ispravi sva istorijska nepravda prema nemačkom narodu!?! Soroš, kaže: „Divim se hrabrosti ukrajinskog naroda i njegove vojske koji pružaju veliki otpor ruskoj agresiji, stradajući junački kao što je to u Drugom svetskom ratu činila nemačka odbrana Budimpešte i Beča pred najezdom Crvene armije". Sankcije koje preduzimaju SAD i evropske zemlje propraćene su ne samo mržnjom prema Rusiji već i prema ruskom narodu

Piše: Prof. dr Milan Mile Tomić

Najpre o mržnji, a drugom prilikom, kada smanjim izliv besa, o nečuvenoj najezdi informativnih laži Zapada povodom sukoba u Ukrajini.

Rekao bih, maske su najzad pale! Događaji u Ukrajini su nedvosmisleno pokazali da je kolektivni Zapad pripremao Ukrajinu dugi niz godina, čak i decenijama, na oružani sukob sa Rusijom. Posle viševekovnog iskustva u ratovanju sa Rusijom, Zapad se opredelio da Rusiju pokori tuđim rukama.

Rane koje je Zapad zadobio u svim ratovanjima protiv Rusije, počev od dvanaest švedskih najezda u periodu od 12. do 18. veka pa nadalje, ni do danas nisu zacelile. Napoleonov koalacioni udar na Rusiju 1812.godine, u kojem su učestvovale jedinice mnogih evropskih nacija, okončao se ulaskom u praznu Moskvu, a definitivni poraz doživeo je u odstupanju sa zaleđene teritorije Rusije. Posledica tog rata je da su Rusi u Parizu ostavili džentlmenski utisak kod francuskog naroda i što su stvorili veliki francuski brend „Bistro" - lokale gde su ruski oficiri na brzinu (govorili su lepim konobaricama "bistro, bistro") pili francusko vino i konjak.

Cilj Krimskog rata bio je pokoriti Rusiju u razvoju

Učešće alijanse Francuske, Ujedinjenog kraljevstva Britanije i Turske u Krimskom trogodišnjem ratu 1853. godine imalo je jedinstven cilj - pokoriti rusku silu u razvoju, na celoj njenoj teritoriji a ne samo na znamenitom poluostrvu.

Hitler je došao skoro do centra Moskve, na 20 kilometara, ali su Rusi na kraju svog 27-mo milionskog stradanja u odbrani Evrope od fašizma postavili svoju zastavu na vrh Rajhstaga!

Kraj gorućeg „hladnog rata" kolektivni Zapad dečekao je kao svoju konačnu pobedu nad Rusijom. U tome se svakako prevario, jer nepokorni ruski narod je čekao svoju definitivnu priliku da okonča „ponovno vaskrsli Drugi svetski rat", kako kaže čuveni obaveštajni i vojni ekspert, inače bivši šef tajne službe Izraela Jakov Jaša Kedmi, poreklom ruski Jevrejin.

Znajući za svoje velike poraze Zapad je promenio strategiju. Jednim udarcem danas želi da uništi istovremeno dva naroda - ruski i ukrajinski, zavađajući ih do nesnosne mržnje.

Kedmi:Nemačka i dalje nije zadovoljna ishodom Drugog svetskog rata

Istina o mržnji prema Rusiji izlazi na videlo

Da je cilj tog rusko-ukrajinskog rata uništenje Rusije, a u koletarali i Ukrajine, govore uprave činjenice koje su isplivale već u prvih nekoliko dana „specijalne operacije" ruske vojske u Ukrajini. Poneseni ne tako brzim napredovanjem Rusije na frontovima Ukrajine, zapadni političari počeli su da se utrkuju u preranom trijumfalizmu, smatrajući da će se ruska vojska zaglaviti u višegodišnji neuspešni rat sa svojom braćom u Malorisiji i Novorusiji, kako je pravo ime Ukrajine. A, evo i dokaza pravih ciljeva Zapada i njegove mržnje prema Rusiji i ruskom narodu.

Gospođa ministarka inostranih poslova Velike Britanije, Elizabet Liz Tras, koja se pred samu vojnu u Ukrajini isparadirala Crvenim trgom, imitirajući premijerku Margaret Tačer, „trasnula" je jednu izjavu u kojoj je pokazala sve svoje neznanje faktografije, ali istovremeno i pokazala i dokazala da je politička elita Zapada apsolutno neobrazovana i nekompetentna. Tamo očigledno svako može da bude državnik i čovek od visokog položaja. Eto, „to nam je nova pseudoliberalna elita dala". Naime, gospođa koja se u Estoniji prethodno provozala na tenku, sa vrlo pretećim šlemom, prkosnog pogleda, izreče kako se Voronježka oblast nalazi u Ukrajini! Nije napravila lapsus, već je izrekla svoju suštinu.

Ruski tenkovi u akciji u Ukrajini Bobane, ovo je potois ya sliku

Njen kolega, ministar odbrane Ben Volas, otišao je još dalje u otkrivanju pravih namera zapadne alijanse, prizivajući celu planetu na sveti rat protiv necivilizacijskih vrednosti koje upražnjava Rusija, jer zaboga ne priznaje LGBT zajednicu! Bože dragi, da li je moguće da je to mogao reći sadašnji predstavnik nekada čuvene britanske diplomatije?! O Džonsonu, ekstravagantnom premijeru, koji se raduje ratu, ne treba trošiti reči. On je jedan od tih pseudoliberalnih klovnova.

Cilj zapadne koalicije uništenje Rusije i ruskog narada

Francuski premijer Bruno Le Mer, sa perfektnim znanjem nemačkog jezika, poznat kao germanofil, zvanično, izjavio je petog dana rata doslovce, da je cilj zapadne koalicije „uništenje Rusije i ruskog narada". Da čovek ne poveruje, ali, u stvari, to je očigledno prava definicija svekolike krize čovečanstva.

Mislilo se da su Nemci naučili lekcije iz sopstvene istorije. Nisu, verujte na moju reč ali najbolje je svom uhu i umu. Najpre je ministarka odbrane, demokratska hrišćanka Anagret Kramp-Karenbauer, oštro pozvala svet na aktivno nuklearno obuzdavanje Rusije. Čime i kako? Naravno nuklearnom pretnjom i akcijom NATO. Time je inspirisala jednog drugog klovna, takozvanog predsednika Ukrajine Volodimira Zeljenskog da izjavi kako bi Ukrajina mogla da napravi atomsku bombu! Koleginica, "vojnikinje od karijere", na dužnosti ministarke inostranih poslova, srednjoškolka sa diplomom američkog vazala, Ana Lena Berbok, sva i u svemu „zelena" liberalka, otvoreno preti Rusiji, „ako treba i atomskim oružjem suprotstaviti se ruskom gepolitičkom uticaju". To isto ponovila je i Ursula fon der Lajen, neizabrana od naroda, takozvana „premijerka" Evropske unije.

Šolc: Ispraviti sada nepravdu prema nemačkom narodu

Ali, sve karte otkrio je upravo kancelar Olaf Šolc. On je izjavio, parafraziram, da je sukob u Ukrajini prilika da se ispravi sva istorijska nepravda prema nemačkom narodu! Da ne poveruješ, ali tako je rekao. Kada je inače ta nepravda učinjena nemačkom narodu? Pa, zna se, ruskom pobedom nad Trećim rajhom i njegovim fašizmom. Novopečeni kancelar Šolc potvrdio je što Jaša Kedmi smatra, da je ukrajinsko-ruski rat „produžetak Drugog svetskog rata", s obzirom na to da se nije pravedno završio 1945.godine.

„Ameri" su, kao i uvek, hteli da ratuju tuđim rukama i glavama

Verovatno se Josif Visarionovič Džugašvili Staljin - zvani Koba ili „Hazjajin" prevrće u grobu. Upravo je on spasao Nemačku državnost na pregovorima sa Ruzveltom i Čerčilom, koji su hteli da rasčereče Nemačku.

Ovaj drugi anglosaksonac, koji je inače prodao Dražu za Tita, nagovarao je Ruzvelta da se od preostalih nemačkih vojnika stvori jedna moćna armija koja bi u sadejstvu sa dojučerašnjim nemačkim neprijateljima produžila taj rat, ovoga puta protiv SSSR, pre svega protiv Rusije. Sakupili su blizu 200 hiljada vojnika željnih revanša za pretrpeli poraz, ali ispostavilo se da je Britanija iscrpela sve svoje rezerve, s obzirom da se kod Amerikanaca finansijski zadužila do guše. A, „Ameri" su kao i uvek hteli da ratuju tuđim rukama i glavama. Tako je propao plan napada na SSSR. Taj prvobitni plan jeste mrtav, ali ideja nije. Čerčil je ubrzo posle toga svojim čuvenim govorom 5. marta 1946. godine, pred studentima Vestminster koledža, države Misuri, SAD, retorički proglasio hladni rat sa Sovjetskim savezom, za koji Zapad još uvek misli da ga je dobio.

Finale prve nedelje vojne operacije Ruske Federacije u Ukrajini, je nastup Džordža Soroša (pravo ime Đerđ Švarc), znamenitog mađarskog Jevrejina, američkog državljanina, čoveka sa diplomom Visoke poslovno-ekonomske kraljevske škole u Londonu, investitora liberalnog „Otvorenog društva". Znameniti politički mešetar, pogazio je i svoje poreklo i stradanja jevrejskog naroda izjavom u kojoj je otkrio prave namere Zapada prema Rusiji. On, Soroš, kaže: „Divim se hrabrosti ukrajinskog naroda i njegove vojske koji pružaju veliki otpor ruskoj agresiji, stradajući junački kao što je to u Drugom svetskom ratu činila nemačka odbrana Budimpešte i Beča pred najezdom Crvene armije".

Soroš priča o junačkoj odbrani Budimpešte i Beča od strane Hitlerovog nacističkog Vermahta u Drugom svetskom ratu!

Šta više izneti kao dokaz pravih namera začuđujuće brzo konsolidovane zapadne koalicije, koja je pored EU-NATO članica, mobilisala još Australiju, Novi Zeland, Južnu Koreju i Japan. Iskusni ali i pomalo senilni predsednik SAD Džozef Bajden je na volšeban način uspeo da objedini saveznike, koje je nahuškao unisono protiv Rusije.

Više od pola sveta na strani Rusije

S druge strane, više od pola sveta se drži uzdržano ili je otvoreno na strani Rusije. To mnogi prećutkuju, pre svega zapadna sredstva masovnih medija. Najpre Kina, zatim latinska Amerika, na čelu sa nejvećim zemljama Meksikom i Brazilom, Indonezija se ne oglašava, Iran otvoreno stoji protiv SAD, Pakistan se pridružio novoj evroazijskoj koaliciji kao protivteži zapadne alijanse. Indija je izjavom svog visoko postavljenog generala jasno stavila do znanja na čijoj je strani. Tu su i mnoge druge zemlje, kako azijske, uključujući i većinu arapskih, tako i većina afričkih država željnih slobode. Mi smo se opredelili. Priznajemo teritorijalni integritet Ukrajine, ali nećemo uvoditi sankcije Rusiji. Znači nije tačno da je ceo svet protiv Rusije.

Mržnja na kub prema ruskom narodu

Vesti o sankcijama koje preduzimaju SAD i evropske zemlje propraćene su ne samo mržnjom prema Rusiji već i prema ruskom narodu. „Sankcije mora da oseti i ruski narod" - zvanično je objašnjenje zapadne alijanse u vezi preduzetih mera. Ali, sankcije i mržnja imaju dodatnu povišenu notu nehumanosti. Rat je protiv svakog čoveka na planeti zemlji koji govori ruskim jezikom.

I veliki svetski dirigenat Rus Valerij Gergijev postao je nepoželjan i dobio je otkaz, samo zato što je Rus

Svima je zabranjeno da borave u zemljama koje su preduzele sankcije protiv Rusije. I onima koji imaju ugovore o radu kao što je dirigent Minhenske filharmonije, jedan od najistaknutijih svetskih dirigenata Valerij Gergijev, koji je otpušten šestog dana rata jer je Rus, a i poznaje Putina. Roman Abramovič je napustio kormilo fudbalskog kluba Čelzi. U strahu su svi ruski biznismeni koji posluju po svetu. Mnogima je do sada zamrznuta imovina i bankarski računi, osim onih koji su se odavno deklarisali kao opozicija i protivnici Putina, ka na primer Mihail Hodorkovski. Studentima se otkazuju stipendije i ukida školovanje na evro-američkim univerzitetima.

Drastičan primer svekolike mržnje na kvadrat su sportisti. Po naređenju Tomasa Baha, predsednika MOK, gotovo sve svetske federacije suspendovale su iz daljih takmičenja ruske sportiste. Dakle, Ljubodrag Duci Simonović je definitivno u pravu. Međunarodni olimpijski komitet je po njemu, ali i po mnogim slobodoumnim ljudima, od osnivanja „fašističko leglo". Setih se jednog pasusa iz moje knjige „Vreme kraljice - usponi i padovi sportskih ideala kroz istoriju" u kom sam citirao izvod iz osnivačkog dokumenta MOK-a koji kaže da je učešće na Igrama dozvoljeno samo civilizovanim narodima. Nije na tim igrama bilo Srbije, ali ni Rusije, koja je bila svetska imperija. Ali zato je u Olimpijskom komitetu bio i jedan ruski grof po imenu A. D. Butkovski. On je bio civilizovan jer je imao kuću u Parizu, ali to ostali Rusi, pogotovo sportisti to nisu bili, jer nisu imalu kuće po Evropi i nisu bili prijatelji sa osvedočenim rasistom Pjer de Kubertenom.

Ni kriva, ni dužna: I nepunoletna klizačica Ruskinja Kamila Valijeva (15 godina) osetila je mržnju sportskih foruma i Tomasa Baha, predsednika Olimpijskog komiteta (Bobane, slika)

Počelo je sa pionirkom svetskog talenta i najvišeg sportskog majstorstva klizačicom Kamilom Valijevom. Ova petnaestogodišnja devojčica nedavno je optužena za uzimanje dopinga u sred svog nastupa na pekinškoj zimskoj Olimpijadi. Pravda je zadovoljena na Međunarodnom sportskom sudu, pa je nastavila takmičenje, ali ovoga puta psihološki pobeđena i razorena. Tomas Bah je i pored presude suda, koji je on osnovao, histerično nastojao da se dete diskvalifikuje, uz podršku Amerike, Kanade i ostalog anglosaksonskog sveta!

Sve sportske organizacije pod kontrolom SAD

Sedmog dana rata, kanadsko-američka NHL, hokej liga, donela je odluku da iz ekipa odstrani ruske igrače pod ugovorom! Na čelu te histerije je Vejn Grecki, čuveni bivši hokejaš, nekada najbolji svetski igrač. Fudbal je već izbačen iz svih takmičenja, a Sankt Petersburgu je oduzeto domaćinstvo finala Lige šampiona. Jirgen Klop, trener FK Liverpula, javno je osudio Putina i Rusiju. E moj Nemče, sedi na klupi i treniraj svoje igrače, ne petljaj se u politiku koju ne poznaješ ni malo! A, i najbolje bi bilo da kao Nemac bar budeš neutralan.

Sada su i Danil Medvedev ali su i svi drugi igrači i igračice tenisa iz Rusije na udaru. Pitanje je dana kada će i oni biti izbačeni sa svih takmičenja. I tako redom, ruski sport kao i svi Rusi, kako stoje stvari po Tomasu Bahu, koga slušaju sve svetske sportske federacije biće definitivno precrtani, kao da ne postoje. To će se po svoj prilici ubrzo desiti, jer i sve druge međunarodne organizacije su pod kontrolom SAD - EU, FIFA, MOK, UEFA, svetska zdravstvena organizacija, VADA, nevladine organizacije, političke institucije. Uglavnom sve organizacije od navodnog značaja za svet i ljude na planeti su pod kontrolom SAD.

Dalekometna ruska artiljerija u dejstvu u Ukrajini

Ali, Amerikanci i svi njini satrapi nisu svesni nekih činjenica. Rusi definitivno stavljaju pod kontrolu Ukrajinu, koja je srž njene bezbednosti, života i smrti ruske državnosti i opstanka ruskog naroda. Zbog toga, sledeće zime Evropa će se smrzavati, industrija neće raditi, biće ekonomski kolaps, a Amerikanci će kao i uvek posle svih ratova trljati ruke? Samo je pitanje, dokle?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane