Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Kroz obruč

Milovan Brkić

Kada ovaj broj bude pred čitaocima (31. marta) u Srbiju će tog dana doći novi protektor, čijem dolasku se raduje srpski diktator i njegov kartel. Protektor je penzionisani američki diplomata Kristofer Hil, lični prijatelj američkog predsednika Bajdena, koji je šest meseci čekao na potvrdu Senata, mada je on očekivao postavljenje na značajniju funkciju.

Već 4. aprila u Zagreb bi trebalo da doputuje izaslanik Ministarstva finansija, koji će iz američke ambasade rasporediti svoje saradnike, po glavnim gradovima balkanskih država, koji će imati zadatak da sprovedu u delo Izvršnu naredbu američkog predsednika o tzv. Crnoj listi na koju su stavljeni vođe balkanskih narko kartela, milijarderi koji su taj novac stekli pljačkanjem budžeta svojih država, pranjem novca, rasprodajom državne imovine, pljačkom kreditnih linija, trgovinom oružjem.

Ruska vojna akcija u Ukrajini zatekla je i srpskog diktatora u raskoraku, kao i njegovu balkansku sabraću.

Svi su, bez izuzetka, osudili Rusiju glasanjem u UN.

Diktator je počeo da likuje i da se hvali kako je odmah prekinuo kontakte sa ruskim zvaničnicima, u čijim bankama njegov kartel drži dvadesetak milijardi opljačkanih para. To ga je zabrinulo, jer su i Rusi krenuli u kontranapad. Podržali su ih Kina, Indija, Pakistan, Turska, Iran, Saudijska Arabija, Brazil, Južnoafrička republika...

Uvođenjem sankcija, Rusija se okrenula svojim saveznicima, koji su čvrsto rešili da se suprotstave Vašingtonu i njegovom glavnom savezniku Vatikanu.

Video je Vučić priliku da se raskusura sa pobratimom Hašimom Tačijem, da, mu preda Kosovo, pravdajući se pritiskom iz Brisela i Vašingtona. Pobratimu Edi Rami dao je odmah, po bagatelnoj ceni 30.000 tona brašna, vičući, na sav glas, na srpski general-štab što na vreme nije nabavio hranu za vojnike!

Prodana duša ruski ambasador Bocan Harčenko, koji prima od Vučića apanažu od 20 hiljada evra mesečno, jadikovanjem pokazuje razumevanje za njegov naum da Rusiji uvede sankcije. Ali, Kremlj nema smisla za njegove marifetluke.

Koristeći stanje u Ukrajini, Vučić je rešio da se oslobodi i Mileta Dodika.

Ali...

Kremlj je poručio da ako se u Bosni primeni sila protiv Srba, Rusija će intervenisati na isti način kao i u Ukrajini.

Pentagon je shvatio poruku. Odmah je Senat poslao ambasadora Hila u Beograd, a Metju Palmer je iz Sarajeva premešten na Island.

Poslat je iz Stejt Departmenta i aber - ''Dok SAD-e pozdravljaju težnje Kosova za članstvom u NATO-u, zahtevi za članstvo su složeni i zahtevaju dugoročan, promišljen pristup,'' izjavio je portparol Stejt Departmenta 21. marta.

"Kosovo najbolje može da pokaže svoju spremnost za obaveze NATO članstva tako što će nastaviti da aktivno sprovodi desetogodišnji plan tranzicije (Kosovskih bezbednosnih snaga) i da ne odstupa od njega", dodao je on.

''Albanija ključna na balkanskoj ruti trgovine drogom'' - navodi se u godišnjem izveštaju američkog Stejt Departmenta o međunarodnoj strategiji kontrole trgovine narkoticima i pranju novca od 2. marta ove godine.

Kako se naglašava u izveštaju, državljani Albanije igraju veliku ulogu u međunarodnoj trgovini narkoticima, a Albanija je ključni element balkanske rute trgovine drogom ka zapadnoj Evropi i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Kriminalne grupe iz Albanije su prisutne u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji i širom Evrope, kao i u Južnoj Americi, uključujući Ekvador, Kolumbiju i Peru.

Da li se mogu održati u sedlu njegovi saveznici iz Prištine i Tirane? Napustila ih je veliki zaštitnik Medlin Olbrajt, ostali su bez uticajnih kongresmena.

Može li Vučić, u ovakvoj promeni snaga u svetu, da ogromnom količinom opljačkanog novca nastaviti da kupuje zaštitu. Čini se da mu je Soroš pomogao da pritiskom na Bajdena skine sa crne liste Andreja Vučića. Ali, tu je gospođa Laura Koveši, tužilac EU.

Srpski diktator je pokazao strašno lice ništavila, poručujući svojim ponašanjem da ne poštuje braću Erdogana i Si Đinpinga, šeika Bin Zajeda, Vladimira Putina...

Dolazi vreme velike naplate.

U Ambasadi za Hila prave košarkaški teren, da ovaj vremešni diplomata, sa pedeset dijagnoza, sa Vučićem, koji studira košarku, treniraju.

Može se desiti da obojica, umesto lopte, prođu kroz obruč, jer se, nikada toliko, u Srbiji nije nagomilao bes građana i potisnut osećaj straha, sa nadom da nas Moskva gleda i maše nam rukama.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane