Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Kuda plovi brod zvani Srbija

Bajdenova vremena

Specijalna akcija Oružanih snaga Ruske federacije u Ukrajini uzdrmala je planetu. Naročito Sjedinjene Države Amerike, koje su sve bliže razjedinjenju i njene porobljene saveznike iz Evropske unije. Prazne reči ostarelog predsednika Džozefa Bajdena ponavljaju, kao papagaji, američke evropske sluge, utrkujući se ko će više da uvede sankcija Ruskoj Federaciji, da joj zapleni imovinu. Pritom, brojke govore da američki predsednik strogo vodi računa, ili oni koji stoje iza njega, da ne zapreti Rusiji ratom. Sankcije pokazuju da ne pogađaju značajnije ovu vojnu velesilu, uz koju stoji i ekonomska velesila Kina. Naučeni da svet vide u verziji CNN-a, američki saveznici dolaze k sebi, jer se avet gladi, prestanka industrijske proizvodnje, bolesti, nezaposlenosti, nedostatak energenata, hrane... obija njima o glavu, a građani će se, nema sumnje, dići na opštu pobunu, rukovođeni nagonom za preživljavanjem. Došla su Bajdenova vremena, videti link (). Ko će iz njih izaći živ. U kojim vodama će se potopiti brod zvani Srbija

Milovan Brkić

Američki predsednik Džozef Bajden svakodnevno optužuje ruskog predsednika Vladimira Putina, nazivajući ga ubicom, ratnim zločincem... Propaganda Velike industrije laži sve je ogavnija i pokazuje nemoć imperije u nestajanju i ludost njenih saveznika iz Evropske unije. Očigledno je da svet ne može da se upodobi američkom viđenju života na planeti.

Samo petina Amerikanaca podržava politiku predsednika Bajdena u vezi sa Ukrajinom, a kada prođe izvesno vreme i Rusi ostvare svoje ciljeve u bivšoj državi Ukrajini, centri moći će se presabrati, i već se presabiraju, da se distanciraju od politike predsednika Bajdena. Jer, poguban učinak takve politike postaje svakodnevno sve vidljiviji u džepovina i glavama američkih građana.

Svetski centri moći iz Londona i Vašingtona drugačije su zamislili novi svetski poredak. I Ruska Federacija je u tim dogovorima imala aktivnu ulogu, spremna da sarađuje na tom projektu, praktičnim primerima pokazujući da poštuje taj dogovor.

Izborom na lažiranim izborima predsedniku Bajdenu se učinilo da je vreme da ostvari svoj političke snove, da baci na kolena Rusku Federaciju i da vojnu imperiju učini sluškinjom malobrojne američke elite koja je rešila da sruši svet i da pomori milijarde građana.

Očigledno se zaigrao ostareli predsednik, koji često brka pojmove, imena država i naroda.

Uzdajući se isključivo na izveštaje Centralne informativne agencije (CIA), predsednik Bajden je bio uveren da su ''naši momci u Ukrajini uz našu pomoć spremni da bace na kolena Rusiju". I nije bilo tako.

Prvi u napad krenuli su Rusi. Imaju dovoljno vojnika, najsofisticiranija oružja, naftu, benzin, kerozin, dovoljno hrane, pozadinu, kao i snažnu pomoć Rusa koji žive u Urajini i koji su poslednjih decenija bili izloženi mučenju, sramoćenju i željni su da se oslobode...

Svakog dana surovom propagandom laži zastrašili su svet, koji se, nakon mesec dana, uverava da Rusi ne žele u Evropu, niti ih zanima Ukrajina, kao država, već samo neutralna Ukrajina.

Američka elita voli da prlja ljude i svet. Tako je kao kolateralna šteta pala i Evropska unija.

Svo zlo iz arsenala američke i britanske propagande i ponašanja pokazalo se u svom ''sjaju''. Uveli su sankcije sportistima, umetnicima, spaljuju ruske knjige, ploče, filmove, jure Ruse po svojim državama da ih premlate, da im zaplene imovinu, stave na stub srama... Džo, zar je to ta Amerika!

Sunovrat Evrope najavljuje se odavno. Raspad Sjedinjenih Država najavljuju i američki generali, naučnici, političari, analitičari. Od svih tih reči i procena mene uhvati jeza i tuga. Zar je moralo tako?

Dok pišem ove redove, iz Bajdenove ovalne sobe emituju se nove propagande. Iz Kijeva poručuju da se sprema ubistvo predsednika Putina! CNN o tome bruji. Evo, samo što ga nisu ubili. Hvataju ga. Ali uhvatiće ga... Ako njega ubiju njegovi, porobiće čika Bajden Rusiju. Satreće je! Tako Bajdenovci zamišljaju svet

Slike uhvaćenih Roma u ukrajinskim gradovima, vezanim uz stub i obomotanih selotejpom ne prenosi CNN, ni CBS, ni Dojče Vele...

Kako će Srbija proći u planovima gospodina Bajdena?

Prošle godine predsednik Sjedinjenih Američkih Država potpisao je Izvršnu naredbu kojom je naložio Ministarstvu finansija da sačini takozvanu crnu listu osoba iz Srbije (i balkanskih država), kojima se zabranjuje ulazak u ovu zemlju. Zbog sumnje da su trgovali oružjem, narkoticima, prali novac, zbog korupcije, podmićivanja, ubistava... kojim su stekli stotine milijardi dolara i još toliko vrednu imovinu.

Bilo je to 6. juna prošle godine, a te liste još nema. Sačinjena je, ali se ne pojavljuje.

Nekoliko hiljada službenika američkih vladinih agencija iz DEA, FBI-a, Agencije za sprečavanja pranja novca, iz vojnih obaveštajnih službi, kao i agenta CIA, pratili su godinama smrdljive tragove Vučićevog narko kartela, kao i kartela iz drugih balkanskih država. Zaplenili su stotine tona kokaina, desetostruko više marihuane i toliko drugih opasnih droga, ušli u trag milijardama opranog novca od droge, oružja, belog roblja, akcizne robe...

Potrošeno je na stotine miliona dolara američkih poreznika da bi se ovi banditi identifikovali, otkrili njihovi tajni računi po svetskim bankama, njihove vile, jahte, imovina, ino kompanije, razjasnili njihovi zločini.

U maju 2019. godine u Sjedinjene Države je pozvan tadašnji ministar unutrašnjih dela Srbije Nebojša Stefanović sa saradnicima Da podsetimo: primljen je u ministarstvu unutrašnjih poslova, kod ministra, kod direktora DEA, direktora FBI-a, u Agenciji za sprečavanje pranja novca, u Mi nistarstvu finansija, kod sekretara za nacionalnu bezbednost... O tim susretima, u kojem je ministru Stefanoviću i članovima delegacije saopšteno o kojoj vrsti kriminala je reč, o koliko velikim količinama novca se radi i ko, osim Aleksandra Vučića je još u tom kartelu, sačinjene su beleške, ostao je trag. Stefanović i članovi delegacije, koji su vezani za strane službe, obavestili su o stepenu kriminala kartela srpskog predsednika.

Kad novac govori, istina ćuti, kažu.

Prošle godine Vučić je platio 20 miliona dolara srpskom državnom tužiocu za organizovani kriminal Mladenu Nenadiću da ga čuva od optužbi. Njega, njegovog brata, sina i članove porodice. Više pokrenutih sudskih postupaka preti da optuženi na klupu izvedu i svog gazdu Vučića, čiji su oni izvršioci u zločinima bili.

Berzanski špekulant, ostareli Džordž Soroš izašao je u susret molbi svog naslednika Aleksandra (Soroša) da pomogne njegovom prijatelju Vučiću, da kod Džozefa Bajdena nastoji da sa crne liste skine Andreja Vučića. Aleksandar Soroš je homoseksualac. Njegova velika ljubav je Marko Jarić, poznati košarkaš, sa kojim je dugo živeo u krevetu. U Beogradu se spanđao i sa Vučićem, a sve je to snimano.

Bes obaveštajne zajednice je na vrhuncu. Olako bacanje u septičku jamu njihovih višegodišnjih istraga, od strane umirućih parajlija, ne može se rečima opisati.

Koliko će nesreće naneti tipovi poput Soroša, koji brine o čmaru svog sina, pitaju se oni koji su otkrivali tovare kokaina, rizikujući svoje živote.

Dakle, crna lista će pobeleti. Na njoj nema Andreja Vučića, ali ima članova njegovog kartela. I oni će da polude, jer se osećaju prodanim.

Zna Vučić da se samo privremeno izvukao.

Njegovo uvođenje sankcija Rusiji treba da posluži kao alibi predsedniku Bajdenu i onima koji su sastavili tu listu, što Vučićevog brata nema na toj listi. Ali, obaveštajna zajednica pamti.

Zna to i Vučić i kuka, iz svega glasa, kako strane službe tipuju njegovu glavu, za čijim padom niko neće zažaliti.

Ako je amnestirao Vučiće, Bajden će ''danak u krvi'' da naplati od građana Srbije.

U Beograd j stigao njegov ambasador, lični prijatelj Kristofer Hil. Besprizoran tip. On je učestvovao u otimanju Kosova. U oktobru 1998. godine izjavio je reči upozorenja "Insistiramo na rešenju, a ne na pravdi.'', misleći na otimanje Kosmeta od Srbije.

Nekadašnji senator Džozef Bajden i danas s sponosom ističe: ''Ja sam predlagao da tamo pošaljemo američke pilote''.. "Ja sam predlagao da bombardujemo Beograd''... '' I da raznesemo sve mostove na Drini''.

Ovom čoveku i njegovom sinu je srpski diktator napunio džepove, poklanja Kosovo, uvodi sankcije Rusiji.

Loša su Bajdenova vremena. A i za Vučiće, kojima iza vrata diše hiljade stranih obaveštajaca....

Glosa

Naređenje gradonačelnika Odese, inače oficira bataljona Ajdar, da se sve škole, bolnice, dečiji vrtići pripreme za rat, tako što ce se od njih napraviti ukrep reoni, tj. bunkeri.

podeli ovaj članak:

Natrag