Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Vučićev kum Goran Kozić maltretira i tuče žene po JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija"

Šta to radiš kume

Informacija koju su ovih dana objavili pojedini mediji (prenoseći obaveštenje udruženih sindikata Sloga) da je direktor Vodovoda Goran Kozić u alkoholisanom stanju napao sekretaricu, nasilnički izbacio iz kancelarije, vređao i lomio stvari, samo je deo maltretiranja kojim su već godinama, a posebno u poslednjih godinu dana, izložene žene (a ponekad i muškarci) zaposlene u ovom Javnom preduzeću od strane ovog čoveka koji je, kako smatraju svi koji su ga upoznali u ovoj sredini, zao, pakostan, pijandura, bezobrazan, agresivan, navodi se u pismu zaposlenih u JKP Vodovod iz Beograda)

***

Pre svega u vezi navedene vesti treba reći da Goran Kozić nije izvršni direktor, kako se tamo navodi, već direktor Sektora za komunikacije i koordinaciju odnosa sa javnošću. Slučaj sa prebijanjem sekretarice desio se u prostorijama Vodovoda u Kneza Miloša 25 - 27 (koje zaposleni zovu „Borovo" po bivšoj prodavnici) u koje je Kozić sa svojim sektorom prebačen iz Direkcije BVK u Deligradskoj ulici pre izvesnog vremena, odnosno nakon prethodnog napada na jednu drugu službenicu (u jesen 2021), ali i drugih ekscesa.

Još krajem proleća 2021. zaposleni u njegovoj službi su tražili od aktuelnog generalnog direktora Beogradskog vodovoda i kanalizacije Strahinje Danilovića da ih spasi od takvog rukovodioca, i da preduzme odgovarajuće mere. Danilović, međutim, nikada nije preduzeo nikakve mere, već je stvari gurao pod tepih ili pritužbe stavljao u fioku, a Kozić je nastavljao sa divljanjem. Priča se da se Danilović plaši za svoje dupe i direktorsku fotelju i ne preduzima ništa, zato što se Kozić poziva na kumstvo sa porodicom Vučić, mada treba istaći da brak vezan sa tim kumstvom, više nije ,,u funkciji". Kozić je, naime, tukao i maltretirao i tu svoju /drugu/ ženu i brak je razveden, a on je od suda dobio i zabranu prilaska sada već bivšoj supruzi A.Đ. Naravno, nije zabranu dobio zato što se lepo ponašao, već zato što je i njoj nanosio bol i patnje, koje nanosi i zaposlenima u BVK. Takav jedan agresivan čovek koji nijedan dan ne može bez alkohola (i otvoreno ga godinama konzumira u svojoj kancelariji) je dakle SNS kadrovik, rukovodilac u jednom tako važnom javnom preduzeću.

Jedino što je, na ovo Kozićevo višemesečno divljanje i mobingovanje zaposlenih, reagovao i uradio generalni direktor Danilović jeste da je, što smo delimično i naveli, u decembru prošle godine Kozića i veći deo zaposlenih u njegovom sektoru iselio iz zgrade Direkcije BVK u Deligradskoj u navedene prostore u Knez Miloševoj ulici. Ali, učinio je to samo da bi ga udaljio od sebe, iz zgrade Direkcije, i da policija ne bi svakih 10-20 dana dolazila u Direkciju zbog Kozićevog divljanja i napada na radne kolege. Inače, posle ovog slučaja kada je pretukao sekretaricu Katarinu Regović ona je završila u bolnici, a Kozić u policijskoj stanici Savski venac gde je zadržan na trežnjenju čitavu noć jer mu je procenat alkohola iznosio 2,8 promila.

Generalni direktor BVK Strahinja Danilović i posle svega ovoga nije praktično uradio ništa da kazni Kozića po zakonu, već ga je poslao da, za sada, radi od kuće, sindikati su se sastajali, jedni tražili otkaz, drugi oduzimanje dela plate, ali izgleda ništa nije sprovedeno. Sa takvim rukovodstvom može se očekivati da se, u najskorije vreme, Kozić samo jedno jutro pojavi na poslu i biće kao da ništa nije bilo, samo što ni to, kažu upućeni, ne bi potrajalo... Jer Kozić će kad-tad napraviti novi incident. A, verovatno, tek kad bude mrtvih glava, onda će možda rukovodstvo BVK da reaguje... Inače, povređena i prebijena sekretarica Katarina je već podnela krivičnu prijavu protiv Kozića i tužbu protiv Vodovoda, kao i za mobing.

A u vezi ovoga da Kozić „radi od kuće" da navedemo i šta on radi u BVK osim što maltertira, kinji, vređa i tuče zaposlene. Drugo i za njega najvažnije polje delovanja je da uzima novac od nabavki i da zapravo je tu gde jeste samo zbog toga. On radi nabavke za štampanje raznih materijala (rokovnici, kalendari, novine, knjige, razni promotivni materijali na koje se samo u štampariji stavlja znak Vodovoda,...). I on, zajedno sa štamparom (koji je posebna priča) uzima i deli većinu novca koji Vodovod uplati za te nabavke. Naime, oni samo jednu manju količinu štampanog materijala isporuče Vodovodu, odnosno podele izvršnim direktorima i predsednicima sindikata, a sve ostalo što su trebali da štampaju a nisu, razliku u novcu štampar i Kozić uzimaju za sebe, odnosno dele.

I kao vrhunac svega, u oktobru 2021. tog štampara Tihomira Kolovića (koji ima dve štamparije Grafo san 96 i Mia print - ova druga se vodi na njegovu snaju) Kozić je, pritiskajući generalnog direktora Danilovića, zaposlio u Vodovodu, na radno mesto u njegovoj službi (pozicija ispod njega) i dakle, Kozić i taj Kolović (koji će uskoro imati 64 godine) nastavljaju sada da sprovode javne nabavke, pri čemu, dakle, Kolović daje posao sam sebi, odnosno svojim štamparijama. Da li možete da verujete?

Inače da na ovakav način sprovodi nabavke i da uzima dobru zaradu Koziću su dozvoljavala i prethodna dva generalna direktora i Strahinja Danilović je samo nastavio to isto da mu dozvoljava. Naravno, opet je navodna zaštita i kumstvo sa porodicom Vučić razlog zašto se Koziću to dozvoljava. Ili se dozvoljavalo, bar kako sada stvari stoje, jer su kako saznajemo neke nabavke su već zaustavljene... Ali to nije potpuno provereno i pitanje je samo dana, ako Kozić ostane u firmi i vrati se u kancelariju, kada će sve biti nastavljeno po ranijem šablonu.

Zaposleni pretpostavljaju da su i izbori i njihovo približavanje razlog što generalni direktor Danilović beži od povlačenja pravih i adekvatnih poteza prema Koziću, jer Danilovića brine njegova sudbina posle tih izbora, da li će sa kažnjavanjem ili zaštitom Kozića dobiti ili izgubiti, odnosno koja mu je varijanta najbolja. (U međuvremenu Danilović je Kozića, valjda zbog mobinga nad ženama, nagradio tako što mu je zaposlio i ćerku u Vodovodu).

Uglavnom zaposleni su nezadovoljni, ogorčeni i kivni(posebno zaposleni u sektoru gde je Kozić rukovodilac) što Danilović nije preduzeo adekvatne mere i što ih nije oslobodio od Kozićevog maltretiranja. Takođe je, s druge strane, neshvatljivo da ako Vučić(i) znaju već dugo kako se Kozić ponaša zašto ga nisu sklonili u stranu, jer im on takav kakav je može biti samo negativna reklama pred izbore! Ima tu još mnogo toga što mi u Vodovodu možemo reći i napisati o Koziću, ali i ovo je dovoljno.

Još nekoliko napomena o generalnom direktoru Daniloviću. On je sa svojom ekipom iz Infostana gde je prethodno bio takođe generalni direktor (sa trideset i nešto godina i diplomom nekog privatnog fakulteta) prebačen da rukovodi Vodovodom. Iz svega napred navedenog može se zaključiti koliko je (ne)sposoban. Na prvom koraku da je zaustavio Kozića sve posle se ne bi ni dešavalo. No, izgleda, da je njemu najvažnije da je u Vodovod doveo 20-30 svojih ljudi (među njima i svoju ljubavnicu), da im je podelio funkcije, visoke koeficijente... I da u zatvorenom krugu mažnjavaju neke druge pare, i iznose za koji su pomenuti Kozićevi možda i minorni. U tome je možda Danilović vešt (ili uz nečiju blisku pomoć), ali za vođenje jednog sistema kao što Beogradski vodovod sigurno nije sposoban i kompetentan. A, kakav je slabić najbolje govori i već navedeni potez, da u momentu niza optužbi protiv Kozića, Danilović mu zapošljava ćerku u Vodovodu!? Baš će lepe priče čuti o svom tati!

Glosa

Priča se da se Danilović plaši za svoje dupe i direktorsku fotelju i ne preduzima ništa, zato što se Kozić poziva na kumstvo sa porodicom Vučić, mada treba istaći da brak vezan sa tim kumstvom, više nije ,,u funkciji". Kozić je, naime, tukao i maltretirao i tu svoju /drugu/ ženu i brak je razveden, a on je od suda dobio i zabranu prilaska sada već bivšoj supruzi A.Đ. Naravno, nije zabranu dobio zato što se lepo ponašao, već zato što je i njoj nanosio bol i patnje

Glosa

U međuvremenu direktor Danilović je Kozića, valjda zbog mobinga nad ženama, nagradio tako što mu je zaposlio i ćerku u Vodovodu

podeli ovaj članak:

Natrag