Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Nezaštićeni svedok se nudi da potvrdi da je Robert Matanić ubio premijera Đinđića

A tužilac se pravi lud

Glavnom uredniku Magazina Tabloid Milovanu Brkiću nepoznati pošiljalac prosledio je pismo koje je uputio Mladenu Nenadiću, tužiocu za organizovani kriminal, nudeći se za saradnika. Tužilac, koji je došao na ovo mesto iz Čačka, iz svoje advokatske kancelarije, nije mu, ni kurtoazno odgovorio. Možda je i on u velikom strahu. A ima i 200 miliona koje je dobio od Aleksandra Soroša, da štiti imovinu i nedala kartela Vučić. Objavljujemo pismo, podsećajući čitaoce da je Robert Matanić osuđen potom, pred Županijskim sudom u Zagrebu na kaznu zatvora od 30 godina zbog organizovanja ubistva vlasnika nedeljenika Nacional iz Zagreba Iva Pukanića i njegovog saradnika Nika Franića. Ispostavilo se, tokom postupka, da su Matanić i njegova grupa u Srbiji uživali zaštitu i vlasti i podzemlja.

***

Tužilaštvo za organizovani kriminal

Adresa: Ustanička 29,11000 Beograd

- Mladen Nenadić

Predmet: Atentat na Zorana Đinđića prepoznat Robert Matanić

Poštovani Mladene,

Video sam Roberta Matanića u plavom radničkom kombinezonu sa žutim naramenicama tačno u 15:05, 12.03.2003. godine!

Kretao se od Energoprojekta prema Zemunu, ulica Mihajla Pupina. Prilažem tačnu lokaciju gde sam ga video.

Posle objave da su atentatori u sličnim kombinezonima, prijavio sam na javno objavljenim telefonima ovu informaciju.

Visok je oko 182-185 cm, kratke ofarbane svetlo plavo narandžaste kose, retke, sa većim zaliscima i sunčanim naočarima većih dimenzija, svetlo narandžaste boje. Jako izraženog grudnog koša. Hodao je brzim hodom.

Već sam čuo da je Đinđić ubijen, pa mi je njegov hod upao u oči.

Kada je ubijen Kriještorac shvatio sam opasnost ovog susreta.

Posle izvesnog vremena, nekoliko meseci, slučajno sam ugledao fotografiju Roberta Matanića kao člana mafijaške grupe. Istog trenutka sam shvatio da je ta osoba koju sam video Robert Matanić.

Kasnije sam imao razna saznanja od prijatelja koji su radili u Nemanjinoj 9. i znali izlaze iz nje u raznim pravcima. Slučajnošću sam bio u više kancelarija u ulici Admirala Geprata 14 sa mogućnošću najma dotične kancelarije br. 55 i još nekih na drugom spratu.

Pročitao sam da direktor Geoinžinjeringa, bivšeg Zavoda za fotogrametriju, Goran Čulić, nije saslušan, iako je partijski blizak Dušanu Mihajloviću. Ta saznanja i insistiranje Đinđićevog obezbeđenja o trećem metku, posete čoveka iz Hrvatske u JSO-u, nedokumentovanom prelasku izvesne osobe na granici sa Hrvatskom posle atentata je kod mene povećalo opreznost, kao čoveku sa višečlanom porodicom.

Takođe čuvar na ulazu, gde je ušao Đinđić, Trajković, je tvrdio da su vrata bila otvorena i podkajlovana. Da se vrata ne mogu, ako su zatvorena otvoriti spolja, a veštaci ovo nisu uzimali u obzir već su tvrdili da je Đinđić leđima otvorio vrata, potpuno su me blokirali u odluci da svedočim, jer sam uvideo da nešto u sistemu rada suda nije u redu.

Vreme teče i ovo me tišti predugo, te sam rešio da progovorim.

Raspoložen sam da svedočim ukoliko garantujete sigurnost mojoj porodici bar narednih 10-15 godina. Ovde se očigledno radi o inostranom faktoru, što povećava opasnost za moju porodicu.

Ukoliko na vašem sajtu u meniju Kontakt ostavite poseban broj, fiksni, ne mobilni, sa prefiksom NZ javiću se kada ćete mi reći o mogućnosti zaštite moje porodice. Ukoliko budem zadovoljan vašim predlogom svedočiću uz garantovanu diskreciju zaštićenog svedoka. Smatram da je rok za ovaj kontakt od 14 dana odgovarajući.

27. 11. 2021

Sa poštovanjem,

Nezaštićeni svedok

podeli ovaj članak:

Natrag